ROBINSON FINAL (Spoilers)



Ja, planerna för idag gick ju inte som väntat :( men ibland händer saker som man inte kan styra över. Vi får ta igen det en annan gång.

Istället blev Robinsonfinalen den stora höjdpunkten på kvällen och jag tycker definitivt att Hans var en mer värdig vinnare än Jimmy the Dark One; vars ända merit hade varit att han hade vunnit för att han hade paktat slugt.

Sen har vi ju alla andra också och här är min uppfattning av alla deltagare som jag minns.

- Hasse -
Hans har växt i mina ögon; från att vara en mansgris som tror att han kan allt, till en kunnig människa som är värd min respekt. Den respekten fick han av mig främst när han la ner stridsyxan med Annika vid Ghede. Att sen hålla humöret uppe även vid den psykiska utfrysningen då han kom tillbaka till Legba var en stor grej att ta bara sådär.

- Jimmy -
Evil mastermind. Dominerar allt och alla genom manipulation och bryr sig inte om någon annan eller dom känslor som han trampar på. Håller inte sitt ord för fem öre och en utmärkt lögnare. Bra vinnarskalle, men typisk tystare form av översittare.

- Anders -
Nu är det här bara åsikter som byggs på vad jag har sett av honom i TV, men just den vinkeln jag har presenterats av honom gör att det är något med Anders som jag inte gillar. Jag kan inte sätta mitt finger på det. Vid första anblicken verkar han vara en trevlig kille, men nu på sistone har jag fått intrycket av att han är en högljudd, feg rövslickare som fogar sig efter den mest dominanta ledaren. Anders fjäskar för alla som vinner tävlingar och blir så nervös när han får höra att någon har tänkt rösta på honom, att han omedelbart försöker manipulera andra till att rösta ut den som är ute efter honom enbart för att rädda sitt eget skinn. Han vill ha folk omkring sig, men använder sig av tvivelaktiga metoder för att få dom.
Kände väldigt snabbt att Anders inte skulle bli en vinnare av Robinson, då han inte har någon egen drive; han kommenterar bara andras.
Typisk skränig översittare.

Men värst av allt; han är en äcklig gnagare.

- Sanna -
Sanna är inte direkt ful för att vara en äldre kvinna. Dock kanske lite väl kokett och gnällig ibland. Grät mycket i TV. Envis och riktigt bra kämpaglöd, men även sexisitisk tjej som hela tiden tjatar om att det är skönt eller SKA bli skönt att slå killar, enbart för att dom är killar.

- Annika -
Jag HATADE Annika i början och en bra bit in i Robinson. Tyckte hon var en nitisk bitch som bara gnällde och ville sova. Men efter att hon hamnade själv på Ghede fick jag upp ögonen för henne och kände att det fanns ändå en trevlig tjej inne i henne som var villig att börja om på nytt, främst när det gällde Hans.

- Mats -
Svårplacerad. En lojal kille först, men fick mig att fundera när jag hörde rykten att han hade tänkt rösta på Anders. Pakter är vidriga, men att en paktare sviker själva pakten gör honom till en äkta förrädare och det är ett steg värre. Dock kanske avslöjandet om Mats ifrågasatta lojalitet bara var Jimmys sätt att elda på Anders paranoia och få honom att driva alla till att rösta på Mats, som var ett stort hot.

- Angelica -
Robinson Karibiens typiska fjortis. Lilla 18åriga tjejen som direkt kommenterade om att ingen av killarna hon såg var nån som hon kunde tänka sig ligga sked med.

- Fredrik -
Årets naive lill-kille som inte visste varken ut eller in att han utnyttjades och sen blev fullkomligen blåst av Legbas pakt. Grät nästan lika mycket i TV som Sanna.

- Johan -
Först störde jag mig lite på hans göteborska dialekt, men sen insåg jag att han är en skön kille som gillar att prata med sig själv. Johan är aldrig ensam, inte ens om han ÄR helt för sig själv. Kom igen, ärligt .... mannen som SJUNGER sig ut ur Legba... finns det någon skönare kille eller? ^^

- Veronica -
Gjorde inte mycket väsen av sig. Hade klaustrofobi; något som är naturligt förekommande, men opassande för någon som deltar i en dokusåpa-tävling där allt kan hända.

- Mikko -
Hatade Mikko väldigt länge, då han var arrogant och hela tiden satt och sa en massa nedlåtande kommentarer i intervjuerna. Men hans accepterande av Fredrik i Ghede gjorde att jag fick en annan syn på honom. Jag gillar honom fortfarande inte, men jag hatar honom inte längre heller.


Sen har vi en hel drös med deltagare som åkte ut väldigt tidigt som jag inte orkar dra upp. Angelica var iofs en av dom, men hennes attityd gjorde henne nog minnesvärd för att hamna här i listan... tyvärr..

Som en fotnot:
Jag skulle jättegärna vilja veta hur man får reda på vad det är för filmlåtar som produktionsbolaget använder sig av i Robinson. Vissa är riktigt grymma, och man känner igen en hel del (t.ex. låtar från storfilmer som Transformers)

Fotnot 2:
Käkar Finn Crisp. Något som min dietist föreslog skulle vara bra om man bara ville ha något att knapra på.
Knaprigt är det. .. Gott?... inte så värst. .. Det första ordet som dök upp när jag stoppade in en Finn Crisp i munnen (och som fortfarande hägrar varje gång jag käkar en sån) är "HUNDMAT"


Addendum:
Jag var både på GW och SF-bokhandeln igår för att höra mig för angående eventuell praktik. Båda ställena var väldigt trevliga, även fast dom inte kunde ge mig några klara svar. DOCK har jag definitivt gjort ett gott intryck på dom. ^^ Nu gäller det bara att hålla tummarna.


So long och ha en fortsatt bra helg!


Vilken dag!!! ... och natt

Jaha, tack så jävla mycket, Blogg.se, för era perfekt tajmade uppdateringar, vilka gjorde att jag inte kunde logga in när jag hade värsta långa inlägget igår kväll :S !!!

Aja, ni får läsa det nu iallafall.

Enjoy:

--------------------------------------------------------------
Okej... nu är jag helt slut!

Har ÄNTLIGEN blivit färdig med mitt projektarbete, som jag har arbetat med i dag och natt under dom senaste veckorna!! .... hoppas bara ungjävlarna uppskattar det också.
Men näe, dom kommer väl sitta där med sina iPhones och underläppar och trakassera tjejer istället.

Fyfan vilken dag. Vad som bara skulle vara en snabb utskrivning hemma till jobbet på morgonen, blommade ut i en fullständigt sinnesjuk brottningsmatch med mig i ena ringhörnan, och i andra.... min ärkefiende som har gett mig huvudvärk med alla sina fel under dom sista åren.... MIN SKRIVARE!

Jag kände oavsett frustrationen, att det nog inte är särskilt lämpligt att ta hammaren ur verktygslådan och slå sönder fanskapet. Nej, det är bättre att sälja den till någon stackars sate och tjäna en hacka. ^^ YES, I AM EVÖL!!!

Jag ringde supporten på HP, som sa att dom inte kunde göra något. Big surprise!
Sen kopplades jag till en säljare istället... .. :S ....... (JA! Han har problem! Låt oss utnyttja detta!!)

Allt slutade med att jag blev tvungen att koppla ur min trotjänare och dra till Expert i vinterstormen för att köpa en ny. För FAAAN i mig om inte mitt projekt skulle bli klart till imorgon ändå. (Hade lite kvar att skriva ut innan min gamla skrivare förrådde mig igen ...  för sista gången!!!)

Nu sitter jag här med en stor, ny svart rektangel som ska fixa mina skrivarjobb i fortsättningen..... istället för den slimmade sexiga gamla silverfärgade 2610an.

Men nu får den fan se ut som en mjölkkartong om den vill! Bara jag slipper huvudvärken med skrivarproblem i fortsättningen.


Näe, annat nu..

IMORGON SLÄPPS MASS EFFECT 2!!!!! JAAA!! JAAAAA!! :D Som jag har väntat.

Frågan är om man verkligen ska byta in Batman: Arkham Assylum och tjäna mer på det.... jag hade ju beslutat mig för det, men BAA är faktiskt ett jävla bra spel.
Å andra sidan har jag klarat av varenda grej i det. Hela storyn, alla minispel, alla gåtor och .. ja, allt! ... så egentligen har det inget kvar att ge mig.

Hoppas Rodde blir den som säljer spelet till mig XD haha ... jag har kommit in och tjatat honom till döds i snart säkert ett års tid om just "Öj, Mass Effect 2? Har det släppts än??  Vet du NÄR de kommer släppas? Rodde, säg mig något om Mass Effect 2! Förresten, Mass Effect 2...  Rodde, varför har du en sån rolig frisyr?? ... och har ni hört något om Mass Effect 2 än?" .. osv ^^

Det ska bli lajbans alltså! :)

... hmm.... ja, okej då .. för den här gången.... en liten en kan ni väl få...

... * joygasm !! * ..... ^^

Såg Robinson idag också. Det är liksom min och morsans grej såhär innan flytten. Vi har följt det tilsammans ett tag och det är bara synd att inte vi kan se finalen tillsammans.

Men å andra sidan... har man sett den där förbannade gnagaren med hängpattarna utbrista "dra åt helvete" för elfte gången i ett program, så är det inte konstigt om man slänger både soffkuddar, tidningar, fjärrkontroller och pallar på TV:n nästa gång man ser honom.


Okej.. näe, sova nu...


Imorgon ska jag försöka börja ordna med utställningen på bibblan :) ... FETT KUL! ^^

Sov gott, mina ME2 bröder o systrar. Inatt drömmer vi om Miranda, imorgon dödar vi utomjordingar med Urdnot Grunt och Thane vid vår sida! ^^


--------------------------------------------------------------


Kan väl också tillägga att jag vaknade mitt i natten av att jag hade en hel bilfabrik i mitt rum. Eller så lät det iallafall, när min nya skrivare hade nattliga automatiska justeringar som väckte mig och störde min obeskrivligt najsiga dröm med en viss tjej.

Tack så jävla mycke!

Nu jobb!
Tjo!

MASS EFFECT 2 - ÄNTLIGEN!


Mass Effect 2 släpps på Torsdag och monsieur Latex har förhandsbokat! :D ..

Severe Joygasm!! ^^






Killar, kämpa!!



Överallt ser man t.ex musikvideor där killar är sexgalna. Att antingen ska tjejerna vara på sin vakt för att bli sårade eller så är killen desperat över en tjej och sjunger en kärlekssång.

MER än ofta så sjunger tjejer sånger om hur killen är otrogen och VÄLDIGT många gånger handlar låtarna om hur hon ska kunna ge igen.

ALLT som har med sex och kärlek att göra, kopplas nästan i 100% av fallen ihop med killars själviskhet. :S .. Jag tycker det är mer än väl diskriminerande...
Alltså, egentligen... seriöst... alla snackar om jämlikhet och sånt.. men ska det genomföras på riktigt så kan dom ju ta en titt på dom äckligt partiska musikvideorna, för att inte tala om FILMERNA!! :S ..
I den romantiska filmen är det alltid... ALLTID.. killen som ska jaga efter tjejen i slutet .. :S fyfaan vad jag stör mig på det. Det är så jävla stereotypiskt så att man blir trött på det.
Det är som att ge en signal till killar att "ja, ni ska vara glada över att tjejer vill ha er överhuvudtaget, för ni är inte värda dom"... :S liksom... här drar man alla över en kam.

vet ni vad jag skulle vilja?

Jag vill se, en musikvideo där en kille sjunger över hur mycket han INTE behöver en tjej... en musikvideo där en tjej har sårat honom och nu struntar HAN i HENNE och hänger med sina kompisar istället..
Jag vill se en romantisk film där tjejen måste springa efter killen i slutet för att berätta hur mycke hon älskar honom och be om förlåtelse.

Jag är trött på det här förbannade feministiska idealet som hela tiden sköljer över oss en massa guilt-trips, som om vi killar skulle vara Djävulens härskaror :S

Men nej, vi ska känna oss skyldiga och vi ska ångra oss och vi ska kräla i stoftet... för i helvete, bara för att ni har fittor betyder det inte att ni automatiskt är guds bästa barn!

Kom igen nu! I det nya årtiondet vill jag se lite mer Man-power!
Låt Machomännen återerövra sin oskuld och måla inte upp alla killar som demoner och mansgrisar!

GUYS, LET'S FIGHT BACK!





Det regnar möbler från himlen



Det här var roligt...

Idag har jag varit iväg till Fyndet och inhandlat diverse möbler till min nya lägenhet.
Dessa består utav:

1 x soffa, 3-sits (med tillhörande fåtölj)
1 x matbord + 4 stolar
1 x litet glasbord, som jag ska ha brevid soffan
1 x spegel som ska hamna i hallen
1 x skinnfåtölj med pall...

... och alltihop, INKLUSIVE hemkörning.. gick för under tusenlappen ^^ YEAH!

Låter som rena rama fällan, men nej då, det var jävligt schyssta möbler :)


... nu väntar jag bara på att Mass Effect 2 ska släppas! * DREGGEL *
Ser ni någon stå invid grindarna utanför GAME i Haninge innan dom har öppnat på Tisdagen den 26:e Januari ... då är det jag som står där och bankar nävarna blodiga för att få greppa händerna om ett exemplar!!

.. iofs har jag redan förbokat.. ^^ .... men ändå! .. man kan aldrig vara nog dramatisk! :D


TJAAAAA


The contract for my soul!



Okej... jag hade kontraktet i mina händer idag, jag skrev under... och VIPPS!! så är jag hyresgäst på den adressen jag ska bo på från o med 1a mars!!! :D

YEEEYYAAA!! XD
Helvete! Jag ska aldrig mera säga att kommunerna inte ger låginskomsttagare en chans :D :D :D .. nu jävlar.. PAARTY!!!! ... o alla är inbjudna.... ja tillomed DU ... just DU där... med neon-tröjan, pärlhalsbandet och stänkskärmen kring halsen. Det ska bli awesome!! XD

Eller party.. de vet jag inte... kanske knyt-party då :D .. så alla får ta med sig nånting liksom ^^ .... aaa .. me tanke på min ekonomi.. så ... aaa, de blir bra ^^

Det var roligt igår förresten. Jag sa till morsan att jag blir frustrerad när jag tar med mig mackor i plastmatlådan till jobbet och upptäcker att dom är mjuka när jag tar fram dom där, även fast jag har rostat dom på morgonen.
Morsan bah "jaaaa, joo.. men det är ju så att om man sätter mackor i saker av plast så blir dom mjuka.."

:S jaså? .. den fysik-lektionen måste jag ha missat.. ^^


Vidare så har bosse och jag kommit överrens om att jag ska vara med i den praktiska gruppen på Oden som håller på med.. ja, rent praktiska saker XD .. för det kan ju vara bra att lära sig när man flyttar hemifrån..

Vi fick i uppgift idag att sätta upp hyllor i källaren, för bosse skulle självklart visa oss hur man använder borrmaskiner, pluggar, skruvar och vattenpass på rätt sätt.

Bosse borrade, skruvade, fixade, mätte med passet, räknade, mätte med en tumstock, hamrade lite, skruvade lite till och täppte igen hål.
Så sa han "gör nu som jag har gjort här med dom andra spärrstängerna, så kommer jag ner och ser hur det har gått sen. kör ni fast så kan ni gå o spela pingis eller nånting tills jag kommer ner igen" ..

Vi borrade ETT hål ... sen spelade vi pingis resten av tiden, för borren fastnade inuti borrmaskinen på något lurigt sätt och vi kunde inte fixa den.

haha ^^

aja..
Nej, nu ska de badas! ... en av dom sista gångerna jag har kvar att bada i badkar :( uscha!

Later!


Am I alive?



Fan vad tyst det har varit idag. Det är inte utan att man känner sig lite ensam och bortglömd. :( Inget SMS på hela dagen. Ingen intressant konversation eller ens ett sketet litet pip på facebook.

För i helvete, bara för att jag är lite sjuk bär jag inte på böldpesten liksom :S

Sen finns det mer intressanta personer som man hade väntat sig lite mer av kanske, jag vet inte.

Men här följer tre faktum som fungerar som underlägg till alla som prompt måste se min emotsägelse om att jag inte hör av mig men vill ha uppmärksamhet som ett kolossalt hyckleri och undrar varför inte JAG kan höra av mig å MIN sida:

1) Jag är för tillfället SJUK så jag är ingen utåtriktad pratkvarn nu direkt.

2) Ibland är det helt enkelt så att jag har slut på pengarna på min mobil, och har du då någon annan mobiloperatör än Comviq så kan jag inte svara på dina SMS. :(

3) Face the facts, jag ÄR inte så bra på att höra av mig till folk. Och nej, det är inte för att jag inte tycker om dig. Det är inte för att jag är trött på dig. Det är inte för att jag är sur på dig. Det är inte för att jag har blivit skrämd av maffian att om jag kontaktar dig en gång till så kommer dom och bryter mina ben.

Det är helt enkelt för att jag är en väldigt simpel och svårnådd individ som växte upp som en ensamvarg, har svårt att ta till mig en social iver och i många fall inte inser att kontakt är bäst upprätthållen från båda sidor. .. Nej, se det klarar inte den lilla grå massan innanför Herr latex skallben av att komma fram till. Men oavsett hur man är AKTIVT, så mår man alltid bra när folk hör av sig och visar på så sätt att man iallafall existerar i deras värld; om inte på annat sätt så iallafall som en eftertanke.

Jaja, så här har det iofs alltid varit. Jag vet inte varför.
Och inte kommer det bli bättre av att jag bor själv.


Just det, på tal om det, ja.
Jag vaknade idag av att jag spelade Tetris i mitt huvud med mitt datorbord över hur jag skulle placera det i den nya fina EGNA lägenheten. Den sticker ut och stör mitt ordningssinne om jag ställer det där jag vill ha den och sånt stör mig, så det där blir en svår nöt att knäcka. Jag misstänker överhuvudtaget att det kommer bli svårt att få allt precis som jag vill ha det, men det ska också bli riktigt intressant; både att genomföra det och att sen också se resultatet.


Ska dra till jobbet imorgon och vara där hela dagen; och jag bryr mig inte om jag ger allihop där SARS eller EBOLA. Jag har varit borta så himla mycket på sistone att jag har fått dåligt samvete och måste ta igen det, även om jag är i restsjukans dagar.

Fick förresten såld min gamla VHS videobandspelare på Tradera för otroliga 1120 kr! :S .. shitt!! En VHS-bandspelare som jag satte utropspriset till 250 kr på. ^^ haha, känn dig blåst snubben ^^

Nej då, det var inget fel på den. Han var helt enkelt en VHS galning och skulle ha den till varje pris, men jag förstår fortfarande inte hur man kan vara villig att pynta så mycke cash för en maskin som numera spelar harpa tillsammans med Gramofoner, Freestyles och bärbara CD-spelare.

Hursomhelst, jag tackar och bockar och niger och skrattar för pengarna. Dom ska direkt in på mitt sparkonto och investeras i min nya lägenhet, HÄ HÄ HÄ. *Elakt flin*

Sen kommer hela karusellen att skramla igång..

- Hemförsäkringar
- Addressändring
- Nytt telefonnummer
- Möjligtvis nytt Comhem-abonnemang
- Tvättstugeschema
- Räkningar

... En värld av nya, härliga ansvar som nog har kommit alldeles för sent för att jag än så länge ska känna mig riktigt nöjd med hela upplägget.
Men äh, en vanesak säger dom, och logiskt sett så har "dom" rätt.

.. gäller bara att hålla stenhård koll på pengarna.

Okej, that's it, I'm done. Ni kan krypa tillbaka till era hål som ni kröp fram ifrån.
Puss!!!



RYYYMLIG lya :)




Kort beskrivning idag om vad jag har gjort, för jag är så trött att benen inte ens orkar blinka.


- var och kollade på lägenheten.. SJUKT rymlig :D en stor etta, MED KÖK!!!!! och en balkong som man kan gå ut på och är stor nog att spela fotboll på om man vill. ha ha .. och en walk-in closet som är så stor att man nästan kan hyra ut den i andra hand ^^ haha.
Jag hoppas jag får tag i den. .. alltså, vad jag har fått höra så ska det redan vara så gott som klart bara jag hör av mig, men man vet ju aldrig... jag får alltid nojja när jag har något som jag verkligen vill ha inom räckhåll... och sen blir det alltid att min legendariska otur fuckar saken för mig.. så händer väl någon last-minute change eller så.. :S usch .... då skulle moi gå ner mig i en rätt vansklig depression..

Närå gäller bara att ringa imorgon fort som fan vid nio. 09:00:01 sitter jag och kramar sönder min nallefon medan jag slår numret ska ni tro, jojo.

- kom hem och insåg att jag måste rensa en massa skit i mitt rum för det ser för JÄVLIGT ut. .. Gav min andra dator till morsan, så hon kan surfa lite mer ordentligt och så jag kan sälja den piss-dåliga på tradera.
Men självklart så ska det fucka sig när jag försökte uppdatera XP på Netvista:n, så jag måste gå igenom den imorgon efter jobbet.... HEEEEEYYEAH .. bara jag får lägenheten i mitt grepp så gör jag fan vadsomhelst ^^ .... kan ta av mig naken och dansa macarena för er insmord i jordnötssmör och vegetabiliska oljor ^^


Nej, nu sova. säng kallar. UGH!



JOYGASM!!!!!


..

Är detta sant???????? :O är det sant?!!!

.. Ja.. det ÄR sant.... jag kan knappt tro det...
....
..

JAG SKA ÄNTLIGEN FÅ EN EGEN LÄGENHET!!!!!!!!!!!!!!!

Efter alla dessa år som man bara har känt sig som extra bagage, så ska jag äntligen bryta mig ur den här jävla 26-åriga dagis-misären och få inreda min egen lya som jag vill; ta hand om mig själv och kort och gott, skaffa mig ett eget liv! ^^

Jag är så jävla glad så det finns inte :)

Klart, när chocken hade lagt sig började man också inse vad detta innebär. Jag ska inte bo HÄR längre. Jag ska bo någon annanstans.

Tänk om jag blir missnöjd? Tänk om det inte passar mig? Tänk om det finns en miljon saker som kan gå fel???

Men ... detta är den vägen vi alla ska vandra.. och om ni frågar mig så är det fan i mig på tiden!!

Nog med otrygghet nu!
Fram med lite tåga och gutsy living nu! Ryggen rak och blicken långt mot norr. Mitt äventyr på den vida ocean som vi kallar "livet" börjar idag.


.. hoppas bara det finns någon vid rodret ^^








Fucked up sen igår!


Okej jag har äntligen gått i farsans fotspår och joinat en badmintonklubb.
Det var awesome :D ... men vad som inte var awesome var hur jag så fint "integrerade" mig i den ...

Låt mig förklara...
Jag drar dit, helt otränad, och väntar mig att det ska bli skitlätt. IIIINGEN big deal, liksom. Lite motion, sådär. Busenkelt.
Jovisst sörrö..

Jag kom dit, bytte om.. och vad gör jag ... jo, jag letar naturligtvis upp den mest tränade, vana, erfarna spelaren som jag ser... och spelar med honom.. en man på kanske 40 - 45 bast..

..och nu har vi kommit till det.. två titaner som stirrar varandra i näsborrarna, man mot man, öga mot öga, en van klubb-spelare mot en kille som har badminton i i generna tack vare sin far och ägde alla sina kompisar på sporten i skolan och än idag när vi kör för skojs skull...

... så hur gick det?...

Jag blev FULLSTÄNDIGT utklassad...
Det kändes liksom som om det var Blixten Mcqueen på crack på ena sidan nätet.. mot en stor tung elefant som flängde över planen på andra sidan. Och inte en sån där indisk skit-elefant nu; jag menar en riktig afrikansk bjässe med dom enorma öronen som fladdrar som Spinnaker-segel i vinden.

Jag fick springa över hela planen och vred på kroppen i hundratals olika okända positioner som skulle fått en katt att rodna!
Jag kände nånting brista och tänkte "jaha, där knäckte jag något" .. och jag måste ha våldtagit min vattenflaska säkert 20 gånger.
Gubben bara flinade.

När sen ställningen säkert var nånting på en kvadriljon - noll, mellan oss... så började jag äntligen få upp ångan.. och vad hände... jo fan :O jag började VINNA! ... inte matcher förstås ^^ shit, vad tror ni? .. nej, men enstaka sessioner  .. OOWEEEIAAAA!! :D
Det vart helt plötsligt kul... och jag kollade på klockan.. det var nästan dags att sluta... "Men vafan" tänkte jag .. "inte ÄN väl?" ...
Men jag kan säga att det nog var en bra idé för så fort jag stannade ... så kände jag hur min puls spurtade hela Stockholm Maraton i kroppen.

När jag sen stannade för att dricka så kom det fram en kille; en helt OKÄND kille kom bara fram helt plötsligt, på kanske 16 år eller något, som sa "var det första gången du spelade? Det såg jättebra ut. Vi kanske kan mötas någon gång"... och smilade lite sådär injudande med glimten i ögat... :S
.. visst tack, sa jag ..

...

.... ..

.. han måste vara bög..

Seriöst, det kändes som om han flörtade med mig nästan.
..
Fan, coolt ^^ .. inte för att jag är homosexuell eller nånting, men OM han gjorde det så häpnar jag över min djuriska dragningskraft.
Jag menar, där står jag, dränkt i svett och bara väntade på att en massa tjejer skulle kasta sig över mig (för tjejer gillar killars kroppslukter, det läste jag i nån Frida-tidning för typ 60 år sen, och alla vet att det som står i Frida-tidningar det är sant) .. och så lockar jag till mig helt fel fluga ^^ haha .. crazy shiet

Oftast är det ju så att om tjejer kommer fram till mig, då blir jag chockad. Kommer KILLAR fram till mig så blir jag misstänksam. "han måste ha något i bakfickan, vad är det här? Kanske en bomb, shit!" ^^

Nej då, jag överdriver nu. ^^
Klart som fan man bara blir glad över att någon tyckte att jag spelade bra :) En komplimang kan man alltid ta, oavsett vem den kommer ifrån.
Och jag tror inte på allvar att han är bög.. jag bara skojade ^^
....
.. haha ... det tror jag inte..... nej det tror jag inte.. fast "tror" är inte "vet" ... hmm

Aja skitsamma ^^

Så idag har jag haft ont överallt.
Knäckt näsben, bruten höft, krossade knäskålar, avslitna korsband, svullen arm, tretton stygn på höger fot (som varje gång kysste gympaplanen med ett högljutt THWUMP!)

Pain? absolut..
Är det värt det? .. hell yeah!.. ^^

Beach '10, vänta du bara ;) .. vissla gärna när ni ser mig på stranden. Har ni tur får ni ligga på samma badlakan som mig ^^ Har ni INTE tur får ni GÅ ända tillbaka hem till Bratville; oavsett vad er "fina" platina-blondering föreslår ^^

Ta hand om er, mina kära weirdos. Dags för Latexgalningen att lägga sig och snutta kudde.. och låtsas att det är något annat ^^
TCHÜSS!!


Och herren sade...



... okej, någon frågade mig om jag inte kunde lägga upp en bild på mig själv här på bloggen.....

Hör mig nu, ni dödliga varelser!
Om jag skulle lägga upp en bild på mig själv skulle himmlarna rämna, skyfall skulle rasa och var man eller kvinna som såg bilden skulle klösa ut sina ögon av lycka eller förtvivlan, ty ni skulle aldrig någonsin ha sett något så vackert förr och skulle aldrig någonsin få se något lika vackert igen under den korta tiden ni vandrar här på jorden!
Herren sebbaoth skulle bestraffa er för att ni dåraktigt nyfiket försökt låsa upp ett av hans stora mysterier för att få se en glimt av hans mest avundsjukt vaktade skatt. För evigt skulle ni bli bländade av den perfektion som skulle få er att krypa ihop i fosterställning av förtvivlan och gråta blod, när ni visste att ni aldrig kunde få äga mig!
Bara tanken på att få röra vid sådan perfektion skulle ge era hjärtan spasmer av våldsam glädje som ni ofrivilligt skulle uttrycka ute på stan eller i era köpcentrum, och det är ni inte redo för, ni människor av kött och blod.

Därför väljer jag nog att låta bli.
Jag vill ju inte vara taskiga mot er och döma er till evig sorg. :) Det vore helt enkelt inte rätt av mig.


Idag är det söndag och herr Latex ska för första gången äntligen börja i en badmintonklubb. :)
Nå, jag säger då det, DET ska bli intressant! Jag tycker att badminton är skitkul och att få spela det under veckorna är ett absolut måste för min hälsa; både fysiskt och psykiskt.

Får se hur det går. Första introduktionen ska ske idag klockan 5. Så det är bara att snöra på sig skorna, dra på sig dom där über-sexigt glansiga små shortsen och hoppa iväg. ^^ .... fast att ta på sig gympadojjorna innan man har tagit sig dit är kanske lite korkat, särskilt när det är sån här vinter ute ^^

Jag skulle även städa den här helgen.... IGEN! ...

Gjorde jag det? ... NÖÖÖÖÖÖW..

VARFÖR gjorde jag inte det?...

Som Krusty the Clown så färgstarkt sa: "Because I'm an idiot,! Ya' happie!?"


Nej, nu ska jag fortsätta skriva på mitt evighetsprojekt. Ju mer jag får färdigt, desto större blir ljuset i tunneln! :)
... om jag bara undviker att virra iväg på infall som får mig att vilja förbättra saker igen .. *SUCK*

Snipp snapp snut,
Orgasmer ger mig ett glädjetjut!
---------------------------------------






Sooooo sleeeepy...



Det är både skitkul och skitjobbigt att vara inspirerad.

Det är skitkul för då får man äntligen ur sig sina kreativa tendenser.
Däremot är det skitjobbigt då man ofta finner sig själv sitta och skriva dom sista raderna klockan 05:00 nästa dag, liksom.

Låt mig förklara.
Jag har ett skriftligt projekt som jag ska försöka bli klar med till på måndag.
Det består av att jag ska skriva bakgrundsinfromation till 20 stycken legioner ur Warhammer 40.000.

Här är kruxet...

Jag började i torsdags... nu är det fredag (nej förlåt, LÖRDAG.. kollade på klockan)... och hur många har jag hunnit med sen jag började....?

.. 7 !!! och det är efter att jag har försökt skriva både dag och natt! :S

Jag säger bara det, ibland tackar jag gudarna för all tung "lore" som skaparna av Warhammer 40.000 har välsignat oss med, ty den är helt makalöst underbar att ta in.
Men vissa dagar kan jag inte annat än... hmm... önska att det inte hade varit så JÄVLA detaljrikt!



SOOOOOOVA!!!

Ska bara säga att det är askallt ute också. Var tvungen att dra och handla innan dom stängde, och jag säger då det; tillomed mina pungkulor frös till is! När det är - 12 grader så känns det liksom inte så inbjudande att traska iväg på promenad.
Jag kom hem och såg ut som någon hej-kom-och-hjälp-mig tomte från Lidls julmarknad i Stavanger. Jag hade ju för fan istappar i mina ögonbryn!! :S

Näe usch för kylan.
-5 kan räcka, anser jag.
Och eftersom mitt ord är lag i min blogg, så får ni fan ta och hålla med eller packa er iväg!

Nu go me sleep-sleep. UGH!


Blogg-upplägget



Jag har fått mängder av brev i enorma högar, där avsändarna fullkomligen SKRIKER efter att få veta varför jag låter vissa dagar glida förbi utan att jag hedrar er med ännu ett insiktsfullt blogginlägg.

Nej.. det är väl inte riktigt sant, kanske ^^ .. men det SKULLE kunna ha varit så :P ..

Hursomhelst, iallafall så tänker jag klargöra hur det nu ligger till med mitt blogg-upplägg.

Såhär är det:
Denna blogg tillhör en människa.
Som vi alla vet är människor tillhåll för känslor. Nå, dessa känslor kan dra i människan åt vilka håll som helst och därmed få honom/henne att göra olika saker.

Ibland får dom honom att skriva ner sina tankar, i andra fall så får dom honom att säga "PALLA!" och gör att han ger blanka fan i det.
Med det sagt så är det då underförstått att moi är som vilken annan jäkla sketbloggare som helst; nämligen lynnig.
Ibland skriver jag, ibland inte.

Vissa omgångar kan jag skriva varje dag, när jag nu har sådana viktiga meddelanden som jag inte skulle kunna drömma om att undvara världen.
Vid andra tillfällen kan det gå flera dagar, i värsta fall veckor, innan jag skriver igen. Ja, hemskt eller hur? Det är sällsynt, men det HAR hänt förut.
Men misströsta inte.
Jag har trots allt skapat denna blogg med den avsikten i åtanke att jag åtminstone ska skriva en gång i veckan. MINST!
Så ja, jag HAR en lägre gräns.

Men överhuvudtaget är bloggen till för att jag ska skriva när jag ... ja just det.. när jag HAR nånting att skriva, och ibland råkar man helt enkelt inte ha nåt att skriva. ^^

Och nu till alla er andra som inte bryr er ett dugg:
Apati hör inte hemma här. PISS OFF!


Igår vaknade jag vid 1 på eftermiddagen. *SUCK* Man stiger upp och tror att man ska se solens strålar sippra in genom persiennerna, men icke. Man tittar ut och ser ett grådaskigt mörker täta igen alla hål i himlen och klockan fullkomligen hånar mig rakt upp och ner för att jag har dragit mig lite för länge i drömmarna med Billie Piper.

Nej, man får ta sig i kragen, spotta i näven och försöka se glad ut; även fast farbror vinter gör det mindre än åtråvärt att stiga upp om morgnarna eftermiddagarna.

Vad göra idag?

Hmm, inte gå ut iallafall. Det är runt -10 strecket på mätaren här, och det skulle, hör o häpna, vara -40 på vissa håll i landet inatt!!
Gud, vad sysslar du med däruppe egentligen?!! Är vi alla bara maträtter i din gigantiska frysbox??

Nej, nu ska jag fortsätta med att rensa min dator på en massa onödigt skit (som jag är mästare på att samla på mig), vilket jag har varit tvungen att göra ända sen datorn kickade mig i nötterna för några veckor sen och kollapsade. (internationella Windows-versioner är ibland ett problem)

TCHÜSS!!


Addendum



Addendum:

För övrigt vill jag bara säga att Billie Piper är HEEEEEEEEEET!!!!
Ser just nu första avsnittet av nyinspelade Doctor Who från 2005 (igen!), och fan vad man dreglar när man ser henne ^^ Mohaha!



slut / addendum.



I'm on the Highway to hell



Idag gjorde jag en rätt så rutten sak. Jag vill inte säga vad det var, men jag kände verkligen att jag mådde rätt dåligt när jag väl hade gjort det. Låt oss bara säga att karma kommer att vända sig om och bita mig i arslet för det här, var så säker.

Det är rätt hemskt, men jag har upptäckt att jag är en hyfsat skrupelfri människa. Det känns lite sjukt, men ibland hör man folk säga "Näe, jag skulle nog aldrig göra nånting sånt. Vad är det för människor som gör sånt?" och så nickar man och håller med, men i det tysta så tänker man "fan vilken hycklare jag är. Jag skulle lätt kunna göra sådär utan att blinka" ...

Nej, shitt.. det har inget med våldtäkter eller mord att göra, hur sjuka är ni som läser det här egentligen? :S :P .. nånå, försök inte.. kom igen, jag vet nog vad ni tänkte ^^ ha ha

Nej, okej då.. jag kan väl säga vad det var. Jag hade köpt en grej på tradera som i stort sett var skit. Jag blev lurad på tradera för jag hade inte gjort några efterforskningar om just den grejen jag köpte. Tydligen är det rätt mycket falska kopior av den varan som sprids därute som inte har samma prestanda som lovas.
Så jag satt fast med dåligt tredjeparts-skräp och 500 pajalas fattigare.

Nå, den normala ärliga människan hade typ bitit i det sura äpplet och accepterat att han just hade kastat 500 stålar i havet, men inte jag inte. Jag skulle fan ha tillbaka mina pengar. Jag förtjänade inte det här.
Men jag visste också att jag aldrig skulle få mina pengar tillbaka av en svindlare. Så.. vad gjorde jag?

Jag sålde det vidare....

Uuuuuuh, det riktigt sved att skriva det där.. jag känner det själv, in i märgen.

Jag är en människa som tänker rätt enkelspårigt. Jag gör det som är bäst för mig. Har ingen direkt högre moral. Tja, iallafall inte när det gäller små grejer.
Men idag tycker jag att jag faktiskt balanserade lite på linan som utgör gränsen mellan "små grejer" och "stora grejer".
Jag måste börja tänka mig för lite; hejda mig innan jag gör såna saker, för jag inser inte hur dumt det är att göra så egentligen, det tror jag inte jag gör.
Jag verkligen känner att ibland har jag gjort saker som är taskiga men det liksom stoppar mig inte från att göra dom.

Nu är det inte OFTA som sånt här händer, förstås... jag menar, senaste gången jag gjorde något liknande tror jag att jag gick typ i åttan eller något ^^ .. men ändå. :P OM såna här vägskäl uppstår så är jag inte alltid den som väljer den ärliga vägen.

Linjen är iofs rätt tydlig. Jag skulle t.ex aldrig nånsin kunna göra såna saker mot folk som står mig nära eller som jag ens bara känner på håll. Jag har ändå NÅGON sorts moral i kroppen.

Men folk som man inte känner alls, som jag aldrig pratat med eller haft någon kontakt med.. såna som inte betyder något för mig överhuvudtaget; folk som bara är ännu ett ansikte i mängden.. dom är liksom inte lika betydelsefulla.
Man kan tänka "ja, men den här människan är inte någon för mig, ens på långt håll. Den finns inte i min värld och har alltså inte något större värde för mig" och så resonerar man sig fram till att "han kommer aldrig mer att träffa mig, så då gör det inget om jag ..... " osv.

Dock känns det rätt så skönt att man ändå mår lite dåligt.
Det betyder att jag iallafall inte är något monster. Trots allt så finns det ändå nånstans där inne ett litet samvete som ger mig en saftig jävel till örfil så det sjunger om det och ropar "Vafan gjorde du så där för!?????" så högt att trummhinnorna spricker.
Och jag kan säga att jag höll faktiskt på att ändra mig idag .. .............. .......... ........ iofs gjordeJagInteDet.. men det var NÄRA! :P
Samvetet FINNS där.. begravt under en massa ursäkter som "jag behöver det här" eller "gör det bara!" eller "det här är nödvändigt"..

Nej du, ska ärligheten fram så var jag bara en sniken jävel som ville ha mina pengar tillbaka, och då spelade det inte någon roll för mig vem som råkade illa ut i processen. Nu har varan liksom blivit HANS problem istället.
Förjävligt, men i en värld där alla skadar alla.. hur mycket märks det?

Men samvetet gnisslar iallafall tänder av ilska. Det måste verkligen ta i med hårdhandskarna om jag ska kunna bättra mig... men det FINNS iallafall där.
Sen att jag inte alltid lyssnar på samvetet, det är en annan femma... men jag har iallafall POTENTIALEN att vara en god människa :P
Det är något jag måste jobba med, antar jag.

Jag behöver en tjej som har lätt för att få Florence Nightingale-syndromet ^^ .. ni vet, det där när en sköterska blir kär i en patient. Nån som förbarmar sig över en ondsint människa. En tjej som har viljan att göra om den värsta tänkbara skurken till något fint, för hon ser att han behöver henne.

DET behöver jag! ..... gärna en med bröst stora som Mallorca också. ^^ Nej, skoja bara. Visst att jag gillar bröst, men en tjej kan ha så mycket annat att komma med också. :) .. som häck och läppar och ögon ;) .. ha ha ^^ .. men ärligt nu, det yttre är bara en del av helheten. Oavsett vad folk tror så spelar det inre en hel jävla massa roll.
En tjej kan se ut som Megan Fox liksom och ändå ha världens mest äckliga personlighet. I dom lägena blir hon ändå Magnus Uggla för mig, oavsett HUR tänd hennes utseende normalt sett skulle göra mig.
Jag vet detta personligen när det gäller vissa tjejer. En del har man inte kunnat sluta tänka på ^^ och dom har inte nödvändigtvis haft pattarna upp till hakan eller skinkor som kan knäcka nötter.

Nej, nog nu.

Okej!
Så, vad händer nu då?

Först ska jag ha ännu en brottningsmatch med mitt samvete efter maten. Den lille jäveln/ängeln försöker verkligen få mig att göra rätt för mig och ställa allting till rätta igen.. fan han ger sig inte... försöker få mig att ta ansvar och lämna tillbaka pengarna, men NEJ! lägg av.. .. vi får se.. SLUTA!.. *Nu sjunger han smörlåtar i mitt öra också, så jag ska mjukna upp, bli tårögd och säga förlåt* ... jag sa vi får se .. kanske .. så! nog nu. Flyg iväg och lek med dom andra barnen nu.

Sen är jag ledig imorgon. Så jävla skönt att vara ledig både imorgon OCH på onsdag ^^ Onsdag är ju trettondagen :P döööh!
Torsdag jobbar jag, men sen är fredag, lördag och söndag också sköna dagar ^^
Snacka om mjukstart på veckan. :D

Har lyckats få tag på Viper-avsnitt också. Skitkul! .. ni vet, Viper... TV-serien från tidigt 90-tal, med huvudrollen som spelas av James Mcaffrey; han som gör rösterna till Max i Max Payne-spelen? Serien som handlade om en röd bil som kunde förvandlas till en grå bil och skjuta blixtar och sånt...
Ashäftigt! ... tja, iallafall då... numera tittar man på det och tänker "mmm.. rätt medelmåttiga effekter, men okej" ^^

...
Hmm... nej vet ni vad.. jag ska nog ge tillbaka pengarna... det kommer inte lämna mig ifred annars...

åååh, vad göra? ..


Hmmm.. fortsättning följer...






Här kommer det nya året



Okej, det är söndag idag och vad ger oss det nya året om inte en ny, fin, saftig, stinkande arbetsvecka som likt en äng av olja och lera breder ut sig framför oss. *MOAN!* ... ... ellerJaOkej, enTredagarsPraktik-vecka... ellerInteEnsDet, eftersomDetÄrTrettondagenPåOnsdag, såDeÄrBaraTvåArbetsdagar .. ... men ÄNDÅÅ!! ^^

Några ord om dagen kanske.... hmm låt se...

Den här dagen har varit tråkig!!
Seriously, jag menar RIKTIGT tråkig. Jag har inte gjort något vettigt. Skulle städa, har inte gjort det. Skulle baka en "andra laddning" har inte gjort det heller. Jag har inte ens varit kåt! :S .. det har varit något fel på den här dagen, alltså. Skojar inte.
Det känns bara som att jag slösar en massa tid genom att vakna för sent varje dag som jag är ledig. Dagsljuset försvinner skitfort nu på vintern, vilket gör dagarna deprimerande korta, minst sagt.

Vad har jag gjort???
Har typ spenderat hela dagen med att titta på Top Gear.

Det låter inget vidare kul, jag vet.. men tvärtom faktiskt... alla deras vanvettiga uppdrag dom gör... det är ASKUL!
Jag vrider mig av skratt åt James Mays virriga försök att stå ut ur mängden och sen, trots att han ALLTID förlorar stort, ÄNDÅ envist ska försöka hitta något som är positivt med hans val-av-fordon/färdigheter.
Richard Hammond är inte bättre han, som med sina desperata försök att alltid klå Clarkson, nästan alltid ändå förlorar mot Mr Top Gear.
Jeremy Clarkson själv, som i sin tur skryter om att han aldrig kommer förlora, har alltid dom mest underbart syrliga kommentarer om allt och alla. Hans sarkastiska liknelser är helt enkelt strålande!
Därför är det alltid EXTRA skönt när han förlorar, för då pyser all hans bravado och egomani ut ur honom som tryckluftsgas ur en pressad ventil.

Måste bara berätta lite snabbt om ett av dagens avsnittet som jag såg:
Denna gång handlade tävlingen om att nå Londons stadsflygplats. Alla skulle åka olika transportmedel genom stadens rusningstrafik och denna gång var dom inte tre, dom var FYRA! .. vem är den fjärde? ... tja, vem tror ni.. THE STIG! ^^
Så, vilka skulle åka vad?
Clarkson tog båt längs Themsen, Hammond valde cykel genom innerstaden och för att vara sportliga så lät dom James May, som alltid blir sist, bära bilens stolta fana.

Vad tog the Stig? .. Stig åker tunnelbana!!!!! Klockrent! ^^ Det yttersta av båda världar möts.

Hur slutade det? ... För er som inte vet skall jag inget säga, för att inte sabba, men jag kan säga att det var slutet på Top Gear, som dom så dramatiskt sa. ^^

Men det faktum att jag överhuvudtaget kan se Top Gear på kanalen BBC Knowledge är rätt mysitsk, då jag faktiskt inte har den på min Medium 8 Favoriter-lista hos Com Hem. :S Weird.

Okej, så vad händer ikväll då?

Tja inte så mycket faktiskt. Det är Söndag, jag är seg och har en lång dag framför mig imorgon. Tänkte läsa en stor tung bok som jag fick i julklapp, men kom på att jag hade läst ut den redan.
Det här var alltså en bok som kostade 500 kronor... mmm.. just det.
Vad var det för bok? .. Äh, en "speciell" bok :P Mer behöver inte ni veta, era goonies. ... och NEJ det var ingen bok fylld med porr, ni snuskhummrar som gissade det :P .. även om det hade varit intressant ^^ SÄRSKILT om den hade varit värd 500 spänn :D

Nej, käka.. kanske bada... se lite mer Top Gear, om jag orkar stå ut med Clarksons envetna användande av ordet "WOÖULD" (world) ... kanske fördriva tiden med TW: Medieval 2 (som jag nyligen just återfascinerats av) och senare kanske snacka med lite folk på nätet.

Om jag orkar...

Peace be with you, 'tards! :)


Recension av Harry Potter och Halvblodsprinsen



Jaha, då har jag alltså sett 6:e Harry Potter-filmen och eftersom jag i stort sett inte gjort något särskilt i övrigt idag så kommer detta inlägg handla om filmen och mina tankar om den.

Den var helt okej. Det börjar liksom hända lite saker nu. Jag har inte läst böckerna, så jag vet inte vad som kommer hända längre fram, men såvitt filmen angbehagar så är det en helt okej uppföljare. Inte lika spännande som De Vises Sten eller Fenixordern kanske, men definitivt en rulle värd HP stämpeln .

Mina första tankar direkt efter det att filmens eftertexter har rullat färdigt är att jag osökt lägger märke till att dom senaste 3 filmerna har alla slutat med att någon dör.
I Flammande bägaren dog Cedric (som återföddes till att bli den lik-bleke och tafatta Edward i Twilight), i Fenixordern dog Sirius Black (jävligt synd faktiskt, då Gary Oldman är en riktigt bra skådespelare) och nu i Halvblodprinsen mördades Dumbledore... av självaste Severus SNAPE!

.. nämen oj då, förstörde jag för er nu? Hemskt tanklöst av mig... ska inte hända igen..

Iallafall så gillar jag, tro det eller ej, att det börjar värka kärlek "banne mig" i HP. Jag är inte direkt den som är en stor fan av mush-mush filmer, men nu kändes det av någon underlig anledning uppfriskande med lite känslosam romantik.

Varför? Jo, för att ÄNTLIGEN har Harry, Hermoine och den vettlösa fågelskrämman Ron fått sina händer ur arslena och insett att dom faktiskt har unga och realistiskt aktiva tonårs-hjärtan under deras annars så gråa och livlösa yttren.


I korta drag kan filmen sammanfattas punktvis:

**SPOILERVARNING**

* Drygo Malfoy går från att vara en osnuten, stöddig liten blåsfisk till att faktiskt få tendenser till att bli rätt creepy och ond på riktigt.

* Harry är lika ovetande om både sig själv och sina omgivningar som vanligt och fortsätter sin trevliga film-tradition med att slösa bort hälften av filmen med att ställa en massa frågor; enbart för tittarens skull naturligtvis. (för tänk om vi inte skulle fatta alla detaljer :O !! OMG)

* Hermione är lika vacker som vanligt *suck* DREAMY-eyes.. ^^ Dock skulle hennes anorexia-tendenser gärna kunna få dämpas lite.
Herregud, kvinnor! Vad är det för fel på er?? Lite kött på bröst, rumpa och lår skadar inte. Det gör alla aspekter så mycke mer attraktiva och man får garanterat mycket roligare i sängen. Jag vet att jag snackar för merparten av det manliga släktet när jag säger att det ÄR faktiskt inte lika kul att mysa med en ribbstol liksom. Men oj, förlåt.. nu kom jag ifrån ämnet här...

* Rons frisyr har mer och mer skrivit under för hans önskan om att bli medlem i the Beatles på allvar och blir, precis som the Beatles, något av en ikon att se upp till... tills han ligger i en sjukhussäng, förstås. Med undantag från det vanliga Scooby-Doo gänget och ett par lärare samt en manisk besatt kaninkokerska, så syns plötsligt inte en skymt av hans fans.
Stackars Ron. Han får lära sig det gamla ordspråket "fame is fleeting" den hårda vägen och att det alltid i slutändan är otacksamt att vara omtyckt endast i egenskap av ens prestationer. Så fort det går dåligt så sviker fansen.

* Fred och George Weasley ger sig in i massproduktionens gyllene värld och blir entreprenörer i sin egen lilla shop av magitricks. Kul för dom.
Mindre kul för deras respektive skådespelare, eftersom dom fick känna på spotlightens varma sken i MAX ett par minuter i denna film och hade garanterat inte lika roligt som i föregångarna. How the mighty hellraisers have fallen..

* Weasleys hem bränns ner. Bra drag egentligen. Jag menar, det var ingen mäklar-dröm från början direkt.

* Dumbledore säger hej då som överkucku för Fenixordern genom att låta sig själv bli dödad. Fascinerande taktik, verkligen..

* Aragog dog. (hurra för arachnofoberna, tråkigt för djurvännerna)

* Vi får reda på att Harry inte bara måste döda Voldemort, han måste döda SJU stycken Voldemorts, eller nåt sånt ... :S

* Voldemort själv gör igen, som i så många filmer före denna, endast en cameo i form av sitt yngre jag ur fram-manade minnen.
FÖR I HELVETE, WARNER BROTHERS! Ni hade något bra på gång när Thöö Daak Lård retörned! .. helt plötsligt får han inte någon screen-time igen. :S what gives? Gick publiksiffrorna ner efter att han dödade stackars Twilight-Edward? Eller beslutade Rowling att Voldemort behövde fila lite på sin mystik för att bli än mer uppseendeväckande? (seriöst; en snubbe som går från att vara ånga och ett ansikte på någons nacke till att återskapas från döden till den mest badass:iga trollkarlen som finns; det KAN inte vara mer uppseendeväckande)

Överlag tyckte jag filmen var bra, även om jag låter något sånär sarkastisk ibland, men.. EN sak älskade jag. Att Luna är kvar ... jag älskar Luna, hennes vanvettiga utryck och sanslösa förmåga att driva hem en spik i kistan för oss som väntar på ett gott skratt.
När jag såg henne i Lejon-huvudbonaden... jag var tvungen att backa och kolla om det flera gånger. Helt underbar tjej. Om inte Harry tar henne, så tar jag henne ^^ .. ty det bästa tjejer kan ge oss män är ett gott skratt som punkterar vår egen uppblåsta macho-mentalitet. :)

Nej just ja, Luna går säker, för Harry kladdar mer än gärna på Ginny! ^^

Så! Snipp snapp snut, så var sagan slut för den här gången.
Den sista filmen kommer i November detta år och ska, vad jag förstår, bli uppdelad i två delar. Otvivelaktigt Warner Brothers försök att hålla serien vid liv så länge som möjligt och mjölka så mycket pengar dom kan ur varumärket "Harry Potter".
Det är väl rätt normalt, antar jag. Jag bara hoppas att dom inte sabbar slutet till förmån för någon dold profit-agenda.

Nej, mina trogna undersåtar. Dags att krypa till kojs. Imorgon ska det bakas!!!!!!! ARGH!!!!!
Me want cookies. Me got sweet-tooth! Now me tired. Me go sleep now.
Bye-bye.






Raketer = vapen för den lille



Mörkret ligger på tidigt denna dag.

Jag ser mig nervöst omkring, tar mig hastigt mot en gård och pressar mig upp mot betongväggen. Dom ska inte få mig, dom jävlarna.
Hör smällar och skrik från gården. Krutröken väller in över dom låga garagetaken.
Jag ser ljusflammor och pilande projektiler. Hetsiga rop och skrik sprider sig runt knuten. Sadisterna gillar sitt jobb.
Dom jävlarna.
Dom tog en mans lilla dotter i förra veckan,
jag läste om det. Stackars sate. Ögat var helt söndersprängt! Hon hade tur som kunde lämna sjukhuset efter den natten.
Men dom kommer inte få mig. Aldrig! Ser jag deras granater hamna inom 20 meter ifrån mig så springer jag direkt.
I många lägen önskar jag att jag kunde skjuta tillbaka, det önskar jag av hela mitt hjärta. Men jag har inga vapen; ingen ammunition.
Jag smyger mig fram för att se om kusten är klar. En snabb titt runt husknuten visar att patrullen är borta; dom har rört sig vidare. Skådespelet är över.
Jag ser en rykande trappuppgång och lider
med dom stackarna som bor där. Vad måste inte dom ha fått stå ut med. Sadistiska utspel i timmar.
Fort, nu! Över gården. Snabbt! Jag måste undvika öppna ytor och platser där man lätt kan hamna i skottlinjen.
Jag är snart framme, snart kan jag andas ut.
En sista spurt mot porten och jag är äntligen utom fara.

Nej, det är faktiskt ingen nyhetsrapport från strider i Baghdad.

Nej.. jag är på väg hem efter att ha handlat i Jordbro, någon vecka innan nyår.

När jag vandrade hem tidigare idag såg jag en snorunge som stod och sköt såna där små ärt-raketer rakt ut på en gångväg som var trafikerad av vanliga fotgängare. Seriöst. Vad får han ut utav det? ..Så jävla roliga är dom faktiskt inte. Och att han gör det rätt in i en folkmassa, sånt gör mig förbannad nåt in i helvete, och jag är liksom ingen grinig gammal 76 årig gubbe som inte vet hur man har kul. Jag är 26 år; ingen gammal surkuk alltså, och ändå känner jag en jävla vrede inom mig när jag ser hur respektlöst folk behandlas idag.

Nyårsafton är den värsta dagen. Kan man röra sig utomhus? Ja.
BÖR man göra det? Nej, inte om man vill kunna sköta sina egna affärer i godan ro utan att behöva ducka för fientlig eld från närmsta gatuhörn.
Seriöst, jag går tio meter utanför porten och känner mig genast som en flykting som rusar från husknut till husknut i jakt på skydd undan gerilla-soldater!
Och detta händer ju som oftast varje år flera veckor i förväg, innan nyår ens finns runt hörnet.

Nu är jag som sagt inte någon pissed off äldre man som har som hobby att allmänt muttra om att det var bättre förr, men för i helvete, dom kan väl iallafall hålla på med dom där decibel-dödarna inom ett säkert område?! :S

Hur jävla svårt är det att ta sin raket till ett riskfritt friluftsområde?????????

Jag har inget emot när barn testskjuter sina r
aketer. FINE, liksom.
Men gör det på en fotbollsplan eller i någon stor tom park eller något område där det överhuvudtaget finns mycket svängrum. Inte på en gård till hyreslägenheter där folk är livrädda för att gå ut. Ska det vara så jävla svårt att respektera sina medmänniskor och ta sig ynka 50 meter bort för att leka, eller finner dom något sadistiskt nöje i att tortera Fru Hanson på 3e våningen när hon ska ut med rullatorn?

Jag skulle vilja gå fram till varenda ungjävel som skjuter raketer in i portuppgångar; köra upp två av deras älskade Panda-Shots i näsborr
arna på dom, tända på och se hur dom glädjer våra hjärtan genom att spridas vind för våg över himlavalvet i en explosion av en mängd tjusiga färger... se hur DOM gillar det, liksom... och sen, när dom landat, bitchslappa dom sönder och samman, doppa dom i stryknin och skicka hem dom med en läxa värd namnet.

Fråga:
Får man ringa 112 och bussa snuten på ungjävlarna om man ser att dom utgör en direkt fara för allmänheten??

Den upplyste kan svara mig i kommentars-fältet.







RSS 2.0