Önskelista 2019

 
 
 
 
Alltså, jag är så jävla trött på den här "Du ska nöja dig" inställningen som infaller kring jul. Av någon anledning så har folk beslutat att så fort man blir vuxen så ska det vara helt acceptabel kuytym att inte längre önska sig något på julafton. Det är liksom underförstått att du ska knipa ihop, vara tyst och vara glad när alla barnen får presenter.

 

Ursäkta mig, men vem i helvete har rätten att säga till mig hur jag ska bete mig?

 

Nu förstår jag att julklappar till vuxna mer eller mindre har blivit en bonus sak, främst om man ska följa devisen "julen är enbart till för barnen" (ett ordspråk som jag aldrig nånsin har stått bakom) och självklart så kan man aldrig förvänta sig julklappar på julen då julklappars vara-eller-icke-vara beror till 100% på gåvosänkarens pengars vara-eller-icke-vara; det är en evig påminnelse att julklappar kostar. I mångt och mycket har man trots allt blivit glad för den där näsduksförpackningen som man har fått av ens mor för man vet att det är tanken bakom som räknas.

 

Men vem i hela helvete har rätten att säga åt mig att jag inte har rätt att göra en önskelista??????

 

Nej, det ska skämmas, du ska få indignerade blickar och du ska lyssna på kommentarer som att man är en egotrippad individ som behöver "växa upp" och inte ha så skruvade förväntningar och att man ska infinna sig med att julklappar inte längre är något för dig.

Det går tydligen inte idag att se bortom den här fisförnäma muren som alla så vackert ska ställa sig bakom när man kommer upp i åren. Det går inte att se julklappar som något som det har investerats mycket tid, engagemang och kärlek bakom sig oavsett vem som får den.

 

Men vet du vad? Åt helvete med den inställningen, säger jag. Jag säger HÄR ÄR MIN JÄVLA ÖNSKELISTA!

 

https://onskelista.se/w/onskelista-jul-2019-3

 

...... att jag sen inte kommer få nåt på den då det mesta kostar en saftig slant är en näst intill underförstådd slutledning, men jag tänker banne mig använda mig av rätten att svara på frågan "Vad önskar du dig till jul?" liksom alla andra kan.

 

Stå upp, var inte rädda och berätta hjärtligt om den där resan till maldiverna eller den nya hojen som du önskar dig. Vi behöver vara rakryggade med våra önskningar och drömmar, för det här med att lägga locket på och inte kunna göra en önskelista i vuxen ålder utan att få skit för det är snubblande nära att trampa på yttrandefriheten.

 


THE SURVIVOR - (2019 Trailer)

 
Så fick jag äntligen tid att göra klart min trailer. Det här är tänkt att det ska vara en prolog till ett rollspelsprojekt som jag har. Min tanke är att jag ska rollspela som den här karaktären och följa en egenskapad personlig historia medan jag samtidigt träffar på andra spelare som har egna historier och tillsammans utvecklar vi ett massivt rollspelsscenario.

Allt i filmen nedan är producerat och regisserat av mig och utspelar sig helt i spelet DayZ.
Varsågoda! ^^
 
 

RSS 2.0