Universitetslivet: New broes, new hoes



Jaha, så har man då äntligen avslutat sitt 9 år långa ofrivilliga sommarlov (med jätterolig arbetslöshet som fyllde upp majoriteten av tiden) och börjat på universitetet. Idag var min första dag på DSV (Institutionen för Data- och Systemvetenskap) som är en del av Stockholms Universitet.
Campus Forum ligger i Kista Centrum (precis brevid gallerian) och det är där jag ska spendera min huvudsakliga tid under första terminen. Under nästa termin och följande efter den kommer jag att hamna någonstans inne i stan, vilket gör pendlingstiden (som för närvarande är avskyvärd; Jordbro - Kista) kortare.

På introduktionen fick vi en guidad rundtur av studentkåren (DISK) och träffade även skolans bofasta stereotyper i form av kårens sektioner; dvs sportfånarna i Sportsektionen, Yuppienallarna i Näringslivssektionen (NÄRS), festprissarna i Klubbmästeriet, nördarna i Särimners Kultingar (AWESOME NAMN!^^) och MES. ... a just de, M.E.S (Musikaliska och Estetiska Sektionen) .... dvs "one time, at band camp".. ah ni fattar ^^

Vet inte vilka jag ska gå med i än. Det lutar åt MES faktiskt :D och Särimners Kultingar ^^ Klubbmästeriet är ju också givet. XD Party på puben FooBar varje onsdag, osv.

Studentlivet har blivit helt annat än det var på gymnasiet, må jag säga... ;)

Nåja, idag hade vi första "riktiga" dagen och jag drog direkt till mig folk som en sol attraherar planeter med sitt enorma... ehm, gravitationsfält.. :P
Redan fått stabila polers som man kan snacka och bilda grupp med. ^^ Även girls snackar med mig, hör och häpna :O .... FLÅDIGA tjejer, inte minst :D me like very much ^^

Aja, hursomhelst. Uppgifterna som vi fick ett litet hum om nu är riktigt intressanta och jag tror faktiskt att jag kan komma att bli motiverad. :) Som vår käre lärare sa, allt handlar om motivation.
Och ja, jag lovar att jag delar med mig av nåt som är share-värt ;) oroa er inte.

Nu är det insparksvecka, vilket betyder att studentkåren fixar en massa roliga aktiviteter i två veckors tid; något som jag ska försöka gå på; dock inte säker på om jag har vare sig tid, pengar eller ork. Men det skulle vara kul. :)
Jag siktar ivarjefall nog på att gå på välkomstfesten nästa vecka. ^^


KnoooooRR!!

Nu är den här snubben hungrig som ni kan höra av hans knorrande mage, och det betyder bara en sak....


FOOOOOD FIGHT!!!!

(dvs munnen mot maten .... munnen vinner konstigt nog, varje gång^^)

Så, efter en relativt awesome sommar så ser vi nu fram mot ett lika awesome skolår.

Rädslor?
Mina största rädslor är att jag blir skraj och hoppar av, inte orkar och hoppar av, tappar sugen och hoppar av, tycker det är svårt och hoppar av, eller *något annat* och hoppar av.
Med lite tur och en jäkla massa skills från min sida så ska vi gemensamt (Molnkillen där uppe och jag) se till att det inte händer. :)

Hej så länge ^^


Nattkväll på Brasseriet med ragg och otrevligt folk som ger mig papperssmak i munnen ^^



Hade skitkul kväll ikväll med Malin och Micke på Brasserian i Handen.

mmmm, okej. Jag var ute på raggarstråt inatt. Men jag lovar, det var mer händelserikt än det brukar vara för mig.

Först och främst... micke och jag stod i baren. Två tjejer (som var norrbaggar) stod brevid oss. Skitsöta. Jag var den av oss som tog kontakt.
Seriöst... jag skojade lite och sa till den äldre av dom att "om du vill så kan du få bjuda mig på en drink" .... en rätt så simpel drink; en screwdriver. Jag trodde inte ens att hon skulle göra det.
Ja, hon vart helt med på noterna och sa till bartendern att fixa en till mig, varpå jag blev rätt så positivt överraskad.

Sen helt plötsligt så sa hon till mig att prata med hennes kusin, för hennes kusin (den andra norskan i baren) var tydligen arg över det som pågick.
Nåväl, jag puttades emellan den första norskan och hennes kusin och kusinen talade rakt till mig om hennes syn på publivet.
Get this.... enligt henne så är det bara vett och etikett att killar inte frågar om tjejer kan bjuda på drinkar...

VEM fan är hon att säga så??? Jävla lilla tolvåriga nippertippa.
Hon behöver fan bli fistad illa kvickt.
Hon agerade cock-blocker åt mig och till fördel (säger vi) för sin kusin (som, ironiskt nog, var äldre) och pratade med mig om att man inte gör så. Jag sa "vadå inte gör så?" .. då sa hon att "ordet nej existerar inte i deras familj"....


Jaha??? va fan ska jag säga åt det? det är väl inte mitt jävla problem? Vafan, om en kille säger "bjud mig på en drink?" så är de väl bara för tjejen att säga nej och that's it liksom. Jag kan ta ett nej. Men att den där plankbröstade fulingen dikterade vilkor för sin äldre kusin... jag vände mig åt micke och sa att det var skrattretande....

Tydligen kan man inte säga så i Norge, för då bryter man mot vett och etikett lagen XD ... fan, vad jag hade velat golva henne... jag såg rött där och då... Dumt av mig, jag vet. Men såna människor gör mig faktiskt ilsken som ett bi.

Nej men sen försvann dom efter ett tag (dock inte innan den där första norskan kom och pratade med mig om nåt som jag tror är att hon ville bjuda mig men att hon skämdes över sin kusin som flippade ur utanför sin rätt) och jag hittade andra godingar att festa med.... en skitsnygg tjej som heter sandra och hennes syster (släkting?) malin.

Dom sjöng duett och jag bjöd över dom till vårt bord. Micke skulle blivit stolt över mig.

Sandra fick Malin (mitt sällskap) att lova att jag skulle med nästa gång så dom (hon; sandra) fick träffa mig igen.
Who knows? Maybe. ^^

Folk ville ligga med mig inatt.... jag kände det :D XD hahahah.
Next time, there will be no mercy ^^




Dagens skönhetsideal .. fucked up! -.-


Ja, jag hittade det här på en annan bloggares sida och jag visste inte om det var ett skämt eller om hon menade allvar.

Seriöst, om det här är på riktigt så är jag ganska bestört...






Ser ni det inringade området..?

VAD I HELVETE ÄR DET ATT RINGA IN??!
Det går inte ens att kalla fett, för det där har alla. Det där är helt naturliga små obetydliga rynkor som man får när man vrider och vänder på kroppen. 0.o

Snälla gode gud, säg mig att vi inte har blivit så förvridna i vårt ideal?
Den här bloggaren måste skämta...
Om inte, så har fjortisarnas jakt på skavanker gått till enorm överdrift som kommer ha fruktansvärda konsekvenser för morgondagen.
Tänk er en kvinnlig chef som på ett jobb sparkar ett par anställda för att dom överskrider viktgränsen, för att dom inte har rätt skor eller för att dom helt enkelt inte ser ut at vara nog "heta" ... 0.o

ParisHiltonologin måste få ett slut!



Kåt på gametrailers ^^


Gud, jag känner igen mig ^^ haha

Ja, det nya Elder Scrolls-spelet ska ju släppas nu mot hösten och ja, jag kan säga utan krusiduller att ibland blir man lite väl.... hmm, över-exalterad. ^^

Varje gång som man får höra om att ett spel som man har längtat järnet efter (varav i år dom är extremt många; Skyrim, Mass Effect 3, Star Wars Old Republic, Diablo 3, etc etc) ska släppas så blir det såhär... iallafall dom första dagarna, innan första spelgasmen lugnar sig ^^


 

 

 

Älskar hur hästen ser såhär über-seriös ut ^^

 

 


Godbitar från Youtube ^^




Varenda en av dessa godbitar fick mig att garva så mycket att jag nästan gjorde på mig ^^



 

 

 

 

 

Följande är en riktig klassiker; den absolut första videon som fick mig att nästan pissa på mig av skratt. ^^

Den är gammal nu, men ändå fuckin' AWESÖM! :D

 

 

 

 

Och så självklart den här, en av mina absoluta favoriter ^^

 

 

 

 

 


RSS 2.0