Kissies "oops, shouldnt have done daaht"



Kissie (eller Alexandra som hon heter på svenska) råkade nyligen ut för en artikel där en reporter hade skrivit om henne och hennes antydan till högerextremism.

Han hade fått se ett videoklipp av henne där hon sätter upp NSF-klistermärken, nämligen det här:




Jag menar, han är reporter. Klart han skriver om det här.

Och vad var Alexandras svar på det? Hur kunde den här tjejen tänkas reagera?

Tog hon upp det med honom i en diskussion med vuxen samtalston, där man lugnt debatterade om hur man kunde lösa det här?

Nej... hon ringde upp honom och sa såhär...




Här hör man på allvar hurpass fjortis hon är. Alla håller på att snacka om att hon har blivit seriös och sånt, men det räknas inte när man inser att hon fortfarande är en grinig tonåring med fjun på brösten.
Vuxen my ass! Det här var ett recept med personangrepp och larviga pubertala hot med en gäll tonårsröst som får mig att undra hur den här reportern kunde hålla sig ifrån att garva. ^^

Låt mig klargöra, jag bryr mig inte om ifall Alexandra skulle vara självaste Hitler själv; ens egna åsikter är ens egna åsikter. Men det här visar hur man som mediahora anser sig själv vara garanterad censur och beskydd från den allmänna mediakåren. Är man en "pappa-betalar" fashionista så ska all uppmärksamhet vara god, inte negativ. Absolut inte.
Då får man "så sjukt mycke med spö!"





Om man nu väljer att bli en offentlig person så får man nog räkna med att sånt här kommer fram, eller tror hon att det bara är att glida runt på ett bananskall och glassa runt lite? ^^ Allt man gör får konsekvenser både på gott och ont.
Och det här är konsekvenserna för att man går runt och klistrar upp NSF-märken ^^


Mammor går fetbort


Nu ska jag vara lite taktlös och okänslig, så ni får förlåta mig, men jag bara måste skriva av mig det här medan jag fortfarande kommer ihåg det.

Mammor går fetbort för mig.
Seriöst. Jag tycker mödraskap på något sätt suger musten ur sexigheten till en viss del.

Okej, innan jag fortsätter så vill jag bara påpeka att det här är inget personligt menat nu, jag har många tjejkompisar som är mammor och jag älskar dom som fan och ingen av dom är osexig på nåt sätt (deras gubbar lär ju definitivt inte tycka det ^^). Dom är alla underbara så detta är inte menat som personangrepp eller smutskastning.
Ni mammor som läser, känn er inte utpekade nu. ♥ Ni är nog redan lyckliga och behöver inte mitt godtyckande; jag bara skriver av mig vissa generella och ytliga åsikter. Låt de rinna av er bara, för dom gäller inte er specifikt. Detta är bara en generell belysning över hur jag ser den allmänna versionen av dagens mamma och hennes sexighet i relation till hennes status som mor.

Alltså, hon kan vara hur sexig som helst, ha enorma tuttar och den där timglasformen, blonderat hår (stereotypiskt, jag vet; varken särskilda kroppsformer eller blondiner är särskilt synonyma med rå sexighet, men jag kommer bara dragandes med stereotyper nu som exempel, så häng bara med) läckert leende, ögon man kan drunkna i och en personlighet som får en att smälta.

Kommer denna tjej helt plötsligt dragande på en vagn där hennes yngel ligger nerstoppade, ja då blir hon genast till Birgitt, 48 år från Norr Mälarstrand som är förbrukad och har sett sina glada dagar komma och gå.

Jag kan ge ett exempel. Säg att man blir plötsligt uppvaktad av en snygg tjej. Hon börjar lägga an och stöta på en och man är definitivt inte motsträvig. Hon ser bra ut, hon är ung, fräsch och har klass.
Sen kommer det fram att hon redan är morsa.
Det är nånting... jag kan inte sätta fingret på exakt vad... men det är iallafall nånting då som direkt tar udden ur det hela; man blir lite anti; liksom.. leendet som kom så naturligt känns med ens så ruskigt stelt och halvhjärtat.

Killar som känner igen det här, ge gärna er synpunkt på saken; jag är intresserad av att få reda på om det bara är min personliga smak eller om det finns en större övergripande fallenhet för den här typen av reaktion bland oss män; liksom dom flesta tjejer t.ex gillar vältränade killar, osv.


Varför är det såhär då? Värför känner jag såhär?
Inte fan har jag valt att ha den här åsikten; det finns nog många tjejer som jag hade blivit lycklig med om jag bara hade kunnat släppa de faktum att dom redan var belastade med ungar.

Jadu, jag vet inte riktigt.. Jag skyller inte allt på det, men det kan iallafall ha NÅNTING att göra med genetiskt betingade beteenden. Liksom, på samma sätt som kvinnan är kräsen när det gäller att hitta en fräsch och motståndskraftig (biologiskt sett; bra immunförsvar och sånt shitt) hane att avla sin avkomma med (han ska ha fast häck, massiva muskler och vara manlig i sin utstrålning, etc) så tror jag det är på samma sätt för killar, fast på ett annat sätt; dvs hon ska inte redan ha barn, för då är hon paxad, använd, har nån annans bagage, osv...

Men visst kan väl morsor vara sexiga..? .. mja, jo förmodligen.. i don't really know... på sitt sätt kanske. Men just det faktum att hon redan har fått barn sätter käppar i hjulet på dom tankegångarna som annars hade kommit så naturligt; dvs man har överlag ingen chans att starta den första familjen från scratch med henne. Man ska liksom behöva vara tålmodig med hennes ungar, ta hand om individer som inte annars hade varit ens eget ansvar, osv.

Nu låter jag säkert som ett kallt monster, och visst; om jag är det för att jag tycker att mödraskapet gör en tjej mindre sexig, fine. Jag är iskylan själv. Det är iallafall en åsikt som jag kan stå för.

Sen kanske jag hade haft en annan syn på det hela om jag SJÄLV hade haft barn, det tvivlar jag inte på. Men nu befinner jag mig inte i den situationen och kommer förmodligen aldrig komma dit; så många tjejer som jag förmodligen har avskräckt med den här texten nu.





Aja, nu är jag som jag är; barnfri och hungrig.

Like me? = Awesome!
Don't like me? = Eh, that's life

DING!

Nu är pizzan klar, btw.

Hej do ^^


Kiss Army Allstars på Harry B rockade järnet!


Alright, avrapportering från igår.
Andreas och jag hade en helkväll på Harry B James igår och jag kan säga att stället rockade över all förväntan. ^^

Kiss Army Allstars spelade och gjorde sin tribute till KISS och det är precis såna här trashiga bar-gig som jag gillar. Inga hutlöst dyra biljettpriser för att se artister som ter sig som små myror på en scen som befinner sig tjugofem mil bort, inga masshysteriska fanboys och girls som kastar sig mot scenen i ett hav av krossande trängsel.

Såhär ska det vara; smått och ändå fet-röjande. ^^

Harry B, du och jag har många dejter framöver, misstänker jag. ;)


Personligen hade jag det riktigt kul. Andreas och jag svepte ett par bira och snackade allt mellan himmel och jord; brudar, pengar, känslor och jobb.
Sen dök Linnea och hennes grupp upp och kvällen nådde sitt klimax. ^^ Det är alltid kul när fler deltar i spelningar så man faktiskt har något att göra tillsammans. Det är sant vare sig det gäller konserter, Mario Kart eller pulka-åkning.

Som farsan alltid sa .. "Delad glädje är dubbel glädje" .. ^^



Fan va kul det var!
Jag kände att jag kom in i konsert-gunget där. ^^



The bro's at where its at! XD


Och klippet är bara från början. Det gick igång så jävla mycke mer allteftersom kvällen gick. Slutet var ett crescendo av handklapp, metal-händer i luften och headbangning. ^^


All as it should be. :)



Harry B ikväll - för första gången


Japp, som rubriken säger: jag ska på Harry B james ikväll och det kommer bli första gången för mig.

Får se om ryktet är välförtjänt eller inte ^^ Vissa säger si, andra säger så, men jag ska nog gå in med noll förväntningar så kan jag bygga mig en egen uppfattning :D

Nu hinner jag inte skriva så mycke mer för jag ska gå om tio minuter och jag har saker jag måste göra, så de här blir ett relativt kort inlägg utan videosnuttar eller vitsiga artikel-skrivningar ^^
Ni får hålla er till tåls, jag gottgör er till nästa gång... på nåt sätt. XD

Hej så länge, random people!


Sorgligt besked igår





♥     Vila i
frid, Ritva    ♥

Dina blåbärspajer kommer alltid att vara dom bästa



Födelsedag, dagispolare och piercingar


Right on. Okej.

Var på Dannes födelsedagsfest i fredags. Det var en intressant upplevelse.

Annie hängde med, plus att jag fick träffa Caroline som jag inte sett på säkert 20 år, och Henrik (!), min bästa barndomskompis under mina första levnadsår... som jag inte heller har träffat på säkert mer år.

En häftig liten sammankomst. Bizarr och surrealistisk, ja, men ändå... en krydda från same old same old.
Henke och jag snackade om minnen från när vi var typ 6 - 7 år eller dylikt, och Danne verkade ha askul som hade en massa folk där för att gratta honom.

Många snygga tjejer där också, även om det inte var tal om något raggande där, no sirree!
Många av dom var såna som inte kollar åt killar som inte har typ elvahundra piercingar i trynet och ser ut som en grafittimålning över armarna.
Konceptuella alternativ-luder, kallas det; tjejer som omedelbart baserar en killes karaktär på hur extrem han ser ut; spelar ingen roll om dom känner honom eller inte. Är han "för vanlig", nej då är han självklart inget att ha.

Usch! Phonys.

Aja, men överlag så var det en rolig fest.
Danne, Carro, Annie och Henke var där iallafall och förgyllde min dag. Det var dom jag kunde räkna upp på rak arm som jag kände.
Jag är inte säker, men jag tror kanske att jag såg Nadira och min gamla chef från GAME där också, om jag inte minns fel, fast jag KAN ha fel. ^^ Kvällen blurrades ju mot slutet ihop mellan dans, öl och falsksång (som ni kan se här nedan) ...




Har fortfarande inte en aning om vem denna stackars artist som uppträdde på ett tomt dansgolv var.
För jo, tydligen var hon just artist, och inte en hängiven karaoke-sångerska.



Jag, Henrik och Karoline




Okej, Annie-gumman får väl vara med på ett hörn också ... ;)



Eken Reunion! ^^




Ja det var en rolig kväll.

Danne hade ju fan fullt med folk på sin fest.

Det fick mig att tänka... vem kommer komma när JAG fyller? Eller... kommer jag ens HA en fest? Jag har aldrig haft det faktiskt.
Alltså, det skulle vara asroligt.. men ..  palla fixa i ordning sånt; jag har varken ekonomin eller någon polare som är såpass initiativrik att dom ens orkar slänga ihop någon överrasknings-imporviserad tillställning till min ära.

Jag kan hålla tummarna och hoppas på en överraskning, men jag håller inte andan direkt...

Danne fyllde 28 år.... det gör jag med... jag är typ bara tre månader yngre än honom, så de är snart dags för mig med. ^^
Snart 30 ... holy crap! :O ... vartfan kom det ifrån? .. man går där i godan ro och leker bort tiden i högstadiet, och vips så ska man helt plötsligt fylla 30 (!!) ... eller ja.. inte riktigt än.. men fan, åren går fort..

Jag är snart gubbe :'( ... fast inte än.... nej, vet ni vad jag är?

Om jag säger såhär... jag har varit prepubertal en gång i tiden......

Nu är jag preGUBBertal. .. XD ha ha.
Bra ord jag kom på. (COPYRIGHT!)

Fast iofs, kan man vara gubbe om man sitter och har börjat med WoW igen? .... server Doomhammer, namn Casparius. (En Alt, bara så ni vet. Min Main lägger jag inte ut här ^^) Hälsa på om ni har vägarna förbi. ^^

Just ja.. jag snackade med folk i fredags om just piercingar; om vad som ansågs vara snyggt, hett och passande.

Av någon anledning så klarar jag inte av folk med piercade ställen på kroppen som är överdrivet känsliga.
Många killar som jag snackat med om det tycker att det är hett. Typ piercade bröstvårtor eller blyggdläppar eller ollon osv, men nej, jag tycker det är lite creepy faktiskt.

För det första: järnskrot i maten? Nej tack.

För det andra så kan jag inte gå igång på det, för varje gång jag ser såna grejer så tänker jag bara automatiskt på hur pass ont de måste ha gjort och får en instinktiv känsla av hur det skulle kännas. Och eftersom jag inte är ett stort fan av smärta så blir det ett rejält anti-klimax för mig. ^^

Usch nej.
Samma sak med liksom tjur-ringar. Tycker det ser lite osmakligt ut.

Piercingar i öron och möjligtvis näsvingar kan jag sträcka mig till, men sen... thats it. Min tjej ska inte behöva pierca sig så mycke att hon tillslut blir briljerande Edward i Twilight för att hon ska vara fin. Lägg ner, vafan. ^^

Nej det var allt för denna gång.

Nu ska jag lyssna på lite hassan ^^
KLASSIKER!

Gårdagens röjarkväll - Sinnesjukt kul!



Shitt, vad kul det var igår!
Var på Bedarö i Nynäshamn och röjde gärnet!

Det var mer drag där än jag trodde. Folk var trevliga och glada och kom igång jävligt bra under kvällen. Och det roligaste var att en massa tjejer kom fram och började dansa med mig och gnida sig mot mig och sånt... alltså, frivilligt! :O ... liksom, det är något som inte händer killar som mig XD .. ever! .. fast jo, tydligen. Jag kände mig lika uppvaktad på dansgolvet som en TJEJ normalt sett gör. :)
En snygging i stripes diggade me mig för att i nästa stund dra mig close och trycka sig tätt inpå mig. ^^ En annan ville behålla mig för sig själv och försökte hela tiden fånga min blick under senare hälften av kvällen.

Det fanns iofs bara en som jag var intresserad av, men hon hade redan någon att nojsa med så jag kept dancin on mah oooown! XD haha

Nej, men kvällen överlag var askul. :) Jag tog en pint med två britter, shejkade loss med sammstämmig sång i schlager-låtar och röjde mig snurrig till hardstyle-beats. ^^


Här är lite bilder och ett videoklipp från igår. :)


At dah place


Jag och Mary


Fin ^^


För-röj


Närapå lesbiska kissemissar ^^
(Den vita var kåt som fan)


Mary larvar sig...


...fast vem gör inte det...? ^^





Fan, de verkar att ju längre söderut man kommer från stan, desto vänligare och mer open-minded blir folk.

* I stan är alla självupptagna, extremt opersonliga och tjejer ser en knappt.
* I Tungelsta Värdshus börjar plötsligt alla prata med alla.
* Och i Nynäs så blir man hett åtrådd av det motsatta könet; såna som inte alls är så heta på gröten när man är i innerstan.

Det här med landet kanske inte är en sån dum idé ändå... ^^

Nej, nu måste jag fixa kvällskäk.

Vi hörs och tack alla som var med igår. :)





AWESÖÖÖÖM!



RSS 2.0