Kim


På sistone har jag tänkt mer och mer på Kim.... skumt...



Badaaaa!! :D


Så varmt idag att vi var tvungna att svalka oss i Öran ^^ Både jag och min kära mor. :)
Passade på att filma lite bara för att .. XD


 

Mer bad, mer bad!! :D

 

Ni som känner sommarens inspiration krypa i huden, hör av er så plurrar vi tillsammans! :)

 

 


Ååååh, Sunny.. ♥ ♥


Jag är fortfarande kär i Sunny ^^ ..
Även fast jag upptäckte SNSD redan för typ två år sen och har haft småförälsker i bland annat Yoona, Taeyon och Tiffany, så är Sunny tjejen som jag inte kan få ur huvudet :D haha ..

DET är en tjej man vill ha. Hon är söt, het, har en gudomlig röst, ett leende som kan döda, ögon som får blodet att koka och är nog den mest omtänksamma person som finns... *^^*

Jag smälter....


 

Gud, ge mig.... jag vill ha! :D

(INTE hon som sjöng förresten)

 

Om jag nu bara kunde prata och förstå koreanska XD ..

 

 

EN TILL, EN TILL! :D

 

 

 

AEGYO!!!!!

 

 

 

Ja, det här inlägget är helt dedikerat till Sunny dårå, om de kanske inte märktes... ^^

 

puss på dig, sweet stuff ^^

 


Stulen bild som leker exkursion på nätet


En rätt så bizarr sak har hänt mig.

En tjejkompis ringde upp mig igår och berättade att en bekant till henne hade sett en bild på nätet av henne på en väldigt suspekt sida; ni vet, en såndär sida där det står en rad olika sök-populära ord som "knulla sex anal doggy" i en slumpmässig variation för att sökmotorer snabbt ska kunna hamna på just den sidan.
Tydligen så var det en påklädd bild där hon bara lipar, men sak samma, det är ju aldrig kul att upptäcka en bild av sig själv på nätet som man själv inte har godkänt.

Hon bad mig iallafall kolla om jag kunde hitta den på nätet. Sagt och gjort.
Jag sökte på det hon bad mig söka på i google och ställde in mig själv på att säga "äh, de där var väl inte så farligt" och sen droppa hela grejen som en onödig, tråkig incident som inte rörde mig.

När jag upptäcker att bilden i fråga är tagen av MIG och jag är den enda jag vet som har den bilden (på min dator) så blir jag plötsligt kallsvettig.
Vadfan är detta? Hur har den hamnat på nätet? Jag har INTE lagt upp den på någon sida såvitt jag vet.

Detta, mina damer och herrar, är en paradox; dvs nåt omöjligt som inte ska kunna hända men som ändå hänt.

Såhär ligger det nämligen till:

* Jag vet att jag inte har gett den till någon annan
* Jag vet att jag inte har laddat upp den nånstans, inte ens på facebook
* Jag vet att den bara finns på ett enda ställe, nämligen min externa hårddisk som är kopplad till min dator och den är ju inte stulen då den helt oskyldigt står kvar hemma hos mig
* Den KAN inte ha stulits via trådlösa kabelmodemet, eftersom den funktionen är urkopplad (Jag har fast kabel kopplad istället)
* Windows brandvägg och en massa säkerhets-jox är hela tiden igång
* Jag körde en virus-scan igår kväll med noll resultat
* Oddsen att en enda persondator ska hackas för att någon ska kunna sno en bild (som inte ens är särskilt åtråvärd) är näst intill obefintlig

Alltså KAN detta inte ha hänt. Det är fullt omöjligt att den ska finnas där på nätet. Ingen har haft tillgång till min dator förutom jag. Det finns inte en chans.

Likt förbannat så finns den där ändå och hånflinar mig rakt i ansiktet.... och jag fattar inte hur den har kommit dit. Det gör mig tokig!

Detta gör mig nojjig då jag hela tiden tänker "Om DEN nu har hamnat där, är inte risken lika stor att eventuellt ANDRA av mina bilder också leker utflykt på internets vågor?"

När jag tittar på bilden så märker jag att den verkar tagen helt slumpmässig. Av alla mina sjuttioåtta miljoner bilder jag har så är den här en av dom mest "normala" och inte särskilt sexig eller porrig på något vis.

Jag börjar tro att det är nån typ av programvara som har bäddats in i min dator och har tagit bilden helt på måfå. Jag menar, det verkar ju vädligt konstigt att en random bild har tagits från min dator och lagts ut på nätet. Liksom, hade det varit en människa som gjort det så hade den nog försökt leta upp den smaskigaste bilden den kunnat finna och det finns såna bilder som är mer inkriminerande än den som faktiskt hamnade på nätet.
Okej, inga överdrivet vågade grejer ^^ men den som stals var ju verkligen inte värd att sno för något porrföretag direkt.
Faktum är att på sidan jag såg bilden på, hade ett otal bilder med till synes helt slumpmässigt valda personer, som såg ut att ha plockats helt på måfå ur folks privata album; fullt påklädda och i stort alldeles oansenliga.

Det jag inte fattar är HUR den här sidan har fått tag i bilden då det inte ska ha varit möjligt för den att hamna där överhuvudtaget.

GAAAH!!

Vad måste jag göra nu? Kryptera mappar eller kanske tillomed hela diskar?
Jag har iallafall beslutat mig för att koppla ur min hårddisk varje gång jag inte använder den; något som jag har varit lite lat med; den har i stort sett hela tiden varit ikopplad.

Men kruxet är att det ska inte spela någon roll eftersom ingen har haft tillgång till min dator förutom jag.
Och som en polare sa till mig "Visst är det möjligt att någon har hackat din dator, men att göra det för att stjäla en ynka bild som dessutom inte är särskilt intressant verkar rätt långsökt"

Det här kommer nog förbli ett av dom mysterium som går obesvarade....


Min framtida tatuering


Vädret är fan all over the place just nu. Sol ena dagen, regn andra..

Äh, varför klaga? Det är väl i runda slag vad man kan vänta sig av Sveriges klimat. Det brukar vara så varje år. Som regel följer vädret NÄSTAN alltid detta mönster: Det är stekhett och soligt i Juni, sen blir det regnigt, uppehåll och markant kallare i Juli och slutligen får man en liten tröstvärmebölja i Augusti (om man har tur) innan löven börjar falla och man helt byter årstid.

Trots att bovärdens grabbar var hemma hos mig förra månaden och fixade min balkongdörr som älskar att släppa in tvesjärtar och ge dom boplats mellan sina fönsterskivor, så såg jag en av dom jävlarna igår igen. Vafan, jag trodde det var överspelat nu! >:(
Först var det riktigt äckligt att se dom krypa och ringla innanför fönstren när det var mörkt och man försökte kolla på film... men sen tröttnade jag på att vara grossed out och brukade släppa persiennerna på dom när jag inte hade något att göra. Mmmm, på äkta 3-årings manér. Jag har inte sagt att jag är vuxen.
Men dom var alltså här och gjorde sitt bästa för att täta listen och ge mig en bromsarm, som dörren verkligen behövde.
Dock gjorde det alltså inget. Såg som sagt en tvesjärt där igår igen, fast det KAN iofs ha varit en som var där innan; en sjusovare som vaknade upp först idag och sömnigt insåg att "oj, vafan, var é alla?" innan... SPLATT! .. flugsmällan bragde den om livet.

MINA TATUERINGS-DRÖMMAR

För några veckor sen var jag hos Richard och såg på när Jorge tatuerades. Det var en intressant upplevelse. Har aldrig varit med om det förut, men nu fick jag se hur de går till.
Efteråt fick även jag testa på att bli gaddad (alltså, utan färg... endast för att jag skulle få känna lite hur det känns).
Richard drog ett simpelt streck med nålen utan färg och jag spände mig i förväntan på helvetets alla kval... och blev förvånad när han sa att han var klar och frågade hur det kändes.... jag bah "Va? Har du gjort nånting? Skojar du med mig?" ^^

Summan av kardemumman är att det inte verkar göra särskilt ont, eller, iallafall kanske inte riktigt lika ont som JAG hade förväntat mig. Men det är klart; man ska sätta sig under nålen i en femtimmars-sittning innan man egentligen kan uttala sig om den saken på riktigt. ^^ Jaja, vi får se. Jag är iaf jävligt sugen på att gadda mig det här året och jag vet vad jag vill ha för motiv...

Redo? .. okej...

En riktigt förbannad jävla evil orm! En orm som liksom bryter sig ut ur huden och väser med en hatisk blick och är fruktansvärt agressiv. Alltså, nu snackar vi inte "vääääääs, jag är arg" och inte heller nån typ av kinesiskt inspirerat motiv.. utan nu snackar vi riktig Alchemy Gothic-stil och "KOM HIT BARA SÅ SKA JAG FAN HUGGA DIG OCH NJUTA AV VARJE SEKUND SOM DU PLÅGAS AV MINA GADDAR I DITT KÖTT!" ... En riktigt ondskefull orm som på äkta fantasy sätt har stark färgmättnad, djupgröna färgskimrande fjäll och ser väldigt levande ut med blixtrande gula ögon och gift droppandes från huggtänderna.

Alltså, jag har värsta bilden framför mina ögon. ^^ Det är så svårt att förklara med bara ord. Det mesta man ser är typ huvudet som bryter sig ut och därav blir också huvudet förstås 90% av hela bilden. ^^
Jag har inte beslutat än om jag vill ha den rakt framifrån eller lite snett ur profil, men jag vet att jag vill ha den på högerarmen och den får gärna vara lite större än vanliga futtiga smågaddningar som diskreta personer vill ha; dock undviker jag att gå överbord med sleeves eller ens alltför långt på baksidan av armen.

Jag har även några grundkrav:
* Ormen måste vara symetrisk. Alltså, den får inte vara alltför extravagant med typ åtta ögon och trettio huggtänder; det ska fortfarande vara en normal orm med två ögon och ha två elaka gaddar i överkäken (dock kan eventuellt fler småtänder synas; än så länge oklart, men hörntänderna ska iaf vara i fokus).
* Den ska vara grön, gärna med en häftig iriserande färg som liksom glänser i olika nyanser.
* Den MÅSTE spegla ren ondska och agression; betraktaren ska se på den och uppriktigt sagt bli rädd och liksom känna att ormen talar till honom, typ "Passa dig, jag är en farlig jävel. Ge mig en enda ursäkt och jag kommer att slita strupen ur dig"

Men utöver det är jag öppen för förslag och kreativitet. ^^

Nåja, det är än så länge bara en tanke jag leker med, då jag varken har råd eller tid just nu för en tatuering. Men jag .. som sagt... leker med tanken. ^^


Här är några bilder, först på hur jag hade tänkt mig att motivet skulle kunna se ut.





Det här är självklart inte riktigt hur jag föreställer mig just MIN tatuering, men jag ville visa hur jag menar med att "den kommer ut ur huden". Dock är dessa ormar ganska tama, nåt som jag absolut INTE vill att mina ska vara.
Jag menar, dom flesta här ser bara ut som ormar som gapar. Man ser inte riktigt ondskan i deras ögon eller intensiteten.

Försökte även hitta några bra bilder på riktigt jävla farliga ormar ^^ men det är svårt att hitta bilder som överrensstämmer med min egen vision.





Att huvudbilden visar just huvudet och hur den bryter sig ur huden, gör att man slipper eventuella koncept där den ringlar sig runt armen eller sånt, då jag föredrar att ha motivet på en plats, dvs högra överarmen. Lite tamt kanske, men det är så jag vill ha det.

Nåja, nu ska jag iväg. Måste hoja till MC nu.

Laterz potaterz ^^


Maja... jag kom, jag testade, jag fick nog


Uppdatering


(Nåt som händer allt mer sällan under sommaren, har jag märkt)


Jaha, det här känns ju rätt pissigt.
En person som jag tyckte om (oroa dig inte, ingen fattar vem du är för de är typ hela två pers eller nåt som läser min världsberömda blogg) har just försvunnit ur mitt liv. :(

Jag ska inte säga för mycket av respekt för hennes privatliv. Men det jag vill säga är att jag kommer sakna henne jättemycket och önskar verkligen att omständigheterna hade varit annorlunda. Du gjorde ett avtryck i mitt liv som verkligen lyste upp min dag.
Att jag sen föredrog att fortsätta på kompisnivå och att hon kände att det kändes fel, det förstår jag och det är fan tråkiga omständigheter. :( Ändå jobbigt att sluta prata med henne för hon var som min andra hälft, mitt samvete, mitt förnuft och nån som gav mig en mental bitchslap ibland när jag verkligen behövde det. ^^
Men jag kommer aldrig glömma dig, det ska du veta. Du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta oavsett vad som händer.

Vem ska jag nu prata med om oväsentliga ting? :(
Det blir svårt att gå vidare...


Aja... och nu inrikes nyheter....

Jag hade inte riktigt tänkt mig in i det scenariot, men vissa individer som står mig nära har fått nys om vad som hände på midsommar och har blivit lite oroliga för min skull.

Det är naturligt, förstås... och faktiskt väldigt gulligt. ^^ Det får en verkligen att känna sig älskad och uppskattad. :)
Dock så hade jag inte riktigt räknat med att det skulle bli en källa till oro (ja, jag vet, jag är trög ibland^^), men även om dom såg vad jag skrev här, så tänkte jag att dom förstås vet att jag inte gör något som jag inte redan har räknat ut att jag faktiskt kan klara av. Och nej, det där var inte arrogans som talade; jag kollade förstås upp fakta innan jag gick vidare.
Och ja, det är väl klart man bryr sig... jag menar, hade rollerna varit ombytta... herregud XD nåt som jag har svårt att tänka mig, men ok... ... ja, isåntfall hade jag självklart också blivit orolig, så det är bara naturligt.

Men nu tänker jag faktiskt ta bladet från munnen (tangentbordet) och försöka att lugna ner mina nära och kära genom att skriva en artikel här om hur jag har tänkt och varför jag ens utsatte mig för detta. Vissa kanske tänker att jag är dum som gör det, att man borde låta allt bara passera och hoppas att de försvinner obemärkt, men det är egentligen lika bra att vara öppen här av olika anledningar; dels med tanke på att sanningen alltid kommer fram annars ändå och ryktesvägen är det tio gånger värre med förrödande resultat som missförstånd och misstankar osv.
Sen också dels för att det här är MIN blogg, och här skriver jag om allt som jag faktiskt känner för att skriva och pekar finger åt dom som säger åt mig att jag inte "får".

Först och främst kan jag lugna åhörande individer med att jag än en gång försäkrar om att det var en engångsgrej; jag är den jag är, på gott och ont, men kommer inte bli någon annan oavsett om er bild av mig har förändrats. Jag kommer inte bli någon pundare som bor i en knarkarkvart med persienner på sniskan och tigger pengar på gatan eller säljer sin kropp för nästa fix. ^^ herregud, om det är det ni tror så är ni helt fel ute.

Varför jag gjorde det? Well, duuh, jag var nyfiken förstås; nyfiken och ändå klok nog att inse skilnaden mellan denna specifika substans och andra betydligt mer skadliga och lömska saker, men vi kommer till det strax. Poängen är att vi har nog alla nån gång gjort saker som har varit mer eller mindre accepterade i vårt samhälle, så inga guilt-trips, please.
Men detta är inte ens en omdömmesfråga eftersom jag gjorde tonvis av intensiv forskning om ämnet innan jag faktiskt beslutade mig själv för att försiktigt pröva en gång. Tro mig, jag är inte så dum som jag ser ut. ^^
Mycket av det som står skrivet om dylika substanser är sant, men väldigt mycket av det som skrivs är också skrämsel-propaganda som eldas på av folk som skriver vad dom TROR, istället för det dom VET.
Det gäller att kunna sålla ut det som faktiskt är vetenskapliga fakta från det som skrivs av rädda höger-mammor som kissar på sig när dom inbillar sig skräckhistorier om vad deras barn sysslar med i mörkret.
Under kontrollerade former och med en eller två personer i min omedelbara närhet vid denna specifika tidpunkt som av egen erfarenhet visste vad som skulle hända och kunde leda mig igenom det, så bedömde jag risken i detta fall som minimal. Och lo and behold, jag hade rätt.

Nyfikna glosögon vill väl veta vad det var jag prövade... Tja, okej, nu när man ändå lägger alla korten på bordet och spelar på ärlighet (plus att jag återigen försäkrar om att det har bara hänt en gång och inte lär hända igen) så kan jag väl lika gärna berätta att det var cannabis, dvs maja. Inbakad maja.
En sammansättning av den ört som klassas som mindre beroendeframkallande och vetenskapligen även har bevisats att vara (genom sparsam användning) mindre skadlig än både tobak och alkohol.

Ett flertalet studier har gemensamt lagt fram en relativt övergripande bild av hur olika substanser påverkar kroppen och det här är en skala av hur resultatet blev:

(För er som inte kan engelska)

Dependence = Beroende
Physical Harm = Fysisk Skada





Framställd av Lancet Medical Journal, Storbritannien


Det var bl.a denna karta av beroende jämte fysisk skada som jag tog i beaktning när jag övervägde huruvida det ens var säkert för mig att testa.
Notera gärna även var ni ser tobak och alkohol på kartan i relation till cannabis...... intressant, no?

Och ändå är dessa medel lagliga i jämförelse... ^^

Nåja, hursomhelst, därav min liberala inställning till att prova.
Jag hade aldrig gjort det om det exempelvis hade handlat om mardrömsliknande skit som psykedeliska svampar, dödligt heroin eller farligt PCP. Det är jag alldeles för skraj för och skulle inte vilja även om jag vågade trotsa min egen rädsla. Där har man hört skräckhistorier (denna gång uppbackade av skrämmande statistik) så de sjunger om det. Never gonna happen.

Det här, däremot, var en helt annan sak. Jag har aldrig förr sett mig själv som särskilt drog-liberal, men något i mig gjorde uppror mot min egna stelt reglerade tillvaro och jag ville testa nånting som var relativt ofarligt men samtidigt tabu-belagt; kunna relatera när folk pratade om ämnet, att iallafall ha testat EN gång i sitt liv.
Och även om inledningsfasen var mer eller mindre obehaglig, så vart det inte mer än så. Inga bestående ärr, inga våldsamma reaktioner, ingen tappad kontroll av dom kroppsliga funktionerna.

Till detta kan ju även tillläggas att det hände inte mycket ALLS annars i övrigt, så det var knappt värt det.
Det jag fick ut av det hela var att jag hellre pröjsar för några öl på glasbanken om jag vill bli på gott humör. ^^ DÄR har jag iaf en garanterad effekt.
Men som sagt, efter att denna nyfikenhet har blivit stillad så känner jag inget tryckande behov av att behöva göra det igen.

Det ska DOCK påpekas att jag är en vuxen kille med eget ansvar på axlarna (ja, för vi vet ju alla hur mycket jag fullkomligen ÄLSKAR ansvar) så jag behöver förvisso inte känna något behov av att försvara mig inför någon annan om vad jag själv har gjort med min egen kropp. Jag resonerar som så att det är bättre att jag prövar saker nu när jag har en högt utvecklad ansvarskänsla och välformat sinne för måttlighet, än att jag blir fastkrokad i nåt som en osnuten femtonåring som definitivt inte har vett nog att veta att han ska sluta innan han blir beroende.
Trots detta så kan jag, för att blidka mina fans, säga att jag varken har någon plan på att göra om det, har tagit skada av detta eller har blivit beroende på något sätt, så nu lägger vi det bakom oss; nåt som jag redan har gjort... nu .... i och med den här punkten. :P

Det jag faktiskt ÄR beroende av däremot, är socker... :O

Sanningen att säga så är det här ganska fascinerande; iochmed att man har testat både fyllor och dylikt så har jag genom jämförelse kommit fram till att det inte finns nånting som jag oroar mig mer över än den där hägrande sockersjukan...

Men jag KAN inte släppa det... kakor, glass, godis.... allt är så jävla gott :S .. jag menar, vem fan bryr sig om broccoli, vitkål, morötter och granatäpple när det finns underverk som fredagsmys-chips, söta bakelser och god glass?
Hade jag varit Gud och jag hade skapat världen så hade tamefan allt smakat gott .. :S (och NEJ, grönsaker räknar jag fan inte som "gott", oavsett hur många tusen sätt ni drar upp att man kan tillaga dom på) XD

Nej, förvisso håller jag nog nivåerna nere genom att jag cyklar varje dag och äter mycket fibrer; nåt som erkänt påverkar blodsockret positivt. Men ändå... man blir ju orolig iochmed farsans omdiskuterade frånfälle och vad det var som bidrog till det.

Jag har förresten även köpt äppelcidervinäger; nåt som tydligen också ska vara bra har jag hört. Dock köpte jag det av en helt annan anledning. Som ingrediens i fällor...
Jag har utkämpat gerilla-krig i min lägenhet mot dom förbannade bananflugorna.

Alltså, jag fattar inte! Är det inte tvestjärtar så är det bananflugor och är det inte det så är det nåt annat jävla kryp-släkte.

... jag älskar sommaren av en miljon anledningar, men det här är enda anledningen (plus tjejers olyckliga val av plagg vilket medför hormonell frustration) som gör att jag hatar den...

Seriöst...
* Getingar och steklar är jag rädd för P.G.A barndoms-trauman (apiphobia)
* Spindlar är fan för paranoida för sitt eget bästa, jag menar, vilket djur har behov av ÅTTA ben och en miljon ögon? Endast deras utflippade utseende gör dom ju obehagliga.
* Myggor hatar jag för att dom av naturen gör det dom ska (nämligen spela huvudrollen i deras personliga Twilight-film)
* Tvestjärtar flyttar in mellan fönsterskivorna i min balkongdörr utan att betala hyra...
* ...och bananflugor gör mig ingenting mer än att flyga i vägen för min syn när jag ser på TV på natten.... ÄNDÅ vill jag utrota dom med en hatisk känsla som överstiger palestina vs israel...

Nej nu ska jag överlåta kvällens filosoferingar till Mister Bob som sitter redo för nattpasset. (?)
Nej jag vet inte... jag är trött... XD haha

Imorgon ska jag och morsan till Öran och bada. Igen.
Ja jag vet, men den här gången ska vi till det braiga stället. :P

Until next time.
PEACE!


RSS 2.0