Patricia i helgen



Ja, båten alltså. Jag var där i helgen för första gången och de var skitkul! ^^ Jag, Andreas, Heidi, Sara, Emelie och Daniella drog dit efter att ha firat födelsedagsbarnet Heidi på Norrmalm. ^^


Först, ett stycke bilder som på posten! ^^



Ja må hon leva ^^




Fräscha brudar ^^




Dos amigos at it again :D


Nå, Patricia är en båt som ligger nere vid Stadsgårdskajen och fungerar som en förtöjd klubb.
Något som även ska tilläggas är att Patricia är värsta köttmarknaden, för där finns en massa brudar och ett överskott av killar och gubbar som känner sig lite väl "hepp". Its a singel's dreamworld och dom bespar inga kostnader för att alla ska kunna mingla så mycket det bara går.
Det som gör mig glad är att det känns som Gröna Lund; fast i klubbkretsar: Det finns tre olika våningar med ett varierande utbud av musik och dansgolv. Vill man träffa folk (främst för att ragga förstås, de är ju det som stället är till för, men även för småprat i förbifarten) så är det här thö shitt!

Det finns dock två saker med Patricia som inte faller mig i smaken.

(1) Det är, liksom alla barer och utehäng inne i stan, förbaskat dyrt, så kommer man dit så gäller det att ha ett överskott i plånboken, för det här är inte ett ställe som man går till ofta som fattig student. Hit kommer man på väl utvalda kvällar och är man inte försiktig så försvinner pengarna fortare än man hinner säga "existensminimum". 140 kr inträde, 20 kr garderob, 56 kr ölen och sen är ölen inte särskilt lyckad heller. Jag var på ett lokalhak kvällen innan och hade en enorm baksmälla dagen efter. Efter kvällen på Patricia så sov jag försvisso rätt länge, men jag kom aldrig heller riktigt in i det där Zäääset som roliga kvällar brukar bestå av. Antingen är all deras alkohol utspädd eller också så är den vekare för att man ska behöva betala mer för lika mycket rus som två till tre starköl på lokalpubarna ger.

(2) Dansgolvet. Jag älskar att dansa, även fast jag inte kan. Men bara att röra på mig till rytmen av pulserande beats och att kanske tacksamt se någon snygging le mot mig och shejka loss tillsammans gör allt så himla värt. ^^
Problemet med Patricia är att deras dansgolv är som en stekpanna med för mycket stekvaror i. Man dansar inte där. På sin höjd så lyckas man skutta lite, men för det mesta knuffas man bara runt. Jag hatar såna trånga dansgolv med för mycket folk. Visst är det kul med mycket folk, men hur ska man kunna briljera med galanta moves (som man i sin fantasivärld inbillar sig verkligen är FETT AWESÖM XD ..) om man inte kan röra sig mer än ett potatischips gör i påsen?


Nåja, utöver detta så är Patricia ett ställe som jag gärna kommer tillbaka till om jag har råd, vilket säger en hel del. ^^ Haha.
Sen att det är gaybar varje söndag, det är en recension som jag överlåter åt experterna i deras utpräglade homo-bloggar. :)

Överlag så vart det en strålande kväll och i slutändan är det allt som räknas. :)


Nu måste jag strax iväg till universitetet.


Chill people!



Min hemsida på universitetets sajt



Så har man då fått igång sin universitetssida då. ^^ Ni är välkomna till att kika på den lite. :)

Bry er inte om uppgifterna; det är foton som skulle lämnas in.
Här är länken: Kents Universitetssida

Visst, den är relativt simpel, men det är kul att leka lite med webdesign. :)

Det börjar bli intressant, detta. Jag hoppas att uppgiften blir godkänd, för då kommer jag att ha halkat in på något som jag faktiskt gillar och kanske t.o.m har lite talang för. ^^

Hej så länge.



RSS 2.0