GRÅTT NYTT HÅR!!!



 


GOTT NYTT ÅR!!

 

(Dagen till ära så har jag gjort lite förändringar. Om bakgrunden bara är helt svart, så tryck på F5)


Ja, så har då årets sista dag kommit och det nya decenniumet sprider ut sig framför oss som en våt och villig oskuld.
Okej, lite väl grafisk beskrivning, men visst, vi kör på det.  ^^

Denna dag markerar även bloggens ett-årsdag, då det allra första inlägget skapades nära nog vid tolvslaget 31 December 2009. Jag minns detta väldigt väl, då jag strax EFTER tolvslaget skrev mitt första arga inlägg och använde bloggens färska födslovåndor till att skriva min avsky mot förorts-fisar som leker med sina små knallfjärtar mer än lovligt oansvarligt och redogjorde för min önskan att få klassa fyrverkeri-pjäser som vapen. ^^

Det absolut första inlägget (jag tycker inte "hej, nu startar jag en blogg"-inlägget räknas egentligen) kan ni då läsa om ni klickar här:
Första Inlägget... *snyft* .. det var så länge sen nu ...

Det är ett ämne som faktiskt fortfarande gäller än idag. SÄRSKILT idag, skulle jag vilja säga; då snorungarna har börjat slänga in smällare i trapphusen för att tillfredsställa sina begär om att gå igång på högljudda smällar inom stentrappors förhöjt ekande akustik.


Nåväl, då det är Innanjagdorvilljagsedigilatexoverall's födelsedag, så är det med största nöje som jag kan presentera ett litet kollage som är framställt med syfte att belysa det år som vi alla kallar 2010.
Eller rättare sagt; med syfte att återge MIN syn på 2010.

Ett par ord innan vi börjar bara; kvaliteten under första hälften av videon togs med min gamla mobilkamera (Sony Ericsson K810i), så det är därför bilden är lite undermålig i början. Finn tröst i mina ord när jag säger att kvaliteten blir bättre mot andra hälften.


Jag skulle vilja passa på att tacka mina läsare för eran ihärdighet och era sköna kommentarer.
Vidare vill jag även tacka min hjärna som krävde ett forum där jag kunde få skriva ur mig all skit som annars bara läggs på lager där uppe utan utlopp, och utan den hade jag förmodligen inte ens orkat med att underhålla denna bloggsida i en enda månad.

.. nu när jag tänker på det.... utan min hjärna hade jag förmodligen inte ens levt överhuvudtaget... hmm.. tål att tänka på..


Okej, utan mer skitsnack nu; här kommer min lilla filmsnutt.
Mycket nöje!


(PS: Vår toalett är trasig och vi har slut på nötter och popcorn, så vi undanber oss kisspauser och prassel i salongen. Vänligen stäng av mobiltelefonen under föreställningen)

 

 

 




*EFTERTEXTER RULLAR MEDAN NI LÄMNAR SALONGEN*


Tack för i år.
Häng med under 2011 på mina bizarra upptåg. Singeltjejer får förtur. ^^


Fridens!

 

 


GOD FORTSÄTTNING, era jävla tomtebloss! ^^





Innan jag börjar ska jag bara säga att jag fick nyss ännu ett SMS från Nokias servicecenter där dom frågade "är du trött på att höra samma *Sväng vänster* instruktion i Ovi Maps?" och dom gav instruktioner om hur jag kunde redigera inställningarna själv.

Kära Nokia, vet ni vad jag är trött på?
Ska jag säga det?
Ni kommer säkert gilla det...

ALLA FÖRBANNADE NOKIA-TIPS!!
Hur många gånger hör man SMS-signalen och blir glad, bara för att upptäcka att det är nån jävla bot som skickar ut mass-reklam om Nokias alla jävla finesser??
Missförstå mig inte, jag fullkomligen älskar min N8 till döds; det enda jag kunde klara mig utan är den här förbannade automatiska rådgivaren.

Usch..
Aja, nu var jag hos Distriktstandvården IGEN (ska även dit imorgon) och nej, jag har ingen kronisk sjukdom, det får ni inte tro. Men det är bara det att efter rotfyllningen så vill dom naturligtvis pressa soc på alla pengar dom kan, så dom satte upp tider för mig att besöka tandhygienisten också.

Okej, jag ska vara ärlig nu, rotfyllning kändes litegrann, men inte alls mycket och endast när han kom ner i botten av tanden.
Men då tar jag gärna det tio gånger till än den där hemska tandhygienisten! :S

Hennes probning av tandköttsfickorna fick rotfyllningen att kännas som en dans! Hon verkade även amatörmässig; som om det var henne första dag. Och så var hon förkyld också.
Men det värsta var ju att hon skulle ner i fickorna mellan tandkött och tand, med nån såndär jävla metallgrej och DET var inte bekvämt. :S God damn it! Jag blödde som en dekapiterad gris.
Så fortsatte hon plågan med att "ta bort tandsten" och jag låg där och knep ihop mina händer och önskade att Mikael (tandläkaren som genomförde rotfyllningen) var där med sin proffsiga behandling som inte kändes ett dugg.
Jag lovar, tänderna känns mer misshandlade nu än dom nånsin gjorde under rotfyllningsperioden. :S

Suck.. och jag har henne igen imorgon. :S Sista gången, men dock, i överkäken. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH!...

Aja..

Ikväll? Ut med Mary. Samma Mary som jag ska spendera nyårsafton med, är det tänkt.
Åh, jag pratade med henne i telefon i förrgår. Dom är så gulliga.
Dom har köpt en Mutklapp till mig. ^^
Ni vet, en julklapp som MUTAR en till att vara med dom på nyår. XD hehe.
Egenkomponerat ord! COPYRIGHT Mr LATEX!

Men ja, det var väl inte deras avsikt och jag är väldigt tacksam, det är jag. :) Herregud, dom hade inte behövt köpa något åt mig, men det ska iallafall bli spännande att se vad det är.


Nej, nu ska jag fortsätta att fiffla lite med bloggens födelsedagspresent. ^^

Vill ni se vad det är?
Tja, jag lägger upp den under dagen på nyårsafton, så kolla in regelbundet då. ;)

Tjo!


Julafton och beyond





Vilken kväll igår alltså! ^^

Efter alla julaftonsbestyr var över, drog jag, Andreas, John, Buff och han spänn-grannen på Ribbypuben i VH.
Det var riktigt roligt. :) Vi träffade skitmycket roligt folk där och dansade asset av oss hela natten. ^^

Träffade hon Alexandra igen och förvånades själv av hur jag kunde komma ihåg henne från förra gången. ^^ Flyktiga berusnings-bekantskaper i all hast brukar försvinna lika fort som dom kommit, men nej, henne kom jag faktiskt ihåg. Tillomed hennes namn. :O Kors i taket!

Sen gick jag fram flera gånger och flörtade med tjejen som var DJ där. Så vrålsnygg att man smäller av! ^^
Jag snackade med henne, berättade hur jävla fin jag tyckte hon var, osv. Hon tyckte jag var gullig och tillomed smekte mig på kinden.
Hon lät mig hålla på med att ge henne komplimanger hela kvällen, ända tills DJ-kollegan som stod breve henne presenterade sig som hennes man.......



.. yes, guys, this is how we do it; vi ägnar hela fucking natten åt att stöta på sexbomben till DJ, bara för att upptäcka att hon är motherfucking GIFT!!





Christ...

Aja, då slank jag undan... lyckades komma undan med livet i behåll.

^^ fast jag tror att han accepterade att killar som inte vet att hon är upptagen stöter på henne; är man såpass fin så kommer det med territoriet liksom.

Det är något som en viss annan person borde ta lärdom av... (se sista ämnet i detta inlägg)


Sen blev det bråk mellan några som inte vi kände och vi drog hem till John och var där hela natten på efterfest.
Buff fick till det med någon MILF i typ yngre 40-års åldern kanske? (vet inte riktigt) och denna kvinna hamnade i slagsmål med en kille som råkade förolämpa henne en gång för mycket.

Natten slutade med att jag satt på VH station klockan halv sex på morgonen och väntade på pendeln i en halvtimme.

Fanns inte en kotte där ute så jag satt och visslade för mig själv, som ni kan se här nedanför, för nu lägger jag upp videoklippet där jag sitter och visslar för glatta livet.



..
Fast.. nej.



Det behövs verkligen inte visas upp för omvärlden. ^^


Hursomhelst, när jag tillslut kom hem och skulle sova så fick jag bara sova en halvtimme. Sen skulle jag fan upp och sätta tänderna i den stora saftiga mellandagsrean!!


Så jag har inte sovit mer än en halvtimme inatt.
Och ikväll kanske knatte och jag drar till Ollan.

Hektiskt being me ^^ but fun!



Ja just ja, jag önskade mitt ex en god jul på julafton. Just så. Ett mess med texten "god jul" och en gul smileygubbe. Bara det, inget annat.

BIG MISTAKE!!

Fick ett mess tillbaka där hon kräver att jag inte hör av mig, för tydligen är det för jobbigt för hennes nyfunna kärlek (som själv bollar med henne fram och tillbaka som en jävla jojjo) att jag bara skriver "god jul".

Jadu, det är verkligen mitt ansvar att hålla den killen nöjd, eller hur?
Herregud, att det var såhär illa, det visste jag faktiskt inte. Om en kille måste hålla en tjej i ett sånthär järngrepp där enstaka ord kan tydas precis hursomhelst, det är ett tydligt tecken på fruktansvärt dåligt självförtroende OCH tillit.

Hennes nya kille, som verkar ha ungefär lika mycket tillit till sin flickvän som Jimmie Åkesson har sympatisörer med invandrarbakgrund, är tydligen fruktansvärt svartsjuk av sig och kan uppenbarligen inte sträcka sig ens såpass långt att en killkompis ska få önska hans tjej ett simpelt "god jul"; ne'ej då, det blir ett jävla liv där då.

Alltså, so what att vi har varit ihop förut? Det betyder ingenting.

Förr tyckte jag att det var lustigt att höra talas om hurpass svartsjuk han var, men nu är det bara skrattretande och samtidigt ynkligt att hon fogar sig för ett sånt löjligt koncept att inte ens få acceptera ett ynka "God jul"-SMS.
Det tyder på en underkastelse som får mig att blekna av vantrogenhet.
"Hon kan inte mena allvar? Herregud, får jag inte ens önska henne ett simpelt god jul????"
Men näe, det verkar inte bättre.
Börjar undra om hon var 21 eller om hon var typ 7 år...

Egentligen är det dock synd om henne.
Jag avundas verkligen inte den situationen för i ett sånt förhållande kan det bara gå åt ett håll. Förr eller senare så brister jojjo-linan igen p.g.a misstankar eller falnad låga; och tårarna börjar återigen att forsa.

*Suck*... Jaja, så går det när kärleken är blind; man kastar sig raklång på marken och näst intill ber om en analfistning, bara den andre blir nöjd.

Sånt rövslickeri äcklar mig.
Är man såpass piskad att man har förlorat allt vad självrespekt heter, underkastar sig ens partners minsta krav och går med på precis vadsomhelst; även om det är fullkomligt urlöjliga gränser det innebär, då kan man lika gärna börja fundera på om man ska ha en svart eller röd burka.

(JA NI HÖRDE RÄTT! Förtryck ska ALDRIG få ursäktas som varken "religionsfrihet" eller "kultur")

Nej, att hon kunde bli såpass piskad och förslavad, det trodde jag inte. Jag är både besviken och förvånad, för jag trodde faktiskt att hon hade mer självrespekt än så, men tydligen inte. Det är liksom inte längre hon själv som bestämmer vem hon får och inte får prata med och det är sorgligt.


Men så är det nog för många tjejer. Dom tiger hellre av rädsla för att förlora den som krossar deras frihet samtidigt som dom på något konstigt sätt känner att det är värt det.
Dom blir som hunsade hundar som villigt gnider sig mot herrens leriga stövlar för att kanske få en klapp på huvudet.
Och sen sitter dom där med en tyrann till pojkvän och noll kompisar omkring sig.
... och dom undrar vart alla kompisarna stuckit.... ^^ Ja, undra på du..


Nej för helvete!
Äkta kärlek är tillit. Äkta kärlek är respekt. Äkta kärlek är frihet att kunna vara vän med vem man vill, utan att känna obefogad rädsla för att ens partner ska vara otrogen.
Det innebär att man inte tappar humöret för något såpass oskyldigt som "God Jul".


Nej, att vara så känslig som den här killen är för en högtidshälsning, det är makalöst barnsligt!


Den där snubben har jag iofs aldrig haft respekt för, men även den lilla mängd respekt jag hade kvar för mitt ex sörplade just precis ner i avloppet.
Hon är nu inget mer för mig än en i raden av fallna romantiker som blivit ett offer för sin egen desperata längtan efter kärleken.
She's to be pittied, nothing more.


Sorgligt att se någon som jag en gång i tiden skattade så högt, falla till en så låg nivå.




GOD JUL PÅ ER!





 


 

FRÅN HELA MIG

TILL ALLA ER

 

En riktigt God Jul!!

 



Kommunal Julklapp


 

 

 

Det är nånting särskilt med orden "kommunal julklapp".

 

Dom uttrycker bossarnas önskan att visa drönarna på bottennivån hur pass uppskattade dom är, men samtidigt vill dom inte ruinera sin budget genom att spendera pengar på överdriven komfort åt sina arbetare, så en kommunal julklapp är ett rätt så kontroversiellt koncept.

 

Varje gång man får något från ledningen på ett ställe så vet man att "aah, okej, det här kommer ju vara något billigt crap som har en väldig tur om det inte finner sig nertryckt i en packad papperskorg om en kvart".

 

Men samtidigt så är det kommunens sätt att visa sin uppskattning och det är faktiskt inte fy skam.

Även om man tycker att i en perfekt värld hade dom kunnat skickat runt en lista och ansträngt sig lite för att ta reda på vad folks personliga begär trängtar efter (begränsat till rimmliga och överkomliga ting förstås), så känns en kollektiv julklapp bättre än inget alls.

 

Denna särskilda julklapp tänker jag, precis som med alla andra, lägga under morsans halvmeterlånga plastgran och önska att det är något riktigt häftigt; som typ ett par bilnycklar eller en inbjudan till ett superhjälte-konvent på Stockholmsmässan.

 

 

 

 

Nåväl, i Tisdags var jag på julbord (som ni kanske ser här nedanför) och det var ruskigt skojigt. Bord stod fullastade med potatis, kassler, strömming, lax, sallader, prinskorv, köttbullar, pastejer, kladdkakor, ris a la maltor och ett tjugotal olika sorters silltyper. (!!)
Ett par kalla bira på det och man kunde definitivt kalla det en helkväll. ^^

 

Igår var det likaså avslutning på skolan och det firades med fika och hoolabaloo. Mysigt så det förslår, med knäckebröd och klarinettspelande.

 

Jag vill nu passa på att tacka Vivika, Ulrika och Carina för en skön start på min praktik. Det hade inte kunnat gå bättre. ^^ Visst, en av dom slutar nu till jul och en annan hejar på ett ruskigt sopigt lag i sportsammanhang *INSERT GRÖNVITA SUPERETTA-NISSAR HERE*, men vad kan man vänta sig? Alla är vi människor. ^^ Omständigheterna må vara oss obekväma, men vi ser förbi detaljerna och in till kärnan; och kärnan ser tillbaka, ler och bjuder på grillparty.

 

Jag satte ihop ett videoklipp från olika tillfällen under den gågna veckan och resultatet kan ni se här nedanför.

 

Visst, man ser inte mycket (särskilt på julbordet, då det var mörkt och jag hela tiden ville filma ut genom fönstren; OCH inte kunde zooma ut mot slutet :S skumweird!!), men det är iallafall något att åtnjuta för er som inte upplevt vad jag upplevt. ^^

 

Sen är kvaliteten inte den bästa heller, då konverteringsprogrammet som jag använder för att göra om filerna till Youtube-format dödar mycket av den fina bild som min älskade Nokia N8 visar upp, men men.. de får ni tåla. :P

 

Jag lovar att göra en bättre film nästa gång, om jag får mer tid på mig. :)

 

 

Imorgon är det dagen då farbror Rödklädd kommer med leksaker åt oss villiga offer och det ska bli intressant att se vad mysgubben har i säcken åt mig, om jag ens får något. ^^
Har jag varit snäll? Inte för fem öre, men det säger vi inget till honom om. XD

 

Det blir julkäk hos morsan samt möjligtvis utgång på kvällen, vi får se vad som dyker upp. :)

 

 

Nu får ni ha det så bra och ta hand om er imorgon.

 

GLÖM FÖR HELVETE INTE KALLE ANKA!! Gör ni det så hädar ni!
FALL IN LINE!

 


 

 

 


Glad Fjärde Advent

 




Japp, glad fjärde advent :)

Just nu har jag inget nytt att tillföra, annat än att snorungarna var här och hälsade på igår med snöbollar på fönstren för, va blir de? ... typ fjärde gången eller så, sen de blev vitt ute? Ja nåt sånt ja.
Jaja, det är iallafall inte lika jobbigt som när dom kastar sten. DÅ hoppar man fan till.

Och just de, som ni kan se här nere så åkte jag och ett par kompisar även lite pulka. ^^

Nu frulle. Laterz! ^^


Pulka i shordbro, bree







Pulka
Det kan aldrig bli fel med lite snö innanför kläderna ^^


ICA-Ulfs fjortisfylla








Okej, nu tror ni säkert att jag kommer hylla den här reklamfilmen som alla andra bloggare eller röster på youtube har gjort, men faktiskt har ni fel.
Jag tänker iofs inte sänka den heller, för den har en stor poäng; den ÄR bra och rolig.

Men att folk över hela sverige sitter och hyllar den här som om den vore något nytt och originellt framskakat ur geniknölarna på ICAs marknadsföringsavdelning, det är bara inbillning. Den är inte nyare eller mer originell än skämten på skrattnet.nu.

Men överallt jag kollar så ser jag ord som "klockrent!!!" eller upprepande citat som "FJORTIZZ! HA HA" ... och vad mer kan man göra än att himla med ögonen.
Det är just fjortisar och såna som är i åldersgrupp:YNGRE som sitter och skriver på nätet och kommenterar grejer på Youtube.

Så fram med sanningen nu.
Den här har blivit så prisad av bloggare och nät-aktivister just för att dom känner igen sig själva. När Ulf står och försöker låtsas att han är full och sen Jerry ropar "Fjortis!", det får hela blogg-sverige att reagera, för dom kan relatera till det.
Sen tar dom självklart avstånd från det, för aldrig i livet att dom skulle erkänna att dom själva har varit eller fortfarande ÄR sådär, ohnej!

Snacka om hyckleri!


Nåja..

Idag fick jag jobba hemma och blev just precis klar med en grej, som iofs är halvfärdig, men jag lovade att jag skulle greja med det materialet som jag fick med mig hem iallafall... och grejja gjorde jag... i grej'd alot!! ^^


Sen tog jag en välbehövlig vinterpromenad. :)

... i kylan...

.. i år....


Promenaden var skön i början och började med löst öppen jacka ....


.. den slutade såhär..







.. det blåste kaskadvindar mot mitt ansikte som faktiskt fick mina kinder att bli frostbitna och vattenångan från min mun frös på läpparna.



Herregud.... ryssvintern håller i sig.. ^^


Imorgon ska jag till tandläkaren (för sista gången i det här ärendet, hoppas jag) för att göra sista grejen som har med rotfyllningen att göra.
Det värsta är över, nerverna är bortrensade. Nu ska tanden bara fyllas upp med cement eller vad de nu är... ^^ .. sen är det klart. :)


Wish me luck, guys!

Nu ska jag sätta mig i soffan och fundera på om jag ska fundera på ifall jag ska handla eller inte när jag står och diskar..


Laterz!!



Terrorbombningen i Stockholm








Så har terror-bombningarna spridit sig till sverige...
Likt en cancersvulst som aldrig kan äta sig mätt har terrorns första missionär i sverige gett sig på shoppare i julrusningen.

Nu har nog Jan Björklund det rätt hett om öronen. ^^ Undrar om han fortfarande håller fast vid sin insistering på att trupperna behövs i Afghanistan nu? Kanske man börjar fundera över att man nog ändå borde ta hem våra soldater från hetzoner där vi aldrig hade något att göra i från början..


Men nej visst, muslimer och islam i all ära, men nu får det fan räcka.

Sverige öppnar sina dörrar på vid gavel och tar emot bl.a just muslimer i tusental, och det här är tacken. Kan våra ledare kanske börja fatta poängen snart? Att man kan vara hur toleranta och öppna som helst, men det kommer ändå aldrig att göra vissa individer nöjda.
Som man säger "Ger man en kaka åt en mus, så kommer den sen be om ett glas mjölk. Ger man den ett glas mjölk, så kommer den vilja använda silverbestick. Dukar man åt den, så kommer den ..... ÄNDÅ ATT BITA HALSEN AV DIG OCH INVADERA DITT HUS MED SJUTUSEN MEDLEMMAR AV DESS FAMILJ!"
Kort och gott, vissa blir aldrig nöjda.

Nu fattar jag överhuvudtaget inte varför Sverige var måltavlan för den här sjukligt störda personen.

Jag menar... SVERIGE.... det mest liberala landet när det gäller syn på invandring. Vi praktiskt taget ger asylsökande lägenheter på löpande band och kräver högre lön för arbetskraftsinvandring än initiativen som tas för våra inhemska arbetare.

Fair enough; vad regeringens agenda går ut på, det får stå för dom. Men nu räcker det inte längre med att vi ger asyl till folk utan att ens försöka screena vilka det faktiskt är vi tar in i det här landet, nej, nu vill extremisterna att vi ska foga oss efter deras syn; dom vill diktera vår utrikespolitik och att vi ska fördömma allt som inte har med islam att göra.

Seriöst, det här med Lars Vilks.... den som kräver att vi ska fördömma hans teckningar... OMG! .... den personen kräver ju förfan att vi ska ge upp vårt sinne för humor.
Det krävs att vi ska göra publika utlåtanden om hur vi fördömmer Vilks illustration och hur den är förnedrande mot den enda sanna guden och bla bla bla....

Allt det.... för en dåligt gjord teckning... (!!!)
Fan, jag undrar vad kungen hade sagt om han hade sett hur jag ritade honom i fyrans bildhäfte, om dessa regler gällde även för oss. ^^

Ärligt talat, extremister; alla tar inte det här med religion lika seriöst som ni!

Och det är inte lite dubbelmoral ni kör med heller...





Och innan alla terrorist-wannabes börjar runka impulsmässigt av ren reflex till tankarna på "heligt" våld när ni ser den här bilden, så låt mig bara säga att bilden är hämtad från chan4chan.com, så ni behöver inte kasta er mot min dörr med bombbälten kring er kropp, för jag har inte ritat den.
Men den illustrerar den här dubbelmoralen väldigt väl.

Att sen snacka humor med en extremist är som att be en dator att plocka upp barnen efter skolan...
Det går liksom inte.

Jihad-extremister är fan dom mest gravallvarliga personer som finns. Noll humor whatsoever. Skulle man sätta en jihad-extremist i ett rum så skulle färgen hinna börja flagna av väggarna innan personen ifråga utvecklar ett sinne för självdistans.
Fan vad tråkigt liv dom måste ha. Det måste bli rätt tjockt med saker att göra i almanackan när man måste dela upp tiden mellan att hata alla som inte är muslimer, inhandla svavel och kaliumnitrat för sina rörbomber samt döda sina döttrar för deras gruvliga synder då dom kysste en pojke med vit hudfärg och annan trosats.
Störda, vridna personer.

Tycker det är alldeles för mycket hat inom den muslimska världen.

Men nu menar jag inte heller att alla muslimer är såna här äckliga fanatiker.
Majoriteten är självfallet normalt folk inom Islam, som går till moskén vid bönetid, kan driva med sig själva utan att ta illa vid sig och som majndar their own business. Ett klassiskt fall av "live and let live", som sig bör.

Men man måste ändå fundera över det faktum att det är bara såna som säger att dom följer islam, villigt citerar skrifter i Koranen och enbart pratar arabiska på sina bandade självmords-memon, som gör sånt här. Som Gert sa: "Alla muslimer är inte terrorister, men alla terrorister är muslimer. Det tål att tänka på."
Det är underligt att en enda religion innehåller så mycket folk som verkar leva på att hata andra. Visst, länder bedriver moderna korståg mot terror-besatta fästen som Afghanistan och Iran, men varför gör dom det tro?
Mjo, kanske för att folk därifrån har fått ett sånt illvilligt rykte just på grund av deras förbannade extrema falanger och sympatier för dessa.

Om folk bara kunde ta en ynka sekunds paus från att döda varandra och kolla på the BIG picture.

Fact. Du dödar din fiende
Fact. Din fiendes familj kommer vilja döda dig.
Fact. Din familj kommer vilja döda din fiendes familj.

Och så håller det på i en jävla ändlös cykel av hat som aldrig bryts om inte någon tar första steget till att tagga ner.

Men vilka skulle det vara? Extremisterna kommer aldrig att backa från det dom gör och västerländernas angrepp fortsätter utmåla dom som tyranner i arabvärldens ögon, vilket resulterar i smärtsamt påtagliga konsekvenser då en terrorbombare dödar sig själv och tre barnfamiljer, allt .. enligt honom iallafall .. i Allahs namn..

Nej, det logiska svaret är givet.
Det finns ingen annan lösning på det här problemet än att det borde vara dom snälla muslimerna själva; dom rättrådiga som VERKLIGEN lever enligt den rätta islamistiska andan.. det borde vara dom som inrättar någon form av intern motvikt som rensar upp i sina egna led och arkebuserar alla som har gått med i religiösa extremist-falanger för att dom hatar; inte tror.
Dom måste ju se att dom här utbrytargrupperna ger dom så otroligt dåligt rykte. Varför inte bara utbilda en insatsstyrka som tar tag i dom här brottslingarna? Om dom "snälla" muslimerna öppet skulle ge sig på dom "dumma" muslimerna, så tror jag att världsopinionen om dom faktiskt skulle börja skifta.
Det räcker inte med att fördömma; dom måste aktivt ta tag i det här, ena sig med resten av världen och stödja kampen mot terrorismen med påtagliga medel.

Saken är iallafall given, att om inte något radikalt händer som en konsekvens av att någon sida ger med sig, så kommer konflikter som inblandar Israel+USA och deras ständiga antagonister (=arabvärlden) att för evigt kräva liv och cirkeln kommer aldrig att brytas.

PEOPLE, WILL YOU STOP WITH ALL THE MOTHERFUCKING HATE ALREADY??????????




Glad Tredje Advent








Glad tredje advent, people. :)


Så jag var ute igår. Inne i stan. .. hade blivit lovad "tio singelbrudar"....

Mmmm... jag såg, typ... två... och vi var tre killar... guess vem som blev utan.
...fucking "hela havet stormar"....

Ah, visst, havet kanske stormade för vissa igår, men för mig gungade det bara.

Ja, jag kanske hade kunnat vara lite mer på G.. men lite för mycket whiskey plus förhoppningar som ej infrias kväver mitt joy-buzz.. Jag menar, klart man blir lite purken när man kommer dit och blivit lovad typ värsta haremet, och allt man får är ett hav av killar med självlysande vita skjortor som gör sitt bästa när dom försöker shejka loss, men god bless them, dom ser bara för sorgliga ut när dom inte ens vet hur man slappnar av.
Dom skulle fan behövt gå i min skola. "Kolla mig! Lär av mig. Jag kan inte dansa för fem öre, och jag kan ändå slappna av, bjuda på mig själv och tas av rytmen. Go with the flow, man. The flow."

Sen var ju dansgolvet verkligen PACKAT med folk också. "Shejka loss? Här? näe." Man kunde inte röra sig överhuvudtaget. Man knuffades runt som en fucking flipperspels-kula och bara väntade på att den där sista slurken whiskey skulle ha sitt att säga till om det.

Satt på toaletten i typ 20 minuter och försökte pissa också, men det gick fan inte för den där förbannade pappershållaren satt löst och surrade till för varje bas-beat ute i lokalen, så ibland kändes det som om man satt som i ett getingbo, typ.

Men överlag var det kul att komma ut och träffa nytt folk, definitivt. :) Särskilt Bella, hon var riktigt rolig. ^^ Det var bara synd att man fick upp förhoppningarna när orden "singeltjejer" flödade över telefonen. Jag måste lära mig att sånt aldrig funkar till ens fördel.

ååååh, förrsten hörde jag zändrews röst över telefon igår... god damn, snacka om att hon har den mest härliga, sköna, porriga röst som finns... det räcker att hon ringer och bara pratar med mig, så vaknar vissa saker till liv ...



My god, vilken röst..

...och den rösten kunde jag ha dansat med igår!!




.. damn it...

Nu har hon tydligen kille också... ja det ante mig. Vafan, om en riktigt smokin' hot MILF placerar sig som måltavla på banan, så tar de inte lång tid innan nån ambitiös, lycklig snubbe siktar rätt och träffar mitt i prick. ^^
Mina lyckönskningar!

Nu ska jag se om jag kan få i mig lite frulle ^^

Glad tredje advent på er.





Mental Health Hotline





Bästa videon vid stunder då man bryter ihop ^^








Rotfyllning och porrfilmer


image description



image description




Idag tog jag farväl av ett-sex, min högra övre molar-tand. Han var infekterad och behövde avlivas. (rotfyllas)
Jag känner sorg över hans död.....

ÅH, ETT-SEX!!! :'( Jag kände honom väl! Min stackars, fina, underbara ett-sex! Ritningen för dig fanns redan inom mig när jag föddes, du gav mig så många otroliga stunder av njutning när du hjälpte till att krossa goda middagar eller snuskigt gott godis.
Var finns du nu? Ack och ve, min pålitlige vän, din själ har försvunnit och ersatts av bortdomnad okänslighet utan dess like.

Jag förbannar mig själv när jag inser att min egen likgiltighet och lättja ledde till ditt grymma öde.

ETT-SEX!! *Vråltjut* Varför, varför, varför!!!! .... han *snyft* ... han var som en del av mig :'( .. ^^

Det gjorde däremot inte alls såpass ont som alla har sagt till mig att det skulle göra. Bedövningen tog det mesta av smällen. Förutom i den palatiala kanalen; där kände jag litegrann, men det var definitivt inget mot när doktor Arab lagade min tand för sju år sen utan bedövning, för han tyckte att "bedövning var för småbarn".
*suck*
Det var minsann dom längsta tjugo minuterna i mitt liv. Tårar sprutade, men jag sa inget.

Överlag verkar jag ha en rätt hög smärttröskel, vilket är konstigt, då jag ser mig själv som en mes som är väldigt känslig.

Men idag var det, som sagt, helt okej. Men däremot var jag fruktansvärt nervös.
Jag var så nervös att jag var tvungen att kolla på porrfilm för att lugna ner mig innan jag stack hemifrån.

Ja, just ja. Appropå det.






Denna bild har jag numera som bakgrund på skrivbordet ^^ för det är en av dom få porrfilmer som har gjort sånt intryck på mig att jag faktiskt börjar få tillbaka respekten för underhållningsindustrins försök att hålla "ståndet uppe". ^^

Japp, ni läste rätt.
Nu ska vi fan snacka porrfilm här. Jag skiter i att vara politiskt korrekt nu, för jag vill prata P-rulle och ingen ska stoppa mig.
Ni har sett dom, jag har sett dom; den som fortfarande försöker mörka och blåsa upp sig själv som oantastlig kan jag bara gapskratta åt.
Alla är vi människor och människor är nyfikna; särskilt vad gäller vår sexualitet, så kom inte med sån där korgosse-bullshit. Vi har ALLA sett porrfilm åtminstone NÅN gång, och det vet ni lika bra som jag.

Men trots det så får jag väl dirigera veka läsare till krysset längst upp till höger innan ni får magsår och börjar spy för att jag låter tabu-belagda ord flyga.

Okej, då börjar vi.
Jag måste säga att jag älskar Pirates-porrfilmerna (dom dyraste porr-filmerna som nånsin gjorts).
Varför? Jo, för deras fokus på snygga porr-aktriser, vilda skådespeleri (som faktiskt lyckas nå upp till iallafall en medelmåttig nivå enligt Hollywood-norm) och dom snabba positions-bytena; vilket är en välkommen förändring från den vanliga seglivade porrfilmen idag.

Ärligt nu, hur många jävla lågvatten-produktioner har inte gjorts av t.ex "Bangbros.com" där scenerna är så förbannat enformiga och långrandiga så man spyr?
Den envetne porrkonsumenten matas med samma smörja om och om igen utan att han ens fattar det själv. Bara namnen på dom inblandade byts ut, men den genomkassa regin består, oavsett vilken film det än gäller.

I grund och botten går allt till på ett och samma sätt:
Det är alltid den där måttligt nyfikna ensamma nybörjartjejen (som egentligen inte alls är nybörjare) som intervjuas och låtsas vara nervös (fastän hon egentligen inte alls är nervös, för hon vet precis vad som ska komma) innan en man, ibland kameramannen själv, börjar kommendera att hon ska suga av honom eller liknande, varav allt såsmåningom urartar till ett audition-knull där tjejen ska titta in i kameran och återger ett halvhjärtat försök till att se ut som att hon är kåt.

Den rena regin är om möjligt ännu värre än det lama manuskriptet:
Man filmar ansiktet en snabbis i inledningen innan större delen av filmen tar vid, där man kort och gott fokuserar på att filma två nakna underliv som pumpar in och ut i fem till tio minuter, innan man byter till en annan vinkel av samma underliv och filmar lika länge. Sen kommer den obligatoriska anal-scenen, som egentligen är samma sak då samma underliv filmas igen (bara ur ett annat perspektiv) innan vi har kommit fram till manusets klimax och killen sprutar över tjejens ansikte och sen är det hela klart.
Ska det här få mig tänd, menar dom?? För i helvete, vill jag se ett underliv så räcker det om jag kollar ner på mitt eget skrev!! :S

Sån här massproducerad hästdynga har gjort mig såpass avtrubbad att såna typer av filmer numera gör mig lika upphetsad som jag blir av att se Bengt Magnusson diskutera Luciafirandets historia i Nyhetsmorgon. :S

Nej, tacka vet jag lite mer utsvävande porrfilmer som t.ex just Pirates och Stagnetti's Revenge. Dom har givetvis samma typ av händelser, men dom utspelar sig på andra sätt. Visst är filmen i sig rätt töntig och väldigt B, men dom har faktiskt för en gångs skull en hyfsat genomarbetad story och sex-scenerna är uppfriskande livliga.
Tjejerna tar inte emot som döda dockor med fåniga fake-uttryck som ska likna kåthet. Nej, i Pirates-filmerna ger dom utlopp för sina lustar så som man ska göra och särskilt tjej-på-tjej scenerna är märkbart vilda, överraskande våldsamma och fyllda av genuin, oförskönad lust.
Det bästa av allt är att knullandet inte står still, det rullar på och ställningar byts av i rätt snabb takt, men inte alltför snabb takt, för all del; utan precis lagom. Här dröjer vi inte kvar på underliv; här ser man faktiskt hela människor i sitt esse, tänka sig.

Sen gillar jag även IFeelMyself.com.
Seriöst, dom filmerna är så fantastiska för dom är definitivt inte som andra. Det är filmer som uteslutande har valt att filma diverse nakna tjejer som onanerar till orgasm, och jag skämtar inte nu; jag går definitivt igång mer på dom tjejerna som man ser och hör verkligen njuter på riktigt av det dom gör, än på dom där vanliga tråkiga dubbelmacka-scenerna i typ "Max's Anal Hardware 7" eller liknande.

Förresten, när jag hör en sån titel så kan jag inte låta bli att tänka "Sju?? Hur många stackars flickors anus har inte farbror Maxs kuk genomborrat för att han ska ha nått fram till sin sjunde film??"

Nej du, kapa alla halvtaskiga produktioner och kväv dom i sin linda, innan dom kommer ut på marknaden, för som det ser ut idag har världen alldeles för många Bangbros-kopior.
Vilket suger... både bokstavligen och bildligt.


Okej, rotfyllningen är klar. Eller, klar och klar... efter att ha dödat Ett-sex genom att rensa ur nerv och pulpa så är det värsta iallafall över. Dom måste fortfarande genomföra själva fyllningen; ett event som kommer nästa torsdag klockan 13:00.
Vill ni vara med? Jag säljer biljetter..

Vad händer ikväll då? Ut kanske. Ut och frysa arslet av sig.
Hmm, låter inte så frestande, när jag tänker på det.... jag får tänka på saken.

Hmm, nu har jag tvättid om en halvtimme.
Best get ready.

So long, my skilled monkeys!



Kissies ego-runk



image description



Bloggerskan Kissie har lagt upp en nakenbild på sig själv på nätet...

Go figure...

Sen har hon erkänt i bloggen att det faktiskt var hennes kropp.. MEN... att hon gjorde så att en kompis klippte in andra nakna kroppsdelar så man inte såg just HENNES fitta och bröst....




Okej, det är inte bara ren och skär bullshit på skäliga grunder, det är även något av det dummaste jag nånsin hört ifall det nu hade varit sant.

Det är som historien om snubben som inser att han är naken, skriker till och skyler sig med en bild av ett naket kön.... kaka på kaka... how stupid.

Det som får mig att verkligen tvivla på att bilden skulle vara falsk är det här:
VEM lägger ned tid och möda på att ta en nakenbild på sig själv, men klipper sen in underliv och bröst som inte är ens egna när allt det övriga ändå är genuint? Fattar inte hon att så fort hon lägger ut bilden på nätet så spelar det för fan ingen som helst roll om det är just hennes fitta vi ser eller någon annans? Bilden visar ju förfan samma skit iallafall! Det gör att inte jag tror på det, för det är ett dumt argument som är hastigt antaget i farten.
Hon la helt enkelt ut en nakenbild på sig själv och visade hela paketet, och sen när hon fick för mycket skit för det så tog hon tillbaka det med en torr ursäkt om att "mja, ha ha, de är ju inte mina kroppsdelar iallafall"...
Det tjänar inget syfte att hon förnekar att det är hennes underliv och bröst när omvärlden ändå ser på och småler åt hennes torftiga försök att få fler blickar på sig och sen genant börjar förneka sin hundraprocentiga inblandning.

Är hon verkligen så blåst som alla säger? Jag gav henne skäligt tvivel förut då jag inte gillade att dömma utan att själv ha skapat min egen uppfattning om en person, men när hon gör något sånthär som bölas ut i tidningarnas löpsedlar (YAY, förstaside-nyheter, absolut!) så kan man inte riktigt förneka sanningen.

Det känns bara så fel. Har man bra självförtroende så ska man kunna skryta med det man har, om man nu så påtagligt känner behovet av att trycka upp en nakenbild i fejjan på ens bloggläsare. Hellre det och stå för hur du ser ut, än att visa något som inte ens är en del av ens egen kropp.
Ordet "fake" når nya dimensioner.

Och varför ta risken att lägga ut en nakenbild på nätet, även om den är fejkad, överhuvudtaget? Nu kommer hon alltid att förknippas med just DOM brösten och DEN fittan. Det är liksom ologiskt att tro att hon la ut en fejkad bild vars fejkning egentligen inte spelar någon roll alls.

Fake pussy eller real pussy... bilden är nu ute på nätet och hon kan inte göra det ogjort. Hur det än är så är det ett uppenbart försök till blogg-marknadsföring via visuell prostutition och hon har just precis trampat på en landmina som kommer att antingen landa en karriär åt henne inom porrindustrin eller också förstöra henne och hennes sociala liv totalt.

Dumb broad..




Jultomtens vara eller icke-vara



image description



Efter grundliga vetenskapliga teorier har man fastställt att någon jultomte inte kan existera om han skulle hinna göra allt som det sägs att han gör under julaftonsnatten. Och jag måste medge att faktan är intressant.
Nu när julen snart är här tänkte jag att det kunde vara dags att belysa sannolikheten angående om tomten finns eller inte.

För det första, det är upp mot 400 miljoner människor i världen som firar jul med paket och tomtar. En siffra som blir högre för varje år som går. Om man avrundar majoriteten av familjer till fyra medlemmar (pappa, mamma, son, dotter) i genomsnitt, så betyder det i sin tur att strax under 100 miljoner hushåll ska få besök av tomten under en natt. Med tanke på de olika tidszonerna har tomten 31 timmar på sig att parkera släden, ta sig in i huset, dumpa en enorm säck presenter, eventuellt äta kakor och gröt som är framställt, ta sig tillbaka till släden och åka vidare till nästa hus. Detta skall alltså upprepas ungefär 100 miljoner gånger.

Det betyder 970 besök per sekund. Slädens hastighet måste vara uppe i 3000 gånger ljudets hastighet. Ponera att samtliga barn får en present var som väger 1kg, då skulle säcken med presenter väga upp mot 322 000 ton. En normal ren klarar av att dra en vikt upp mot 150kg. Om en flygande ren är tio gånger starkare skulle det ändå behövas 215 000 renar som drog släden. Renar som färdas 3000 gånger ljudets hastighet utsätts för ett enormt luftmotstånd som skapar värmeenergi på samma sätt som en rymdfärja gör när den äntrar jordens atmosfär. Med andra ord skulle alla renar brinna upp på 0.00426 sekunder.

Skulle tomten finnas på riktigt, så skulle han avge ungefär lika mycket energi som solen under denna natt. Det i sig skulle få vår jord och alla på den att effektivt dö en hemsk brinnande död, då solen på jorden är ett koncept som ingen vill se förverkligat, då konsekvenserna är förödande. Eftersom inte jorden har utplånats i ett brinnande inferno än så länge så kan vi dra slutsatsen att någon riktigt tomte finns inte, och OM det nu fanns en riktig tomte som delade ut julklappar på det här sättet så skulle han ändå vara död så fort renarna drog iväg.

image description




SPELRECENSION - Ace Combat 6






Jag älskar verkligen rollen som skvadronsledare i flygspel. ^^ Det är därför spel som t.ex Lylat Wars till N64 eller Wing Commander till PC fortfarande har en kär plats i mitt hjärta.

När jag plockade upp Ace Combat 6: Fires of Liberation på Gamestop (förstås, för jag tar varje chans jag får att dra dit och se om snyggingen jobbar där^^) så vet jag inte riktigt vad jag väntade mig. Jag tänkte mest på att inte dra upp förhoppningarna för mycket, då detta förmodligen var ett rätt linjärt spel med snygg grafik och någon form av story som var sisådär halv-intressant.

Tja, i det stora hela så var det iochförsig sant. Spelet ger i stort sett vad som förväntas av det. Ace Combat 6 är en stridsflygplanssimulator där man som pilot ska medverka i huvudkampanjen att återta sitt hemland från den fientliga nationen Estovakia som i inledningen invaderar och erövrar republiken Emmeria. Dessa länder är självklart påhittade, men i spelet är dom äkta nog för att man ska ta det hela på allvar.
Man tar plats i historien som piloten Talisman, vars anrop är Garuda 1, och tillsammans med rotetvåan Garuda 2 utgör man en av Emmerias luftburna skvadroner; Garuda Team.
Detta team är relativt okänt i början men byggs sakta men säkert upp för att slutligen bli ökända och beryktade som flygaress av såväl Emmerias styrkor och civilbefolkning, som hos Estovakia och deras piloter; något som ger ett starkt intryck.

Spelet är till ytan sett inte så märkvärdigt, men trots det så gillar jag det.
Bakgrunden är klart godkänd och storyn återberättas fyndigt nog i filmsekvenser som följer olika karaktärer som handskas med kriget på olika sätt. En ung kvinnas sökande efter sin dotter i ruinerna av sitt gamla hemland, en Estovakisk överste och ex-pilot som fått marktjänst då han skadas i första uppdraget samt den lite udda besättningen på en pansarvagn ur Emmerias tankbrigad som söker efter en hemlig tunnel till banken i huvudstaden Gracemeria för att sno åt sig guldet i valvet, samtidigt som kriget pågår runt omkring dom.
Storyn är såpass gripande att man faktiskt känner sig som en del av kriget. Man känner för personernas separata tragedier och rycks med när det är dags för den sista offensiven för att återta Gracemeria.

Spelupplägget är begränsat till strider i luften, men dessa genomförs på ett skönt sätt; handlingen blommar ut klart och tydligt under varje uppdrag och man känner sig delaktig i striden från första sekund. Det ständiga radio-snacket under uppdragen understryker bara atmosfären av realism och man kan inte låta bli att småle när hetsporren Avalanche skryter om hur bra dom är eller när Ghost Eye berömmer Garuda 1 (dvs, mig ^^) för hur exemplariskt jag genomförde det senaste uppdraget.

Flygplanen som man kan ratta består av några av dom mest kända varumärkena från filmer som Top Gun och Independence Day; vi snackar bland andra F/A-18E SuperHornet, F-15E SuperEagle, SU-33 Flanker, A-10 Thunderbolt, F-14D SuperTomcat, F-16C Fighting Falcon och F-22E Raptor. Som tillägg kan man även ladda ner en mängd nya flygplan och färgsheman från Xbox live.
Spelkontrollen i sig är klanderfri. Planen följer som dom ska och reagerar hyfsat snabbt och antalet olika typer av vapen som man kan köpa gör att man täcker både luft och mark beroende på vad man väljer innan uppdraget; ett bra initiativ.

Musiken i spelet skiner igenom på ett fantastiskt sätt och särskilt låten "Liberation of Gracemeria" ger mig gåshud och det känns som om inget uppdrag någonsin kommer vara för svårt när jag hör den. Det gäller bara att ta sig igenom det sega introt som förvisso bygger upp spänningen i låten på ett bra sätt, men också är ungefär halva låten ^^ men sen krossar den allt. :)
Sparad i min smartphone. ^^

Det negativa med det här spelet är väl att det är kort och väldigt linjärt. Storyn medför vissa twister som man faktiskt inte riktigt förutser, men i övrigt bjuds man inte på så mycket mer än vad man själv inser kommer att hända. Som det är nu känns det lite som ett arkadspel rent spelmässigt sett, även om det är en underbart vacker simulator med sandlåde-yta att röra sig över. Jag kan säga en sak, att om AC6 hade varit mer icke-linjärt med handlingar som grenade av beroende på ens val, så hade spelet förmodligen fått något av mina högsta betyg.

Det blir tre och en halv dödstjärna, vilket är samma betyg som jag gav Red Dead Redemption, med en klar skilnad. För Ace Combat 6 är tre och en halv dödsstjärnor definitivt beröm; det gav mig vad jag väntade mig, men även på ett sånt sätt som gjorde mig positivt överraskad.
Red Dead däremot borde kunnat skrapa ihop åtminstone en fyra, så därför anser jag att tre och en halv dödstjärnor för ett äventyrsspel är att vara en aning under vattenytan.





Thats it for now! ^^

Today we take back Gracemeria!!


Glad Andra Advent






Japp, se nu till att tända dom där två ljusen, för nu är det Andra Advent.
Dagen för dom som är vana vid att komma på ANDRA plats, dom som alltid får den NÄST snyggaste tjejen eller den NÄST största hamburgaren från grillen. ^^


Okej, nog om det, för nu ska jag skifta ämne till något lite mer creepy.
Det handlar om vad jag ibland vaknar upp av ....

Det här är scary shit, people! :S ... ibland drömmer jag om nånting och sen vaknar jag och har värsta argumentet i huvudet eller ett tal som jag behöver skriva ner.
Och i många fall är dom oftast på engelska. Jag har ingen aning om varför, men det åtföljs alltid av en betvingande impuls av att behöva skriva ner det innan jag glömmer bort det. ^^


Inatt vaknade jag och hade ännu ett nytt debattämne att framföra min åsikt om, och jag skrev ner det innan jag glömde bort det. ^^

På engelska, här är det:




Want to know something I hate with a fiery passion? Cancelled tv-shows ending in unresolved cliffhangers.
Seriously, that is something that ranks down there in the ninth circle of hell.
It's so god damned frustrating. They create these powerfully exciting cliffhangers at the end of every season so people will keep watching, but which will only give true fans "blueballs" if the ratings are low; cause if they are, they just dump the show like a half-eaten sandwich.

Hell, to stop it all just as things are interesting and people are immersed in the show. That's sacrilege!
Did famous writers who wrote fantastic works like Don Quixote, Robinson Crusoe, Moby Dick or Frankenstein ever give up simply because nobody wanted to read their books? Never! They finished the story for the story's sake.

The writers and producers alike should be forbidden BY LAW to end a show without resolving it storywise. If money is the problem, then the government should be obliged to help pick up the tab.

All because it is not right to try and entice the imagination and passion of people who decide to watch the show, only to have them left in limbo when the show ends with a big fat questionmark.
Ever heard of the Firefly-effect? Yeah, thought so.
To avoid the firefly-effect becoming a habit, producers need to become legaly bound to have the writers come up with a sufficient ending to it all.
I would call it the "Entertainment Responsibility Act" and to violate it should result in hefty fines for the production company; moreso than what it would cost to end the show properly.

I realize that no company would want to spend money on a show heading downhill, but the least they could do is to clean up after themselves by ending a show, which has amassed a fair amount of followers, properly.
In most cases, one episode is all it would take.




Så, slut på visionen för denna gång ^^








Tankar klockan 04:52 efter en natt på krogen


Jag är osynlig
Dom ser mig inte
Finns bara per associasion, aldrig själv
Aldrig någon som kommer fram och säger "hej" rent spontant
Jag har ett yttre som placerar mig på botten av den sociala kedjan
Kan man ignorera mig, så gör man det
Det finns inget värt hos mig att hämta


Kom
Lär känna mig
Jag vill att du gör det
Se bortom mitt gruffa yttre, se mig för den jag är här inne
Se mig, prata med mig
Jag finns här

Det skulle betyda så mycket


Mänskliga studier



Det är intressant.
Jag såg nyss en bit av Jessica Simpsons realityshow och hörde henne droppa en kommentar om att "det är så omänskligt mycket press på kvinnor idag, att vi ska se vackra ut. Det kommer ständigt en ny skönhetsprodukt som man ska ha eller något annat som piffar upp. Det är en konstant jakt på uppmärksamhet och att se bäst ut".

Mja, jag kunde bara inte låta bli att tänka "hörrödu, fröken Simpson. Vad säger du om alla dom andra miljarder kvinnor som INTE nödvändigtvis slavar efter Vogue eller rusar ikapp till Kicks när nya hudkrämen har släppts? Det finns faktiskt tjejer som inte bryr sig ett rat's ass om att vara lika beroende av skönhetsartiklar som du. Antingen för att dom inte har råd eller för att dom helt enkelt inte pallar det. Dom har du inte tänkt på."

Detta gick på MTV. Sen såg jag lite på den där serien The City...

... igen.. det är SO not me att se de här, men okej.. nån gång kan det väl hända.

Hursomhelst, där visade dom samma gamla drama som i alla dom där serierna som just går ut på att visa tittarna drama.
"Åh, han låg med min bästa vän. Åh, hon är så falsk. Åh, nu gråter jag floder och tycker att allt är så himla jobbigt".... osv osv

Nåt som jag kom fram till efter att ha bevittnat ett par av dessa serier över åren, är att det finns specifika grundinställningar hos både mannen och kvinnan, som.. oavsett vad man är för typ av person.. ALLTID visar sig om tillfället presenterar sig.


* Hos kvinnan är det modersinstinkten, som klart och tydligt visar sig så fort en tjej, vilken tjej som helst, kommer inom fem meter av en liten söt hundvalp eller kattunge. Eller, för all del, ett människobarn.

Det spelar ingen roll vem hon är. Hon kan vara en tjej som bär mycket tungt smink, har färgat håret knallrosa, bär raffset och t-tröjor med orden F-U och bölar om att alla män är äckel.
Låt två hundvalpar vifta på svansstumpen och nafsa varandra i öronen framför henne och hennes röst kommer att anta den där välkända höga tonen som understryker hennes beskyddarinstinkt när hon utstöter "ååååååååååw, såååå söööööööötaaa!"




* Hos mannen är det den primitiva, uråldriga krigaren som kommer fram. Han som alltid ska pissa in sitt revir och visar för andra män var skåpet ska stå; den aggressiva slagskämpen.
Denna sida (återigen, spelar ingen roll vem det än är) visar sig precis som hos kvinnan, under speciella omständigheter. För mannen är det så fort en annan man närmar sig hans flickvän, på ett eller annat sätt. Oavsett om det är med nävar eller med danskunskaper eller något annat sätt där prestigen står på spel, så ska han alltid visa sig bättre för att impa på sin flicka. Detta för att minska risken för att hon ska inse att hon skulle kunna välja den andra istället.
Detta händer självfallet omedvetet, men även om mannen ifråga är den mest timida, veka toffeln som finns, så kan han bara pushas till en viss punkt innan även han brister och vill slita ur strupen på hans tilltänkta rival.


Såna här primitiva instinkter lever kvar i oss utan att vi egentligen tänker på det.
Ganska scary egentligen....

Nej, nu ska vi se om några av mina dönickar till kompisar vill hitta på något ikväll, eller om jag återigen får göra snö-änglar utomhus själv i mörkret.

Tjo tardz!



RSS 2.0