Kissies ego-runk



image description



Bloggerskan Kissie har lagt upp en nakenbild på sig själv på nätet...

Go figure...

Sen har hon erkänt i bloggen att det faktiskt var hennes kropp.. MEN... att hon gjorde så att en kompis klippte in andra nakna kroppsdelar så man inte såg just HENNES fitta och bröst....




Okej, det är inte bara ren och skär bullshit på skäliga grunder, det är även något av det dummaste jag nånsin hört ifall det nu hade varit sant.

Det är som historien om snubben som inser att han är naken, skriker till och skyler sig med en bild av ett naket kön.... kaka på kaka... how stupid.

Det som får mig att verkligen tvivla på att bilden skulle vara falsk är det här:
VEM lägger ned tid och möda på att ta en nakenbild på sig själv, men klipper sen in underliv och bröst som inte är ens egna när allt det övriga ändå är genuint? Fattar inte hon att så fort hon lägger ut bilden på nätet så spelar det för fan ingen som helst roll om det är just hennes fitta vi ser eller någon annans? Bilden visar ju förfan samma skit iallafall! Det gör att inte jag tror på det, för det är ett dumt argument som är hastigt antaget i farten.
Hon la helt enkelt ut en nakenbild på sig själv och visade hela paketet, och sen när hon fick för mycket skit för det så tog hon tillbaka det med en torr ursäkt om att "mja, ha ha, de är ju inte mina kroppsdelar iallafall"...
Det tjänar inget syfte att hon förnekar att det är hennes underliv och bröst när omvärlden ändå ser på och småler åt hennes torftiga försök att få fler blickar på sig och sen genant börjar förneka sin hundraprocentiga inblandning.

Är hon verkligen så blåst som alla säger? Jag gav henne skäligt tvivel förut då jag inte gillade att dömma utan att själv ha skapat min egen uppfattning om en person, men när hon gör något sånthär som bölas ut i tidningarnas löpsedlar (YAY, förstaside-nyheter, absolut!) så kan man inte riktigt förneka sanningen.

Det känns bara så fel. Har man bra självförtroende så ska man kunna skryta med det man har, om man nu så påtagligt känner behovet av att trycka upp en nakenbild i fejjan på ens bloggläsare. Hellre det och stå för hur du ser ut, än att visa något som inte ens är en del av ens egen kropp.
Ordet "fake" når nya dimensioner.

Och varför ta risken att lägga ut en nakenbild på nätet, även om den är fejkad, överhuvudtaget? Nu kommer hon alltid att förknippas med just DOM brösten och DEN fittan. Det är liksom ologiskt att tro att hon la ut en fejkad bild vars fejkning egentligen inte spelar någon roll alls.

Fake pussy eller real pussy... bilden är nu ute på nätet och hon kan inte göra det ogjort. Hur det än är så är det ett uppenbart försök till blogg-marknadsföring via visuell prostutition och hon har just precis trampat på en landmina som kommer att antingen landa en karriär åt henne inom porrindustrin eller också förstöra henne och hennes sociala liv totalt.

Dumb broad..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0