JAAAAA!!



Oj oj, en vecka sedan senaste uppdateringen?! ... hmm.. ja, jag sa ju att jag bara kommer skriva när jag verkligen har något att skriva.
Ibland blir det väldigt sällan, ibland flera gånger på en dag.

Aja, hur som helst.

Första stora nyheten är väl att Warhammer 40.000 veckan är slut. Det var skitkul. Vi hade två outriders som kom till bibblan från västerås och visade barnen hur man målar figurerna och hur man spelar spelet.
Jag fick t.o.m en chans att äntligen avsluta mitt påbörjade projekt när jag gick i gymnaiset; att måla en hel figur. Något som jag inte hade tålamod för då ^^

Andra stora nyheten är direkt länkad till den första.

Igår åkte jag in till stan och gick på Games Workshops rekryteringsdag. (företaget som gör och äger Warhammer 40k ^^)
Det var packat med folk! .. fick höra senare att det var ungeäfr runt 50 pers som alla kämpade om att fylla den ENDA platsen som den-inte-överdrivet-stora butiken har ledig.
Dom tog in oss i grupper om fem personer och hade intervjuer med oss. Vi fick var och en svara på 10 frågor, och jag blandade mina svar med olika portioner humor och ärlighet, 20% humor, 80% ärlighet typ.

När vi var klara fick vi då höra att dom skulle ringa upp dom som dom ville ha en andra intervju med, (som hade en chans att få jobbet) och dom fick oss att förstå att av runt 50 pers så var det kanske bara 3 - 4 som dom skulle ringa upp.
Det skulle ske på kvällen..

Så ni kan ana att igår gick klockan JÄÄÄÄTTEfort.. den jäveln hade tagit crack eller nåt.. .. ja bah "meeeen sakta ner nu .. ge dom tid!" XD

Trodde att dom skulle ringa vid 6 eller 7 eller nåt..

Klockan gick.... 6 passerades... 7 också ..

ahaa.. men gud va dum jag är. de var 50 pers där liksom... hur många var det som inte var bättre lämpade för jobbet än jag?
Det är kört!!!! ..


...dom ringde mig strax efter 9 ..

:O .. omg! jag är en av dom utvalda få.

Shitt.. det kändes som om jag var med i Idol ^^
Så nu ska jag dit på fredag, klockan 11 på den där andra, mer formella intervjun..... känner mig redan nervös jöh! :D

Aja.. lugna nerverna nu ^^ .. *tittar på min fina färdigmålade Space Marine och smajlar* .. aaah .. *inser att den är väldigt klumpigt målad, men bryr mig inte ^^*

Nej, nu ska jag fan ut o gå. Jag behöver motion.

Laterz guys!


Utgång igår


Fyfaan vad kul det var igår! :)

Först fick jag en uppmuntran från Ante att vi borde ses. För en gångs skull hakade jag på den (för det var fan i mig på tiden) och vi bestämde att vi skulle ses på biljarden.

Fan vad häftigt det var att träffa honom igen! :D Haja, jag har inte träffat den här killen på 17 år... 17 ÅR! .. jag känner folk som inte ens har LEVT så lång tid. ^^
Vi var så sjukt bra kompisar i skolan, han var min bästa kompis och vi hänge jämt på rasterna. Så jävla kul att träffa honom igen :)

Vi satt på biljarden och snackade en massa om tiden som gått och vad vi hade gjort och sånt. Sen drog vi.
Jag hade en vag aning om att Danne skulle till Station så vi drog oss dit, men siktade in oss mot O'Leary's till slut.
På vägen mötte vi nån äldre man som var (1) från sundsvall, och (2) lite dragen. Han började snacka med oss om var man kunde träffa brudar och sa att han hade sett Andrea Boticelli i Globen. (Otroligt att jag kommer ihåg det här nu, särskilt med tanke på att jag just har stigit ur sängen)

Vi gick vidare och ante gick rakt in i en stolpe så han fick skitont i skallbenet. Precis då gick en annan skum filur förbi oss och tänkte säkert "vilka idioter det där är" eller liknande..... men JAG, jag kände nog igen honom, jag ..

Så jag rundade ett hörn, kollade efter honom och ropade så, högt och tydligt "DANNEEEEEEEEEEEE!!" ... varpå mr Obskyr vänder på sig och ser oss och.. IN-ser vilka vi är ^^
Det visade sig att vi alla skulle till O'Leary's och vi drog dit i samlad trupp.

På O'Leary's var det så sjukt jäkla kul. Jag fick träffa Maj, Dannes morsa, som jag inte heller sett på typ 17 18 år, nåt sånt. ^^ Hon var där med sina jobbarpolare tydligen och hon var definitivt sig lik i enlighet med dom vaga minnen jag har av henne, nämligen asrolig! ^^

Jag drack lite, pratade med folk, drack lite till, upptäckte att jag plötsligt blev fasligt kissnödig, kom ut, drack lite till, gick ner och dansade med folk (mest Danne, haha ^^) kom upp, tappade bort ante, gick ut, sa hej då och försökte fundera på att ta mig hem.

Nattbuss??? .. nej såna tankar var som bortblåsta ur mitt huvud... jag hade bara en sak i huvudet... att GÅ!
När man blir lite dragen så är det ju vida känt att ens mentala omfång krymper ner till saker som är väldigt aktuella och stora i ens liv. Jag har just börjat hos en dietist, vars tips har lett mig till att försöka äta bra mat och öka min motion.....

... alltså... gick jag hem.. från Handen... till Jordbro..... klockan halv 3 på natten..

Äh, vafan, frisk luft och total-tomt på folk.. det var prima liv ^^
Jag gick fan och sjöng. Trallade för mig själv och såg packade nattbussar svischa förbi med folk som otvivelaktigt står packade som sardiner, ÄR packade av alkohol och en efter en ger upp inför den betvingande önskan att vilja kasta upp all sin mat på sin stolsgrannes skor.

När jag kom hem (tillslut) så dök jag ner i sängen och lord ska veta hur skönt det var när sömnen tog mig. ^^ Jag somnade glad och nöjd efter en jäkla kul kväll. :)


Så.... ikväll då? undrar ni..

Får se hur det blir ikväll. Har lite bakis-värk och försöker ta mig samma just nu. EGENTLIGEN borde jag väl t.o.m sova. Det är inte nyttigt att en som var dragen igår och gick och la sig vid 3 - halv 4 på natten, går upp klockan 10 för att skriva i en blogg.. :S ja menar, vafan är detta? ^^

Nej, jag tror jag lägger mig en stund till, sen upp, ta dagen som den kommer, så får jag se va som händer ikväll. Om jag orkar så ska jag träffa Richard och dra till Station, fast jag misstänker att det inte blir av. Inte för att dissa Richard eller så. Jag vill fan hemskt gärna dra ut med honom o gänget med :) .... Men samtidigt måste jag fan lugna mig lite nu. En röjarkväll per vecka räcker och jag ville så gärna träffa ante igår, så det råkade bli som det blev sen.

Och.. en gnagande känsla växte sig just till en skrämmande tanke..

:O Jag måste fan kolla mitt konto.


Tjolater aligater



Uppdatering:



Uppdatering inför kvällen:


1. Jag sög i bowlingen på Oden idag, MER än vanligt.

2. Jag tror jag hittade Glenn!! :O Filmade och laddade upp på min facebook ^^ Kolla där. Det MÅSTE vara han! :D

3. Nej, jag har nu fått reda på att det VAR ingen dröm.... :O .. för jag kollade i min mobil och där stod mycket riktigt att jag fått ett samtal vid 3 på natten från "Dolt Nummer" .....

Liiite creepy

Men den som ringde mig, om du ser det här nu.. jag svarar inte på dolda nummer mera :P så! HAH! där fick du! XD

Glenn? Katt?? vafan drömmer jag egentligen..?


Shitt, jag drömde att någt jävla mongo ringde och väckte mig mitt på natten när jag sov och snackade om en katt som heter Glenn och att han befann sig på min balkong och att jag skulle ropa om jag ser honom....

Seriöst, det var så verkligt att det nästan känns som att det hände. :S

Men vadå Glenn? Vem fan är Glenn? Och vem ringde? .. och ... vafan är det här??

Jag kände inte igen rösten.... alls... eller, det var iallafall ingen röst som jag har snackat med över telefon tidigare, för då brukar man kunna höra vem det är.

Antingen var det (1) en dröm, vilket gör den här diskussionen meningslös.. eller (2) nåt jävla fyllo som har tappat bort sin katt ... eller (3) nån tjej som ville busringa och roa sig på min bekostnad.

Hon sa att hon skulle ha fest och att jag var välkommen..... aah, okej visst XD ... men vem fan ÄR du då?? Ringer man med dolt nummer och totalt glömmer bort att säga vem man är så ... jaadu... blir lite svårt att komma på den där festen XD

WH40K!!! .. och en del om tjejer som har pojkvänner




HELVETE vad nice!! :D


Lukta på dom här!





Var äntligen inne i stan och köpte nästa del i Horus Heresy, nämligen A Thousand Sons... och vad får jag se? Jo ett kampanj-erbjudande, där jag får köpa tre stycken Warhammer 40.000 böcker till priset av .. två! :O ... OMG! *orgasm*

Jag nappade genast åt mig Grey Knights Omnibus (som jag varit ute efter så länge, fast aldrig riktigt orkat köpa)
och sen (för att få reda på varför Imperial Guard har så många fanboys runt om i världen) så köpte jag första omnibusen av Gaunt's Ghost; nämligen The Founding.

WIIIIE! ^^ This is gonna be SOOOEEET! .. nu vet jag va jag ska göra på påsklovet XD haha


Jorå, för jag fick ledigt över påsken... sa jag inte det? ... Men för helvete, lyssna ordentligt någon gång då!


Hursomhelst. jag kom på något nytt att ta upp i bloggen häromdagen..

Varför är det så att tjejer helt plötsligt blir mer intresserade av att ta upp/hålla kontakten och socialisera så fort dom har fått kille?
Tjejen som man har flörtat med lite sådär vagt, får plötsligt upp ögonen för en och börjar undra vad man ska göra till helgen, osv.

Nu har inte det iofs inte hänt mig på kanske dom senaste 6 månaderna eller nåt, men jag blev påmind om det när jag såg på ett TV-program och kom på att det HAR faktiskt hänt mig ett par gånger.

Nå, Varför är det så då?
Tja, antagligen för att då ser dom inte en kille som ett hot längre. Då är dom lättade och behöver inte oroa sig för att signaler ska misstolkas.

Men det är ändå så jävla typiskt.
Då kan man inte ragga på dom längre.. och för en kille, hur jävla kul är det på en skala ett till tio? Det är ju den här lite "gå som katten kring het gröt"-grejen som gör relationen intressant. Att kunna komma på sig själv att le när man undrar om man är vän eller mer, det ger liksom lite krydda i tillvaron.
Visst, vänner kan man aldrig få nog av, men att ha kvinnliga tjejkompisar är komplicerat, om än väldigt välkomnat. Det är än värre om tjejen i fråga har varit (eller fortfarande stundtals ÄR) någon som man har SMS-bombat flörtar med.

Men så fort en tjej skaffar kille så stängs den dörren.
Skitkul för tjejen; mindre kul för killen.
Tjejen känner en lättnad över att fortsätta kunna ha den där känslosamma utbytet, utan att för den delen förvänta sig eller att motparten ska ha krav på sex.

För killen däremot, blir tjejen i det ögonblicket totalt ointressant. Tjejer, om ni nånsin har undrat varför killar inte snackar lika mycket med er längre sedan ni skaffade pojkvän.. nå, där har ni svaret. Att en tjej skaffar pojkvän gör henne ungefär lika intressant som en kokt morot. Jag lovar, det är så.

Och det finns i stort sett bara en enda sak som är en större avtändare för killar än att en tjej helt plötsligt har pojkvän.. och det är en tjej med barn (!!) men det kan vi ta upp en annan dag.

Hursomhelst, jag kan riktigt se utbytet.

Tänk er själva.

* Man som kille sitter där, klockan 1 på natten och kör lite Fallout 2 för att recappa inför köpet av trean.
* Plötsligt får man ett SMS av en snygg brud som man inte har hört ett knyst av sen typ yngre Jura-perioden. "Hejsan :) Vad gör du söt? Puss"
* Man smajlar och tänker "åfan, man har kvar charmen ändå" ... svarar "hejsan gullet. Inget särskilt. själv då? Puss"
* Får till svar: "Sitter och kollar film med min kille"

:O .....  a .. haa..? ... ... ookej.. *SUCK*

* "jaha, vad trevligt. Hur länge har ni varit ihop då?"
* "Två månader. Puss"

Men vad i helvete!? Kan du sluta skriva puss om du nu har pojkvän???? Gör inte en stackars kille mer förvirrad än han redan är. :S

Det är något som skiljer pojkar och flickor åt.
Vi killar vill ha raka rör. Är du singel, allright! Fritt fram! Är du upptagen, Hands off. Snacka inte ens om det.

Men tjejer vill ha något underligt mellanting. Dom vill kunna fortsätta att liksom halv-flörta på något jävla vänster, medan dom samtidigt ska kunna undkomma det faktum att en sexuell underton vibrerar i konversationerna.
ERROR! Sorry, sötnos. Men det kommer aldrig hända. "Man skriver inte puss och sånt skit utan att det ligger något annat bakom." Så kommer killar alltid att tänka. Ni kommer inte undan det.

Nu säger jag inte att alla tjejer är så, ohnej. Men merparten av tjejer med nyfunna pojkvänner vill på något sätt kunna behålla den här nära relationen med killkompisen. Och eftersom den relationen till väldigt stor del DIT-tills har bestått av flörtiga kommentarer och pinsamt dåliga raggningsförsök, så är det oftast just det som många tjejer fortfarande tar till för att inte förlora vänskapen med sagda kille.

Och därav.... uppkommer MÅÅÅÅNGA missförstånd..


PS: Jag gjorde jävligt god mat idag. Bara så ni vet. ^^

Puss o kram, skumbanan.


April, april!!


April på er, ni gotrogna!
Jag har INTE skaffat hund. Jag säger igen, jag har INTE blivit hundägare.

Fast hade jag skaffat hund så hade jag nog döpt den till Caesar trots allt, för det är fan ett coolt namn :D


Skaffat Hund


Jaha, så är man hundägare då. Det trodde jag aldrig.

Har skaffat en hund på tre veckor gammal. Jättesöt valp som jag redan tycker växer inför mina ögon. Han är en vild liten krabat som väcker mig på morgnarna. FY Caesar!!

Jag döpte honom till Caesar för jag väntar mig stora saker av honom. ^^ Fast jag vet inte om jag ska träna honom i agility eller nåt sånt där. Kanske helt enkelt går i farsans fotspår och försöker träna honom själv.

Men han är verkligen jättesöt och kommer nog skaffa mig ett antal brudar. ;) haha! skoja.

Ja så ävar det det här med mat också. Och att gå ut med honom morgon och kväll. Slitjobb verkligen :S Än så länge iallafall. Men jag får se. Det kommer nog bli en vanesak.

Skall, Caesar, skall!

VOFF!





RSS 2.0