Killar som jagar dom snyggaste tjejerna...


Killar som jagar dom snyggaste tjejerna är så uppenbart ytliga att tjejerna borde skämmas över att dom trots allt suger åt sig deras komplimanger.
Killar som jagar dom snyggaste tjejerna är dom som oftast är otrogna, för även om dom blir ihop med snyggingen, så faller dom killarna skrämmande lätt för "another pretty face", och sen inser tjejen i föhållandet att hon också alltid bara har varit ... another pretty face.

Egentligen borde vi andra faktiskt tycka synd om dom snyggaste personerna :( ... tror nog att dom har det tuffast på många sätt...

Jag önskar att man kunde se bakom kajalpennor och lingonröda läppar, symetriska ansikten och ögon som tindrar....

Jag önskar att man kunde basera attraktion ENBART på personligheter istället, alla skulle vara så mycket lyckligare då.
Men tyvärr befinner vi oss alla i Pressbyrån: Vi tar aldrig den mest genomgående och djupsinniga tidningen, nej vi tar den med det färggrannaste omslaget.

Varför kan vi inte dra till biblioteket istället?


TENTA IMORGON! ARRRGH!


Godafton bloggers!

Jag ber om ursäkt. Den här sidan har legat lite på is nu dom senaste veckorna (?) eller ja, månaden/rna, då jag har varit upptagen i stort sett på heltid med pluggandet på universitetet.

Det ska inte ses som att jag har övergivit den här bloggen till fördel för min studieblogg (klicka här om ni vill se den) , utan det är helt enkelt för att jag inte har haft nog med tid för att uppdatera den här lika mycket som förr.

Så nej, jag har inte glömt er, mina kära små sötnosawr!!!! RAWR, PEUWS och allt sånt sliskigt rosa som fjortisar slänger ur sig.... -.-


Imorgon har jag första tentan, en "datordugga" och jag vågar mig på att tro att jag kan det mesta som behöver kunnas. (Bara för det så kommer det gå åt helvete, vänta bara ^^). Så nu ska jag gå o lägga mig, för jag ska upp tidigt imorgon.

Wish me luck, crackheads!!! :D


RSS 2.0