Another "WTF"-moment on the net

 
 
 
En sak jag märker på dejtingsidor är att tjejer ofta skriver att man ska öppna med nånting mer än bara en fras som "hej, hur är läget?", eller ännu värre, nåt konstaterande om deras utseende.
Oftast är ju komplimanger väl menade, men idag har dom blivit förvridna till massproducerad goja från killar som hoppas att fem textrader slisk är maxgräns för att kunna få komma till och tjejer genomskådar sånt direkt.
 
Visst absolut, jag kan förstå att tjejer får i snitt 400 mail om dagen där deras utseende höjs till skyarna och att dom kanske är lite trötta på att höra det; inte konstigt att man skaffar brusreducering i intrycksmaskineriet liksom.
 
Men då kan inte jag hjälpa att undra över alla dom tjejer som inte ens bryr sig om att skriva en endaste liten informativ rad om sig själva i deras beskrivning.
 
En typisk kontaktkväll kan gå till såhär: man sitter och kollar runt, hamnar på någon söt tjejs sida där enda meningen i presentationen består av textraden "Skriv inte bara hej eller snygging, det går i papperskorgen direkt. Dessutom är ytliga kommentarer är så opersonliga" ...
 
Okej, det är förståeligt. Ja, men då ska vi se vilken annan typ av information vi kan uppfatta. Hon har två bilder; en typisk profilbild och en bild på henne och hennes kompisar. Okej.... vad får vi ut av detta? Om jag vill ta kontakt med denna tjej, vad ska jag skriva för att inte bli avfärdad?
Hmm, om vi kollar på det rent objektivt; för att skriva någonting som fångar hennes intresse så måste man vara lite djupgående i ett första meddelande.
 
Och vad har hon gett oss för information som vi kan arbeta med?
Absolut ingenting.
 
Hennes presentation är ett blankt papper. Ingen presentativ text förutom kommentaren om vad hon INTE vill ha, inte heller nån bild på nånting intressant förutom henne. Jag menar, det enda vi faktiskt HAR att gå på är just bilden på henne själv, men hon har redan avfärdat eventuella komplimanger som ytliga och ointressanta. Jaha, okej. Vad kan vi skriva då? Vilka söta kompisar du har? ... (hmm, nåt säger mig att det är helt fel väg att gå) ..
 
Anyway, detta, gott folk, är en underlig paradox som återkommer ständigt på dejtingsidor. Vad försigår i ens huvud när man skriver vad man INTE vill ha, men sen inte ger en i övrigt något annat material som ett ämne man kan öppna med?
 
Till såna här tjejer vill jag säga:
Skriv nåt om dig, gör dig själv intressant. Annars KOMMER du tveklöst få alla one-liners som "fan va fin du e" eller "HEEEET!". I och med att du inte skriver nånting i din presentation som handlar om dig själv så gräver du din egen grav om syftet är att hålla sånt folk borta. Orka ta lite tid att berätta om dig själv så kommer du märka att inte alla killar är overbala grottmän som letar ögongodis.
 
 

RSS 2.0