Starcraft 2 Release


ÄNTLIGEN!!!!!
Hur jävla fucking länge har vi egentligen väntat på uppföljaren till, enligt mig själv, Blizzards mästerverk???
Redan 2006 utannonserades att "2007 kommer vi äntligen få se vad som hände efter att Sarah Kerrigan erövrade hela Koprulu sectorn med sina hemska Zergs" ...

Aaa eller hur? :S .. Blizzard sköt på releasen .... ända tills ... igår??!!!!
XD


Aja, men nu är den här iallafall och jag passade på att filma lite när vi var där :)


(Jag har lagt in när nån snubbe kör Starcraft låten på gitarr i mixpoden här till höger :D vilket jag tyckte var passande ^^ .. men som alltid, pausa musiken innan ni kör videoklippet, så ni hör något ^^)






Kö:n tog väl kanske en och en halv timme att armbåga sig igenom, men tillslut kom vi in och ... *flämt* betalade... och kände kraften vibrera i handen, när jag slutligen fick mitt alldeles egna exemplar (signerat av producenten själv!) av Starcraft 2: Wings of Liberty!! :D





HELL... IT'S ABOUT TIME!



Musik-teori


Hmm.. jag sitter här och lyssnar på kontemporär musik på radion.. och kom på en sak. Man kan lätt se ett mönster i hur musikstilar har ändrats över tiderna.

Musiken ändrar sig för att reflektera det samhälle vi har idag. Jag tror att den musik vi har idag är en spegelbild av hur vi lever som människor. Vi jäktar, stressar och känner oss otillräckliga. Det är en stor skilnad om man jämför med hur folk levde på t.ex 1700-talet.
I dagens massproducerande komfort-samhälle har vi inte tid med att höra 14 minuters sonator på bilradion. Vi behöver fart; låtar som har en klar "hook" men som inte tar en evighet att lyssna igenom.
Samtidigt lyser vår alltjämt stegrande osäkerhet igenom när man inser vilka banala låtar vi producerar idag. Den ena artisten försöker skrika högre än den andra; antingen i absurda musikvideoklipp eller genom att leva så skandalöst som möjligt.
På ett sätt handlar det inte om musiken längre; inte lika mycket som det handlar om den stereotypa genren i stort.

Vi lever ständigt med denna press att behöva göra oss hörda. Alla skriker på uppmärksamhet och är livrädda för att bli ensamma. Samtidigt har våra musiksinnen blivit så urvattnade att vi har blivit fullständigt avtrubbade. Musiken speglar vårt samhälle på det sättet att den blir hårdare, drygare, okänsligare... och väldigt, väldigt urvattnad.

Jag menar, jag har inte alls svårt att tro att det tillslut kommer att bli som i filmen "Demolition Man"; att alla sitter och lyssnar på korta reklamsnuttar istället för hela låtar, för det är helt enkelt det som passar vår stegrande stress bäst.
Om man tittar på hur samhället degenererar mer och mer så är den framtiden en större möjlighet än många vågar tro.



PS: Jag vet inte varför, men jag har börjat fastna för Lady Gaga :S .. snacka om absurditetens kvinna nummer 1 right there XD ...
Hjälp.... jag vill inte tycka om henne, för hon är inte min "typ" XD  och särskilt inte efter allt som jag just har skrivit här... men jag antar att jag är en människa av den moderna världen ^^

Alltså, hon ser bra ut och även om just musikvideon är ett desperat rop på uppmärksamhet (som alla hennes musikvideor) så... fan hennes LÅTAR är ju ändå rätt sköna :D ..  jag låter ofrivilligt hennes melodier krypa in under mitt skin.. det är som en infektion (!) .... och mot min vilja.... har jag börjat tycka om dom :S ....  OMG!

PS2: kolla gärna videon på mixpoden här till höger som kommer EFTER Lady Gagas Bad Romance.
Jag la in Annoying Oranges parodi "Lady Pasta".. XD alltså ärligt nu .... jag tycker fan den är bättre än originalet :D haha



Arabiska ...

وأود شخص ما من شأنه انقاذ لي من هذا الألم. ألم الوحدة. ألم الإهمال. ألم المفقودين صديق خاص الذي يريد حقا أن أكون معكم.


Hoppas ni som kan arabiska ser vad som står ^^ de blev en sån liten text.. :P


Om livet och döden...



"I refuse to believe that life ends with death. Its too wasteful. We all have so much more to offer, mistakes to fix. It cannot end here. We could do so much more."


Modifierat citat från Mordin i ME2.

Och jag håller fullständigt med...





Jag skulle vilja tillägga:

"We all have to find our places in life. We believe in what we can see, feel, taste and smell, but it is too narrowminded to think that such a short lifespan can give us what the universe through us intends to learn about itself. Those who haven't found their places in life have been dealt an unfair experience and if the universe truly is in harmony, then their places will be found in the next life."


Anonyma kommenterare = lika fega som AFAs maskerade demonstranter


Folk som inte vågar stå för sina kommentarer är fega gratistrollare som har svårt med sig själva + att dom är rädda för att jag ska slå dom ^^

Hmm..
Missnöjda med något? Inte helt okej? Allt bra i livet?

Stackare.. springa hem till mamma kanske?

Skeåwne!!


Vart fan tog söta skånetösen vägen? :O .. inte hört ett knyst från henne.... Eko!! .. eko eko ekoo



Face facts...


En liten teoretisk konflikt bara, som jag har fortsatt i mitt huvud.

Är man bi så är man, även om man inte kan erkänna det. Spelar ingen roll vad hon säger; att man tillomed har erkänt att man har blivit smått kär i en person när man vet att den man dras till är av samma kön, så ÄR man, om inte homo, så iallafall bi. Det är inget snack om saken! Särskilt när hon reagerat så starkt som hon nu gjort.
Är man 100% straight så kan man inte ens tänka sig tanken att man skulle kunna bli kär i någon av samma kön, och hon har inte ens bara tänkt tanken, hon har ju liksom gått och blivit det. :S Röd flagga!
Det spelar liksom ingen roll hur man ser ut eller vilken stil man har. En tjej är en tjej; oavsett om hon har skjorta, keps eller pressade byxor.
Okej att det kanske är personligheten man har dragits till och inte det fysiska, men det kvittar. Jag skulle aldrig kunna dras till en kille om han så hade Guds personlighet :S .. det går inte. Jag kan inte se en kille på det sättet, och det spelar ingen roll HUR bra vän han är. Och strula med en kille? No way. Sorry dudes, men det går bara inte. Skulle fan inte ens kunna ge mun-mot-mun i krissituationer XD ..
Alltså, bara det faktum att man är så frigjord att man kan forma såpass innerliga kärleksband och känslor för någon av samma kön är bevis nog att man redan har korsat den gränsen.
Tyvärr sweetie-pie, men det är sanningen som du inte vill inse.
FACE FACTS.


Jaja.. hursomhelst så kan jag inte acceptera hur den där bruttan behandlade henne. Det går inte för sig! Fan hade hon varit här så hade jag golvat henne, i swear to God. Jag hade knockat henne så hårt att hennes pojkaktiga attityd hade runnit av henne, lika fort som hennes manliga kläder.
Ingen behandlar en av mina vänner sådär. Särskilt inte någon som jag har varit småkär i under flera års tid... :S

Men men .. nu får jag liksom le och nicka och vara den tröstande vännen som i hemlighet desperat vill att hon ska känna på samma sätt för mig som hon gjorde för den där tjejen. Pfft.. yeah right.. eller inte.... lite värdighet har jag iallafall...
Fan jag vet inte varför jag fortsätter såhär när det är uppenbart att hon inte har samma känslor.
Det kändes skitkonstigt att försöka säga uppmuntrande ord till någon som trots allt har sagt att hon har börjat få känslor för mig... och sen helt plötsligt, inte ett knyst... och sen för nån annan..?? .. eller alltså...

bbblööööurrghg!!! .. pallar inte!!


Aja, själv så ska jag bada imorgon igen. YAY!!! ^^ Och möjligen kolla in lite verktyg som jag ska ha tag i när jag får pengar. Måste fixa hyvel och sandpapper. Ska måla om balkongen och min bokhylla. :)
Vidare ska jag försöka få tag på en fungerande vattenpistol. Bara nån sketen vattenpistol, märke kvittar. Jag ska fan utmana danne på vattenkrig, jag med XD
Och nya bläckpatroner ska jag ha tag i, just ja! :O ... XD haha.. jag ska printa ut lite anti-barnvagns papper och sätta upp dom i trappen :P MOHAHA!!

Till helgen är det inte mindre än TVÅ personer som har lovat att dom tänker försöka träffa mig. Två helt skilda personer från skilda vänskaps-kretsar. ^^ Får se vem av dom som kommer ihåg det dom lovat :D .... jag tror nog A kommer komma ihåg.... E har jag däremot inte så stor förhoppning på ^^ Hon brukar inte komma ihåg löften till mig. :P .. Men vi får se...

... Först till kvarn.. får "mala".. XD haha skoja!!!
A är förresten en kille, så det är en "no-go" XD haha

För övrigt så, nej, Judas får inge mer fitta. Det råder sex-förbud för mig.... mmm, jo så är det... faktiskt ... JOOO JAG LOVAR!!!..
Inte den här veckan iallafall.
Det är krismöte uppe på planeringskontoret (min hjärna) och inget får hända innan det har lugnat ner sig litegrann. Judas är instängd bakom lås och bom.

:O ..... Åhnej!! XD haha lyssna på det här XD (ibland kommer jag på SÅÅ jäkla dåliga skämt, men jag lovar, den här bara kom till mig nu helt plötsligt :D ..)
Redo?? okej... såhär skulle jag säga...

"Bara en HANDFULL får komma på besökstiderna" .... XD H AHA HA fan va dålig jag är :P ;)


:D nej men okej, skämt åsido.... Judas kan rastas lite då och då, men inte många tillåts besök. Ett par speciella individer som har sin plats i mina tankar kanske skulle kunna få full access, men bara om dom fick ändan ur vagnen och kom hit nån gång!! :S (JAA, fröken leprechaun, jag menar dig!) XD hah


:) Nej, nu glass! :D laterz!



♥ J.W ♥


Vilken meningslös måndag


Vilken jävla start på veckan.

Först failar lille Judas mig (IGEN, i might add), sen slösar jag bort en helt underbar dag på att sitta med jävla pappershelvete, mer eller mindre. Sen kör jag ME2 och blir skitförbannad på Hardcore-svårigheten...

.. och nu har jag helt plötsligt upptäckt att jag har fått nåt skumt utslag på min biceps!! :S Ser ut som ett blåmärke.. och visst, det KAN vara ett blåmärke.. men det ser lite annorlunda ut. Och jag skulle inte ha blivit så uppmärksam om det inte var så att jag fick mitt första fästingbett för nån halvmånad sen. Vet ju inte hur man påverkas när man aldrig blivit utsatt för nåt sånt förut.
Tänk om min arm sakta men säkert blir förlamad så att dom till slut måste kapa den.... !!! :O
Åh, jag får sluta vara så nojig. ^^


Hursomhelst. Nu ska jag göra mat.
Jag är så jävla seg idag... det är underligt...

Nej, nu käk..... SENT käk...


Apati beskriver mig som bäst just nu


Alltså, lyssna på den söta tjejen när hon säger att det är dags att byta toarulle (!!)
Vaknar, går in på muggen, pinkar.... och möts självklart av en tom rulle... "näe, här hör vi inte ett ljud av vad andra säger"

Fan jag har fått värsta fräknarna nu också.... igen.... händer alltid på sommaren.

Hungrig nu. Maybe talk later.


PS:
Det spelar ingen roll vad OLW gör... dom kommer aldrig nånsin att komma i närheten av Estrellas underbara jordnötsringar... mmmmm!!




A ban on sex is now in effect! Please do not make out in public, you will be shot on sight!


*OBS:  FÄRGSTARKT INLÄGG MED MYCKET INTIM-INFORMATION*
Kräsmagade bör undvika att läsa!
Småbarn bör DEFINITIVT inte läsa!! ... Inte ens i utbildningssyfte*



Okej, inget mer sex för mig. Period. Punkt. Slut.
Ärligt. Sex och jag går från och med nu skilda vägar. Jag skojar inte.
Det finns inte en chans att jag har något mer sex; inte ens om det så skulle vara för välgörenhets skull. Jag vill inte veta av sex något mer.

Suck...
Ärligt talat, jag blir så förbannat trött på min kuk så det är inte sant alltså...
Faktiskt, nu skulle jag vilja ha ett allvarligt snack med min kuk. Som en terapeut med sin patient. Eller en fotbollstränare med sin P12-elev.
Jag skulle vilja fråga den: "Vad var det som var fel den här gången då??? VA?! Vad fan var det som var fel nurå, din kräsna jävel??? Kan du svara på min fråga? Blir du aldrig nöjd? Vad var det som inte stämde nu då? Jag såg inget fel, gjorde du??"

Men nej, kuken gör inte som jag vill; helt enkelt. Hur ofta gör den det?? :S ... jadu, det är ungefär 50% nu... ibland lyder den och gör både mig och någon lycklig brud riktigt glada.... och ibland stenvägrar den. Det är som om jag skulle behöva fråga den om lov, liksom. :S
"Är du på humör nu? Ursäkta?? Herr Snopp?" ... Men vafan är det för jävla larv. Ska jag bjuda den på te också kanske? ..
Shitt, det känns ibland som att ställa sig på bromsen på halkbanan och hoppas att man gör bra ifrån sig, men inget allvarligt händer ändå.

Sex för mig är numera som en bilolycka. Man håller mest tummarna för att det ska gå bra, det är skakigt, man är vänd åt fel håll ibland.. och mot slutet så slängs man av.
Ofta utan godtagbara resultat. För mig, iallafall.
Visst.. jag har ju fingrar och en tunga också, och lyckas man inte tända raketen så använder man dom sekundära verktygen mer än gärna, så att åtminstone EN av oss går hem nöjd.

Men alltså, hur jävla svårt ska det vara? Efter en tid trodde man att man skulle komma ifrån dom här jävla noob-misstagen och faktiskt börja lära sig att tyda sin kropps signaler... :S
På riktigt.. jag kan slicka mig själv om munnen med värsta kåtslaget när jag har en supersnygg babe i sängen.... och kuken kan ändå säga: "Näpp. Hörru vet du vad? Jag fan känner inte för de här ikväll. Låt mig va"...  
Vafan, måste jag tillkalla strejkbrytare eller? Jag börjar, allvarligt talat, tappa humöret.

Okej, jag har iofs haft väldigt mycket bra sex utan problem med en hel del utsökta tjejer trots allt (ja, om ni läser detta så vet ni precis vilka ni är), så det handlar inte om att jag inte KAN, utan felet sitter i den där malätna gamla sophögen som jag brukar vilja kalla "hjärna".
Om jag skulle våga mig på att leka Dr.Phil nu och genomföra en liten amatör-analys, så skulle jag säga att jag typ pressar tillfället för mycket. Eller något... Alltså, jag vill för mycket. Jag är villig, kåt och glad... och kuken vägrar ändå reagera, för vi verkar ha något problem med kommunikationen oss emellan.
Ungefär som en snorunge som fått sitt första matteprov rättat och ska ge sig fan på att klura ut Einsteins relativitetsteori när han ändå håller på. Det bara funkar inte. Inte förrän han verkligen är med på noterna och vet att han faktiskt kan något om det han gör.

Pfft... kuken .... vilken jävla egoist egentligen. :S Allt ska göras på HANS sätt, det ska vara på HANS villkor. Fyfan... minsta lilla fel och han skriker högre än en tonårstjej i skräck-soffan.

Jag kan riktigt se mig själv i något Freudianskt skådespel, där jag har ett allvarligt snack med den trotsige soldaten mellan benen. Den monologen skulle jag vilja se. Skulle väl låta något i stil med:
*JAG TILL KUKEN*
- Du, jag har en idé. Kan jag inte bara få knulla lite och så ger du inte mig några problem?? Ska vi säga så??? ... men nej, lägg av... sluta se på mig sådär... aja, visst .. NU är du stor! Var fan kom den motivationen ifrån helt plötsligt? Hon drog för fucking jävla 20 minuter sen!
Tro inte att det blir någon mer porr för dig, mister. No way! Inte förrän du börjar bete dig som folk och reagerar när jag säger åt dig att reagera! Begrips??
Nu blir det fasta! Det kommer bara bli stickade yllekoftor, busstidtabeller och debattprogram på TV. HAH! Sug på den du, din lilla judas!


Näe, jag tror enda sättet att ta sig ur den här soppan är att försöka stänga ute den sexuella världen ett tag. Som jag gjorde på nakenbadet. Då kanske man hamnar i balans så småningom. På nåt sätt.

Aja.... jag gav henne orgasm iallafall ...... mmm, kul för henne..... va ska jag underhålla mig själv med nu då? Pissa i kors, eller??

Om ni nu ursäktar mig så ska jag gå och leta reda på en rostig såg...


Varför filmar jag alltid med mobilen när jag är full? PINSAMT!


Ja men morsning korsning på er med. Idag vaknade jag halv ett....

Gick och la mig imorse vid halv sju och måste ha mått jävligt bra för jag vaknade med värsta ståndet innanför fillingarna och en massa små fjädrar i sängen.... :S alltså.. vafan har jag gjort inatt egentligen????

Nej, har ingen baksmälla (av någon anlending så får jag aldrig det) men däremot har jag bara svaga minnen av vad som hände igår. Eller nej, jag minns allt som hände, men det är ändå suddigt. Som om man liksom har drömt det.

Jag och en massa andra badade i kallingar och trosor i stora rudan på norra sidan... det var jävligt skönt och även jävligt fint med en lätt dimma som låg på vattenytan under sommarmorgonen innan solen hade stigit upp. :)
Men att jag gjorde det bara sådär, rakt av... XD haha det hade jag inte väntat mig.

Något som jag inte heller hade väntat mig var att jag sen gick upp och drog på mig både braller och skor utan att tänka på hur det måste ha sett ut ^^ ... blött och en smula sandigt var det iallafall :P

Träffade mycke nytt folk igår och det var jävligt kul :) både i Tantolunden (som för övrigt såg ut som nån liten mini-woodstock festival med alla tält och ungdomar som satt i små täta grupper över hela fältet) och vid gula villan.

Jag fick en del SMS också från olika tjejer.
Elin skrev till mig och undrade varför jag inte svarade efter typ 4 SMS. ^^ jag skrev tillbaka att jag var wasted. Då förstod hon :P HAH!
Josefine var lite ledsen och jag hade gärna velat trösta henne, men jag var verkligen inte i form för det igår. Jag tänkte på henne med en värme i mitt hjärta iallafall..... ... ..antingen var det det eller så var det den där dunken med Riesling-hembränt som jag kände av... nåt av det iallafall.
Sherehan ville höra om jag var redo att dra hemåt, för jag hade sagt att vi kunde kanske åka hem tillsammans när hon hade slutat. Men vid det laget hade jag tappat all tidsuppfattning och jag fick ursäkta mig om att det blev inte som planerat, för då var vi redan i Handen igen.
Denice undrade också vad jag gjorde och jag sa ärligt att jag tankar mig själv och har det trevligt. VI hade kanske tänkt bada tillsammans, men nu bidde det inte så. Men det kommer fler sommardagar ... och kvällar. ^^
Och CANDY VILL INTE DELA MED SIG AV SIN B&J!!!! >:O ... taskigt... eller nej förresten.. det var inte igår .. :P

Har för mig att Andreas ringde mig igår också.... men jag har inte den blekaste om vad vi pratade om :O ... seriöst! Det är som att hela minnet har white-whashat och lämnat den detaljen ute.
Herreguuu!

Nu ska jag fan rycka upp mig här. Känner mig underligt seg idag.
Eller ja, underligt och underligt... :P

Får funta lite på vad ja ska göra för käk. Kanske ska dra över till morsans lägenhet nu när hon är borta och lägga mig i badkaret ... hmm.. känns frestande...

Men men aja... ikväll blir det nog inget party för mig. Det fick jag nog så de räcker och blir över igår. XD XD XD
Och även om viljan SKULLE kunna infinna sig igen, så har jag inte råd med det nu. Mina Zlatopramen slank ner fortare än kvickt igår och jag har inte stålar till att göra en second raid på stemet.
Så nej, ikväll tackar jag för mig och nöjer mig med att dega med andra genomkörningen i Mass Effect 2.

Så ha de gott nu mina kära små blå grisar, så ses vi i sommar! :)
Hör av er, vettja!
Jag är alltid villig. På alla sätt. ^^

Tjohej! :)

hem a igen


okej...

jka har just kommit hem nu och sla sova, mne ska först bara säga va som hänt i stor a drag

jadrog till tanto med richard alex och max och träffade amanda jocke roberto hannes och enn massa andr asom ja inte vet va dom hette. nmån jävlka snubbe gick o tog andras öl o höll på att åkla på moppe.  sen så gick ja o pissa i 45 minuter enligt andra, men jag vet att de bara va 10 minnutert

sen drog vi till gula villan där vi träffa min namne som höll på och DJ:a psuýtrance som vanligt, och en massa andra som jag inte kände men som jag var väldigt social me (ärskilt nån som hette karin=
jag gick in i gula villan och dansade skitlänge, me både killar o tjejer som ja onte kände

sen så drog vi till rudan poch jag och richard och jonas och hon tjejen badade i bara kallingarn,a sen så satt vi o chilla och richard träffa nån som han jobbat me sen skulle vi alla dra till roberto men jag skulle hem men tåget gick inte förrän om 45 minuter så vi sate opss vid bänkar och hade värsta sorlet sen drog jag till perrongen och sov och värsta rocktjejerna kom efter och väckt e mig och sa att ja va söt och sen köpte jag en liten ninichipsspåse i en automat på perrongenn sen så kom tåget o jag åkte hem i blöta byxor och jag ska cova nu

hej då

imorgon vill ja träffa denice om jag orkar och hon villo, hej då

Oh lord


Ja vad ska man säga?

Sedan senast så har allas eran favorit latex varit på stygga upptåg ^^

Kan berätta att i måndags var jag på NAKENBAD! ^^ haha det var jävligt intressant måste jag säga. Jag beslutade mig för att testa och se efter ifall det verkligen är så att naturister är så öppna och fördomsfria som dom säger :)

Så jag cyklade dit (Jordbro till Farsta, ingen liten bit) och tog reda på det själv.
När jag kom ner på fältet så var det ganska intressant (och lite skrämmande) att se fullt med folk gå omkring spritt språngande nakna. Inte så konstigt, med tanke på att det här är inget jag nånsin har gjort förr. ^^ Det tog några sekunder innan jag insåg till fullo att, för att kunna vara kvar där så var även jag tvungen att ta av mig inpå mitt bara blekfis-skinn.
Så jag svalde stoltheten, försökte få liv i soldaten så den inte skulle se så pinsamt liten ut och började strippa.

Nej tyvärr fick jag inga sedlar som dricks, för ingen tittade på mig.
När det kom till det sista plagget så stannade jag.
Hmm... ska jag verkligen? ...

Ja men jo, okej då!

Så av med kallingarna och där stod han, eran mr latexoverall... och utan overallen så kändes han inte ett dugg latex, let me tell you!! :S

Men men hur som helst. Första två tre sekunderna kändes det obehagligt. Men sen försvann det. :O det bara blåste bort som ingenting.
Varför? Jo, för att ALLA var nakna och inte en jävel tittade på mig :D .. OH YES!! Avslappnat, härligt, fritt, naket, som vi skapades ^^ ...
Ingen kollade :) jag hade undvikit att bli dagens turistattraktion. :D För ingen kollade på mig....
... ingen .... absolut ingen .... :) ...

Ingen alls faktiskt ....

:S ..... >:( .... vafan.... KOLLA LITE RÅÅÅ!!! herregud, här släpper jag av alla plagg och så får man inte ens en sömnig blick på sig.
:O va taskigt! .. jag som trodde jag var speciell...

XD aja, iallafall.. resten skedde helt naturligt. man gör precis samma saker som på en vanlig badstrand. Man solar, man badar, man slöar..... inga orgier här inte :) inga realiserade fantasier om att folk är mer sexuella än på andra ställen.
Det hela handlade om att kunna avsexualisera sin nakenhet såpass att man är bekväm med att visa vad man har, utan att för den delen vara ett sexobjekt.

Folk har frågat mig hur jag klarade det utan att få ribba... men ärligt nu, för det första så var det nästan bara äldre personer där.. och småbarn :S ... får man stånd då?? Njae, näe, inte direkt hörrödu.
Dock kändes det faktiskt jävligt skönt att det inte fanns några snygga tjejer där dock ^^ en sån situation hade nog ..... hmmmm .. :S jag undrar vad jag hade gjort... och hur jag hade reagerat.. :O..
Nej, men .. jag hade TUR! ..

Vidare så var det liksom inget märkvärdigt med att vara naken, så vafan. alla skötte sitt liksom. ^^

Så efter den nyheten så tänker ni "aha, fan va kul. latex har blivit lite vågad! fan va häftigt. undrar vad han kommer göra härnäst?" ... men nej tyvärr ^^ det var en engångsföreteelse ^^ ... tror jag ... eller alltså :P ... det beror på om jag blir utmanad att göra nånting annat.... nu när det är sommar så är jag alltid lite "pillimarisk" och kan göra det mesta om jag blir dare:ad. ^^


Så vad händer nu?

Tänker varma tankar om Josefine och önskar henne en skön dag.
Tänker på Sandra och hoppas att hon inte råkar ut för nåt dumt där nere.
Tänker på Titti och tackar för inatt. ^^ (sex-löst, men skoj ändå)
Tänker på Marie och önskar henne lycka till med sin turk.
Tänker på Martina och dreglar. :P

Tänker även på Richard och hur kul vi kommer ha det ikväll ^^ Tantolunden och kubbspel med tillhörande alkohol! :D yay! ^^

I helgen händer ingenting. Kanske krök och bad med Denice och en av hennes tjejpolare :)
Andreas vill jag också träffa snart. Dags för en röjare på stan ^^

Nu är det för varmt för att fortsätta skriva här. Måste ut.
Men vi hörs, era pajaser.



PS: tack, tjejer, för att ni lyste med eran frånvaro i mådags ..  Om jag hade sett något sånt HÄR då..



... så hade det definitivt inte varit lika avslappnat och "skönt" och "fritt" den dagen XD ... Man kan inte avsexualisera sånt som man attraheras av, så enkelt är det.
Så .. tack. :)

Morsning!



Lite videoklipp... och en bild


Tja.. här kommer lite videoklipp som jag har tagit med jämna mellanrum.

Dock får ni ursäkta, min digitalkamera var på laddning så jag har använt mobilkameran istället; vilket man tydligt ser i och med den dåliga bildkvaliteten.

Aja, hursomhelst.

Första videon är hemma hos min underbara syster. Onsdag 7/7, Jasmine (syrrans dotter) fyllde ... ja, ni ser själv hur många fingrar hon håller upp. ^^
Gör ni inte det så är ni blinda och det hjälper inte även om jag skulle skriva det här..... för ni kan inte se filmen ändå XD







Nästa klipp är utanför min dörr i trappuppgången, och nu vill jag gärna citera en artikel som jag hittade:

Totalförbud mot prylar i trapphus
Barnvagnen är förbjuden.
Likaså blomsterkransen på dörren.
Se upp med vad du ställer i trapphuset. Barnvagnar, cyklar, blommor, stolar, tidningar, rullatorer och sopor – huller om buller. Kaos är ett ord som beskriver läget i många trapphus i Stockholm. Men nu ska det bli ordning och reda. Stockholms brandförsvar har dragit på sig hårdhandskarna och vann nyligen ett fall i kammarrätten. Nu är det förbjudet med barnvagnar i trapphusen. Och för den delen med allt annat löst som står där med.

– Enligt lagen om skydd mot olyckor får inte föremål som försvårar en utrymning stå där. Folk förstår inte vad till exempel en barnvagn kan få för konsekvenser. Det kan vara livsfarligt, säger Lars Thidevall, brandinspektör. Inte ens en dörrmatta tillåts utanför din dörr. Men om du riskerar att straffas för den är oklart.
– En dörrmatta vet jag inte om du åker dit för. Men till exempel torkade blommor på dörren kan utgöra brandfara. Så det är inte lagligt, säger Susann Wikström, jurist på Hyresgästföreningen.

... och hur ser det ut utanför min dörr???? ... jo såhär...







Ärligt .. det är lite väl...
Jag menar, för en yta på typ 2 x 4 meter.. 5 fucking jävla barnvagnar, varav en är en dubbelsätare och en annan (den som står närmast min dörr) har jag slagit i flera gånger när jag har öppnat dörren!!!
Ja, jag har ringt och klagat (och jag är inte den enda, fast jag borde vara den som är MEST på eftersom vagnarna stör mig mest då dom står precis vid min dörr) men inget händer!
Ibland har jag bara haft lust att typ kasta ner den närmsta i källartrappan eller nåt.


Aja... och så den sista.... jag var bara tvungen XD .. Såg på SG-1 igår och måste bara lägga upp den :D ... sorry för att man inte hör så bra, men jag kan skriva vad som sägs.







O'neill: - No, no. I full well expected the other shoe to drop eventually.

Thor: - We can only hope for this to be the last footwear to fall.


Älskar O'neills uttryck efteråt ^^






... ah ja just ja... ni kan få en bild på mig också. Eftersom jag är så snäll idag. ^^

Det här togs i lördags (för en vecka sen) när jag skulle festa inne i stan.
Vad tycks? Borde jag kanske raka mig? .. hmmm





Aja, nu måste jag göra annat. Kan inte sitta här hela dagen XD

Ha de gott, mina kära små kålrötter.
Glöm inte att smiska era kära och hålla dom nära. ^^


♥ J.W ♥



End



Everybody lies.

I have been foolish.
I have been ignorant.
I have been quiet, when i should have spoken up.

And I have wasted far too much time...

Life is too precious for us to waste.


Apvarmt och ... AAAH, min första fästing! :O


Okej.. så jag vaknar idag och ser att jag har någon jäkla blodskorpa på låret.
*börjar pilla bort den* ... men ve och fasa när jag inser att det är en fästing som sitter fast.... alltså, I mig... INNE I låret!!!! :O AAAAAAAAAAAAHH!

Jag rycker ur den (rakt, för de har dom sagt att man ska göra) och tack och lov så följde hela med. Senare under dagen så har jag kollat för att se om något blev kvar, men faktiskt så syns inte ett spår av att jag ens har haft en fästing där :O ....

Men vad gör det när man nu kommer få Borelia, TBC och Hantaviruset  :'(  :'(  :'(

Nej då, jag överdriver nu... men vet ni vad det värsta är?


Nu kan jag inte längre säga att "mygg älskar mig och fästingar hatar mig" ... nu är jag ett smörgåsbord som är tillgängligt för alla!!! UUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHH!! :'( :'( :'(

Uscha .... nej då. Jag är lugn ^^
Har firat min systerdotters 3års dag idag också :)
Det var nice. Fick tårta och småkakor och sånt ...

Då är det kanske bra att säga att man ska iväg till morsan också och käka lite nyttig mat.. ^^ nämligen spenat :)

Så vi hörs vidare!
Tjooo


♥ ♥  J.W  ♥ ♥



I wish..


Okej, jag var i stan igår kväll och festade loss på H62 ^^ rätt nice ställe :) Mötte en massa nytt folk och drack en smula.. eller två... XD

Jag drack för sommaren, jag drack för lusten, jag drack för att jag hade råd... men mest av allt drack jag för min vän Josefine. Jag hade henne i tankarna varje gång som jag hällde upp ett par drinkar och svepte dom.
Fyfan vad jobbigt det är när man får reda på tråkiga nyheter. Jag önskar som fan att jag får träffa henne snart.
Hon är en sån underbar person och förtjänar verkligen inte det här. Fattar inte liksom hur universum tänker när det tar dom finaste och mest älskade ifrån oss i förtid.
Hon är så jävla stark, jag fattar inte. Hon är verkligen den bästya av oss; ett bevis på att man kan få en förkrossande nyhet och ändå leva livet till sitt fullaste; oavsett hur lite tid man har kvar. Jag fattar inte hur hon gör det, men jag är impad och jag önskar jag var lika stark som henne.

Nej, så jag beslutade mig för att igår var hennes natt och allt skoj tillägnade jag henne, för om jag hade kunnat så hade jag unnat henne den kvällen så jäkla mycket.
Livet är så förbannat orättvist ibland...

Nej förlåt.. jag ska inte dröna kvar på ett ämne..
Jag hem runt 6 tiden på morgonen och slocknade 7. Sen gick jag upp vid typ 11, tack vare att Sandra phönade mig då.

Nu måste jag iväg och handla grönsaker och sånt... (shitt, DET hade jag aldrig trott att jag nånsin skulle säga för typ ett år sen)

Så vi hörs vidare :) .... och förresten.. alla som vill dra ut och bada med mig räcker upp en hand!!!



... och sen får ni även höra av er om det också, så jag vet.... det underlättar rätt mycke :P ...


/Love you Josefine, tankarna är med dig ♥




Awesome kväll igår ^^ .. trots rånförsöket


Fan va kul det var igår :)
Drog till Rudan och satt vid stranden med Danne och hans polare. Me like ^^ Det var en sån där lägerelds/woodstock/camping feeling på det hela ^^

Jag har minnen av att vi sjunger, skålar, badar fötterna, jagar efter personer, jag blir kallad både Johan och Miranda, flera missar sina tåg och jag.. ramlar över en hund.. (?) .. hmmm..

Ja jo just det, jag var ett smörgåsbord för myggen igen också. Det never failar.

Askul var det iallafall :)
En sak som jag upptäckt dock är att 90% av nytt folk som man träffar alltid är upptagna. Varför är det så? Är inte singlar ute och partar på beachen lika mycket? Man såg mycket fint igår ^^ men jag har respekt för dom som har lyckats "bag the baddare på kroken" .. (jag bara älskar min svengelska)
Alla höll sig på mattan :) ... till och med Danne, hehe ^^

Han berättade en ... intressant, grej ...
Han hade kollat på sina första foton från dagis, där det hade stått vissa noteringar vid bilderna om hur dom övriga dagisbarnen hade tagit emot honom på hans första dag.
Tydligen hade en velat klappa honom, en hade velat krama honom... och en hade velat veta om han hade bajsat på sig.....
... och nu får ni en klapp på axeln och ett halvstolt flin som belöning om ni kan gissa vem den där sista var ^^ ...

..mm, det stämmer...


Fuck!! Nu börjar myggbetten klia också... lagom till att lördagen verkligen kommer igång.

Morsan ringde mig klockan halv nio.... och jag var verkligen *sarkasm* sugen på att vakna då. Med huvudet begravt i kudden stönar jag fram något som ska likna "Hallå" .. och hon ropar så det ekar i mina trumhinnor "IDAG SKA VI BADA" eller nåt liknande.... Det tog kanske en minut för mig att svara henne att det isåfall får ske på eftermiddagen.
Så.. vi får se hur det blir idag.

Planen är iallafall att vi ska bada, (FINALLY!!) antingen på vår klassiker (SCHWEIZERBADET) eller också Rudan.

Sen ikväll ska jag in till stan på nån jäkla community fest vid mariatorget. Det är en del som har tjatat på mig och eftersom det här specifika communityt håller på att klappa ner (nej det är inte Lunarstorm) så känns det som att "ok, en gång innan murverket rämnar.. why not?"



Och nu ska jag berätta en sak som är lite skrämmande.

Jag höll nästan på att bli rånad igår.

Såhär låg det till:
Om jag har varit ute sent på natten i typ Handen, så brukar jag alltid gå hem till jordbro. Det är något som jag tycker är så jäkla skönt för det är typ inge folk ute, väldigt lite bilar och allt är så tyst och lugnt. Inget jäkla fylleslag på nattbussar eller tåg. Att gå hem är skönt för det rensar både tankar och kropp.

Så igår.. när jag kom till Jordbro (Blockstensvägen, närmare bestämt) så sitter det två halvvuxna killar på en moped och tomgångskör mitt på gatan.
Jag la inte så mycke märke vid det och vandrade förbi dom.
Så hör jag hur dom pruttar iväg på sin moped, eller om de kanske var en cross, jag vet inte...
Det är knäpptyst under några minuter, tills jag hör det där ettriga motorljudet sakta växa sig starkare igen.
Jag hör hur den saktar in och stannar precis brevid mig.
Killen som sitter bakpå hoppar av, knuffar till mig lite lätt och frågar "vart ska du?" på bruten svenska med slavisk dialekt.
"Hem" svarar jag.
Killen granskar mig med ögonen och slår mig lätt på fickan. "Vad har du där då?" frågar han ...

Nu när jag är lite klarare i bollen så inser jag att han nog analyserade mig för att se om det fanns något på mig som var värt att stjäla.
"Skivor" svarar jag. (Vilket är sant, för Danne hade just gett mig skivor med både Sterbhaus och Skitarg under kvällen) ..
Detta svar fick killen att backa, då han insåg att det inte var värt det. (Sorry Danne, men det är sant ^^)
Han hoppade upp bakom sin rump-polare och brände iväg.

Jag tog mig hem och satt en stund och funderade på vad som hänt.
Jag hade en jäkla tur. Dom kunde lätt ha typ slagit ner mig eller något, jag inser det.

... nattbussar kanske inte är en sån jävla dålig idé ändå....



Åh, jag vill hångla!



Ja precis vad rubriken säger. Jag är hångelsugen så jag tror jag dör. Eller kela, eller mysa. The urge is in me ^^
Och ja, jag har en idé om VEM jag vill hångla med, men det går jag inte in mera på just nu. ^^

Igår var en intressant dag.
Först var jag hos dietisten och gissa vad.... jag har gått ner 8 kilo sen jag började där :O ... wöow!
I början sa hon iofs att ju tyngre man är, desto mer fett förbränner man, eftersom varje ansträngning är mer påfrestande ju tyngre man är.

Är så jäkla glad :) .. och ni ska inte tro att det här är för någon fåfäng önskan om att anpassa mig till ett smalare ideal. Nej, det här är min önskan om att undgå diabetes som min far hade och vikt är direkt kopplat till risken att få diabetes.
Så jag är rätt så jävla nöjd ^^
Dock är jag osäker på vad jag har gjort egentligen som har haft den här extrema effekten på mig. Jag har inte ändrat på mig särskilt mycket. :S Inte vad jag vet iallafall.

Men det känns så skönt. Hittills så har jag ALDRIG gått ner i vikt. Som bäst har jag lyckats stanna på samma vikt, men inget mer.
Det här är första gången som jag faktiskt har börjat se en viktminskning and me like ^^
Fortsätter jag i den här takten så räknar jag ut att sommaren 2011 så kommer jag vara värsta hunken på stränderna. :P haha ^^
Visst, det är inget som jag direkt bryr mig om, men att strutta runt med en slimmad kropp lär ju få några ögon på mig iallafall ;) .. det me likes ^^

... även om det är ytligt som fan XD  ...


Vidare så träffade jag äntligen Jennifer igår. Det var kul :) För första gången fick man finally chansen att snacka med någon som man har kul med på MSN.
Hon var rolig som fan :) och äntligen någon som bevisar att inte alla är sociala retards. ^^ Tack för det, Jennifer.

Träffade Mikaela i tisdags också :) Det var grymt kul, har inte träffat henne på typ ett år. Hon hade sin dotter Tina med sig och vi var i parkleken här bakom huset, dit alla små ungar går och leker.

Jag la mig i en sån där stor gunga (som fan inte fanns på min tid :'( ..) och passade på att avlägga rapport.
Ni kan se den här ^^

(som vanligt får ni pausa mixpoden till höger så inte musiken stör, om ni nu vill höra va jag säger)





Åsynen av hur lekparken var skapad gjorde mig lite konfundersam.
Det var format som ett litet arbetsläger med sandvagnar på spår, kvarnar och skopor i kedjor; allt som var till för att förflytta ... sand :S ..
Det liknade kusligt mycket ett arbetsläger från tredje världen; barnen påminde om arbetare som jobbade med gruvdrift.

Men med en avgörande skilnad.... barnen brann verkligen för att arbeta.. för dom tyckte det var kul att göra nåt som verkade vuxet... :S ... och då slog det mig, hur jävla mycket skulle inte bli gjort på arbetsplatser även i den vuxna världen om alla arbetare verkligen verkligen brann för det dom arbetar med.
Om man bara kunde hitta rätt plats för rätt människa, i ALLA fall.

.. och där drog jag paraleller till min egen situation förstås.. och blev deprimerad XD ...



Och nu lite småtankar..

Jag såg nyheter från VM i fotboll för typ en eller två veckor sen, om hur Frankrike spyr galla över sina spelare skäller och gormar p.g.a deras sugande insatts i VM; ni har nog sett det.
Många rynkar nog på näsan åt det och kallar dom för "Medgångssupportrar" eller dåliga förlorare.

Men det får mig att tänka på hur vi behandlar våra spelar i sverige...
Jag tänker på om t.ex Tre Kronor kom hem och har gjort jävligt dåligt ifrån sig. Hur behandlar vi dom? .. Tja, vi är så typiskt svenska. Vi ska liksom tyst visa vårt missnöje, men ändå ha förståelse för att en massa detaljer inte klickade, att domaren självklart dömde fel osv... vi har en massa ursäkter dragandes som gör att spelarna ska känna sig förlåtna..
Men vadfan, jag tycker det är lite hyckleri. Är man missnöjd, så ska man få visa det också.
Hur jävla motiverade att ändra sitt spel till det bättre blir egentligen spelare som kommer hem från en urusel prestation, om dom möts av en klapp på axeln och gulligull liksom???

Nej jag tycker fan att Frankrike har rätt att skälla lite. Det känns som en frisk fläkt när åtminstone något land vågar ventilera hur dom känner när dom är besvikna.


Nej, nu har jag svammlat så jävla mycke här. Nu ska jag fan ut ^^
Gotta keep that fat burning!! :D

Laterz!


RSS 2.0