Senaste nytt: DELI ÄR TILLBAKA!

 
 
 
 
 
 

Uppdatering: Sändningar från JordbroTV

 
Jag kom precis ännu en gång på att jag har totalt glömt bort att lägga ut en hel drös med sändningar här som jag har gjort på JordbroTV, inte mindre än fyra program, varav två avsnitt ur Kent Kontstaterar, kulturdagarnas sändning och ett nyhetsinslag.
 
Jag bannar mig själv nu för jag har lovat mig själv att jag ska lägga upp saker som jag lägger ut på JordbroTV även här, men uppenbarligen så har jag svårt att komma ihåg det. Fy mig!!
 
Nåja, här kommer dom iallafall..... vilken ordning ska vi ta dom i? Nyast till äldst? .. eller kronologisk? ... nej, den här gången tar vi nyast till äldst.
 
Så ni vet då att det är alltså det första klippet som är det senaste, så när ni arbetar er nedåt så går ni bakåt i tiden. Men ja, ni kan självklart själva välja vilken ordning ni vill se dom i. ^^
 
Hursomhelst, här kommer dom.
Glöm inte att välja HD och fullskärmsläge för bästa kvalitet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådärja :)
 
Just i denna stund håller jag faktiskt även på att redigera ett nytt nyhetsinslag, så nästa inlägg blir med största sannolikhet ytterligare en sändning från JordbroTV. ^^ Den här gången ska jag inte glömma, jag lovar.
 
STAY TUNED!!
 
Ha en fortsatt trevlig sommar. :)
 
 

RSS 2.0