Hantverkare eftersökes

 
Är det någon som känner till nån firma eller hantverkare; nån som har bygg-erfarenhet som kan hjälpa mig med att sätta upp galler/nät för min balkong? Väggarna är i betong. Jag är i desperat behov av hjälp.
 

Tjejer, ni måste våga ta risker

 
Återigen frustreras jag över det sociala samspelet i dom digitala linorna
 
 
 
 
En sak som jag har upptäckt under mina år med nätdejting, är hur tjejer hela tiden tenderar att blir mer och mer isolerade. Dom blir mindre öppna och vägrar ta chanser i relation till nätdejtande; deras risktagande krymper med en alarmerande fart, nånting som signalerar slutet för nätdejting överhuvudtaget.


Jag ser saker som "Ett hej hur är läget? imponerar inte på mig" eller "vill du prata med mig så får du komma med något bättre än allt väl? Slå på charmen vettja" ...
Saken är den att det här är helt normala öppningsrepliker som män i en normal värld ska kunna använda sig av för att få igång en helt vanlig konversation, oavsett om det är i syfte att ragga eller bara snacka lite allmänt. Det finns inte grund för att en man ska behöva börja öppna med enorma svampiga urläggningar där han redogör för varför just hon är så underbar eller kontemplerar om dom har samma intressen ... alltså, ni hör själva.. något sånt skulle lätt kunna eskalera ut i ren löjlighet. Ett "hejsan, hur är det med dig?" är, huruvida i blygaste laget, ändå fullt uppriktigt och genuint inledande, men många tjejer har väldigt svårt för sånt i och med att dom på sistone vill bli bortskämda med kreativa ordkavalkader utan dess like för att ens bli intresserade.

Vidare så är något sånt väldigt otänkbart redan på grund av det faktum att inte många tjejer ens skriver ut något direkt detaljerat om sig själva på presentationer, så hur i all världen ska en man kunna börja prata om gemensamma intressen eller charma med finurliga inlägg baserat kring detaljer om hennes person.... när hon har utelämnat det grundläggande materialet för just en sån konversation och faktiskt inte ens skrivit nånting om sig själv??????
 
Utan nånting mer påtagligt att kunna prata om, så ja.. det enda man överhuvudtaget KAN använda sig av är då just ett "Hej :) hur är läget med dig?"

I sådana lägen anser jag att "Hejsan :) hur är det med dig?" är en absolut godtagbart öppningsreplik. Varför skulle det inte vara det? Tar tjejer detta som ett tecken på brist på fantasi? Kreativitet? Engagemang? Initiativ? Okej, en liten ledtråd dårå för att ni är så gulliga...  om killen faktiskt hade haft brist på initiativtagande så hade han nog inte ens skrivit in the first place...


Vad beror denna tendens till ensidiga korrespondens på då?
 

Säkerligen samma anledning till varför killar ses som desperata och i vissa fall sjuka monster på nätdejtingssidor; tjejer får tonvis med brev av ett massuppbåd av killar som alla hoppas på det bästa av dom första 100 brev dom skickat till 100 random tjejer.. medan tjejer får spendera all sin tid med att gå igenom brev efter brev efter brev med kommentarer som just "Hej :) hur är läget?" ...

Detta faktum gör att jag i viss mån kan ha förståelse för tjejers dilemma och ovilja att besvara sådana fattiga repliker, men med all respekt tjejer, ni får fan ha tålamod och deal with it, för tänk efter..... en av alla dom hundratals "hej :) hur är läget?" kan vara just den drömprins som ni faktiskt har letat efter.
Skulle ni verkligen vilja låta en chans till den perfekta lyckan slippa undan för att killen olyckligtvis inte faktiskt hade en hel roman i skallen när han skrev till er och för att ni därtill var för lata och ville att sållningsprocessen skulle gå fortare?
 
Läs inte in så mycket i en tam replik, döm aldrig efter kreativ förmåga (en broderande text kan faktiskt vara copy-pastad från nån annan sida) och för guds skull, var inte så kräsna. Ge folk en chans att få prata lite, se om det är nånting bra eller inte. Kolla upp killen i fråga, se på HANS bilder och kolla HANS presentationstext.
 
Ni vet vad man säger, it takes two to tango.
 
 
 

RSS 2.0