Blindvandringen

 
Titeln kanske leder många att tro att jag är invandringsfientlig, men så är inte fallet. ^^ Ta det lugnt och läs vidare.

Det är förvånande hur man prompt MÅSTE utmålas som antingen högerextrem för att man vill talla på invandringspolitiken litegrann, eller vänsterradikal för att man tycker att stöd för kommunala åtgärder och program för en bättre INTEGRATIONSpolitik är en bra idé.
Svart eller vitt. I vilket fack finns du insorterad?
 
Mina åsikter är inte svart/vita, jag är en dynamisk individ.
Jag är för en lite mer restriktiv invandringspolicy, men absolut inte en polisstat. Vi måste våga ta tillbaka kontrollen över vår egen invandringspolitik utan rädslan att bli stämplade som rasister av i stort sett alla, och själva bestämma vilka och hur många vi släpper in och i samma veva stoppa "Blindvandringen" som började med Palmés välmenande, men lite simpelt formade efterlämnade mentalitet.
Men det betyder inte att jag hatar invandrare eller vill sparka ut dom som är här. Det är inte invandrarnas fel, det är vårt eget fel att det blivit som det blivit, just för att vi är offer för vår egen liberalism.
Likt ett miasma har den fått eget liv, såtillvida att ens fundera på att dra ner på den årliga kvoten som vi tar emot oundvikligen MÅSTE göra personen i fråga till rasist. Mentaliteten är "Dörrarna till vårt land SKA stå öppna utan att nån lägger sig i".
 
Jag minns från en samhällslektion i gymnasiet att Sverige är det tredje landet i världen som tar emot mest invandrare, endast USA och Storbrittanien tar emot fler.
Det är så fel; vi HAR faktiskt inte kapacitet att ta in så många vi gör idag, vare sig med jobb eller bostäder; det är ett sorgligt uppenbart faktum som politikerna (trakasserade av omvärlden, media, och vår egen mardrömsliberalism) väljer att blunda för.
Om det här fortfarande stämmer (vilket jag utgår ifrån att det gör då inte mycket har gjorts för att rucka på invandringspolitiken sen min gymnasietid) så måste vi ärligt talat sakta ner lite och fokusera på att ta hand om dom som faktiskt redan är här, infödda som invandrare.

Jag har gått igenom det här flera gånger, men jag säger det igen. Varför skulle man vara fullblodig rasist bara för att man vill justera invandringens?
Men så fort man gör sin röst hörd att sverige ska styras förnuftigt, inte enligt riktlinjer som drogs upp i en era där man såg alldeles för positivt på vad vi faktiskt kan ta emot och effektivt ta hand om innanför våra gränser (en mentalitet som sen adopterades som generell riktlinje enligt EUs standard), ja då är man plötsligt en rasist; redan otvivelaktigt dömd i media och allmänhetens ögon.

Av denna enda anledning vågar jag stå för att jag iallafall faktiskt respekterar Sverigedemokraterna, såtillvida att jag uppskattar att dom har tagit upp den kastade handsken som absolut inga andra partier vågar ta upp; även om jag aldrig skulle rösta på dom.
För när sen knäppgökar som Pär Norling öppnar munnen och säger att Islam borde totalförbjudas och att alla som väljer att tro på sin egen religion (muslimer, i detta fall) ska utvisas, (ett klart brott mot åsiktsrättigheten) så inser man ju att det partiet inte har alla hästar hemma och att alldeles för stor majoritet av deras anhängare gick med på grund av gammal, hederlig bondrasism.
 
Tyvärr finns det inte många partier som stöder precis allt det jag vill; dom flesta som är med på mina noter angående en grej, är emot mina åsikter angående nånting helt annat.
 
Vilka ska jag rösta på i nästa val? boy, you got me...

Mina åsikter är relativt liberala; så med all rätta borde jag rösta på.. vad? Folkpartiet? Dom har visat tendenserna till sin högerextrema sida mer än en gång.
Vänsterpartiet? Sossarna? Sorry, men jag är inte för Blindvandringen i dess nuvarande form. Nånting som inte ens Moderaterna; kapitalistsvinen numero uno och vänsterns ideologiska kompletta motsats (i teorin), vågar göra nåt åt.
Miljöpartiet var mitt personliga val under mina skolår... tills jag fick reda på att dom ville banta ner Sveriges försvar till oigenkännelighet.

Vilket lämnar.... vad? Kristdemokraterna? Centern? .. hahahaha, ja, om jag ville kriminalisera kvinnors rätt att bestämma över sina egna kroppar eller om jag vill stödja ett parti som lät ett av sveriges största varumärken gå i graven utan pardon och i slutändan kostade många svenskars jobb.

Så... min röst hamnar hos.... mig själv, tills vidare! ^^
 
 

Sjuk... men det finns fördelar ^^

 
Fördelen med att sitta hemma:
(1080p rekommenderas starkt)




 
Jag är ordentligt hooked on asians again. ;)
Först var det Girl's Generation för två år sen och nu After School.
Jävlar vad K-pop tilltalar min manliga libido. XD haha.




RSS 2.0