God, send to me a social person.. and i shall be ever thankful






Okej, nu är jag allvarligt trött på alla sociala retards som finns omkring mig.
Seriöst, hur svårt kan det vara att höra av sig och hitta på något?
Det är sommar, majoriteten av mina "kompisar" är lediga, och jag vet att dom inte har nåt att göra. Och jag vet också att dom får mina SMS....

Så NU... när jag själv aktivt försöker få tag i personer så verkar det som om dom inte vill veta av mig :S :S :S ....

Varför?
Har jag gjort något fel?
Är jag tråkig att hänga med?
Stinker jag ur armhålan?

Alltså... visst man kan skämta och sånt... men ärligt nu.. det känns som att man går in i värsta depp-cirkeln.. som sakta men säkert blir till bitterhet, som i sin tur blir förakt..

Folk säger så mycket. Dom lovar så mycket. Glappkäften och texten på SMS/MSN går i ett med alla löften om att "åh vad roligt det ska bli" eller "jo jag vill visst träffa dig" .. och så går tiden..
När det sen är dags att stämma av så ... ja.. vad väntar jag mig egentligen? ....

Är det kanske dags att ge upp sina tankar om medmänniskorna? ... alltså, ÄR vi såhär? :S .. ärligt... har vi blivit såhär illa tilltygade sociala retards genom att sitta på nätet eller whatever?

Nej.... jag vägrar tro det...



... för vafan... om JAG nu är en sånhär glad och utåtriktad person, så VET jag att det finns fler där ute som jag. Kanske tillomed såna som vill träffa MIG :O ...

T.ex .... jag tackar Gud för Andreas. Han är det bästa, om inte det ENDA jag har att glädjas över. En äkta vän som man alltid kan räkna med.
Det finns en del andra också, som faktiskt hör av sig, även om de går långt mellan varven. Men det är inte ofta man hör ett förslag... DET vore liksom en överraskning :S

Det skulle inte vara fyskam att träffa lite NYTT folk för en gångs skull. Få möta upp personer som är lika engagerade som jag är.

Jag blir fan irriterad, deppig, grinig och sne när det är soligt ute och man är ensam mot sin vilja. Det finns inget värre än att sitta ensam under en fin dag som man känner att man borde ha spenderat tillsammans med någon/några andra.
Sånt jävla slöseri liksom. :S .... jag kommer inte leva för evigt... men ska jag ändå inte få ta vara på dagarna och ha roliga minnen med folk som alla andra??

Jag blir så jävla less...


Cykeltur och filosofi



Fan jag satt igår på cykeln och cyklade runt.. överallt typ... Jordbro Industriområde, Västerhaninge, Håga.. Vi Supermarket... eller vänta :O ... nej jag cyklade inte IN där ^^ .. men jag handlade också :) ..

Aja, men iallafall ... under tiden som jag cyklade så satt jag och filosoferade lite.... jag kom att tänka på det här välkända begreppet "men hallå, Jag bad inte om att bli född!!!" ... ni vet.. det här smått cyniska begreppet om att man har dömts till att leva i en värld av plåga utan att man kan påverka det... sånt som så många (särskilt tonåringar) säger när dom är väldigt griniga eller så. ^^

Men sen kom jag att tänka på en sak. Vadfan vet jag om vad jag gjorde innan jag blev född? Jag kanske VISST bad om att bli född. :S Hur ska jag kunna veta det? Det kan jag omöjligt veta nu, då mitt minne inte kommer ihåg min existens innan jag blev född. Visst, det kanske är för ATT jag faktiskt inte fanns då ^^ men det är fullt lika möjligt att jag kanske fanns men föddes med den delen av mitt minne blockerat eller utraderat. :O

Jag har ingen möjlighet att kunna veta ifall jag faktiskt existerade på något annat sätt på något annat plan innan jag föddes in i den här världen av kött och blod. Och det kanske är något som vi alla gjorde.

Aja, och i den världen så kanske jag mycket väl har kunnat bett om att bli född eller iallafall ha tagit någon åtgärd, varav min födsel in i denna värld var en direkt konsekvens av detta. :O :O :O ...
Vem vet, jag kanske rentav såg det som något så åtråvärt att jag tillomed betalade för det, med vad man nu möjligen skulle kunna använda som pengar i "den andra" världen... XD .. det här livet kanske är en upplevelse som jag har beställt, fått paketerat och hemskickat och som jag nu håller på att spela igenom.

... och när man sover i den här världen.. .. då har man sparat simulationen och tagit en paus...


... wöow... mucho djupa vi är nu, känner jag XD ... .. värsta Matrix liksom :)


Fan, det här är en sån typisk filosofisk tankegång som jag skulle ha kunnat snacka om i timmar med Gustaf ^^ .... damn it, i miss the man!


Folk som inte vill ses (men säger att dom vill det)



Vad ska man göra? Alltså.. egentligen... vad ska man behöva göra för att bibehålla kontakten med folk som säger att dom gärna vill träffas eller ens prata? ...

Det handlar om att få arslet ur vagnen och faktiskt träffas och hitta på något tillsammans, något som jag har upptäckt att just tjejer är sugande dåliga på.
Folk snackar så mycket, men när det kommer till kritan så är dom fyllda med så sjukt mycke bullshit att man kan öppna upp en egen gödselfabrik.

* Johanna lovar saker som hon inte håller. Det har hon gjort i flera år nu. Sen när det väl kommer till kritan så hör man inte ett knyst. Det är en tjej som jag har lärt mig själv att inte räkna med. Och hon har mage att fråga om hon ska ta bort mitt nummer när jag har accepterat att hon inte vill gå framåt i vänskapen. Fan, tjejen, vi har inte setts nånting trots att vi har snackat i typ 3 år nu. Jag har god lust att faktiskt säga "ja men ta bort det då!" nästa gång hon säger nåt sånt. Fan, som om jag skulle vara den som är vrång liksom :S

* Sen har vi Ingela, en annan tjej som tydligen har värsta problemena med att komma till skott. Hon säger att hon gärna vill ses, och sen när man väl HÖR AV sig om att ses.... *dödstyst* .. varje gång. Det slår aldrig fel. Där kan man alltid just RÄKNA med att om man nämner orden "träffas" eller "ses" så får man ett snabbt slut på messandet. Det är rätt intressant iofs ^^ för då kan jag liksom säga "ska vi ses nåt?" om jag känner att jag vill avsluta SMS-konversationen liksom ^^ Det funkar varje gång.

* Iza var ytterligare en tjej som jag trodde verkade helskön och man kunde hänga med och så, men där är det också ett stort vacuum.

* Vidare hon den där Almquist, som snackar sån jävla massa skit om att hennes pojkvän är livsfarlig och att hon vill lämna honom även fast hon har svårt att ta steget. Vad ser jag sen? Jo, i hennes lilla undertext på msn står det "JIPPI VI FICK LÄGENHETEN!" och en massa garbage om "ååh jag älskar dig" och la la la.. liksom ... XD XD .. MVG i hyckleri!

* Emelie på Oden, som alltid verkade så trevlig och kul att hänga med och som verkligen proppsade på att ses efter Oden-eran var över, svarar inte på något SMS; varken nu som då.

Det finns flera, åjo.. men orkar inte dra dom nu. Känner bara att frustrationen håller på att ta kål på mig.

Och varför är det här fenomenet uteslutande ett brud-problem? Det begriper jag inte. Killar har mycket bättre förmåga att ta tag i saker och ting. Andreas eller Danne hör gärna av sig och vill få med mig ut på lite lätt ölande eller bara snacka skit.

Men tjejerna.. nja...
Seriöst, antingen blir jag bekant med guldkorn som bor på miltals avstånd, eller så träffar jag folk som är lika sugna på att ses som min morsas krukväxter är. :S
Vad är det för fel på er flickor?? :S Har ni bakåtutvecklats och blivit fullständigt sociala retards eller vadå??


Och nu är det ju fan fint väder ute och allt... liksom... DUBBEL motivation.. sällskap och sol... men nej, fan ingen är sugen på att ses.
What then?
Ska man sitta inne och uggla som nån jävla trädstubbe eller ska man gräva ner sig i tjugo lager lakan och lyssna på deppig country-musik?

Det finns ett sätt att få mig att lysa upp och släppa den här frustrationen jag känner just nu.... vet ni vad det är? .... ett SMS... ett ynka SMS... ni behöver inte ens snacka med mig, när nu det är så fruktansvärt. Men skickar ni bara ett SMS så känner jag mig behövd, saknad, uppskattad, ihågkommen... då lyser jag upp.

Vet ni hur man gör? Man går in på Meddelanden i menyn och så trycker man på "skriv nytt meddelande".. då kommer det fram ett fält där man kan skriva bokstäver, siffror och annat sånt roligt. Man kan t.o.m bilda hela meningar :O

Fast... hmm.. dessvärre kan jag inte svara... inte just nu iallafall (ska försöka fixa under dagen idag) då min mobil har nedgraderats till Comviq Bas med noll kronor på kontot. Så jag kan bara ta emot, ionte göra utkall eller skicka SMS. Inte för tillfället iallafall. Men det ska fixas.

Ett annat sätt är att adda min MSN. Det ni, det är högteknologisk sheisse det ^^ där kan man prata i REAL-TID!!!! :O omg!




... jag kanske borde tillägga ett utlåtande om att jag faktiskt använder en stor portion sarkasm i den här bloggen, hmmm...





Ny måndag, nya upptäckter



Shitt, jag måste kväva dom här känslorna illa kvickt alltså :S

Ärligt nu ... tillomed lesbiska tjejer stöter på henne.... och hon är ju fan as-snygg, det vet jag redan... jag skulle aldrig orka hålla på att tävla med alla som är ute efter henne, särskilt inte när hon nu bor så långt bort som hon gör.
Inte för att hon inte är värd det (för det är hon, herregud!) .. men det är bara det att det känns inte som att jag har något att komma med. Särskilt inte när hon ändå inte riktigt känner på samma sätt som jag gör... det gör att saken i stort egentligen redan är ur världen.
Jag kan riktigt se det framför mig; hur jag verkligen försöker hålla intresset igång, och ändå så finns det andra möjligheter för henne; hon som är så vacker och glad och bara helt enkelt härlig att vara med. Folk kommer komma i svärmar för att ragga på henne från höger och vänster.
Hur ska man kunna kämpa mot något sånt? Hur ska man kunna dämpa hennes naturliga dragningskraft??? XD Det går inte ..
Don't try it when the distance; in your hearts as well as physical, is too great ... you'll only get a lot of anxiety.
...fast det är lite tragiskt.... jag har tillomed övat på "En Helt Ny Värld" för hon ville att jag skulle sjunga den för henne XD ... äsch då.


Nej, nu gladare nyheter. Jag ska ut och cykla XD ... ja, vaafan det är ALLTID glada nyheter :D .. att dra ut på hojjen gör att jag kan rensa tankarna och inte uppehålla mig på vissa ämnen och objekt.

Och jag kan även berätta att jag lyckades hacka min DVD/VHS-spelare :D så nu är den regionsfri! ^^ Jag kan spela upp alla DVD-skivor ^^
YAAAY!! Äntligen öppnas alla box-samlingar på amazon för mig >:) mohahaha

Har fått lite uppskattande smör från en utomordentligt söt tjej i skåne också. :D That me like ^^ det händer inte ofta.
Dock så... skåne?? ... alltså vad är det med dig, Gud?? varför ska du alltid placera the good ones så långt borta?? ^^

Sitter och funderar på om jag ska fortsätta skriva på mina berättelser också. Det var ett tag sen... och efter att jag snackade med Skoog häromdagen så kände jag att lusten att börja skriva lite fantasi-historier började glöda igen :)

Fan jag hoppas hyran dyker upp imorgon. :S om inte så blir det tight när ansökan ska in. Det är ju fan midsommarafton på fredag :O Då jobbar dom inte. Sen ska hyran betalas nästa vecka. Usch, hatar när det blir såhär spänt.

Nej, nu ut :) hörs!
Laterz!


Innocent bystander


Vad ska man säga om när man har gått ut för att få lite luft på kvällen plötsligt ser en katt komma springandes för fulls hals med en fågel i munnen och en skock ilskna skator flygandes hack i häl efter den?? ....

... jag sa iallafall.. "oh jävlar.." ..





SUUUUUCK!







Men hallå!!!?? Stänger den här stan efter klockan 21 eller?? .. Fan vad jag hatar folk som inte kan svara på SMS när man VET att dom får det, har sett det och vet att jag väntar på svar.
Vissa individer (ja, det finns faktiskt flera) är väldigt väldigt vrånga... dom tror att man skickar SMS till dom för att man tycker det är asroligt, men dom ser inte att det finns en innebörd i frågan "lust att hitta på nåt?" .. dom tror att jag inte har något bättre för mig.... :S jävla taskmörtar som inte orkar bemöda sig med att svara.

Och på tal om sånt som känns obesvarat...

Är det värt det längre? Det frågar jag mig numera..... är det värt att tråna efter en tjej som man vet inte är intresserad av en, bara för att hålla hoppet uppe?
Att hoppas mot hoppet. Ett sånt mänskligt drag.
Hon har ju inte sagt blankt nej, det är sant, och hon är ibland lite gullig över telefon..... men samtidigt så håller hon fast vid det gamla och säger aldrig på eget initiativ något gulligt till mig. Det är alltid jag som börjar, alltid jag som skriver dylika SMS... jag känner bara motighet just nu och jag funderar på att allvarligt droppa det här.

Hjärnan bitch-slappar mig i 120 knyck och ropar i mitt öra "lägg av nu, för fan! Hur många vinkar måste du få innan du fattar att hon inte är intresserad av dig på det sättet?"

... men hjärtat vill inte ge upp hoppet.... fan då! Det är det som är så jobbigt. Jag verkligen HATAR mitt hjärta.
Om jag bara kunde stänga av mina känslor så vore det myyyyyycke bättre, mycket lättare. Jag kanske tillomed skulle kunna uppskatta henne som kompis igen.

Jag hade faktiskt planer på att skicka ett blombud hem till henne... så jag frågade henne lite sådär diskret om vilken adress hon bodde på ^^ haha ... lite gulligt kanske, men jag kom på nu att jag har fan inte råd :O ... sista pengarna gick åt igår. Nu måste jag hushålla till månadsskiftet. Det får bli en annan gång... om jag nu håller fast vid det här.

Alltså.... jag skulle fan inte ha börjat med det här igen. Man tänder en eld som man sen försöker släcka, men fan heller.. den vill inte dö ut! :S .. måste typ göra som dom gör vid skogsbränder och kolsyre-bomba mitt hjärta eller nåt.

Hatar det här..... hatar att vara i ett sånt här underläge... att tråna mot sin vilja efter en person som liksom inte behöver ge mig en sekund av sin dag egentligen. HATAR DET! Känner mig smutsig, patetisk och svag. Man blir beroende av personen i fråga.
Minsta SMS, minsta tecken på att hon kommer ihåg mig blir så oändligt stor......

.. fyfan alltså...


SPELRECENSION - Darksiders







Okej, jag har precis spelat genom Darksiders och som vanligt när jag skriver en recension så gör jag det inte om det inte är så att jag har något viktigt att säga om ett spel.

Jag tänker inte ta upp det faktum att Darksiders är i det närmaste en exakt kopia av alla Zelda-spel jag nånsin har spelat (öppna kistor typ 90% av tiden, rida häst, slåss mot sin egen skuggbild, använda specifika vapen för specifika bossar eller specifika hinder, ta sig igenom pusseldesignade "grottor" .. tillomed vars kartsystem pekar ut vart kistor, skatter och bossar finns.. i sann zelda-anda.. osv)  .. då faktiskt så många andra spelare har gjort det, att jag känner att det som behöver sägas om Zeldas om-maskering till spel-famljens mörka lynnige emo-tonåring med apokalyps-tecken på sin keps behöver inte omdryftas mera.

Först och främst var inte spelet som jag trodde. Jag trodde att det skulle vara mer fritt. Jag hade fått för mig att det skulle vara kanske lite mer utav ett RPG och låta spelaren vara såpass fri som typ GTA eller Read Dead Redemption gör. Att man skulle kunna få utkämpa sina egna strider, att välja NÄR och mot vilka man stred och framför allt, att det skulle finnas fler folk att prata med. :S Ärligt nu, dom enda som dyker upp reguljärt är den där tama Vulgrim och den där irriterande Watchern. Alla andra personer (som för övrigt är ynka få) dyker bara upp i mellansekvenser eller så. Det fattiga karaktärsgalleriet gjorde spelet rätt så ödsligt, men inte på ett inlevelserikt sätt, utan mer på ett trist och torrt sätt.

Sen är det rätt ironiskt att jag klagar på att Darksiders har för lite frihet, när jag i en tidigare recension har klagat på ett annat spel för att vara alldeles FÖR fritt.

Låt mig förklara vad jag menar genom att först berätta om ett annat spel.
Som ni alla vet så verkligen avskyr jag den vidriga prostitution som blev Fable 2. Jag blev så grundligt besviken på det spelet (vilket jag skrev en egen recension om) att jag sålde det omedelbart och har inte sett mig om över axeln sen dess. I det spelet var det som bekant, en enorm frihet. Man kunde bli husägare, skaffa jobb och tillomed familj och barn. Det var så många sido-uppdrag och valmöjligheter att man totalt tappade fokus på vad som egentligen är drivande i ett riktigt RPG, storyn. Seriöst, det var inte The Sims jag ville spela!!  :S Men hursomhelst (känner att jag börjar jaga upp mig över F2 igen).. hursomhelst så var Fable 2s stora fatala misstag som sagt att man valde att sätta fokus alldeles för mycket på friheten, på att spelaren skulle kunna göra hur många detaljerade val i sitt liv som helst, medan man lät huvudstoryn, bakgrunden, själva kärnan i ett rollspel; den fick sätta sig i baksätet.. för här skulle det göras val, minsann!

Nå..
Darksiders är väl lite utav Fable 2s anti-tes. Om Fable 2 var waay för fritt då varenda val skapade trafikstockningar i handlingen, så är Darksiders tvärtom alldeles för linjärt. Man fick bara uppdrag och fiender och bossar som skulle dödas. Inget mer. Inget djuplodande här minsann.
Nej, jag tror ärligt att om Darksiders hade varit mer som ett "sandlåde"-spel som t.ex GTA, där man kunde prata med folk och göra ickelinjära val, då hade det blivit mer populärt än vad det är idag. För idag är det i all ärlighets namn bara hjärngymnastik med, den för ett pusselspel något över-episka bakgrundshistorien.

Det är det enda jag gillar med spelet. Storyn. Konceptet. Jag älskar just det här episka mellan gott och ont, himmel och helvete. Just när man tar bibliska koncept och gör dom till påtagliga äventyr... det fick mig att falla för Diablo serien och det gör, trots allt, att jag inte tycker det här spelet suger lika hårt som Fable 2.


Story:

Utomordentligt bra med inlevelse. ... MEN.. ja jag säger MEN.. för det finns ett MEN.... men storyn var fruktansvärt förvirrande och väldigt luddig.
T.ex.. "Vem förrådde vem? Han förrådde, men vänta nu .. var han också ond? .. men var han inte sådär från början... men va? nu ska dom plötsligt alla jaga honom.... varfölr då? dom har inga syften längre.... osv osv..."
Sånt uppskattas inte. Lite mer väldefinerade plot-twists till nästa del i serien, tack!

Action:
Väl utfört, även ifall många av fienderna blev en smula tröttsamma efter ett tag.

Återspelningsvärde:

Som alla linjära spel, noll, när man väl känner till historien. Att spela om det igen skulle bara vara enerverande med alla pussel.


Kents Betyg:





Två Dödstjärnor av fem möjliga

Så, imorgon ska jag sälja in Darksiders mot något som jag faktiskt ser fram emot. Inbytesvärde för ett möjligt inköp av en PSP! :D .... nice ^^ (betalar förstås mellanskilnaden, men har lite annat som också ska säljas in)
Ärligt, det behövs nu. Det är ju fan sommar :D ... och ska man ha sommar så kan man ju inte sitta inne o spela hela dagarna, va? eller hur! :D soliga dagar ska man absolut inte sitta inne och spela tv-spel :) ....

.... sitt UTE o spela istället!! XD XD XD

Tjo och gonatt!


Kent och snigeln 2 - Opinionen gör sin röst hörd


Sniglarnas talmän är missnöjda med min senaste film om snigeln i samhället. Dom tycker jag vinklar deras existens alldeles för lätt och har nu gått i sammlad trupp till produktionsbolagets balkongdörr för att uttrycka sitt missnöje.





Tips på hur man förflyttar sniglar utan att skada dom tas tacksamt emot av Kent, Styrelseordförande och VD för STUDIO KG, BOX 13764 Jordbro

...gärna innan det blir upplopp på min bakgata av arga sniglar som vill göra sina röster hörda...





Kent och snigeln


Kent (alias Mister Latex) filosoferar om Gud (ifall han nu finns) hade någon tanke med snigeln.... för isåntfall måste han ha legat på latsidan dagen då han gav snigeln sitt försvar.






Spillror


Självklart...

Hjärtat mitt gråter. Jag ser mig om efter lyckan som fanns vid min sida alldeles nyligen. Du är som en dröm, som helt plötsligt försvann i ett moln av regndimma.
Längtan i min kropp tar sig en annan ton. Tills nyligen var det en pirrande, salig och varm känsla. Världen var solig och ljus, illustrerad i glada färger.
Nu är den längtan utbytt mot en sorgsen, kvävande känsla som ger förtvivlan och mörker. Borta vid horisonten flammar blixtar upp under svarta tunga moln av likgiltighet.

Varför måste du hålla kvar? Varför håller somliga fast vid något som inte funkar längre, även när chansen finns att dom kan få det tio gånger bättre om dom bara släpper taget om det förgångna och provar något nytt?

Jag ser mig omkring, men det finns inga svar; bara frågor. Ensamheten trycker på tills jag känner mig helt krossad av samma sak som har krossat mitt hjärta.

Jag som trodde att du började få samma känslor som jag har haft i flera års tid nu.
Jag som trodde att du började vackla lite åt det hållet med.
Jag som trodde att min önskedröm höll på att slå in.
Hur kunde jag vara så blåögd?


Lilasvart på hyllan


Nej du... det blir nog inget GAME för mig trots allt.

Jag har mer och mer upptäckt att butiksarbete håller på att paja min rygg. :S Det känns sorgligt men sant. Jag vet inte om det är jag som har vuxit fel eller om jag har ådragit mig någon typ av skada längre bak i tiden, men vad det än är så har det verkligen gjort sig påmind senaste veckan under min tid på GAME.

Det är en bit ovanför korsryggen. Det knakar och brakar och värker så jag måste typ böja mig bakåt och knäcka ryggen var 5:e minut eller nåt.
Skorna som skulle vara "så bra" har inte hjälpt märkvärt heller. Varje dag blir till en plåga och det känns rätt svårt att jobba då man har ständig värk.
Jag vet inte om det är ergonomiskt eftersträvansvärt kanske, men just nu känns det som om jag behöver en sysselsättning där jag iallafall kan sitta ner och avlasta ryggen i typ iallafall 50% av arbetstiden.

Imorgon ska jag till en sjukgymnast och få ett utlåtande, sen får vi se vad som händer. Men jag utgår ifrån att just den här praktiken är avslutad. Tråkigt? Javisst! Det är inte direkt något som jag vill, men jag måste också fejsa min hälsa och när ryggen säger "nej nu jävlar sätter du dig ner" flera gånger per dag, så börjar man undra vad som står på liksom.

Jag känner mig verkligen som en schäfer-hund.

Aja, nu ska jag göra annat. Vad händer till helgen? Det får vi se. Just nu har jag ingen ork att varken debattera eller filosofera.

Det enda jag vill göra nu är att vila min rygg....

Jag klär i Lila-svart



Fan vad coolt. Jag blir så exalterad :D :D :D

Ja jag jobbar på GAME nu. :) Eller ja, jobbar o jobbar... jag praktiserar.. precis som på bibblan.. men ändå, jag säger jobbar iaf. ^^

Skorna funkar som dom ska, även fast jag har börjat knäcka ryggen igen. Vet inte om MBT-skor hjälper sådär jättemycket mot en rygg som egentligen redan är dålig. Men jag fortsätter ha dom iallafall. :) Man slösar inte 1250 spänn på nåt som sover i garderoben liksom :S :S

Okej, i korta drag:

Det är kul, men stressigt. Det är en hel värld emellan den avslappnade atmosfären på biblioteket och tempot i en butik i centrum liksom.
Jag har alltid något att göra vilket är jättebra :) ända tills det där jag har att göra har förökat sig på något sätt till plural!!
Seriöst, jag kollar nästan aldrig upp. Timmarna verkar speeda förbi på någon sorts narkotikaklassad kemikalie och det enda jag gör är att ha blicken på det jag håller på med. Ibland har jag då och då tittat upp och kollat ut på människorna i gången, men kanske bara ett par enstaka sekunder.

Det var iofs förra veckan, då jag mest skulle lära mig om vart allt fanns och hur det funkar (vilket jag fortfarande är mitt uppe i) ... men den här veckan ska jag vara affärens ansikte utåt... dvs jag ska säga "Tjabba!" till alla som halkar in och ser jag att dom inte vet vad dom är ute efter så är min uppgift att säga "behöver du nån hjälp?" .... seriöst, min hela dag idag har bestått av just "Hej. behöver du nån hjälp? inte? okej, hojta till om det är nåt" ..... XD

Jag darrar dock inför nästa vecka... :O då jag ska lära mig kassan.... tänk er, jag bakokm kassan.. och 10 pers står otåligt och väntar på att jag ska slå in något (vilket förmodligen blir fel, så jag måste göra om allt igen) XD ..

Nej, de ska väl gå bra, men det är lite skrämmande.. som allt annat ^^



Men hursomhelst :D det är inte det jag är exalterad över.

Jag kollade just på en youtube video av Starcraft 2 ... och jag blev asglad över att dom har fan kvar dom där typiska starcraft gitarr-plängena som man lärde känna och älskade i ettan. ^^

alltså, ni vet... i musiken ... terrans.... gitarrer som säger "plängg.. plängg".. XD äh de är svårt att förklara...

här.. jag lägger upp den här så kan ni själva kolla på videon och se om ni fattar vad jag menar ... :) men om ni ska höra så får ni lyssna noga. .. troligen så förstår bara äkta hardcore-starcraft fans vad jag menar ^^

OBS: som vanligt. pausa mixpoden här till höger så inte bakgrundsljuden/musiken stör. :)





Hade trevligt besök i helgen också :) .. chips, dipp, rökpauser på balkongen (euuw, fast mysigt att sitta ute på sommarnätterna o snacka) och filmkväll :) .. det är fan receptet på en lyckad helg ^^


Nu ska jag ... göra annat XD haha.. vi hörs o störs.

Tjo!!



You don't like what you see?? .. then bugger off!



Någon gnäggade tydligen på KoFs förvaltning om min blogg.
Äh, bakåtsträvande karikatyrer rör mig inte i ryggen ^^

Låt mig påminna er som läser min blogg, att jag skriver inte den för att tillfredställa er, eller era åsikter, eller era åsikters åsikter.. eller era åsikters fastrars kusiners svågrar.

Jag sätter mina egna regler här; regler som innehåller en stor portion humor och självdistans. Folk som inte begriper sig på sånt gör sig bättre på byråkratiska inrättningar där allt man gör är att fylla i blanketter i trippelformat.
Och för guds skull, glöm inte stämpeln!!! :O

Tycker ni inte om min blogg? .. fint. Där är dörren. Lämna nyckeln i brevinkastet bara.



Angående min första dag på nya stället förresten...

Jadu XD haha ... det var lite slitigt, men ändå rätt lugnt om jag har förstått det rätt ^^
Jag sopade, skurade.. och sen prisändrade jag största delen av dagen. :) Det var inte så farligt faktiskt. Helt okej. Och tiden gick grymt fort :O Fortare än jag trodde.
Jag hann knappt titta upp fler än ettpar gånger förrän klockan plötsligt var halv tre :O .... och ja bah "men jag kom ju nyss" XD haha
Så går det när man har saker att göra. :)

Däremot håller inte mina fötter med mig. Eftersom man STÅR bakom kassan hela arbetsdagen (ja skojar inte, de finns inte en enda stol :O .. ) så var det mord för mina ovana fötter. Och sen hade jag ju en såååå bra idé om att jag självklart ska GÅ hem till Jordbro för att få motion ^^ haha. Smartskaft.

Imorgon ska jag nog köpa ett par MBT-skor för att kunna överleva min tid på GAME. Dom är svindyra, men jag befarar att det är en nödvändig, personlig investering som MÅSTE göras.

.. men ändå .... 1250:- ..... sug på den :O ...

Nej nu ska jag sova. Jag misstänker att jag kommer sova gott ^^

Ha de bra så länge så hörs vi.

/pussar på tjejerna och klapp på axeln åt killarna





RSS 2.0