GOTT NYTT ÅR!!!! :D

 
 
 
 
 
 
 
 
GRÅTT NYTT HÅR på er alla där ute. :D
 
Japp, så kom äntligen releasedagen och filmen är slutligen här. (japp, JAG HANN!!!! ... PUST ^^) Så kul, för dom sista scenerna i slutet filmade jag idag :D på eftermiddagen nyårsafton 2013 ... så ni kan ju GISSA att det här var ett close call....
 
Men de var fan värt de också ;) ...
 
Det Gångna Året 2013 av STUDIO KG
För extramaterial och ett tacktal av studiochefen, sitt kvar till slutet. :)
Och glöm inte att ställa in så ni ser filmen i HD, där nere till höger i filmrutan!

MYCKET NÖJE! ^^
 
 
 
 
 

TEASER inför nyåret

 
 
Japp, så närmar sig den sista dagen på året 2013.
 
Hur vet jag det? Ja, om vi bortser från att det tjuvsmäller lika mycket utanför dörren som det gjorde i Sarajevo på 90-talet, så påvisas det klart och tydligt i kalendern.
 
Thusly så har den tiden nu åter kommit... den tiden på året.. då jag för fjärde gången i rad ska utge min krönika på det gångna året från mitt perspektiv.
 
Detta årets "Det Gångna Året" har visat sig falla onaturligt lätt på plats. Jag började inte arbeta på filmen förrän långt in i December... tror t.o.m att det var dom sista två - tre veckorna, och ändå gick det rysligt fort. Nu är det bara en dag kvar till tolvslaget och jag är nästan klar; dvs minnesblickarna och upplägg är i princip redan färdiga, det är bara den sista touchen som ska fixas till.
Jag vet inte hur det gick till, men till skillnad från förra året, så kom idéerna väldigt lätt det här året.
 
Nåja, jag kan bara bocka och tacka.
 
Det enda problemet när man gör en jättebra prestation och är supernöjd, är ångesten om hur i helvete man ska kunna överträffa den nästa år. ^^
 
Aja, hursomhelst. Detta har gjort att jag tilll och med har fått tid över till att skapa en liten teaser. ;)
 
Nothing much, bara en liten hastigt ihopslängd film där jag symboliskt visar att jag ägnar mycket tid åt det här.
 
 
ENJOY!! :D
 
 
 
 
 
 
 
 

En GOD JUL på er alla!

 
 
 
 
Visst är det fascinerande när man på julafton skickar ut en massa "God Jul"-SMS till folk i ens kontaktlista (bara det ett jobb som är mödosamt beyond belief), för att sen få en del svar tillbaka där folk undrar vem man är.....?
 
Anyway, nu är det julafton och julmaten är uppäten, kalle är över och klapparna är öppnade.
 
 
På tal om julmaten så byggde jag mig en egen liten järnridå med allt som jag la upp på fatet.
 
 
 
 
 
 
Låt mig förklara ^^
 
Öst är det gamla, den traditionella Jansons Frestelse-rätten, tallrikens DDR.. väst är det nya, blomkål och smulat bröd istället för potatis. I mitten går berlinmuren i form av brysselkål och köttbullar, med ett par krypskyttetorn representerade av två klickar rödbetssallad. Jag skapade dock fred när allt enades i min mage. Nobels fredspris, here i come!!
 
^^ lite kul att leka med maten är det nog fan fortfarande. ;)
 
Nu har jag en massa att göra i veckan som följer. Inte nog med att jag ska köpa ny TV på fredag, jag har bara en vecka kvar på mig att färdigställa filmen! :O Jag har en hel del att jobba ikapp, men oavsett vad så måste jag nog jobba rätt hårt med filmen hela helgen.
 
Men thats sen.
Julafton is my day off! ^^

HAPPY HOLIDAYS!!! :D

Vi syns till nyår. ^^
 

GLAD FJÄRDE ADVENT! ^^

 
 
 
Glad fjärde advent ja :) Denna dag är väl något bättre än förra adventsdagen. Jag råkar alltid i konflikt med en viss person just på söndagar. Det är rätt så makalöst faktiskt :O Alla större bråk med denna person har alltid sin inledning på söndagar.

Nåja, idag har vi inte bråkat än, fast ja .... dagen är förvisso inte slut än. ^^ haha.
Nej jag ska inte vara sån. :)
 
Hursomhelst, idag har jag äntligen lagt ut en hel del annonser på tradera och det känns ruskigt bra. Oddsen att folk kollar o hänger med i budgivningar på tradera är ju störst just på söndagar, då man oftast är upptagen med jobb på vardagar och party eller andra fritidsaktiviteter på lördagar. Söndagar är således den mest strategiskt riktiga dag att lägga ut annonser på tradera. :)
 
En av annonserna var.... till syvene och sist.... min TV ...
 
 
 
 
Jag tog modet till mig tillslut. Planerar ju att köpa ny tv här i mellandagarna så den här gamla godingen får se sina dagar hos mig räknade.
 
Den funkar bra, det är bara ett par rader av döda pixlar som jag stör mig på, jag vet inte om man ser det ordentligt på bilden, men dom finns där.
Sen blir det bättre i det långa loppet att satsa på en ny tv, då den här är en plasma-tv, och som alla plasma-tv så är den en riktig energi-slukare. LED kostar i månaden bara hälften av vad en plasma brukar dra.
Samma sak med skärmen, även där slår LED plasma. Visst, plasma kan ge mörkare, mer äkta nyanser av svart, men LED riskerar inte att bränna fast bilden lika ofta.
 
Nåja, vi får se hur det går nu i mellandagarna.
 
Vidare så har jag börjat med min nyårskrönika för 2013 (vilket FAN ÄR PÅ TIDEN, då jag har sjukt mycket material att gå igenom) och det har börjat bra. Eller ja.... jag har bara gjort introt än, men jag ska jobba med filmen nu i veckan som kommer, det är ju lite mer än en vecka kvar. Men jag måste snabba på om jag ska hinna.
Dock kan jag säga att... bara introt som jag har skapat ger mig rysningar... :D så det är ett gott tecken. ^^

Nu måste jag göra annat.
 
Laterz! ^^

Nu rullar det på...

 
 
Ja, hej bloggen.
 
Sorry för mitt muppiga inlägg i söndags, jag var på dåligt humör.
Men nu är det bättre.
 
And guess what? :)
 
Jag har kommit igång med nyårsfilmen (inte en dag för tidigt!!) och ... let me tell you... det går bra. För en gångs skull kom det en idé till mig rätt så snabbt som jag började pilla på redigeringsprogrammet.
 
Nu sitter jag här klockan kvart i fem på morgonen och kollar på det lilla jag har skrapat ihop än så länge...
 
...dvs introt...
 
.... och jag får rysningar !! ... :D
 
Det här kommer fan bli bra!
 
 
Nu sova ^^ hej så länge :D

Ja just ja .. tredje advent var det

 
 
 
 
Jaja, glad tredje jävla advent
 
 
 

GLAD ANDRA ADVENT!

 
 
 
Ja men glad andra advent på er! :)
 
Jag har precis hämtat mig från att ha varit förkyld i nån dag (köp echinagard, de minskar varaktigheten avsevärt!) och var ute igår för första gången på ett tag. Kändes helt okej. :)
 
Vi firade zandra som fyllde 2X år.. (nånting på 20 år, dont remember really ^^).. och besökte Ribbypizzan; ett ställe som faktiskt levde upp igår. ^^
 
Idag är det andra advent och jag ska eventuellt träffa en vän som bor i brandbergen ikväll. Men just nu ska jag ta det lugnt. :)
 
Hoppas ni haft en bra helg.
 
TJARÅ !!
 

Glad Första Advent

 
 
 
Så var det den tidpunkten på året igen. Dags att rada upp ljusen och tända dom för var söndag som går.

GLAD FÖRSTA ADVENT!

.. och jag välkomnar det här årets första advent med en baksmälla från helvetet.

Man var ute igår och röjde rejält. Det var askul, men av olika anledningar ska jag nog bromsa mig själv lite numera.

Den värsta baksmällan gick över rätt fort dock, tack vare att jag låg några timmar o drog mig på morgonen, på det sättet hann jag vakna upp långsamt istället för att gå upp direkt och ha ont i huvudet. Bra tips inför nästa gång man går ut, när nu det blir.


Men nu till dagens höjdpunkt by far: Idag var jag på Sci Fi mässan med min bästa tjejkompis!!! :D
 
 
 
 
 
Det var skitkul som alltid, vi fick se en massa skojigt. :) Kändisar, filmer, spel, serietidningar, memorabilia, cosplayare, allt möjligt!
 
Nedan är några bilder, bl.a på en av dom mest hängivna cosplay-föreningarna i Sverige, 501st Legion! :D Fick äntligen en bra bild på dom ^^
 
 
 
501st :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var en jättehärlig dag som avslutades med att jag köpte en stor affisch som ramades in och sattes upp ovanför datorhörnan. Jag hade jättelänge velat utnyttja det området och nu fick jag äntligen något på plats där, som till råga på allt också passade perfekt. :D
 
 
 
 
 
SPLENDID! ^^ Lyckades få hem den i ett skick trots att det blåste så hårt att det ibland kändes som om man vindsurfade när man bar på den. ^^
 
Nu säger jag tack för den här gången och vi ses igen den andra advent. :)

LATERZ!!
 
 

RSS 2.0