STUPID HUMANS


Jaha, en ny vecka, en ny höst.
Vad kommer hända denna höst, måntro? Hmmm.... tja.... löv kommer falla.

Fan, det är så svårt att snacka med J.W nuförtiden. :S Om det är för att skolorna har börjat eller av annan anledning, de vet jag inte, men jag får ingen feedback alls längre. Inte som i sommras iallafall.
Tidigare i sommras var hon en glad och rapp tjej som gärna messade och berättade hur hon hade det. Numera messar hon sällan mer än ett eller två ord. Högst tre kanske. Små simpla meningar som reflekterar hurpass lite intressant hon finner samtalet. Det är som att snacka med en inte-så-värst intresserad vägg.
Nej, jag vet inte vad som står på. Bråk, problem eller annat, men jag har sagt att om hon vill snacka om det så finns jag här. Men jag önskar bara hon kunde förstå det på allvar också. Inte bara svara med "okej" och sen fortsätta att aldrig höra av sig på tretton månader.
Suck.

Aja, nu annat.
Jag trodde att jag äntligen skulle få bort den där jävla tvestjärten från fönstret idag, men nej då, de gick inte.
För er som inte vet, så har fönsterskivorna i min balkongdörr tjänat som ett terrarium dom senaste veckorna. En tvestjärt (hur den nu lyckades med det) fann en väg in mellan dom båda fönsterskivorna och levde loppan där i nästan en hel vecka. Vad den levde på kan jag dock inte svara på, för jag kan inte fatta hur man överlever på dammpartiklar, men där fanns den iallafall och störde mig hur länge som helst.
Ända tills för en vecka sedan.... då jag höjde persiennerna och *SLAM!* släppte dom rakt på ohyran. Ryggen knäcktes på mitten och insekten dog omedelbart.
Sen dess har den legat och torkat in som ett gammalt skal, tills idag, (trodde jag) då morsan kom över och hjälpte mig tvätta fönstren.
Hade tänkt knäcka upp dörren i två delar och sopa bort kadavret från min balkong. Men nej, då visar det sig att dörren är jävla retarded och tvingar mig att ringa bovärden imorgon.
Okej, det är ingen stor grej, men hur kul är det att ha ett jävla Zerg-lik inuti balkongdörren? Jättekul att se det varje gång man tittar ut liksom.

Aja, nu vill jag att ni ska svara på en fråga:

Varför gör vi människor allt så onödigt komplicerat? "Varför göra det lätt för sig när man kan göra det svårt?" har jag hört att det heter, men fan.... varför det?
Jag såg en lillkille som kom och cyklade förbi mig idag på en liten cykel med stödhjul. Det fick mig att tänka tillbaka på tiden då jag också använde stödhjul.
Jag minns det klart och tydligt. Cykeln var ljusgrön och vi hade satt dit sånadär pluppar på ekrarna så det skulle höras lång väg när man kom cyklandes. (Japp, det var sååå häftigt och inne på den tiden då jag var en skitunge) XD
Hursomhelst. Stödhjulen funkade ju perfekt, så jag fattade egentligen aldrig varför det helt plötsligt skulle komma en dag då man var tvungen att ta bort dom från cykeln. :S
Utan vidare skulle man nu plötsligt ta sig framåt PLUS att man även skulle försöka hålla balansen också!!! :S "Va i helvete, tycker ni jag saknar utmaningar, eller vafan är de här??"

Det var samma sak när jag skulle ta körkort.
Alla bilar innehåller manuell växellåda. VARFÖR?? Så jävla onödigt när man kunde ha konstruerat alla bilar med automatlådor och skippa att behöva lära sig det där jävla dragläget. Men nej, fan heller. Det är nån norm som sitter kvar sen man enbart tillverkade bilar med manuella växellådor och måste leva kvar i dagarna av någon konstig anledning. I dagsläget har vi faktiskt nått den tiden då man HAR teknologin, man KAN fasa ut den manuella växellådan, men man är så blind att man ser inte varför. Det är som att någon har ställt en vattenhink famför person X, varpå person Y säger "är det inte bättre att ta vatten från kranen som aldrig tar slut och där du kan välja temperatur??"... person X är dock en bakåtsträvare.... eller känner att han saknar utmaningar... eller vafan som helst... men nej... "VARFÖR GÖRA DET LÄTT FÖR SIG???"

Jag frågade faktiskt min körlärare (Torsten, underbar lärare^^) om vad manuella växellådor har för fördel som inte automatlådor har.
Han sa att det skulle väl vara det att manuella bilar kan accelerera lite snabbare, annars kunde han inte komma på något särskilt.
"Jaha? Och vadfan har jag för nytta av det när jag sitter i en tre timmar lång bilkö i innerstan? T.o.m på landet så är det ändå inget jävla dragrace!!"

Att man MÅSTE ta bort stödhjulen på cyklar och att det fortfarande är den manuella växellådan som dominerar i bilarna är två glasklara exempel på att vi människor inte riktigt vill acceptera komfort utan att på någon nivå känna att vi betalar för det. Det får vara bekvämt och praktiskt, så länge vi känner att vi har förtjänat det. Därav alla onödiga krångligheter som vi klamrar oss fast vid, i en era då man egentligen hade kunnat satsa på "ju enklare desto bättre, bara det funkar" ^^
Jävla psajkon vi är alltså. :D

Som för att hedra vår totala idioti som ras, så ger jag er en bild på dom utsökta Brainiac-flickorna ^^





MUMS!!!!

Glöm nu fan inte, att allt måste inte göras på det svåra sättet bara för att tradition/norm/andra dikterar att det "ska" gå till så.
HA STÖDHJUL OCH SPARKA DIN TÄVLINGSPARTNER I SIDAN SÅ HAN RAMLAR. VISA ALLA DOM SOM FOGAR SIG, ATT ALL TEKNOLOGI HAR ETT SYFTE!!

Until next time, my little smurfs!


Utekväll, andra dagen i rad




Vaknade upp torr i munnen, med grannens skitungar som hade aerobicspass ovanför, och så hade jag sommarens alla låtar ringandes i huvudet. Typ.. "Pa pa l'americano.. but that's okay because i like you anyway."

Vi var ute igår .. igen! ^^ haha .. det börjar bli lite utav en drog för mig det här utegåandet XD ...
Lite strange faktiskt. Har aldrig överhuvudtaget varit en sån festar-person förut, men den här sommaren är det som om en hittills orörd dörr har öppnats.
Eller så är det helt enkelt alla andra som har börjat sluta upp med att vara sociala retards. :P
No matter, jag vet vart min gräns går och jag har inte passerat den, nor will i. Jag gör inte såhär för jämnan så jag har tillåtelse att släppa loss lite ibland. Gud vill det! ... DEUS VULT!! XD

Hursomhelst, jorå vi förfestade hos en polare och sen drog vi till stan, insåg att det inte var vad vi (M2) ville, och drog till ett lokalhak istället. M1 drog hem. Tyvärr :( kändes lite trist, för hade gärna haft med honom hela natten, men de bidde inte så. Dock har jag förståelse för det. Jag menar, han bor på andra sidan av stan, så det är inte så konstigt att han inte ville tillbaka hitåt igen. Aja, hoppas han fick sova gott iallafall. ^^

Nå, väl på lokalhaket så träffade jag (eller rättare sagt, DOM träffade på mig) både J och E. :O herregud!
Hela södertörns-maffian liksom XD haha ... nej då, ingen riktig maffia :) (fast J har ju fötter i både de ena och de andra, men håller sina polare utanför det, tack o lov ^^)

Okej, sen... dansade jag och röjde som bara den, från klockan "Jadu" till klockan "Stålgardin-rullas-ner".
E porrade sig markant på dansgolvet. :O Det var.... intressant. En väldigt ny sida man fick se av henne. Vet dock inte vad jag tycker om det, men okej. ^^ Hon får köra sitt race, bara hon är rädd om sig. Jag hade bara aldrig riktigt tänkt mig att hon var sån. ^^
Äsch då, vi har väl alla små porriga våghalsar inom oss, oavsett hur jäkla långt inne det sitter. Efter tillräckligt många dunkar så kommer det förmodligen fram en vildkatt ur även den mest stela och kyska societetsdamen. ^^

Vad drack jag igår då? Tja, inte särskilt mycket faktiskt. Ett par bira, sen en drink. (Jag sa en fyra, bartendern spelade dum och sa att han hörde mig säga sexa, så han kunde casha in mer stålar; jävla smäck, men okej, visst, why not)
Sen drack jag inte så mycket mer. Höll mig mest till dansgolvet. ^^ För jävlar va kul de är. Jag måste ju. Jag går ju inte på aerobics så det här är liksom min motion. XD

M2 och T drog hem relativt tidigt. Eller så var det bara jag som tyckte att dom drog tidigt. Ja KAN ju ha förlorat koll på tiden. I don't know ^^
Nån tjej var lite för full, vinglade och föll till marken. Hon började blöda ner hela sitt ansikte. Jag tror en ambulans var på väg, men jag hann aldrig se om den kom, för sen ville E hem till mig och efterfesta (tillsammans med sin syrra .. (!!) ...) men det blev aldrig av för helt plötsligt utbrast det bråk utanför. Ett gäng av killar ville visa musklerna, hamnade i slagsmål och pissade testosteron över hela jävla gatan så det stank av äcklig machismo lång väg.
Händer sånt så drar jag bara. Ser mig inte om. Jag bara lunkar därifrån. Jag pallar inte med sånt. Det dom gör har inget med mig att göra, det är inte min grej. Jag älskar hellre än att slåss.

Så.. jag drog hem och våldtog min säng. ^^ En underbar älskare när man väl behöver henne. Hon välkomnar mig hem utan så mycket som ett gnälligt ord och omsluter mig med hela sin kropp när jag bara behöver däcka.

Vilket påminner mig.... jag borde fan bädda henne nu. ^^ XD

Aja, snabb genomgång. Vad ska jag göra idag?

Ehm.... dricka vatten, känns jävligt högt upp på listan för tillfället. Sen frukost. Sen dammsuga. .. aah, definitivt dammsuga. Sen handla mat. Sen bara ta de lugnt.
Nu har jag varit ute två nätter i sträck. Det får räcka nu. Helgen är slut. Även om jag inte har nån sysselsättning på måndag så behöver jag ändå chilla ett tag nu. Det kommer fler helger längre fram. JO, I promise!! Kolla kalendern, fan :D

Ikväll blir det väl då film-tajm förmodligen. :) Funkar alltid. ^^

Ni får ha det så bra, så hörs vi.
Glöm inte, snälla.... var rädda om grodorna.

*Puss på flickors genitalier och små subtila nickar till pojkars egon*


Sluta hacka på Romarriket, för i helvete!





Jag förstår inte historiker och folks vilja i allmänhet att se på romarriket som ett ondskefullt imperium.
Ärligt! :S

Varför var romarna mer onda än vi var? Begreppet "ont" är förövrigt väldigt simplifierat, men den allmänna linjen är att romarna var tyranner som bara förtjänar att fungera som ett avskräckande exempel i det moderna samhället. Dom har fått ett väldigt oförtjänt rykte.

VARFÖR?
Romarna gjorde det bästa med vad som gavs på den tiden. Dom skapade lagar, kalendrar och alfabet som vi använder oss av än idag.
Visst, dom hade slavar och dom erövrade grannländer för att expandera sitt imperium, men ärligt nu; vilket imperium gjorde INTE det på den tiden? Den tidiga eran runt kristus-strecket är gemensamt erkänd som väldigt barbarisk. Om man ser överskådligt och jämför med andra nationer så var romarna fucking humanitära! :S
Dom skapade vägar, akvedukter, civilrättsliga instutitioner och dom skapade ett straffsystem som innehåller förvånansvärt snarlika tendenser till vårt eget. För om man kollar på vår moderna syn på underhållning, att allt ska filmas med dokusåpor och förnedrings-TV, så tror jag definitivt inte att vi hade höjt ett enda ögonbryn om vi hade levt år 120 e.kr och sett hur dödsdömda brottslingar hade slagits till döds som gladiatorer för vår underhållnings skull.

"Oh, det där gjorde ont! Se hur blodet sprutar, fan! :D XD Men den där jävla Josef Fritzl har fan förtjänat det! RÄTTVISA, DITT AVSKUM!!" hade vi sagt.
Upprepa avrättningsformen med Anders Eklund, Sturebymördarna, Barnflickan från Knutby, Christine Schürrer, Mijailo Mijailovic, Thomas Quick, John Ausonius eller Malexandermördarna och vi hade ändå sagt att alla dom hade förtjänat det.
Varför borde folk på den erkänt mer barbariska tiden under romarriket ha sagt annorlunda?

Förmodligen så lär vi vara där om en 100 - 200 år igen; allt för underhållningens skull. (Fast istället för piskor och svärd så lär det handla om mer spejsad cyber-utrustning, som laser-pickor och nervkopplade smärtgivare)
Pragmatism angående straff och underhållning, kopplat med den barbariska livskvalitéten på den tiden, gör att den formen för straff var helt självklar och det ska inte dom ses ner på för. Rom gick den väg folket ville, och så är det än idag. Medierna anpassar sig efter vad som tjusar befolkningen.

Men nu rynkar vi våra näsor åt något som på den tiden ansågs vara normalt och till och med humant. Det är för stor tidsskillnad för att vi ska kunna fördömma ett helt imperium för något som vi i dagarna inte kan relatera till. Man hade en helt annan människosyn på den tiden, och ÄNDÅ så var romarna bland dom första som skapade lagar för att stå på den lille mannens sida.

Jag slår vad om att om USA skulle falla, så skulle folk 1000 - 1500 år framåt i tiden se ner på deras sätt att bedriva fanatisk patriotism, skrupelfri profitism och det kolossala egot av att vilja kunna styra (eller iaf påverka) hela världen med sitt inflytande.
På många sätt är just USA på väg att kunna bli klassat som "ondskefulla" av framtida generationer på samma sätt som romarna har blivit av oss.

* USA delar ut vapen till sin civila befolkning. (!!) (så dumma var inte inte ens romarna, btw)
* USA-skapade företag leder konglomerat i en massproduktion som bara bryr sig om vinst och inte tar hänsyn till vare sig småfolk eller miljö.
* USA kultiverar en patriotisk nationalanda, vilket deras myndigheter har antagit och som anspelar på en fosterlandskärlek som inte är alltför olik den som fanns i Nazi-tyskland på 40-talet.
* USA bedriver en fruktansvärd underhållningsmaskin som alltmer lutar åt att förlöjliga och förnedra.
* USA vill varje gång ha den ledande rollen i internationella samarbeten, P.G.A ett alldeles för stort nationellt ego.
* USA leder ett hälsoideal där mode-tidningar och annan media propagerar att den enda rätta kroppsformen är smal och "fit", när dess invånare är stora som elefanter; något som skulle kunna ses som ett direkt hån av deras egna medborgare.

Jag ser det inte alls som omöjligt att folk om tusen år skulle peka på dom här sakern och säga "usch och fy, lär av detta, ni barn. United States of America var ett imperium genomsyrat av kapitalistisk korruption och omänskliga värderingar"

Så, nej. Lär er själva att invånarna i rom var inte ondskefulla. Romarriket var bara ett i mängden av nationer som gjorde vad man gjorde på den tiden. Man erövrade, odlade, expanderade, handlade, filosoferade, bevarade och skådespelade.
... precis som USA idag kapitaliserar, förhandlar, militariserar, exponerar och levererar.



Ergo...







Don't judge!

'Til next time!



Valtider och groggluder


Okej, idag fyllde min syster år.
Grattis till det!! :D

Men nu över till någonting viktigare, nämligen mina sporadiska tankegångar. ^^


VALTIDER


Som vi alla vet är det valtider nu. Jag har sett en mängd olika propagandaplakat över stan och har kommit fram till olika saker.

1) Centern har en väldigt dum och orealistisk slogan. Den lyder "Utsläppen bort, BILARNA KVAR".
Alltså, vad i helvete?
Det är ju en ren och skär motsägelse för fan!! :S Bilar = Utsläpp, det vet varenda skolbarn.
Vad har ni tänkt göra? Tanka bilarna med nedmalda programbroschyrer eller? Så länge bilarna finns kvar kommer utsläppen att finnas kvar i direkta proportioner till antalet bilar. Och jag tror nog det blir relativt svårt att införa sammåkningsprogram eller andra åtgärder för innerstadsfolk. Dom kommer vilja ha sina bilar, iPhones och märkeskläder ifred. Och biltullar har dom råd med, så räkna inte med att avgiftssystemet kommer sänka utsläppen i den mån som dom vill få oss att tro.
Så, bra försök Centern, men nej.
Och dom har mage att kalla sig för "Alliansens GRÖNA röst" XD
Skrattretande.
Ett tips, Centern. Ett riktigt grönt parti stödjer inte något så banalt och nedskitande som Förbifart Stockholm. Gör er inte dummare än ni är!


2 )
What's up med sossarnas svartvita valaffischer? :S Har ni sett dom?





Dom ser ut som jävla mugshots ju! :O Som tagna ur brottsregistret eller något.
Varför lägger man upp astråkiga nyanser av grått, när alliansen går ut med fina, moderna färgtransitioner på sina plakat?
Det ser ut som om dom har blivit uppradade framför en avrättningspluton och ombetts att le innan dom arkebuseras. Är dom för snåla för att använda färgtryck eller what gives? :S

Självklart så spelar det ingen roll för mig eftersom jag kommer rösta på piratpartiet. Iallafall om det handlar om personval.
Jag kan väl säga att jag kommer rösta på Piratpartiet för dom är dom enda som lutar åt mitt håll i dom två huvudfrågor som jag egentligen bryr mig ett dugg om.
1. Upphäv sexköpslagen och 2. Skrota IPred.

Sexköpslagen är det fjantigaste som tillkommit sen medeltiden, då vi faktiskt redan HAR lagar som relaterar till Trafficking, vilket i stort är det hemska med prostutitionen.
Men en kvinna (eller man, för all del) som är vuxen och aktivt VÄLJER att arbeta som sexarbetare.... jag menar, inte fan har någon rätt att säga till dig vad du får och inte får göra med din egen kropp. :S Fan vad mycket folk med piercingar och tatueringar som hade kastats i fängelse då. ^^
Skulle någon komma och säga till mig "du får inte runka, det är förbjudet enligt lag" ... jag skulle gapskratta och sen golva honom och fortsätta pumpa snorre hur mycke jag ville.
Det är hallickar och bordell-slavdrivare och sådana skrupelfria människor som polismyndigheterna ska jaga, inte ärligt arbetande människor som själva tar hand om vinsten och inte håller på med knark eller rör sig i brottsliga kretsar överhuvudtaget.

Angående Ipred så kan jag bara säga att, visst är det jättegulligt att skaparna av upphovsrättsskyddat material ska kunna tjäna pengar på det dom gjort, men det här är en fråga som är så komplicerad att det inte är praktiskt att ha en lag som förbjuder nedladdning på internet.
Hur många fildelare har inte skitit i den här lagen sen dess tillkomst? Hur många får dom fast? Hur många nätverk föds inte, för varje som läggs ner?
Det här handlar självfallet egentligen inte om skaparens integritet och rätt till sitt eget verk. Nej, det handlar i själva verket (som alltid) om att dom stora produktionsbolagen anser att dom förlorar pengar på den olagliga marknaden.
Ärligt talat nu. om branschen i stort tror att dom kommer förlora pengar i den mån som dom gapar om, borde inte biosalonger då stå toma? Borde inte skivaffärer eka av tystnad från kunders frånvaro?

Ärligt, hur många biosalonger och skivaffärer och spelbutiker är toma och går med förlust idag?
INGA!!!!
Går man in i något av dom ovan-nämnda branschernas filialer så sprudlar dom av aktivitet lika mycket som innan det ens fanns ett internet!

Nej du, jag är pirat in i hjärtat.

Men okej, valet kommer väl handla om att försöka knocka ner block från maktpositioner. Och ska jag ta ställning i blockpolitik så blir det självklart rött. Javisst för fan. jag är blodröd så in i märgen.
Eller ja, för det mesta iallafall.
Jag är iallafall mer benägen att rösta på dom som står upp för den lille mannen och inte förvaltar sjukvårdsförsäkringen på så sätt att folk hellre tar livet av sig än att jobba under dom orimliga krav som ställs. Jag röstar inte på dom som styr arbetslösa med järnhand och fjäskar för ett högerstyrt EU.

NÄVER BÄVER!!

Det enda tråkiga är att det är Mona Sahlin som dom har valt som statsministerkandidat.
:S AOUCH!! ... that hurt. Här blir inga val vunna.

Nej du, jag tror inte svenska folket vill ha Mona Sahlin som statsminister och det är det jag tror att dom rödgröna kommer att stupa på. Mona Sahlin är helt enkelt för opersonlig i TV och har en svag karaktär. Hon skjuter sig i foten varje gång hon deltar i en TV-sänd debatt, just för att folk hemma i stugorna får se klart och tydligt hur opresentabel hon är. Hon är helt enkelt svår att ha att göra med och jag tror många delar den åsikten.
Hennes politik är bra (oftast), men hennes person.... nej, folket vill ha en glad kille som verkar ung och fräsch och kommer med till synes nya och initiativrika idéer, som Fredrik Reinfeldt, med sina stora sorgsna hundögon och rappa attityd.
Så, tyvärr kommer oppositionen INTE vinna valet, ty det kommer frångå politiken och istället handla om vilken statsminister vi ska ha. En rabiat feminist med alltför mycket smutsiga rykten om sig, eller en glad, lite luddig moderat som vänder ett svenskt bilmärke ryggen i dess nödestund och bygger skitiga förbifarter med ett leende på läpparna.


Nej, nog om detta.


Jag har något annat att ta upp.

Och det är att jag stör mig på oss killar.


GROGGLUDER OCH KÅTHUNDAR


Det är sant. Jag brukar alltid gnälla på tjejer, men nu har jag börjat avsky vårat sliskiga sätt.
Vad menar jag?
Jo, jag menar att vi killar alltid fjäskar för chansen att få lite fitta. Det slår aldrig fel. Och det gäller alla hormonvrak där ute. (killar alltså)
Tjejer får väldigt mycket gratis av killar som under falska förhållanden säger sig inte vänta något i gengäld. Nya mobiltelefoner, drinkar, skjuts, sydliga resor, osv. Allt detta av killar som dom kanske inte känner eller som säger att dom är deras vänner.
Tjejer som utnyttjar killar på det sättet kallas för groggluder, och med rätta.
Men killar som villigt prostituerar sig bakvänt med förhoppningen om att få komma till ju mer pengar och presenter han bjuder, det är fan ännu värre.. och det äcklar mig!
Ha lite jävla självrespekt, för fan!

Jag är maskulinist; dvs jag slåss för att killar ska kunna slå sig fria från att vara slavar under sina egna lustar. Jag vill att vi ska sluta bete oss som hormonstinna djur som gör allt för att få sex med tjejer.
Bilden av män som sexgalna individer med bara en sak på hjärnan... den vill jag riva ner och hälla syra på.
Vi ska inte vara så beroende av tjejer. Det är patetiskt.
Jag längtar till den dagen då vi killar rycks upp ur vårat naturliga hormonträsk och ryter ifrån mot hon som "is the boss cause she's got the pussy", som de så fint stod på en bild jag fann på nätet.

Men det kommer förmodligen aldrig hända. Många killar kan inte bryta det mönstret. Dom strör pengar omkring sig och tror att dom kan köpa sin lycka. Såna killar spyr jag på. Dom saknar allt vad värdighet heter. Dom säljer ut sina kukar för "cheap thrills" och gör det för vilken tjej som än tillslut bjuder till.
Killar i sådana förmånliga situationer gör dom till slavar under sina egna lustar. Plötsligt kan alla få "skjuts".

"Vem? Är hon din kompis? Ja, klart hon får åka med. Vi kan dra hem till min takvåning och "se på film". Va? Har du inga pengar på mobilen? Inga problem, kexet, jag tankar på åt dig. Varför? Jo för att, ehm... du är en schysst kompis. Jag kan känna det, även fast vi bara har känt varandra i 5 minuter. Vet du, jag tankar på Comviq Kompis åt dig så kan du och JAG messa varandra gratis, för jag har det. Bra va?"


ÄCKEL!
SELLOUT!
MAN-DOG!

Ja, men visst, då kan du väl bjuda MIG (som kille) på presenter och resor och sånt då också. Mmmm, det blir bra. Tanka min mobil, ge mig drinkar så jag inte behöver korka upp mina egna flaskor och så skjutsar du mig hem sen.
Fan va bra! Här har du näven, grabben!

... mm, för egentligen.. det är ju bara grabbar som gör sånt här, eller hur? ... att en TJEJ skulle bjussa på drinkar, skjutsa killar och ge gåvor på samma sätt och av samma ANLEDNINGAR.. det är, ärligt talat, otänkbart.

Sån jävla misfit. Och feminister som jämt klagar på den svåruppnåeliga jämställdheten. Ja okej, men vill ni ha äkta jämställdhet så får ni verkligen försöka anpassa er till ALLA mansroller då också.
Bjud till för att få sex i samma utsträckning som vi har gjort och arbeta på byggen och bär tunga möbler på flyttfirmor.
Det handlar om att anamma en hel genusroll, som dom egentligen inte klarar av.

Som sagt. Jag är maskulinist. Det jag inte gillar är (1) tjejer som målar upp alla killar som brutala sexgalna rovdjur, och (2) killar som håller den stereotypen vid liv genom att aktivt leva som desperata knullhundar.

Så nästa gång en kille på krogen spyr dollartecken över en tjej för att få henne med sig hem, så kommer jag personligen att nita honom av ren reflex.





"Alla andra"


haha, ironiskt, men trots den jätteroliga kvällen igår, så är jag lite smått deprimerad ikväll.
Löjligt, jag vet :) men det är bara en känsla som har infunnit sig. Ibland får jag sånt.

Mest beror det väl på att det känns som att "alla andra" hittar lyckan.
"Alla andra" finner kärleken.
"Alla andra" trivs på sina jobb.
"Alla andra" har det bra.

Nu vet jag innerst inne att det här egentligen är väldigt orealistiskt tänkande, men jag kan inte hjälpa det. ^^
Ibland kommer små perioder då man sjunker in och känner sig kvarlämnad och bortglömd, utan minsta möjliga chans att kunna visa att det finns någonting bra hos MIG också; inte bara "alla andra".

Världen känns orättvis ibland.
Men samtidigt så vet jag att det här är en känsla som förmodligen kommer vara borta imorgon bitti. ^^
En god natts sömn brukar ta hand om dom flesta problemen. :)



Morsan och moster krossar fördomar om pensionärer


Igår var skitkul :) Vi hade en släktdag på Gröna Lund och vi åkte en hel del jävla grejer. Tomten är fan bäst på det. :D Vi har lite samma mentalitet. Han åker det mesta, bara han har någon att åka med, och det är lite så jag tänker också. :) Så länge man har en good jävla fucking time så. ^^

Men det som impade mig mest.... :O shitt.... jag tror fortfarande att jag måste ha drömt det....

... MORSAN OCH MOSTER MONICA ÅKTE FRITT FALL!!!!!!! ....

:O :O :O

Ärligt talat.... jag fattar inte.....
Dom ska ha jävla cred för det, det hade jag aldrig trott. Min högt ärade mamma är ju liksom 67 bast!! ^^ Och benen verkligen flög ut när dom störtade ner från himlen! :D
Nej tack för min del. Jag har åkt den där stolpen 2 eller 3 gånger, minns inte riktigt, men nåt sånt. Och det räcker för mig.

Antal gånger ombord på Fritt Fall:

Jag: 2 - 3
Morsan: 1
Syrran: 0

åh, rättelse... BÅDA syrrorna: 0

Nu kan jag reta dom till tid och evighet för det. ... wimps. ^^
Men det är rätt åt dom, för jag kommer aldrig glömma....

.. eller nej, jag ska inte dra upp det där igen.
Ni vet, det där om att dom lurade mig att åka Fritt Fall helt själv när jag var typ 15 eller nåt liknande, och sen helt plötsligt väjde av från kö:n innan man kom in i den instängda kö:n, och stod tryggt nere på marken medan deras lillebror i chocktillstånd fick åka helt ensam med nån skrikande kille vid namn Magnus brevid sig; som skrek som en stucken gris.

Nej, jag ska inte ta upp det igen.


Aja, nej men jag har egentligen ett omvänt problem när det kommer till att var skrajsen för attraktionerna.
Jag sa det till Thomas, jag har inga problem med extrema attraktioner när dom väl är i sin kaos-fas. (när dom åker fort, skakar, snurrar, störtar .. det där)
Som bergodalbanan Jetline, t.ex. När jag åker den och skriker för full hals så är det bara kul.
Samma sak när man släpps ner i Fritt Fall. Det är 3 kaos-fyllda sekunder då man bara håller i sig och får en thrill utan dess like.

Nej jag har inte några problem med kaos-fasen alls.

Det som jag har problem med.... det är när man åker UPP!
Oavsett om det är 30 sekunder uppför Jetlines brant eller den där förbannat ångestladdade minuten då man långsamt dras upp i Fritt Fall.
DET har jag problem med, DÄR sitter min rädsla och fobi.
För när jag åker upp så tvingas man se hur mycket avstånd från där du är och marken, som måste passeras innan man är nere igen...

När allt går fort så är det för omskakande för att bli skrämmande. Men det där lugna, stilla psykologiskt nervpirrande tillståndet.... det får mig att bara sitta still, stirra rakt fram och hoppas att man når backens krön inom dom närmsta sekunderna. :P

Det är nog därför som jag bojkkottar Insane.
Inte nog med att nästan halva åkturen består av en lång uppgång, man vrids också på så sätt att om man inte direkt gillar att bli påmind av hur långt det är ner till marken, så kan man möta sin värsta rädsla om man väger över och blir tvungen att stirra neråt!

Nej, för fan.

Men Popexpressen var roligare än jag kom ihåg den. :) Den bjöd verkligen på en omgång som känns än idag ^^

Kan säga att vi åkte Kvasten i ösregn också. .... :S .. det var en upplevelse. ^^ Det kom en störtskur under dagen som varade i kanske fem minuter.... och när lyckades Kvastens kö ta oss fram till själva tåget?
Mmm, när skuren kom.
Jaja, nån gång måste man väl åka bergodalbana i regn också XD
Vi torkade sen ändå :D

Jag kom väl hem runt halv tio på kvällen och, guess what? Jag skulle genast sadla om och dra ut på fest. ^^
Jorå, lita på det. När Mr. Latex är i farten, så är det järnet hela kvällen! XD Skulle bara hem för att duscha, byta om och hämta biran ur kylen.
Drog till Richard och lyssnade på awesöööm score-musik. (Hans Zimmer är guld!) Sen packade vi oss iväg med klirrande påsar till Farsta.
Väl där skulle vi möta Max och dra in på Moonshine, men det visade sig att vi hade fan roligare utanför området, så vi kom in först långt senare på småtimmarna. ^^ Träffade skitmycket folk. :D

Åh, jag träffade en äkta värmlänning där. ^^ En värmländsk tjej som hade bilat hela vägen från Grums och skulle åka tillbaka idag. :D haha. Det är hängivenhet, det.
Jag drog (eller försökte dra) det där skämtet om Grums som jag hörde när jag bodde i värmland i min barndom, och hon måste varit artig, för hon skrattade, även fast poängen kom fram rätt dåligt. ^^

Som efter varje gång jag varit ute så vaknade jag upp idag med tusen myggbett och en massa frågor om varför det ligger en massa plastpåsar på mitt golv och varför mitt bälte till byxorna låg på min huvudkudde..... :S
Jag svär.. inte ofta, men IBLAND är det faktiskt roligt att vara jag. ^^ För om inte annat, så får man iallafall mycket hjärngymnastik när man försöker pussla ihop sitt minne efter all-nighters.


Men jag undrar vart A har tagit vägen. :( Hon har inte hört av sig på hela veckan. Jag börjar undra om hon kanske typ tappat intresset eller så.
Iofs vore väl det rätt så naturligt, iomed att distans dödar initiativen rätt effektivt, men synd ändå ju. :(
Okej vi är inte ihop, men även som polare så tycker jag man kan höra av sig lite iallafall.
Samma sak med L. Fan, nu har ju hon kille liksom. :O Åh, grattis! När var det tänkt att jag skulle få veta det? När första barnet ska döpas eller?
Folk har så svårt att höra av sig. Det känns trist.

Men, then again... det är ju ett ämne som jag faktiskt har tjatat och gnatat om i ett par tidigare inlägg.

Nej fan, nu ska inte jag sitta här och trycka på fler knappar.
Det blir bara tangentbords-klåda då ^^

Nu tycker jag att ni får tummarna ur era arslen och drar ut, för till skilnad från majoriteten av dagarna under den senaste månaden så är det fint väder idag. :)

Laterz!!


Ny samhällskritisk video


Okej, missförstå mig inte nu..

Jag trivs relativt bra i mitt Jordbro. Det är okej och jag har börjat komma att kalla det för mitt hem, dom senaste 7 åren.

Men när man går in i den enda matvarubutiken och inser att etiketterna på mer än hälften av varorna har man fan ingen aning om vad dom betyder.... då blir man smått grinig som infödd svensk.

Så jag beslutade mig för att göra en video ^^ ... mohaha


Glöm inte... tryck ►, ändra sen 360p till 480p (nere till höger) och tryck sedan FULLSKÄRM!!!
Det är viktigt! :P







Så!
Hoppas ingen med invandrarbakgrund tog illa upp.

Men såhär kan det faktiskt gå när man har hur mycket kreativitet OCH dötid som helst om dagarna. XD
Man gör videoklipp om helt triviala saker :D




WOW, Tungelsta röjde ju! ^^


Okej hotshot!

Igår var det förjävla varmt. Alltså det var varmare än i djävulens arsle när han stoppar upp helvetets brinnande lödkolv för att få anal stimulering!!!

Jag höll på att smälta bort i flera omgångar. Duschade ett tjugotal gånger, men inget hjälpte.

Så.... jag drog till Tungelsta ^^


Det är ett välkänt faktum att Tungelsta innehåller den kallaste attityden gentemot sveriges medmänniskor och moraliska plattityder.... och hör och häpna, det hjälpte!! :D Jag blev kall direkt ^^

Jag tror det var så det gick till iallafall :D


... eller så var det helt enkelt så att Linda ville ha med mig på Tungelsta festivalen (vilket jag missade då jag kom för sent) och fick mig dit. ^^
Vi gick på det där värdshuset.... som heter Värdshuset.... eller om de heter något annat, det vet jag inte.

Skitsamma, jag hade skitkul!
Träffade nytt folk som Timpa, Marie, Sven och Henke. Dom är asballa allihop! :D
Och så blev jag lite lagom wasted.... sådär som man SKA bli en lördagkväll ^^ det var helt okej, med undantag för alla fyllemisstag man gör när man är i det tillståndet >:( suck. aja.

Fick skjuts hem med nån äkta raggar-typ, minns inte va han hette. richard kanske. nåt sånt iallafall. Det var en ny upplevelse, då jag hittills har åkt med både rappare, metallare, dansbandare, raveare, gothare, synthare, reggae-fans och hippies.... men INTE raggare XD
Nån gång ska allt vara den första dock ;)

Så man hade a blast igår :)

Kan säga att en drink som jag fick testa var en verklig hit. Den kallas för Svenne, tror jag ^^


En 4:a "Svenne" innehåller:


2 cl Sourz (Red Berries eller äpple)
2 cl captain Morgan
Resten energidryck

Den var förvånansvärt god alltså :) nya favvo!!! XD

Nu ska jag ta de lugnt resten av kvällen.

Imorgon handla :)

Tjo på er, era fikon!!



Vart tog den där blixtrande kärleken vägen?



Jag såg ett par i typ 14års-åldern idag som utanför mitt fönster började grovhångla och höll på, jag överdriver inte nu, i 2 hela timmar. :S ...
Okej, dom låste inte käftarna under hela den tiden, men dom satt där i 2 timmar och bara gjorde förälskade miner åt varandra. Tjejen la sitt huvud i killens knä, dom höll hand eller så skojbråkade dom med varandra.. och allt var så gulligt, så...

Det fick mig att tänka.

Alltså, jag ska inte ljuga, jag blir lite avundsjuk när jag ser nyförälskade tonårspar sitta på parkbänkar och hångla i kärleksfull lycka.
För om ärligheten ska fram så längtar jag tillbaka till tiden då man trodde att kärlek var någonting magiskt; något som slog ner som en blixt från klar himmel, grabbade tag i ens pungkulor och lyfte upp en ur skiten så att man kände sig svävande.

Den tiden är förbi. Numera inser man att kärlek är en ändlös rad av kompromisser, självövertygelser och platta förnöjelser. Kärlek innebär grå nyanser där man säger en sak men menar en annan och ofta inser den ena parten att man helt enkelt har "nöjt sig" när man egentligen kunde ha fått något bättre.
Det känns så otacksamt, så kallt och anti-klimaktiskt idag.

Självklart finns kärlek som ett faktum kvar. Man träffar människor som man börjar tycka om och så, men det är bara så omständigt numera. Intressen ska stämma, mål och ambitioner ska vara liknande.. visst, det kan vara trevligt med kriterie-högar, men något viktigt har liksom försvunnit sen man var barn.

Alltså, när hände det här? När gick ordet "kärlek" från att betyda magi till att betyda mer huvudvärk än något annat? Visst känns kärlek fortfarande som något övergripande positivt, men nuförtiden innebär det så himla mycket mer också. Ansvar, förslag, genomgående funderingar och kompatibilitets-test, seriösa begrundanden och negativa besked.

Jag vill uppleva tiden igen då man hoppades på att den där speciella tjejen skulle gå på tyska-lektionen efter matrasten så man bara kunde sitta och spendera en timme med att titta på henne (om man vågade), eller då man faktiskt en gång fick till en konversation med sagda tjej och kände hela livet bli så mycket lättare bara på grund av att man hade bytt ett par ord med henne.
Nu jagar vi kärleken som desperata vuxna individer, medan kärlek i våra tonår helt enkelt inträffade sporadiskt och oförutsägbart. Och framför allt mycket, mycket oftare. Varför?

Kanske var det för att alla människor i tonåren genomgår en sorts emotionell skärseld där man formas för att kunna kontrollera alla nya känslor som kommer med puberteten.
Det är i just den fasen av ens liv som man är som mest instabil; man trampar omkring som en elefant på ett känslomässigt minfält, där ena dagen innebär glädjetjut och andra dagen hopplösa depressioner.
På grund av det så kom nog kärlek mer naturligt, man hade lättare att bli kär precis som man hade lättare att bli ledsen, arg, deppad, likgiltig, full i fan, osv.

Men på grund av det, så känns heller inte kärlek som något lika naturligt längre. En romantisk kärlek är numera något som man måste jobba med, som en heltidssyssla. Det finns inte lika stora utbud av sådana utbrott av känslor som vi var utsatta för i våra tonår.
Jag menar, ser man tillbaka så inser man att man ville verkligen vara kär då. Man strävade efter det, kände en längtan av att få den där tjejens uppskattning och uppmärksamhet. Det gjorde livet så himla mycket mer intressant och jag skulle göra vadsomhelst för att få tillbaka den där dispositionen.

Nu är det precis tvärtom. Kärlek innebär huvudvärk, ångest, ängslighet och förtvivlan, men mest av allt innebär kärlek tvetydighet. Den är inte lika simpel längre. Med våra förhöjda intellekt försöker vi dissekera den givna lyckan och överanalyserar varenda ord eller handling.
"Oj, hon hörde inte av sig, fan nu gillar hon mig inte längre.", "Åh, ska jag verkligen ge mig in i det här? Jag vet ju hur sårad jag blev förut", "nej, hon passar inte mig. Hon är söt och trevlig men jag tror inte det kommer funka i det långa loppet" .. osv
Det är som om kärlek har blivit förvandlad till en slags börsmarknad där man väger för- och nackdelar mot varandra, huruvida man tror att man kommer bli lycklig med en partner eller om man ska hoppa vidare till nästa förslag.
Kärleken kommer inte som en blixt från klar himmel längre. Nej, den vägs, mäts och får ett pris. Är man sen villig att betala priset eller inte, det är upp till var och en.

När romantiken nu så uteslutande har blivit näst intill kommersialiserad, så är det inte konstigt att man inte riktigt vågar bli kär längre. Jag vet att C bland andra har ifrågasatt varför jag inte slänger ut mig själv på kärleks-"marknaden" och tar risker mera, men ärligt talat, att det överhuvudtaget finns en marknad för kärlek gör att det hela känns ungefär som om världens alla storslagna legender och mysterier plötsligt skulle ha blivit förminskade till små fräckisar som berättas av gamla gubbar.
Det finns ett par personer som står mig nära, som har fångat mina tankar och vattnar hoppet om kärlek (särskilt en), men utöver det så känns det så andefattigt att aktivt behöva LETA efter den som man ska klicka med.

Men i ungdomens dagar var kärlek för kärleks skull det enda man behövde som ett bevis för att man var vid liv.
Nu är kärlek en diffus abnormalitet i en annars tämligen blek tillvaro. Det röda hjärtat omringat av eld och blod har förvandlats till en grå, formlös massa där vardagen överskuggar vårat behov av närhet.

Jag brukade alltid hata att vara kär, för jag var alltid kär i den som inte var kär i mig. ^^
Då brukade jag alltid säga att kärlek gör oss människor till svaga, beroende och sjuka individer som är blinda för allting annat omkring oss.
Nu tänker jag hellre att jag skulle vilja vara sådär svag, beroende och sjuk av blinda känslor, istället för att rada upp mig bland alla andra i någon slags romans-auktion, något som är så populärt idag.


En sista anekdot om kärlek som jag tycker är rätt skön ändå ^^

"Kärlek är den enda psykos som vi människor ännu inte har insett är en sjukdom"
- Sigmund Freud -






Bröllopp i Funbo


Ja det här var askul. Inte nog med att jag fick vara med och dela Gustafs största dag med honom, jag fick också träffa folk som jag inte sett på länge.

Marvin skjutsade mig dit i sin Taxi, vilket var asschysst av honom :) .. och när jag kommer dit så passerar vi Macke och Ramin! :O .. holy crap, jag höll på att skita på mig! XD haha.
Men det var grymt kul! :D Har inte sett dom sen vi tog studenten för ett X antal år sen. :) Men dom hade inte förrändrat sig ett dugg.
Att lyssna på Ramin och Macke i en folksamling är som att höra ett gammalt par smågräla ibland. XD Deras diskussioner alltså, jag älskar dom! :D Börjar gräla lite om huruvida det som faller ner på oss från himlen är aska eller inte XD haha. Vet fortfarande inte riktigt vad det var, men..

Aja hursomhelst, brölloppet var jättefint och mottagningen efteråt var också väldigt trevlig. :) Sen så var vissa talhållare kanske NÅÅGORLUNDA långrandiga XD men i stort var allt perfekt. :)
Fick inte så mycket tid med Gustaf dock som jag hade velat, men men, det får vi lösa längre fram på något sätt.

Det är så kul när man ser på hur olika människor är också.
Jag sa det till Gustaf såhär "Du inser nu att nu finns det ingen återvändo? Alla andra val är nu effektivt avstängda och förbommade för dig *gjorde en liten gest med handen ackompanjerat av ljudeffekter*  och stängda tills döden skiljer er två åt?" ^^ haha han bara log och sa "Ja, men då får vi glädja oss åt att det inte var du som gifte dig då" :D ... ha ha ... det har han bannat rätt i. :)

Jag gifter mig inte förrän det verkligen verkligen står skrivet mitt i pannan på mig att det inte finns någon annan jag vill leva med resten av mitt liv.
...hmmm, bra tema för svensexa där kanske.... mental note

Vidare så har J.W mirakulöst tillfrisknat, tack vare chanstagning med blodtransfusionen.
Jag är så glad! :D
Och så har hon skaffat pojkvän....
Jag är mindre glad... >:( ...

haha XD nädå, skål för henne! Hursomhelst, i stora slängar kan man väl säga att den här helgen har inneburit en stor portion glädje. :)

Fattas bara att jag får träffa A igen. Miss her so much! :(

Nu hoppas vi bara att nästa vecka går smärtfritt.
Nej inget särskilt står på dagordningen så jag har inga skäl att oroa mig.... men dom säger ju det. "om du är på topp, kan det bara gå utför" ... så jag håller i mig och väntar på bakslaget.

Tjoflöjt!


Pappadums och trappiste-öl ^^


Fan va skoj det var att träffa kusinen igår! :) Vi gjorde scampi med dill, potatis och friterade pappadums. Jättegott!
Fast dom där pappadums (typ indiska chips-liknande saker) var en ny upplevelse som min mage bråkade med XD
Sen lärde han mig hur man gör den klassiska brudmagneten "Vitvin & Räkor" ... ;) nu ni. Nu kan jag impa på the bejbs med denna gyllene delikatess. Ha ha :D
Får se när det blir av, men jag ska fan testa att köra den rätten väldigt snart. Om inte för annat så iallafall så jag har praktiserat den en gång för mig själv. ^^

Utöver det så fick jag höra att han inte hade sett filmen 2012, så jag tvingade stackarn att se den... liksom, klockan halv 2 på natten XD
Så det blev sängdags nån gång vid 4 - 5 på morgonen ^^

Idag ska jag .... hmmm... tja, jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska göra.....
Jag hade tänkt att åka och handla redskap idag. Typ en hyvel, bläckpatroner, dammsugarpåsar och en riktigt fet jävla redig sopborste.
Men det regnar ju.. hmm.. det känns liksom "ska jag göra det? eller inte? ... äh, jag har ingen brådska.. spelar de nån roll om jag gör de idag eller imorgon?" .. XD


Nu till nånting väldigt tråkigt.
Det ser inte ljust ut för J.W. Hon har legat på sjukan nu i nästan en vecka och jag har inte fått någon kontakt med henne.
För er som inte vet så är J.W en jättesnäll tjej som jag har börjat prata med under sommaren. En nyfunnen vän.
Hon är glad, skön, allmänt härlig och en riktigt rolig tjej.

.. och hon lider av en långt framskriden leukemi...

Det känns så jäkla trist. Läkarna har sagt att inget kan göras. Benmärgstransplantation är det för sent för och det enda dom skulle kunna testa är en total blodtransfusion, men dom säger också att det skulle traumatisera hennes kropp såtillvida att hon inte skulle överleva det.
Snacka om vilket helvete det måste vara, när man vet om att man snart kommer att dö. :S
Jag tänker på henne i stort sett hela tiden och hoppas på det bästa, men även jag vet att världen inte är perfekt.
Det enda jag kan önska just nu är att hon inte lider.

Det är därför jag ofta skriver typ "♥ Love you J.W, kämpa på ♥" eller dylikt i slutet av mina inlägg. Jag visar min solidaritet med någon som måste tvingas kasta in handduken alldeles för tidigt i sitt liv.

Nu har jag ju inte känt henne länge, men hon har liksom gjort den här sommaren lite ljusare. Har hela tiden kunnat snacka med henne och jag vill inget hellre än att hon ska bli frisk. Tyvärr så vill naturen annorlunda.
Kommer alltid älska henne, min fina vän, no matter what.


Nej, nu måste jag ändra ämne här, innan jag börjar grina på allvar.

Ska förmodligen börja köra story-kampanjen på SC2 idag. Har inte gjort det än för jag har velat suga på den karamellen lite. ;) Har bara kört enstaka skräddarsydda spel för att vänja mig vid som nya enheterna och upplägget. Jag ville inte börja direkt med storyn för jag vill dra ut på den biten så länge som möjligt. ^^

Imorgon är det torsdag och ytterligare en seg dag som man kan använda till i stort sett vadsomhelst. Dock måste jag handla imorgon om jag inte gör det idag.
Vidare ska jag träffa Nathalie på fredag och ta en promenad. :) Alltid lika kul. Hon är en av dom RUSKIGT FÅ tjejerna som är på min onaturligt upphöjda intelligensnivå. ;) ;) ;) .. hehe.
Hon och hennes man bor ju i skogås, så vi borde egentligen kunna ses mer än vad vi gör.
Men jag vet inte,det blir ju sådär ibland.

Och på Lördag ska jag på BRÖLLOPP!!!!!! :O
Helt otroligt. Min kusin påpekade för mig igår att den 7:e är NU på lördag. Jag trodde det var nästa vecka liksom XD
OMG! Så jag ska klä mig i finkläder och dra till Uppsala på lördagen för att fira min bästa väns bröllopp.
DET ska bli riktigt kul. :) Får se hur det går, men jag ser fan fram emot det. ^^
Har inget att komma med annat än en kram och lyckönskningar, men det som kommer från hjärtat är det som räknas. Prestígegåvor är bara fjäsk i slutändan. :D

Nej nu måste jag pyssla med annat.

Take care, mah precious psychos!!
Latex loves ya all! ^^


♥ J.W ♥




Avslut .. och början på mitt nya liv :)


Så.

Det här blir mitt sista inlägg som har att göra med det som hände i helgen, sen släpper jag det här.
Folk kan säga att jag borde släppa det här redan nu, men var bara lugna; det kommer. Jag vill bara passa på att skriva av mig lite nu när ilskan har lagt sig också.
Varför? Jo, för att få, så-att-säga, en klarare synvinkel och någon form av avslut.
För visst är det lätt att skriva svordomar och hatiska ord när man är förbannad, men man måste också låta förnuftet få ge sin sida av storyn nån gång.

Efter att ha lugnat ner mig ett par hekto och stampat på bromsen för mitt uppjagade temperament, så kan jag konstatera en sak.

När allt kommer omkring så är det ju faktiskt skit-trist att det skulle sluta såhär, det måste jag säga. Verkligen. Oavsett känslor och allt sånt, så hade vi en fin vänskap så länge den varade.
Jag tänker välja nu att personligen hålla dom fina stunderna i minnet vid liv med glädje och radera senaste helgens bråk ur minnet. Dock inte hennes handling, för den kan jag varken glömma eller förlåta.
Men jag kan hedra det vi haft ändå genom att inte älta. Hon finns inte i mitt liv längre, men det betyder inte att jag inte kan tacka henne för tiden som varit.

Och jag hatar inte henne egentligen. Seriöst nu, det var överdrifter.
Det var bara en sviken väns ylande klagan över en orättvis handling.

Men... egentligen...  om man tänker efter och ser på saken logiskt, så tror jag nästan inte att det kunde ha slutat på något annat sätt än det gjorde heller.
För det där bråket var bara en tidsfråga bort. Jag menar, en vän som i tystnad var kär i en vän som inte alls kunde besvara dom känslorna... seriöst, ni hör själva, det är ju ett recept för ett vulkanutbrott. Förr eller senare hade hon ändå träffat en ny kille och man hade återigen blivit den där som aldrig fick bevisa hur mycket kärlek man hade att ge. Ett hjärta, fullt av känslor som ägaren till hjärtat varken riktigt förstår, kan resonera bort eller blunda för.... egentligen var det här ett ganska naturligt avslut, även om det var obehagligt.
För alla inblandade.

Men nu känner jag mig fan harmonisk. :) Jag känner mig lugn, passiv och väldigt resonlig faktiskt. Jag känner inte längre av dom här fruktade kärleks-känslorna för henne längre; vilket kanske kan bero på det som hände. Det var liksom som om det blåste bort det sista av den delen av hjärtat som tillhörde henne. Nu finns ingenting där jämfört med förut.
Men saken är klar, att även om känslor inte finns kvar för henne längre, så är jag ändå rätt fascinerad av hur denna handling speglar människans sanna natur.

För två saker kvarstår.

1. Frågan är ju varför man gör något sånt som visar en total brist på respekt för ens medmänniska.
Jag undrar, jag, vad som försigick i hennes lilla huvud; för när allt kom omkring så kunde hon ju inte blunda för det faktum att (A) jag var där, (B) hon visste hur jag kände, och (C) valde att total-ignorera det.
Det i sig är en ganska grym handling.

Jag menar kom igen, inte ens Gargamel i Smurfarna är så ondskefull. :O

2. Fortfarande har någon form av ursäkt uteblivit. Det enda jag har fått var hot om polisanmälan för att jag råkade skriva hennes initialer, något som HON sa var en kränkande handling. OMG! XD Aja.
Okej, även om en ursäkt skulle förändra typ i stort sett ingenting, så är det ju ändå ett bevis på att man fattar att man har gjort fel och ångrar sig. Det är skilnaden mellan en bov som trots allt kan förlåtas, och en bov som är bortom förlåtelse.
Nu ser jag väldigt svart och vitt på saken, men jag tror ärligt talat att det är skilnad på dom som vågar erkänna att dom har behandlat någon illa och dom som tiger i det tysta då dom vet att dom har tabbat sig.
Den skilnaden kallas heder.
Och nu menar jag inte såndär bullshit-heder som dottermördande müsli-familjer utför, jag snackar riktig heder nu; då t.ex en nedslagen kombatant inser att han är undermålig i en kamp och ber om att få kapitulera, varpå hans motståndare accepterar hans underkastelse och hjälper honom upp från marken.

..hmmm .. iofs ... om det nu inte är så att personen i fråga inte riktigt fattar att den har gjort någon illa, men då är det isånafall en IQ-fråga.


Dessa två saker kommer förmodligen gå obesvarade.
Skulle hon be om ursäkt nu (något som är högst osannolikt) så skulle jag bli riktigt förvånad, men samtidigt jävligt imponerad. För hon är envis. Det vet jag av egen erfarenhet. ^^ Det krävs nog mycket för att hon ska släppa sin stolthet and 'fess up.
Skulle även en förklaring till hennes handlande komma så skulle jag bli rent ut sagt chockad. Dock skulle jag nog inte vilja höra den heller, för sånt svekfullt beteende kan man inte riktigt resonera bort; oavsett hur mycket man kanske skulle vilja.
En ursäkt skulle vara helt rätt. Ett försök till förklaring skulle bara göra mig arg.

Hur det nu än är så vill jag som avslut än en gång tacka för fina minnen och roliga stunder och jag hoppas att allt går bra för henne. Nu blev det som det blev och jag hoppas att hon och hennes älskade fästmö får ett vackert liv tillsammans. ^^ (för kom igen, åt det hållet det lutar nu, så LÄR det ju ske i framtiden ;) ...)

Tråkigt bara. Jag fick aldrig chansen att sjunga "En helt ny Värld" för henne...  ^^ Aja, sånt är livet.


Okay, change of subject! :)

Imorgon ska jag träffa min favorit-kusin! :D YAY!!! Me looking forward to it a lot!! Han ska komma hit och ta med sig ett par bira, vi ska fixa gott käk och bara snacka skit om the good old times och kanske gejma lite. :) Sen trynar han hemma hos morsan över natten.
Vilket påminner mig om att jag måste installera Starcraft 2 ikväll. Har fortfarande inte gjort det för jag har inte haft tid om jag ska vara ärlig. Förra veckan var fullspäckad.

Innan dess har jag dock tvättstuga, från 11:30 till 16:00. Men iofs är det inte mycket tvätt som ligger och stinker i korgens botten, så det går ganska fort. :)
På tal om renhållning så kan jag säga att tack vare mitt lilla bråk med ni vet vem i helgen så har jag lyckats städa grundligt i svinstian här. ^^ Det är iallafall nånting jag kan tacka henne för. :) Det finns ingenting som rensar tankarna så bra som städning när man är upprörd. Fan spindlar, gruskorn, damm, matbitar, pappersskräp... allt sögs upp i dammsugaren och golven har aldrig känts såhär rena förr. ^^ Nu gäller det att fortsätta den här trenden. ;)
Tillomed klädkammaren har jag börja röja i. Numera kan jag komma in ordentligt och öppna klädskåpsdörren utan att den slår i någonstans. ^^ ha ha

Och vidare, nån gång framöver i veckan så ska jag träffa en person.. som jag har kommit att börja hålla av vädligt mycket.

Vem är det, undrar ni? Tja, jag kan säga såhär... hon är en väldigt fin person. ^^
Ha ha ha... somliga där ute.. jag kan riktigt höra hur ni stönar.. "Åhnej. Inte ännu en tjej??? Vafan är du, 17 år eller??!" XD .. men tro mig, den här är annorlunda. Jag har sett in i hennes ögon och bara funnit en sann och strålande anda av ojämförbar karaktär. Hon är någon som är snäll, gullig, rar, vacker, ÄRLIG och omtänksam. Och så får jag lite pirr i kroppen när jag är med henne.
Precis det som jag alltid letat efter. :)

Inget stadigt är på G än, men jag vill jättegärna lära känna henne mera, om man säger så. ^^

Nu ska jag ta och diska lite.
Ni får ha det så bra, gubbar och gummor.


♥ Love you, J.W!  Kämpa på! ♥



Suck....


Självklart.
****** förstör min morgon.
Och HEY, kolla, jag har inte ens hunnit få i mig frukosten än. Nytt rekord.
Att sabba min dag är något som hon har en talang för numera ...


Alltså, är hon sann eller??


Dagens skämt.

Först är hon så fett jävla respektlös mot mig och sen kräver hon att jag censurerar min blogg????? :S .. Okej, nu vet jag att det är något fel på människan. Vem fan tror hon att hon är?

Aja, visst. Det skadar inte att ändra lite, men inte på grund av något som hon sa; utan för att jag helt enkelt inte var nöjd med insinuationerna ändå. Bokstäver har liksom inte samma klang när det gäller förolämpningar.

Fattar inte hur man kan vara sån och sova med gott samvete. Inser hon inte vad hon har gjort? Att det faktiskt är HON som har stampat vår vänskap på tårna? Eller är hon bara allmänt ond?

Jag har rätt låga tankar om henne och alla känslor är som bortblåsta. Ingen kan förstå hur mycket den här människan har sårat mig och jag ska se till att jag själv aldrig nånsin glömmer det.
Jag kommer aldrig mer tänka på henne med varma känslor i hjärtat. Bara ilska och sorg.

Dock så hoppas jag (trots att jag själv tycker rätt illa om dig nu)  att det kommer gå bra för dig i livet.
Det förtjänar du, så mycket som du har gått igenom.
Men min vänskap förtjänar du aldrig mer.


Bitter eftersmak


Usch, jag vaknade idag fortfarande med bilden av dom två i huvudet....
Dock är jag inte lika ledsen som i förra inlägget, för nu tänker jag gå vidare. Som låten (som jag valt att spela här på sidan och spegla hur jag känner) säger, Brush it off.
Den är asbra. Den kommer alltid påminna mig om att aldrig mer tro att tjejer är utan kapacitet för grymhet och aldrig ta deras ord för givet.

Så.. nu till nånting mycket roligare.
Jag ska städa idag.

Bruset i öronen har lagt sig :) Det känns bra. Då har man inte fått värsta tinnitus iallafall.

Grejen var den att vi gick bakom Torget-flaket på pride.. och deras högtalare var dom största och värsta. Kort sagt, det flaket var det som lät mest. Och när man gick typ en meter ifrån (vilket var väldigt dumt gjort egentligen, eftersom man borde haft öronproppar) så nådde ibland vibrationerna den nivån att balanssinnet stördes.
Då var det riktigt läskigt :S Det kändes som att man skulle typ svimma av eller något. ^^

Åh, idag ska jag bara ta det lugnt. Måste städa, helt klart, men i övrigt, bara ta det lugnt. Det har man fan förtjänat. ^^
Kanske borde handla lite dock. Hmm..

Nepp, nu frulle!! :)

Ha de bäst!

Pride, folkfest.... och en avslutad vänskap/kärlek


Jag var på pride idag. Det var skitkul.

Men det som smällde högst var att en tjej som jag har älskat hur länge som helst bara gick och fet-spottade mig i mitt ansikte.

Det finns en tjej som jag är kär i.
Eller ja... har varit.... eller är... eller ... ja nånstans där är jag ... (eller, VAR jag)
Jag har varit kär i henne hur jävla länge som helst nu. Ett par år iaf.
Och grejen är att hon VET precis hur jag känner för henne. Hur jävla länge jag har haft dom här känslorna för henne. Vi har snackat om det och hon vet hur mycket hon betyder för mig, att jag är helt galen i henne.

Och hon har mage att stå där och grovhångla med en annan mitt framför ögonen på mig.

Vad lät fel med det där konstaterandet?

Jo, en normal människa med iallafall måttligt med empati vet att man gör inte så framför någon som öppet har erkänt att han har känslor för henne. (och som hon också lurat i att hon har känslor för, en fet jävla LÖGN dårå, men a visst)
Det är så jävla respektlöst så det finns inte. Hon brydde sig inte ens om att jag var där. Det var som att allt försvann när hon fick byta saliv med den där lodiga bruden. Och där stod jag och kollade på när mina år av tyst längtan och småglada känslor rann ner i en pissoar av stinkande hån.
Det borde bara ha regnat också, för precis så kändes det inom mig. Solen lyser, men regnet finns i mitt hjärta.

Nu är inte det här vanlig svartsjuka, för liksom... okej att hon är singel och får göra vad hon vill, självklart. Men hon vet precis hur starkt jag känner för henne. Hur starkt jag alltid har känt. Och kan någon tala om för mig då, varför gör man så? Liksom, varför i hela jävla friden slätar hon av sin jävla äckel-lebb i bussen och vid hållplatsen I MIN NÄRVARO?? Snacka om att verkligen såra. Det tog hårt. Jävligt hårt.
Att dom inte ens hade respekten att dra hem och knulla eller hångla eller vafa n som helst, bara utanför mitt synhåll, det är så lågt!
Det hade jag ALDRIG trott om henne. Så sviken och förödmjukad som jag kände mig idag har jag aldrig nånsin känt mig i hela mitt liv.
Jag drog hem och grinade som en liten skolflicka som fått första mensen. Jag kunde bara inte se på henne mer. Fyfan, det kändes i hjärtat så man höll på att svimma.
Vad fan trodde hon egentligen? Att jag inte såg?
Jag vet inte vad som är värre, ifall hon gjorde det för hon trodde att jag inte såg (=falskhet) eller om hon bara inte brydde sig ett dugg. (=respektlöshet)
Inget är direkt bättre än det andra.

Så nu kapar jag henne UR mitt liv. Hon ska inte få kunna göra såhär mot mig. Det är som en tickande bomb. Så det är lika bra.
Av två anledningar:

(1) För att om man gör sådär mitt framför ögonen på någon som har blottlagt sitt hjärta för en, så visar det precis vilken typ av människa man är.

(2) För jag orkar helt enkelt inte ha henne kvar i mitt liv, för jag kommer bara fortsätta ha känslorf för henne, mot min vilkja. Och just nu är det den absolut SISTA personen i världen som jag vill ha känslor för.

Det faktum att hon inte ens har hört av sig och undrade vart jag tog vägen när jag drog visar ungefär hur mycket hon bryr sig om mig. Men den där jävla skabbiga bruden ska hon hålla reda på, ringa upp så fort hon är borta i fem minuter och springa efter som en dreglande, kärlekskrank valp. Sitta i hennes knä och hångla och .... nej USCH!!!!
FYFAAAAN!!!!
Jag vill aldrig mer se henne. Ska ta bort alla bilder av henne. Allihop. Dom får mig bara att må dåligt.
Jävla förbannade fitt-skit! Jag mår piss nu. Hon har effektivt krossat mitt hjärta.... och inte bara det, hon har verkligen strött salt i såren. Det är som att hon har fällt krokben på mig och sen typ kletat in mitt ansikte med hundskit eller liknande.

Nej, never again. I'm done with her.
Hon kan dra .. och den där flottiga lebben med.

Jag hoppas det var värt det.

Jag hatar dig så mycket! Jag hatar dig för att jag älskar dig! Jag hatar att älska dig!!!!... det gör så jävla ont..





Shitt... tårarna kladdar ner mitt fucking jävla tangentbord... >:(

NEJ LÄGG AV!
Skärp dig!

Pride däremot var awesome ^^ Jag som straight gick där och slog ett slag för allas rättigheter. Det var en skön folkfest som aldrig ville sluta. :) Ett bra minne.

HON är ett dåligt.


Och en sak till..... .. hon har riktigt dålig smak när det gäller tjejer. Hon sa att om jag mötte henne så skulle jag förstå. Jo tjenare. Värsta skämtet. Fanns ingenting där som var särskilt eftertraktande. Allt jag såg var en lodig brud.

Så. Nu har jag fått ur mig allt.

That's it. I'm done.
Piss off!



RSS 2.0