JAAAA!!! Let there be light!! :D ♥



JAAAAAAA! Jag har äntligen en taklampa i hallen!!!! :D

Fyfan vad skönt. Aldrig mer kommer jag träda in i min lya för att mötas av ett becksvart mörker. Aldrig mer kommer jag behöva förlita mig på badrumslampans avlägsna sken.
För jag har en ny taklampa!!!! XD YAY ME!
Ja menar, fan.. bara titta på den! .. *tittar på skenet som lyser upp hallen och lite av vardagsrummet*  Titta så vacker den är!
Jag gick igenom tio resor och sju helveten idag, men så äntligen är den min! Och bara min!! XD

På tal om det, ja. Vad kan vara roligare att göra än att sitta på en buss och vara tvungen att lyssna på några finniga gymnasie-elever som diskuterar Günther och hur "jävla kung han är! asså han är ju bah sååå äckli o flotti så han blir så jävla bra!" .... och så dröjer det inte innan dom börjar sjunga ikapp på hans två intet-sägande låtar "you touch my talala" och "teeny weenie string-bikini" ... *suck* .. sarkasmen har tydligen gått dom helt förbi.

När det gäller just tonåringar och deras fas där dom varken är barn eller vuxen, så finns det vissa som är mer vuxen än barn och vice versa.
Jag såg ett skräckexempel häromdan där en kille klart och tydligt inte ville släppa sin barnsliga sida.

Vill ni veta hur man ser ut när man ännu inte har vågat släppa taget om moppefjunet???


...
..



...


säkert???





..

...

okej då...

såhär ser man ut... (känsliga tittare varnas)






Man har på sig fucking MJUKISBYXOR utomhus! :S

Lodigt värre.
Ärligt nu, det är något som är så gross att det finns inte. Känns som värsta overkill på luffar-fronten.
Ta det lugnt, Benke; du KOMMER bli hemlös. Ruscha inte in i det. En vacker dag upptäcker du att du har varit tvungen att sälja dina fina LEVI's-jeans eller Dressman-byxor, och allt du har kvar ÄR just dom där slitna helblå Umbro-brallerna som du kan töja ut så att det ser ut som att du är totalt missbildad som människa.

Enda gången det är ursäktat att ha mjukispaltor på sig ute är om man typ är ute och joggar eller nåt.
Tränar.
Och då ska det ändå fortfarande vara fullt funktionella byxor. Tänk er den här killen komma in på S.A.T.S och börja träna i braller som han tappar var tionde sekund. :S
Tasty!


För i helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



För i helvete!
Jag gör såna Johan Nordgren-misstag nuförtiden att jag börjar skämmas. Det var roligt i början men nu är det fan pinsamt. :S

Först i förrgår. Jag skulle fixa ris. Såhär gick det:

* Jag tar fram ett decilitermått som sitter ihop med andra, mindre mått.
* Mäter upp ris i decilitermåttet och ställer det åt sidan för att hälla i när vattnet väl kokar
* Vatten ja, .. jag funderar "hur ska jag få i en deciliter vatten i kastrullen när måttet är fullt av ris?
* Ah, pling! .. en idé formar sig... jag kan ju helt enkelt använda det mindre måttet, som rymmer ungefär 50 milliliter och mäta upp två gånger så jag får en hel deciliter.

* Vart är den? Åh, den är här på bordet brevid det fulla decilitermåttet. Bra jag tar den då och fyller den med vatten......  *RRUUUUSSSSSSSSCHH*

Någonstans på vägen har jag totalt glömt bort att decilitermåttet sitter IHOP med dom andra måtten... och så.. *ris över hela golvet* ...


NEJ DET VAR INTE KUL! ... fast okej.. ja garvade nog en del först, jag med :P


Men nu idag skulle jag diska och vad gör jag?? Jo, ett precis likadant klantarsel-misstag.

Återigen:

* Diskar en tallrik, fylld med vatten
* Tar upp den och skrubbar med borsten i botten
* Vänder mig för att titta på klockan (med tallriken i handen)
* Oj, det skvalpar så mycket när jag håller i den, det är nog bäst att jag vänder på den så vattnet hamnar i diskhon.....

Ja nu var ju problemet att jag inte stod vid diskhon när den idén kom till mig.

*SPLASSSS* ... *vatten på golvet*

Vafan, det är som om att tanken kommer till mig bara någon millisekund före jag hinner komma på att det inte är en bra idé.
Impulsen att vända på tallriken har redan hunnit åka iväg till händerna, när plötsligt min hjärna ser vad jag gör och i slow-motion skriker .. "NOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!" :O


Helvete... *torka, torka, torka*


Aja... nu till annat


Jag såg på debatten mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt här om dagen och det slog mig att Mona Sahlin nog inte kommer vinna det här valet.
Man har sett fram emot valet i september just av den anledningen att man äntligen.. ÄNTLIGEN kan få gå till valurnorna och säga "Nu kickar jag ut dom jävlarna!" ... men sen ser man vilken typ av politiker Mona Sahlin är och jag börjar bli rädd för att så inte kommer att ske.

Varför? Jo, Mona Sahlin är ingen folkperson.
Hon kan tala, hon har koll på vad som gäller och är en skicklig politiker. Men hon tilltalar inte det jovialiska i oss; vår avslappnade karaktär. Hon är en tråkig statsman (förlåt.. kvinna) som inte riktigt har den här debatt-förmågan att kunna vara cool-lugn, möta angrepp med fingervisningar utan att behöva andända just fingervisningar.
Nej, Mona Sahlin ger sken av att vara bortkollrad, sur och tvär när nån säger emot henne och det värsta av allt.... istället för att komma med konkreta förslag om hur vi ska göra landet BÄTTRE, så är det enda hon kan göra att peka på var moderaterna har begått misstag och säga "ameh, kolla va ni har gjort råå".

Fredrik Reihnfeldt är däremot en karismatisk man som går hem i stugorna. Han lär vara alla politiskt aktiva tanters våta dröm och kan dra på smilbanden lite då och då för att värma våra hjärtan med tankar som "aaaaw, han bryr sig om oss ändå.. kolla, han skämtar ju .. han ÄR inte så evil ändå".

Nej, skärpning nu, Mona, för i helvete! Släng inte bort det här nu. För att gemene man ska få det bra här i sverige igen och inte hålla på att ta självmord p.g.a det usla sjukförsäkringssystemet så måste du ta dig i kragen och gå nån social kurs eller nåt.
Lär dig hur man bäst tar kontakt med oss svennar och blattar så kommer vi med glädje rösta fram dig i september.

För jag säger bara det: Inte en mandatperiod till med Farbror Blå. Absolut inte!


Persiska Tjejer.. omg! ♥ ♥ Love them!


TILL ALLA TJEJER SOM LÄSER DETTA:
I det här specifika inlägget kommer jag att uttrycka min nyupptäckta förkärlek för persiska tjejer.
Det betyder inte att jag dissar alla andra etniska grupper. I mina ögon är ALLA tjejer på jorden vackra.
Det enda med persiska tjejer är att jag faktiskt har upptäckt att jag fysiskt har börjat dras till dom mer och mer.
I detta inlägg skriver jag så starkt att det kan verka som om att jag definitivt begränsar mig till en enda etnisk grupp, men det är inte sant.
Jag behövde bara skriva av mig lite om det här.
Oroa er inte. Alla tjejer är välkomna i mina armar, oavsett ras, kroppsform, hårfärg, ålder eller annan form av typ-indelning. ;)






Okej, here goes.

Jag har upptäckt att jag är helt galen i persiska tjejer. Det är sant! .. seriously addicted :S ... Hela det här första gångna kvartalet har min övergripande smak sakta men säkert börja skifta.
Ärligt, finns det någon annan typ av tjej som har dom där fantastiska himmelska ögonen? Eller det underbara mörka håret som man bara vill lukta på hela tiden och föra sin fingrar genom?
Okej visst, nu generaliserar jag ganska grovt, men ändå. Den här vändningen är ny för mig.

Jag trodde aldrig att jag skulle attraheras av annat än svenska tjejer. Jag trodde stenhårt att indvandrar-brudar inte skulle ha någon effekt på mig whatsoever.
Men vad i helvete, nu upptäcker jag att så inte är fallet och persiska brudar har påverkat mig mest.
Jag tror det beror på någon slags skiftning i det etablerade celestiala mönstret och månens banas närhet till jorden, vars poler har.....

... eller så kanske det beror på att jag helt enkelt vaknade med morgonstånd och fantiserade om Bahara Golestani. ^^

Nej skämt åsido, men i all ärlighetens namn så tror jag att det mest beror på att jag har tröttnat på svenska bruttor.
Nu menar jag inte den vanliga snälla och trevliga svenska tjejen, som man mer än gärna socialiserar med och absolut inte drar sig för för att ha i tankarna när man sitter i sin allra heligaste stund och spelar fickpingis. ^^
Nej, det jag menar är den där fisförnäma partyblonda kategorin som identifierar sig med att vara raggnings-byten på krogen och som vi killar trots allt, även om vi inte erkänner det, finner rätt attraktiva; trots deras mer eller mindre bitchiga personlighet. (Detta faktum beror nog på att vi är rätt simpla, ytliga varelser; vi människor som har snopp, tyvärr. Vi skulle aldrig kunna se på en snygg tjej och bli avtänd p.g.a hennes personlighet. Inte HELT iallafall)
Nu säger jag inte heller att utseende är allt, men det finns en stor del som hänger på det; för jag menar ärligt, om det inte finns åtminstone NÅNTING litet som attraherar rent utseendemässigt sett, så kommer man aldrig kunna avancera förbi stadiet "vän".

Men hursomhelst, dessa svenska typexempel som man förr i tiden drömde om, har jag blivit led på att tråna efter. Dom och deras platinablonderade stereotyp. Dom ger ingen feedback överhuvudtaget och kan inte ta komplimanger för fem öre. Dom är så vana vid att folk stöter på dom att dom har blivit naturligt bitchiga. Säger man att man tycker dom är söta så svarar dom med att man är äcklig. Snacka om anti-klimax right then and there!

Det är skilnad med persiska tjejer. Säger man att någon av dom är söta så blir dom faktiskt glada, tänka sig. Att ge dom en komplimang resulterar alltid i ett leende som man villigt skulle kunna gå genom sju helveten för att få se igen.
Sålunda är det väl iofs med många invandrartjejer i allmänhet, och jag vet egentligen inte varför just persiska tjejer har fått mig på fall så ordentligt... ärligt, jag vet faktiskt inte :S ....
Turkar, araber.. alltså, jag vet inte .. något i orden klingar fel på något sätt. Men "persiska" ... det låter så exotiskt och skönt i munnen på något sätt... säg det.. testa själva... pääärssisska .. mmm! ^^

Sen är det självklart inte bara ordet som spelar roll. Riktigt så simpel är jag inte ;) Det FINNS typexempel också, både bland kändisar (kommer längre ner) och bland mina bloggar-kollegor ^^ Exempel som bevisar att jag har åtminstone delvis sant.

Nu har jag inget emot araber eller turkar specifikt sådär, men perser känns mera mjuka på något konstigt sätt. Som Maz Jobrani säger i Axis of Evil Comedy Tour:
"We are not arab, we are pääääärziaaan. Like the rug, hello? Colorful, handwoven. We are not dangerous.. okay we have a nuclear program, but it is a peacful nuclear program. We blow you up and then we hug youu." ^^

Näe, perser ftw. :)
Jag känner t.ex ett par trevliga persiska tjejer som bloggar här som är LIVSFARLIGT vackra. Vi snackar "holy crap!!" nu! ^^
Man började med att kolla lite på deras bloggar, fick se hur dom såg ut och sen bah "WHAT? FINNS SÅNA DÄR I SVERIGE? GE MIG ♥ " XD
Dom kan få en att tappa andan :) Naturligt vackra och sen charmiga i bloggen så man blir sådär lagom varm när man läser om deras dagliga bestyr.



Och ska jag ta upp dom persiska typexemplen???

...


...
..

Tror ni att ni är redo för det???


...

jag varnar, det gör ont i hjärtat att se dom ^^


...

..
okej då ..

Ska vi ta exempel svart-på-vitt så kan jag ju nämna Uldouz Gharehchaei:







Eller norska BB-deltagaren Aylar Lie:






Eller min absoluta favorit, ♥ Bahar Golestani ♥ (Seriöst, kolla! OMFG!! Kan man dö för det leendet, eller?!) :





(Ja, självklart ser jag att tuttarna visas lite extra mycket.. vafan, man är väl kille eller!? ^^ men jag är faktiskt ärlig när jag säger att jag verkligen ÄLSKAR hennes leende! Hon är bara så jävla vacker)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ja okej, nu vet jag också att dessa specifika tjejer råkar vara modeller (en yrkesgrupp som finns representerade bland alla etniska raser, jovisst) och att inte alla ser ut sådär (dööh!!), men de spelar ingen roll. När dom väl är vackra, så är dom vackra på ett sätt som får hjärtat att koka och en viss annan sak att piggna till som om den gick på knark. Kolla bara på dom som bloggar här. Dom är inte modeller (tror jag inte iaf ^^) och ändå är dom så förkrossande vackra. :O
Seriously, jag har fallit för persiska brudar så det känns som att någon har lagt krokben för mig!

Hmmm.. undrar ifall det kan ha något att göra med att jag bor i Jordbro....

Sen vet ju inte jag än om det här bara är en tillfällig fas jag går igenom eller om jag faktiskt är ärlig mot mig själv när jag säger "det finns fan något speciellt med dom som gör att jag försöker sträcka på mig lite extra mycket när dom går förbi" ^^

Tyvärr har ju vi svenska killar inte särskilt lätt för att hitta persiska tjejer som gillar just svenskar. Iallafall inte lika lätt som blonda tjejer har med att hitta sjuttioelva-tusen invandrarkillar som dreglar över deras barbiedocka-look.

Någon som har något tips om hur man ska göra för att få persiska tjejer på fall? ^^ Eller iallafall VAR dom befinner sig (i stan såväl som på internet) och var man kan ragga på dom, så man iallafall har en ärlig chans?? :) Nu låter jag värsta begränsad i mitt register av potentiella ragg, men missförstå mig inte; det är rätt så lättvindigt menat. Självfallet är jag lika öppen för alla brudar som alltid och svenska tjejer kommer naturligtvis alltid att ha en stor plats i hjärtat.
Men givetvis, känner ni till uteställen eller chatrum för persiska singel-tjejer, så tveka inte.
Langa! ^^ haha

Nej fan, nog om det här. Nu lunch! ^^

PEACE!


Vaknade med djupa tankar idag


Shitt :S Jag vaknade nyss och var tvungen att skriva ner nånting som jag låg och tänkte på.

Och jag låg och tänkte på engelska... så då blir det engelska nu dårå..


Regarding death

Do we cry, simply because we have lost someone? Is death something to be feared because it takes away our loved ones from us?

No, it hurts when someone dies because we don't know if we will ever see each other again. That's the real pain. To lose someone is not a natural incentive for sadness; not if you know that you will be together once more someday; in one way or another.
But what we fear is to not know what lies beyond the veil of death. Our insecurity and ignorance makes us fragile and afraid.
We cry because even though faith inspires us to believe otherwise, we are still mere mortals, and something within us will always strive to doubt that which we can not see or touch or talk to. Our tendency to disbelief is our everlasting torment.

If we knew for certain that there was an afterlife, there would be no need for tears, would there? We will, after all, everyone of us walk down that path of death and if there is something beyond, then our loved ones will greet us and we will see them again one day.
But to firmly believe that there is no more to life than life itself; to truly believe that after life there is simply oblivion... that is our closest experience of hell.


Det här kan låta som ett rim eller en dikt eller nåt sånt skit, men nej, det här låg jag och tänkte på under småtimmarna idag.


Oj shitt, jag måste dra! :O
Ska på en "kassakurs".

Later!

Video från flytten


Ja okej, alla ni som vill se mig upfront och live. Här är en video från när jag flyttade för typ två veckor sen.

Det är taget med min mobilkamera så kvaliteten blev inte så bra som den hade kunnat bli med min digitalkamera... MEN..

Det som fångades var, i min mening, väl värt att dokumentera ^^


OBS: Pausa mixpoden här till höger innan du kollar, så inte den kör sin bakgrundsmusik och stör. Videon har självklart ljud också.







En av mina gamla godingar



Vi tar den igen då .. bara för att jag överträffade mig själv den gången ^^ Fast nu med modifikation


LIVE från Herr Latex hjärna; här är Voice of Latex!
Programledare:
Herr Latex!

Tack tack.
*kamerabyte*

Dagens debatt är
- Ska man förbjuda ordet negerboll?? -

Svaret är naturligtvis ett rungande ja!
Detta klargör vår medborgarrättsförespråkare, Herr Latex, som vi har med oss här i studion idag. Välkommen Latex. Kan du förklara lite mer kring er ståndpunkt?

Självfallet, Latex.

*Kamerabyte, vidvinkelzoom*

Jag tycker det är fruktansvärt okänsligt mot bollens personlighet, att kränka en konfekt så totalt genom att kalla den neger; det är ett väldigt bakåtsträvande i relation till den nya fina värld våra älskade myndigheter försöker forma, där alla maträtter ska få behålla just det.. sina maträtt-igheter.

Alla bakverk ska vara lika mycket värda. Oavsett om dom är hembakta eller köpta på ICA; alla har en plats i vårt samhälle.
Mamma boll, Pappa boll och inte minst lilla pluttebollen ska alla kunna med gemensam röst säga att dom inte känner sig det minsta diskriminerade i vårt land.

Denna heta debatt om ordet "negerboll" har bringat till ytan andra kontroversiella etiketter som hitills ansetts vara acceptabla.
Bl.a så har alla marsipantårtor lagt fram ett förslag om att alla i deras familj ska kunna klassas som "prinsesstårtor". Dom hävdar att dom inte bara är ting gjorda av marsipan, dom har karaktär också, många är tillomed av kunglig börd.

Vidare vill Wienerbröden inte längre heta Wienerbröd, då många i denna grupp inte känner sig ett dugg österrikiska och därav har en motion lagts fram med mera anständiga förslag.

Bland förslagen kan nämnas Fyllningsbröd, Frasrulle och Vi-Wienerbröd-som-inte-gjorts-i-Österrike.


I en intervju på stan närmades vår medborgarrättsrörelse av en pirog som berättade lite om alla pirogers dröm:

..att inte behöva vara kända via deras titlar Pi-, utan helt enkelt bli tilltalade som en jämlike via deras förnamn, Roger.


*kamerabyte*

I sann anda av denna nya inriktning har vi också valt att öppna diskussioner för att införa nya högtidsdagar hängivna åt alla möjliga bakverk, så att inte bara Semlan ska få ha en särskild dag då man festar med/på den.
Det har länge erkännts att Semlan som elitistisk bakelse propsat på att den och bara den ska ha en dag tillägnad sig, men nu vill vi alltså att dörren ska stå öppen för alla.


Prinsesstårtor, piroger och wienerbröd.. Dessa är bara toppen av isberget av alla rättigheter som länge har kränkts och nu ska få det erkännande som dom så rätteligen förtjänar!


*tystnad*


*Programledar-Latex tittar på Aktivist-Latex med en outgrundlig blick*


Tack för den.. eeh, lysande framtidsutsikten, Herr Latex.

*tittar menfullt in i kameran*


Har DU fler frågor och tankar angående sårade bageriprodukter och deras känslor, maila oss på sidan www.Latexbrain.com/Voice_of_Latex/Offended_pastries.html


Vi är strax tillbaka efter reklamen.


*que music, fading out... aaaand, we're  clear!*


----


Denna sändning sponsras av orden:


"usch-för-att-kalla-en-människa-neger -men-jag-har-aldrig-varit-med-om-att-en-negerboll-har-känt-sig-kränkt-vid-sin-rätta-benämning"



Proven wrong


Okej, ni vet att jag höll fingrarna i kors när jag sa de där om hundra spänn, eller hur? ;)  XD

Men seriöst, det här hade jag inte väntat mig :S jag är rätt förbluffad :O ..

Det var inte så att jag höll på Timoteij (dom var inte ens särskilt snygga; möjligtvis hon med gitarren kanske) men jag trodde ärligt att deras exponering hade gått till så stor överdrift att dom skulle vinna enbart p.g.a det.

Tji fick jag ^^

Men den låt som faktiskt vann var inte särskilt bra, om jag ska vara ärlig. Anna Bergendahls låt var en parentes tyckte jag. Inget speciellt. Ett enda stort "mjä".

Men men... Europas jury OCH svenska folket har än en gång bevisat hur urbota dålig smak dom har.



Melodi, näe ... cirkusfestivalen


Sitter just nu och kollar på Dolph Lundgrens nyinförskaffade skötebarn. Ja jag menar Cirkusfestivalen... (ja vet, ovanligt för att vara mig, men jag var tvungen när dom sa att Sly Stallone skulle medverka *vilket i sig var rätt dåligt*) och jag lovar er nu, till absolut 100%, dom där blondskorna Timotej kommer att vinna. Det är helt uppenbart. Dom är unga, blonda, tjejer, och dom är överexponerade i media.

Senaste veckorna har tidningar och TV ätit upp dom små tonåringarna så tillvida att vi kommer garanterat få höra deras låt under merparten av sommaren. Visst, dom har en trallvänlig låt och är inte sådär typiskt schlager-aktiga som alla dom andra låtarna är (smärtsamt långsamma ballader eller rockig mespop), men om dom vinner så tycker jag dom borde vinna av rätt anledning.

Men det är just därför jag kallar det här för just Cirkusfestivalen, för fokus har flyttats från det första syftet. Det handlar inte om hur bra man kan sjunga eller hur skön själva melodin är.
Nej, det handlar om vem som har den mest storslagna pyrotekniken i numret eller snyggast och akrobater på scenen eller den som har media-runkat allmänheten bäst under den gågna månaden.

Och sen är ändå allt meningslöst i det långa loppet, då grannländerna ändå bara röstar på varandra i europa-tävlingen.

Vad mer kommer hända ikväll? Tja, kvällens tävling är ju överröst av flickidoler (Darin, Eric Saade, Ola, Salem Al Fakir) så jag antar att en stor procent av sveriges unga flickor kommer att få slaganfall och ruschas till akuten under natten.
Sylvester Stallone kommer att bli kär i Jessica Anderson när han har fått en kopia av kvällens sändning från "Doffe". Krävs ingen raketforskare för att inse det.
Dolph Lundgren kommer hissas och Peter Jöback gör sin sista cirkusfestival nånsin när han inser att han inte längre är lika snygg som dom unga flickidolerna.


Nu ska jag fortsätta titta.. och sen ska vi se vem som vann .... Ni alla som läser det här får hundra spänn om inte Timotej vinner..


Situationen i min nya lägenhet


Jag ÄLSKAR min nya lägenhet! Den är helt fantastisk. Särskilt nu när den är möblerad :)

Visst är den sliten, liten, lite skitig och har tapeter från typ Dacke-fejden... men den är MIN!!! ^^ Jag kan göra vadsomhelst här (inom rimliga gränser dårå).. jag är kung här! Här lyder man under MIN lag! :D ... me like very much! ^^ det här slår fan att ha stadiga regelbundna pök :)

Men..

Det finns vissa saker som jag stör mig på (big surprise, de gör man alltid) och dom ska jag bara redogöra för och klaga lite på så jag kan gå vidare sen.

Bland annat en sak som är lite jobbig är att jag bor exakt precis mitt i ett oväsen-centrum.
Låt mig förklara:

* Det är väldigt lyhört genom dörren till trappuppgången. Varje gång någon kommer in genom porten låter det som att dom klampar in i min lägenhet.
* Utanför balkongen går det en väg som är mer trafikerad av bilar än en sån väg egentligen borde vara.
* Utanför min gavel-vägg ligger en backe där dagisbarn frekvent åker pulka och skriker och stojar.
* I riktningen som går tvärsemot balkongen och passande nog också är samma vägg jag har huvudkudden mot, där finns lämpligt nog.. ett garage bakom väggen. .... :S .. varje gång mannen (jag säger "mannen" för det är bara män som riktigt rivstartar sådär ur ett garage) kör till jobbet så känns det som om man är med i Svenska Rallyt.

Tror ni det är slut där? nej, för det finns två riktningar till.... upp.. och ner.

* Ovanför mig har vi en polsk fembarns-familj, vars ung-helveten stampar i mitt tak varje morgon så jag inte får sova ut om jag råkar ha turen att ha sovmorgon. Fan, sätt glinen på dagis! Det är det barnfängelsena är till för.

* Och rakt under mitt golv... har vi ingenting mindre än allas vår älskade tvättstuga. Jag har vaggats till sömns av samma centrifug-rytm som skrämmer slag på mig om dagarna. Jag svär, det låter som om en bil står på tomgångskörning när centrifugen är igång och jag kan bokstavligt talat KÄNNA vibrationerna.

Hmm, skönt kanske när man har sex.... *mental note*

Så, slutsatsen är att praktiskt taget ALLA fronter och riktningar för oväsen på ett eller annat sätt.


Förutom detta så är mitt enda andra klagomål att det luktar rätt konstigt i den här lägenheten.
Inte att det luktar illa... bara konstigt. Det slår mig varje gång jag kommer in utifrån. ... weird..

Sen är det tapeterna. Dom i vardagsrummet ser ut som tapeter man kan vänta sig hemma hos en hobbymormor som tar dagspromenader och virkar till Ring så Spelar vi.

Men dom gräsligaste är tapeterna i hallen! ... tänk er en randig pyjamas. En GRÅ randig pyjamas. :S ... jag säger inget mer.
Låt mig bara säga... jag köpte roller och färgpyts i centrum av en anledning.


Sen det här med inflyttningsfest.... jag har aldrig annordnat någon sån förut .. hur gör man? .. jag är ingen catering-person direkt. Bjuder man för många så får de inte plats, och bjuder man för få så är det inte kul, varken för mig eller dom som inte blir bjudna.
Jag skulle vilja bjuda alla, men storleken på interiören och ekonomin i sig skriker åt mig att det är en omöjlighet.

Snälla, ge mig tips.


Nepp! Nu ska jag kolla film.

Laterz!!

Puss, tjejer! Varmt handslag, gräbbz!


Dags att ta farväl


Så har då dagen kommit (imorgon) som jag ska flytta härifrån med både säng, dator, TV och allt det som jag identifierar mig med. :( Sorgligt men sant.

Jag har bott på den här platsen i 7 år och haft många .. intressanta .. minnen, men nu är det slut. Nu ska jag inta min nya lägenhet och jag gör så med huvudet högt. :)


Idag är sista gången vi går över med en massa små-skit innan stora lasset går imorgon så det gäller att jag tar ner allt som står på hyllor och bord och sånt. Imorgon börjar nya livet ^^ och alla ni som är nyfikna får givetvis komma och hälsa på. :)

Tjejer får gärna sova över ;) mohaha


Så jag skriver nu om detta idag lite såhär i förväg, för chansen är väl rätt så stor att jag imorgon och .. tja, över hela helgen, kommer ha fullt upp med att få ordning på nya lägenheten. :)


En liten fotnot: den nya processorn strejkade. Den var tydligen inte kompatibel med mitt moderkort på rätt sätt, men när jag mailade snubben som hade skrytit med att han "självklart skulle ge returrätt om varann inte fungerade" svarade mig rätt och slätt att, "näe, det räknas inte som produktfel om det är okmpatibelt".

Så i runda slag bad han mig dra åt helvete och försöka kränga den på nån annan, för han ville inte ha tillbaks den.

Fucker.


Aja, nu ska jag "rulla" vidare, som en viss gullig individ nyligen sa till mig ^^ .. lät så kul :)

Farväl du gamla lägenhet.
Nästa gång jag skriver HÄR, blir det nog från nya stället. :)

Tjooo!


RSS 2.0