En av mina gamla godingar



Vi tar den igen då .. bara för att jag överträffade mig själv den gången ^^ Fast nu med modifikation


LIVE från Herr Latex hjärna; här är Voice of Latex!
Programledare:
Herr Latex!

Tack tack.
*kamerabyte*

Dagens debatt är
- Ska man förbjuda ordet negerboll?? -

Svaret är naturligtvis ett rungande ja!
Detta klargör vår medborgarrättsförespråkare, Herr Latex, som vi har med oss här i studion idag. Välkommen Latex. Kan du förklara lite mer kring er ståndpunkt?

Självfallet, Latex.

*Kamerabyte, vidvinkelzoom*

Jag tycker det är fruktansvärt okänsligt mot bollens personlighet, att kränka en konfekt så totalt genom att kalla den neger; det är ett väldigt bakåtsträvande i relation till den nya fina värld våra älskade myndigheter försöker forma, där alla maträtter ska få behålla just det.. sina maträtt-igheter.

Alla bakverk ska vara lika mycket värda. Oavsett om dom är hembakta eller köpta på ICA; alla har en plats i vårt samhälle.
Mamma boll, Pappa boll och inte minst lilla pluttebollen ska alla kunna med gemensam röst säga att dom inte känner sig det minsta diskriminerade i vårt land.

Denna heta debatt om ordet "negerboll" har bringat till ytan andra kontroversiella etiketter som hitills ansetts vara acceptabla.
Bl.a så har alla marsipantårtor lagt fram ett förslag om att alla i deras familj ska kunna klassas som "prinsesstårtor". Dom hävdar att dom inte bara är ting gjorda av marsipan, dom har karaktär också, många är tillomed av kunglig börd.

Vidare vill Wienerbröden inte längre heta Wienerbröd, då många i denna grupp inte känner sig ett dugg österrikiska och därav har en motion lagts fram med mera anständiga förslag.

Bland förslagen kan nämnas Fyllningsbröd, Frasrulle och Vi-Wienerbröd-som-inte-gjorts-i-Österrike.


I en intervju på stan närmades vår medborgarrättsrörelse av en pirog som berättade lite om alla pirogers dröm:

..att inte behöva vara kända via deras titlar Pi-, utan helt enkelt bli tilltalade som en jämlike via deras förnamn, Roger.


*kamerabyte*

I sann anda av denna nya inriktning har vi också valt att öppna diskussioner för att införa nya högtidsdagar hängivna åt alla möjliga bakverk, så att inte bara Semlan ska få ha en särskild dag då man festar med/på den.
Det har länge erkännts att Semlan som elitistisk bakelse propsat på att den och bara den ska ha en dag tillägnad sig, men nu vill vi alltså att dörren ska stå öppen för alla.


Prinsesstårtor, piroger och wienerbröd.. Dessa är bara toppen av isberget av alla rättigheter som länge har kränkts och nu ska få det erkännande som dom så rätteligen förtjänar!


*tystnad*


*Programledar-Latex tittar på Aktivist-Latex med en outgrundlig blick*


Tack för den.. eeh, lysande framtidsutsikten, Herr Latex.

*tittar menfullt in i kameran*


Har DU fler frågor och tankar angående sårade bageriprodukter och deras känslor, maila oss på sidan www.Latexbrain.com/Voice_of_Latex/Offended_pastries.html


Vi är strax tillbaka efter reklamen.


*que music, fading out... aaaand, we're  clear!*


----


Denna sändning sponsras av orden:


"usch-för-att-kalla-en-människa-neger -men-jag-har-aldrig-varit-med-om-att-en-negerboll-har-känt-sig-kränkt-vid-sin-rätta-benämning"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0