Skeva begrepp

 
Alltså, jag är så trött på begreppet "Det som inte dödar gör en starkare" ... snacka om skevt talesätt som inte alls stämmer.

Det bygger på någon föråldrad, darwinistisk princip där man inbillar sig att saker som våldtäkt, misshandel och ren och skär ondska skulle på något sätt göra en person starkare för att dom "lyckats" tagit sig igenom det. Vilken massa bull!

Det enda det resulterar i är en trasig själ som är än mer predisponerad för att falla in i dåligt sällskap, dåliga laster samt en ännu mer cynisk syn på världen. Det handlar inte om att "göras starkare"; det handlar om att man i dom flesta fall som ett resultat blir bitter och agressiv.

Däremot älskar jag folk som av olika anledningar oftast anammar det här uttrycket, såna som inte ger upp och inte väljer den enkla och egoistiska vägen ut. Och det är väl det enda som ursäktar det här uttrycket anser jag; att det på något sätt kanske lyckas motivera en förlorad själ till att kämpa vidare, men som ett gravt, logiskt koncept så är det bara trams.



Runktrött


Näe, nu har vi inte varit snuskiga på ett tag här, så nu lägger vi in ett typiskt "Fråga Olle" inlägg bara för att.
 
 
Nu är jag fan runktrött igen.

.. och nej, det innebär inte att jag är trött på att runka, tvärtom. ^^ Att runka är fan awesome!! :D Det är ju ett av livets allra små heligaste nöjen! :)

Jag menar, vilket annat nöje ger oss sexuellt frustrerade killar både tillfredsställelse då vi inte har tillgång till kvinnor på nära håll OCH samtidigt räddar oss (generellt sett) från att bli våldtäktsmän? ^^ När man avreagerar sig på "egen hand" så släpper behovet och man slipper gå omkring som en rabiat zombie med bara en sak på hjärnan.
Kort sagt, runka är nåt som är bra för alla. :)
 

Med runktrött menar jag dock att jag kommer på mig själv med att nicka till medan jag dansar hambo med dasen.
 
 
 
 
 
*OCH NU FÖLJER INFORMATIVT NATURPROGRAM*
 
 
Det är nämligen så, att när man runkar så frisläpps nånting som kallas för endorfiner i hjärnan, ett ämne som har liknande effekter som nedåttjack ger oss (t.ex heroin, hasch, osv) , fast självklart i mycket mildare form då det är kroppens eget preparat och inte är nånstans i närheten av att vara lika koncentrerat som nerv-lugnande narkotika.

Är man då redan trött, likt jag är nu då jag endast sov typ fyra timmar den senaste natten, så blir det en enormt stark inverkan på kroppen om man runkar i kombination med att vara utmattad.
Kort sagt, om du är typiskt trött (dvs sitter och gäspar konstant osv) medans du runkar, så kan det lätt hända att du nickar till och inser det först långt senare när du vaknar upp med dicken i hand, tungan utanför munnen och ett ganska förvånat uttryck i ansiktet.

Att trötthet och onani går hand i hand vad gäller lättheten att somna in är onekligen glasklart....

... därför kan man väl också påpeka då.. att det inte finns något skönare sätt att somna på. För när fantasin får jobba övertid i en pre-REM fas; då hjärnan är som mest avslappnad i vaket tillstånd samt att dess förmåga att vara kreativ är som starkast, gör det mixturen till en otvetydig awesome upplevelse innan man sätter punkt för dagen och flyter bort i ingenmansland.

Runka sig till sömns är bland det bästa som finns. OH YESSS!!  I SAID IT!!  ^^

Big deal.
Nu ska jag käka kiwi.

Laterz! ^^
 

RSS 2.0