Can't make you love me

 
 
 
For some reason... this music fits me perfectly right now..

Ojoj ... länge sen

Jag får be om ursäkt för att jag inte har skrivit här på lääääänge.. men som sagt, det går i faser, och rätt mycket har hänt som har hållit mig upptagen på annat håll.

Jag har fyllt år (fick inte de jag önskade, you bastards), vi har haft bilbränder i stockholms förorter, jag har fått timanställning för att chippa böcker på biblioteket (fats bara tillfälligt period-jobb men ändå), osv osv..
 
...största anledningen till att jag inte kommit in här o uppdaterat på länge är för att jag har börjat ha teaterföreställningar nu i Maj och Juni. Det är skitkul, men herregud vad de sliter på en. Det paralellt med att jobba/praktisera gör att man oftast bara vill gå o lägga sig när man kommer hem och helgen spenderas mest till att ... ja.. sova XD
 
Men det har hänt många roliga saker också :) har badat med en massa olika folk vid olika tillfällen ^^ (kan lägga upp lite bilder på det sen) och jag har .......
 
... äh, vet ni vad. Jag skriver mer när jag känner för det. ^^ Just nu är jag inte så skrivsugen, men det kommer nog. :)
 
Tja så länge.

RSS 2.0