Farväl Jordbro Bibliotek



En era har just gått i graven.. ... jag slutade på biblioteket i torsdags :( .. skittrist.

Ärligt nu, det kanske inte låter som värsta drömjobbet, och själva arbetsuppgifterna kanske inte är världens roligaste heller, men sällskapet.. kollegorna.. människorna... dom gjorde det så grymt värt att dra dit varje dag.
Och bibblan gav mig det i en såpass stor mängd att jag aldrig ens såg mig om en enda gång efter det faktum att jag inte ens fick lön, utan bara minimum-bitchen.

God damn, i'm gonna miss them all. Elev X, eleverna A och B ... för att inte tala om elev Y. Fan, om man kan bli kär i en tolvårig tjej så har jag nog blivit det. Inte på sexuellt vis förstås, men typ som att man skulle vilja ha henne som en lillasyster eller något. ^^


Här är en video som jag gjorde för att hedra min tid på Jordbro Bibliotek. :'(

(OBS: tryck först på paus i mixpoden till höger innan ni kör videon, så att inte bakgrundsljuden i bloggen stör)







Nu är det söndag och imorgon ska jag börja på ett nytt ställe.... på GAME, no doubt ... ^^ ja, det låter faktiskt riktigt bra och det är det också. Särskilt med arbetskamrater som Jessica och Kristoffer :) .. jag var inne och snackade med dom för typ en vecka sedan och dom är ju grymma, alltså...
... men man kan ändå inte hjälpa att det känns en smula skrämmande trots det ... det är ju trots allt så varje gång som man börjar på ett nytt ställe... allt annat skulle vara onaturligt.

Så håll tummarna för mig nu. Jag behöver det. ^^ Don't wanna let them down.

Och låt oss hoppas att den gamla Kent har mognat och vuxit upp såtillvida att även om man har varit en human BEing, så kommer en tid då man inser att man borde bli en human DOing som alla andra. Det har varit väntat. In i ekorrhjulet och vandra ^^


Vad mer?

Hmm... jo! Idag ska jag till farsans minneslund med mamma. Underligt att vi gör det på Mors Dag ^^ men men.. vi gjorde det även förra Mors Dag så det är väl inte så über-strange. Det är jävligt fint väder så det ska bli riktigt skönt att köra in cykeln på en långkörare :)

Sen måste jag snacka med Fokus också. Hoppas dom går med på att frysa mitt medlemsskap återigen, denna gång över sommaren.
Jag menar, vem i sitt rätta sinne drar till gymmet under den enda årstiden då man faktiskt kan gå ut och promenera i sommarvärmen???? :S


Förresten.. jag ska ju börja på GAME.. och när vi ändå är på ämnet spel, så kan jag nämna att jag igår äntligen fick tag i Darksiders ^^

Coolt ^^ Ett nytt spel i lagom tid till att jag varvade Prototype ^^ Ett avbyter ett annat liksom.
Jag hade riktiga förväntningarna på det, men än så länge så håller det bara i stort sett vad det lovar. Det påminner i stil om Brütal Legend och i utförande om Batman: Arkham Asylum, på det sättet att det är ännu ett POTE-spel (egenhändigt konstruerad titel som betyder Progress Only Through Evolution; alltså det finns skräddarsydda hinder som ligger utströdda som på en hinderbana, stoppar huvudkaraktärens framgång tills dess att han/hon har utvecklat en ny, specifik kraft eller förmåga som möjliggör att han/hon kan överkomma just det hindret)

Typiska POTE-spel är just Batman AA och Darksiders. Jag vet inte, men det känns så uppgjort på något sätt, när man i ett spel stöter på ett hinder där man direkt inser att "aha, här kan jag bara komma upp om jag har antingen nån form av grappling-hook eller typ vingar" och så går man bara och väntar på att man ska utveckla såna krafter. Jag tycker det känns lite slött och i stort rätt så uttjatat, för vi har sett det förr.
Hindren måste inte vara så obviously skräddarsydda. Mer originalitet och MYCKE mer diskretion, tack! ^^

Och vad händer i Naruto Shippuuden då? ... ja äntligen så kommer Naruto att fejsa Pain. Och det var bara en miljon avsnitt fram tills dess kändes det som. Men jag tror fan att det är Gud eller nån som har gjort så att sista avsnittet innan jag börjar på en ny praktikplats är värsta cliffhangern! ^^ Säkert av omtanke. För då har jag liksom något att se fram emot :D haha.


Nej nu ska jag käka frulle och sen göra mig i ordning för cykelturen :)

Vi hörs, mina små rugrats.
Och återigen: tack för tiden, Jordbro Bibliotek.



Regnet ger oss mer än vi faktiskt anar


Jag älskar sån här luft...

Just sånhär luft, när man känner regnet i luften.
Den är så fräsch, så full av liv.
Där gångvägar finns, kolliderar fuktigheten med en doft av sur asfalt.
Värmen har avdunstat; regnet har givit gräset en frisk slöja av dagg och gjort jordens mull mjuk.
Gruset på fotbollsplanen har antagit en mörkare färgton och marken drar en lättnadens suck.

Precis som man blir glad av den stekande värmen under en fin, solig sommardag, blir man lika glad när regnets sköna famn berikar jorden och luften med sin härlighet.
Det är en sån befriande känsla. Den kan inte förklaras. Den måste inandas.

Jag älskar sånhär luft...


As simple as that



Tre anledningar till varför jag måste överleva nästa årtionde:

* Infinity: quest for earth

* Elite 4

* Mass Effect 3


JOYGASM!!!!!


Vaknade med lite olika tankegångar


Godmorgon allihop.

Jag vaknade upp med lite filosofiska tankar idag.


(1) Är det någon mer än jag som stör sig lite på orden "fake bröst" eller "falska bröst"? .. alltså, bröst med implantat...
Brösten i sig är ju fortfarande riktiga bröst, inte fake på något sätt. Det är inte som att brösten har blivit utbytta till proteser eller något. Dom är fortfarande där, på samma plats som dom alltid har varit.

Dom är bara moddade ^^ förändrade, utbyggda... renoverade XD .. det är allt. Utfyllda och förstorade inifrån, men inte ett dugg falska för det, eftersom dom fortfarande är samma bröst som kvinnan blivit född med.
Hade man däremot skurit av dom helt och ersatt dom med två mjölksäckar.. DÅ hade jag accepterat det som Fake-bröst ^^

Nu snackar jag inte om att jag gillar silikonbröst, för det vet jag inte än om jag gör. jag måste få känna på ett par först innan jag kan uttala mig i den frågan ^^
Men det hör inte hit. Vad jag menar är bara att man ska akta sig med vad man säger. "Falska" har en stark klang av att brösten i sig skulle vara helt käpprätt åt helvete oäkta, och då menar jag hela paketet.. inte bara vad som är instoppade i dom.
Grammatik-polis, jag vet ^^


(2) Varför känner sig tonåringar idag tvingade att typ alltid skriva något i stil med "ni kan inte sänka mig" eller "jag bryr mig inte om vad ni tycker" eller liknande på sina presentationer? Har världen blivit så jävla kall och otrevlig att man inte ens kan presentera sig själv utan att vara tvungen att först av allt försvara sig mot eventuella angrepp och personliga påhopp?
Själklart gör inte alla så, men om man kollar närmre på alla communitys överlag så är det rätt så stor procentdel som gör så, särskilt när det gäller tjejer. :S

Varför är det så? .. Varför MÅSTE det vara så?


Huvaligen. Jag vill ha mer kärlek i världen. Fan.
Alla tänker bara på sig själva idag. Hur man ska tjäna mest på någon annans olycka eller typ .. skönt att "det där hemska" hände någon annan, inte mig.. osv.
Själviskheten genomsyrar våra hem och hus. Vafan hände med peace, love and understanding?

Nej ursäkta, jag vet. Det är en omöjlighet så länge varenda vrå av vårt samhälle stinker av Svarta Handsken (den Moderata regeringen). Dom är ansvariga för stort lidande... och vidare är dom INDIREKT ansvariga för att ännu fler påverkas genom andra-hands inflytande.
Tjej A eller kille B måste vara kalla i en kall värld, helt enkelt. Arbeten outsourcas till fattiga U-länder där befolkningen jobbar för en skrattretande summa mynt, sjukförsäkringen granskar individer under lupp och vägrar använda sina hjärtan, vilket resulterar i att folk tar självmord hellre än att jobba på ett arbete med en arbetsFÖRHINDRANDE skada.. kort sagt.. samhällen faller ihop.

USCH!

Nu vill jag se en förändring. Ge mig glada flickor som dansar (gärna lättklädda, ^^ mohaha!) i sommarens solsken i en värld där alla bryr sig om varandra..... osv osv.

Vafan, lite medmänsklighet... ska det vara så svårt att begära?


Mycket har hänt.. får se om jag minns allt

(Låten är tillägnad mitt ex. Jag har tänkt på henne på sistone och jag ska erkänna att jag saknar henne, fast vi har inte känslor för varandra längre. Så det är på ett bra sätt jag saknar henne .. inte ett helvete-vad-livet-är-skit sätt  ^^
Sen de tog slut så har vi blivit bra kompisar utan underliggande agendor.
Men jag tycker iallafall man har rätt att bli lite nostalgisk ibland. :)

Nu är det kanske inte riktigt rätt låt, för jag valde inte den för att liksom älta sorgen om att det tog slut, utan mera att det var en vacker tid vi hade, synd bara att det tog slut som det gjorde. :) Nu har hon gått vidare och så även jag och jag önskar henne all lycka :) ^^ ... )



Iallafall..

Oj då ^^ nästan 3 veckor sen mitt senaste inlägg.... har det verkligen gått så lång tid? :O .. helt otroligt..

Men jag tänker inte "be om ursäkt" som så många bimbo-bloggare gör, bara för att folk ska tycka bättre om dom ifall dom fjäskar.
Alltså, såhär är det... om ni fortfarande läser min blogg - fan va kul! :) ... gör ni det inte - så kan jag ropa "fuck off då!" eftersom ni ärligt talat ändå inte kommer se det här då ni inte längre läser. XD haha

Okej vad har hänt? en jävla massa.

Jag tar det i punktnotiser.


* Jag har bakat, och bränt min första skapelse.

* Jag har varit på Valborg och sett både fyrverkerier och en brasa

* Jag fick INTE jobbet på GW, men fick ett uppmuntrande "maybe next time". Det är iofs rätt snällt av dom att säga så, för många bara skiter i att höra av sig överhuvudtaget.

* Min XBOX 360 fick Red Ring of Death!!!! :O ... error 0020 .. men vad större nyhet är.... jag fixade den helt själv! :D Grejen är den att garantin hade gått ut då jag redan hade öppnat den en gång tidigare för att fixa en dålig dvd läsare. Därför hade det kostat offantliga summor att få den reparerad....

Liksom.. that i don't need... utgifter är hemska saker..

men... jag kollade på självhjälps-videoklipp på youtube och köpte in skruvar och brickor från clas ohlson för kanske typ 30 spänn sammanlagt.... och med mitt tekniska geni så lyckades jag pilla på moderkortet tills det stönade högt "DÄR! JA! O HERREGU! DÄR ÄR RÄTTA STÄLLET!". Då visste jag att kylflänsen satt fast ordentligt. ^^

* Jag har fyllt år! :D 27 år ... tänka sig.
Det var ju alldeles nyss man var 24 liksom.
Relativt nyligen som man var 20.
Rätt så hyfsat skapligt nära som man var 19
Inte fullt så längesen som man var 17 ....

.. en hel del jävla massa år sen man var 10 (!!) ... ^^

Fick en hel mängd av gratulationer av folk som jag känner :) det tackar jag för.
Sen fanns det en del som INTE hörde av sig, som säger att man står dom nära, men som visar precis hurpass jävla "nära" man står dom när dom inte hör av sig.

Aja, men det är förgånget nu.

Men grejen med min födelsedag var att den kolliderade med en massa avslutningar... ..för...

* Jag har även slutat på Oden. :O Det var lite tårögdt, men det är sorgligt nog ett måste. Och även min handledare OCH en kollega gick i pension...

.. och allt detta ledde till att .....


* JAG HAR ÄTIT ALLDELES FÖR MYCKET JÄVLA TÅRTA!!!!!! Skojar inte :S .. det var en period på fyra dagar i sträck som innehöll tårta :S ... seriöst, det är waaaay too much.

Därför hade jag också dåligt samvete när jag..

* Var hos min underbara dietist igår. Tack och lov hade hon förståelse för min situation. Jag fick även adda henne på facebook ^^ hon är allt go :)
Och så beslutade jag mig för att GÅ HEM ... från Vendelsö till Jordbro ...... mmmm, ingen liten bit, det ..
Tog väl kanske 1 timme och 45 minuter, men sen var mina fötter rätt döda ^^ ... ändå gick jag och handlade nån timme senare :D haha.

När vi hade avskedslunch på Riksäpplet så upptäckte jag hurpass långt man har kommit från den tiden då man själv var en lite osnuten tonåring och irrade omkring i korridoren med Gustaf och Anders för att hitta bästa lediga data-sal och lira Starcraft tills håltimmen var slut.

Nej, det känns så jävla annorlunda nu. På Riksäpplet blev jag konstigt nervös. Vid lunchtid är det som en scen tagen direkt ur High School Musical eller nåt.

Tjejerna vandrar runt i flock och ser EXAKT likadana ut. Antingen är dom bloninder med nerdraget vitt linne över rumpan med tillhörande mörk skinnjacka som är ungefär lika stor som en BH, (vilket får mig att tvångsneurotiskt vilja stoppa in deras vita linnen i brallerna, seriöst, de ser ut som om det är ett stort pappersark som hänger där och dom har glömt att torka arslet eller nåt) eller så flamsar dom runt i säckiga bikbok-brallor med puffat hår och har 40 lager läppglans på sig.

Killarna består i 90% av fallen av invandrarkillar som sitter med stora flin vid kafeterians bord och ropar på sina polare som om dom vore hemma på bakgården i Azerbadjan. Varje gång en grupp tjejer går förbi måste dom självklart sprida ut sina påfågelsvingar och hojta på dom, varpå deras flin breder ut sig över deras stereotypiska ansikten.
And i ask you, är det underligt att killar som grupp har dåligt rykte, på så sätt att vi bara blir tagna för att vara sexgalna erotofiler med pannor som är så low-brow att dom slutar vid näsan?


* Jag har flippat ut totalt på dom där jävla äckliga Boliden-vagnarna vid Jordbro station. ÄRLIGT TALAT NU!! Är de verkligen så jävla nödvändigt att parkera dom satans gödselvagnarna lastade med gud-vet-vad, precis brevid en befolkad pendeltågsstation som allmänheten använder????? Vi har liksom inte bett om att få andas in den där förfärliga lukten. :S Är det verkligen för mycket begärt att dom ställer dom någon annanstans än just precis brevid en station där man VET att folk kommer att stå och vänta på tågen? *suck*..


Så vad händer i helgen då? .... jadu .. jag tror fan det blir en lugn helg. Jag har inköpt ett par spel som jag håller på att gejma ner mig i (måste akta mig för elräkningen bara, ajajaj) ... i övrigt så får vi se. Beror väl på om folk hör av sig eller icke.

Jag har upptäckt det. Jag är inte så bra på att ta initiativet direkt. Det ska alltid till att någon annan drar upp mig ur skiten och frågar om vi ska hitta på något.

Därför är det så kul med polare som Daniel eller Andreas eller typ Kim, som faktiskt tar initiativet och blåser bort min ofrivilliga isolation.
(även fast man med Kim inte direkt får någon betänketid alls. Man ska bestämma sig NU och inte om en timme liksom ^^ haha)

Sen är det ju inte alla gånger man har pengar för att gå ut (typ 99% av fallen^^) men man gör sitt bästa. Senaste gången var fan kul iaf :)

Nu ska jag dra.

Vi höres och störes, mina älskade idioter! ^^

Kram från en gam



RSS 2.0