Syrran kickar ass ^^



Min syster är actiongenrens nya ikon ^^






Härligt, Fio!

Go kick some more ass! ^^





Det perfekta förhållandet




Eller hur?? :D Gamer-tjejer är dom underbaraste tjejerna att bli ihop med, för då behöver man aldrig ställas inför ultimatumet "XBOXen eller jag" ^^

Problemet är väl mer att dom snor tiden som man själv vill spela. :O Då är det nog fan bäst att man köper in två enheter och två tv, eller så får man hålla sig till enbart multiplayer-spel som på bilden. ^^

Men tänk, bästa sitsen han har :D hennes häck lär nog vara mäkta skön ^^ ... sen så kan man börja småjucka lite och komma på andra tankar också.


Jag menar... det finns ju något som heter pausknapp... ;)


Varenda jävla gång


Don't fall for a pretty face.
It's happened before, the end result is always the same.

Varför faller jag alltid för tjejer som har kille??? :O Det är helt jävla otroligt.


Eller ja, faller o faller.... låt oss bara säga att jag har blivit smått förjust i en tjej som är vacker som en gudinna, rolig att vara med och kan röra sig på ett dansgolv med farligt läckra moves! ^^ ♥ ♥

:D








Hon har kille.

End of story.




Tjejer, vad är det för fel på er?? Seriöst?








Jag börjar fan tro att tjejer som kollektiva varelser är omöjliga att väcka intresse hos. :S

Jag har testat allt; varit snäll, gullig, varm, stark, rakt på, agressiv, nonchalant, känslig, svårflörtad, förtroendeingivande, skrivit alla rätta saker, visat mig både vild men även trygg.

Ändå är tjejers genuina intresse svårare att fånga än Loch Ness odjuret på bild.

Jag förstår inte? Är tjejer robotar som har en on/off knapp där dom bestämmer sig att "Ja, nämen nu så tar vi och väljer att bli intresserad, för det är faktiskt tid för det enligt Skalmans äta/sova klocka"

Det finns iofs vissa knep som man kan använda sig av.

Ett bra trick som alltid verkar gå hem är att få tjejen att tro att hon är speciell för dig, typ den enda tjejen i världen med dom ögonen; såååå unik och såååå intressant.. inte alls som alla andra.
Det är oftast felfritt... om hon nu inte blir avtänd av det då jättemånga killar kör på den linjen hos henne (ifall hon är en riktig puma)

Grejen är bara den att såna där trick kan jag inte använda mig av. Det GÅR inte.
Varför?
Nej, för jag vill inte ljuga. Ljuger man för att förbättra sin image, så är det ju som att få tjejen intresserad av någon annan, inte den man faktiskt ÄR.

Det är ungefär som att köra med så låga kort som att sätta in en bild på nån annan och låtsas vara den personen. DET är ett knep som är totalt meningslöst, för i slutändan så kommer hon ju se att du INTE är Damien 22 år från Sydamerika med magrutor och uppknäppt sjorta, utan Bert-börje från Småland med ölkagge och ålderskris.

Nu pratar jag heller inte om tjejer på krogen. Alla hackar på krogen, att det skulle vara så ytligt ställe att träffa människor på.. men se, där har dom fel. Krogen är faktiskt bättre än vad folk tror, för där är alla olika.
Vissa är sociala, vissa dansar, vissa inte. Vissa flörtar och vissa kunde inte vara mer ointresserade. Det är en värld för sig.


Nej, jag pratar om internet med alla sina dejtingsidor, där tjejer uppger sig för att vara intresserade av att träffa "någon" som man klickar med.




Nätdejtingsidorna är en veritabel skyttegrav av dubbla meningar, gömda agendor och tvetydiga intentioner.
Tjejer som reggar sig där uppmanar oftast att killar ska skriva till dom, då dom är öppna (vilket är ren och skär bullshit, för det dom söker efter är översållat av parametrar och preferenser) och alltid lovar ett svar.

Det där med "alltid lovar ett svar" är en sanning med modifikation. Dom lovar alltid ett svar om du ser ut, låter som och luktar likt den drömdejt dom vill ha. Inget annat är gott nog. Inte ens för vänskap eller småprat.

In all fairness, girls, inser ni inte att ni stympar era egna chanser till att finna lyckan med nån schysst snubbe om ni ska fortsätta ställa omöjliga krav på män?
Kom inte o klaga på att "ååh, de är så synd om mig för jag hittar ingen som är rätt för mig" när ni har en lista på tjugotvåtusen artiklar som ska stämma in på drömdejten.

Och det här stämmer på ALLA brudar, även dom som säger "näe, men JAG är iaf inte sådär strikt" ... bullshit, vad hände med snubben som nyligen sa "hej, du verkar så rar och jag gillar din presentation. vad har du för dig?" ... verkade han för ointressant trots hans stadiga jobb, helt okej utseende och glada humör? Mhm, du har lite av den där dubbelmoralen i dig du med, minsann, tro inget annat.

Det verkar som att tjejer inte längre nöjer sig med casual presentationer som på den gamla goda tiden i chattrummen, nej, nu ska man vara "snygg"(rent subjektivt), mörkhårig med långt hår, vältränad men inte träningsnarkoman, mellan XX och XX år, jobba inom telecom branschen, inte tjäna mindre än 23000 per månad, ha bil, vara hundägare, gilla samma saker som jag, bo nära fast inte för nära, ha en gul tröja på sig på tisdagar, osv"..

Varför inte bara söka efter den sjunkna staden Atlantis när du ändå håller på??

Tjejer som skriver "Ska de vara så svårt att hitta den rätta???" måste lära sig att vidga sina vyer och inte begränsa sig själva med alltför trångsynta kriterier. När dom väljer att söka efter en partner med en massa specifika krav i baktankarna så får dom faktiskt skylla sig själva.
Be open-minded, people! Lyckan kanske finns med just den person som du inte skulle välja i första taget.




Slutligen så vill jag ge alla bröder där ute en heads up-varning för tjejers bullshit som sätts upp på dejtingsidor.





Ser ni något av följande så läs mellan raderna:



* Jag är glad, öppen, social och vill gärna hitta någon att dela mitt liv med, men en kaffe går lika bra.

betyder

- Jag kanske är en glad person, men social är jag fan inte; det kommer du märka när du inte får svar på ditt mail. Även fast jag skriver så för att verka snäll, så slösar jag varken tid eller en kaffe på vem som helst då jag faktiskt bara finns här för att hitta en partner. Vänner har jag redan.


* Det är insidan som räknas, fast utseendet väcker nyfikenheten
* Skriv inte bara "hej, hur är det?", sånt hamnar i papperskorgen.


betyder

- Utseendet är i stort sett det enda som spelar någon roll för mig, om du nu inte har skrivit en hel jävla Camilla Läckberg-roman till min mail som gör dig måttligt intressant; fast inte för mycket ändå, för då orkar jag inte läsa.


* Jag söker inte en mammas pojke, utan en het, spontan kille som vet vad han vill och älskar att dra ut och hitta på något. Än har jag inte funnit någon som kan sänka fler shots än jag! ;D

betyder

- jag söker en invandrad brat från spanien med mycket pengar som har anpassat sig till stureplan och kan försörja mig (pynta för mina drinkar) när jag är 48 år och fortfarande drar ut på krogen för att försöka fylla mitt innehållslösa liv.


* Har tröttnat på krograggandet


betyder

- har fått för många könssjukdomar på sistone, det är dags att varva ner lite och försöka hitta någon att maila med 748 gånger innan träff, för könssjukdomar kommer inte om man använder tangentbord före ligg; de har min mamma sagt.


* Ses hellre, än att maila fram och tillbaka i hundra år!


betyder

- fan, vad jag är bra på att ljuga. :O Varför skulle jag vilja träffa dig för? Föredrar en elektronisk, textbaserad snuttefilt som kan stötta mig i allt, även fast han inte får komma till.


* Är du lika gammal som min pappa, bry dig inte ens om att skriva


betyder

- Jag har Peter Pan-komplex då jag vägrar bli vuxen och acceptera det faktum att jag är en sexuell ung kvinna som män oavsett ålder blir attraherade av. Jag har svårt att tänka outside the box och blir rädd för nya idéer och möjligheter; jag behöver en stereotypisk Justin Bieber med kladd-ruffs för att kunna leva kvar i min comfort-zone. Skriv inte till mig om du inte vet vem Svamp Bob Fyrkant är.


* Ok, var är alla snyggingar?

betyder

- Restaurang Lårben; Öppna dygnet runt.


* Jag erkänner, jag är en bitch men jag står för det också


betyder

- Jag erkänner, jag är en bitch men jag står för det också.



Watch out for the sharks out there, people!!
Maskulinist, javisst!!



RSS 2.0