Valborg i antågande .. med betoning på "Val"

 
Såååååå jävla irriterad!!! ... Nej, inte på NÅGON.. men på det faktum att jag hör skitdåligt på vänster öra idag och har gjort det hela dagen. Jag vaknade upp imorse och upptäckte att vänster öra inte funkade som det ska.

Jag misstänker att det är en vaxpropp, nånting som ska ut iaf. Så jag ska ta en runda till apoteket om en stund och kolla om det finns något medel man kan skölja med.
 
Vidare så gjorde jag precis en såndär "valkompass" för att ta reda på vilket parti som passar mig bäst i valet i år och jag kom på att många av dom inte riktigt funkar som dom ska för att på rätt sätt bedöma en sån sak.
Varför? För att dom flesta bara frågar dig en massa frågor och sen paras du ihop med det parti som har hållit med dig i flest frågor, men det handlar inte bara om vilka partier som håller med dig i flest frågor, det handlar lika mycket om vilka frågor som partierna och du själv rangordnar som mest viktiga.
Exempelvis, på frågan "Borde vi avveckla kärnkraften?" (Ja) (Kanske) (Vet inte) Helst inte) (Absolut inte) så borde dom även lägga till frågan "Tycker du det är en viktig fråga?" (Jätteviktigt) (Viktigt) (Bryr mig inte) (Inte så viktigt) (Inte viktigt alls)

Fattar inte varför dom inte har kommit på det. Att göra en valkompass idag är ungefär som ekvationen "2 + X = ?" , eftersom X i princip fortfarande kan var vadsomhelst. Enda anledningen måste vara att dom som utformar dom här testerna inte riktigt vet var partierna står när det gäller vilka frågor som dom brinner för mest.


På tal om politik så var det en debatt för några veckor sen här i Jordbro om planerna på det nya kulturhuset i centrum och som representant för JordbroTV var vårt team självklart snabbt på plats.
 
Här kan ni se den. :) Jag redigerade filmen och är rätt nöjd, förutom att namntexterna i början inte läger sig i linje ordentligt.

Nåja ^^
 
 
 
 
 
 
 
Vidare så har jag lessnat totalt på trakasserierna från traktens ungar och har nu beslutat mig för att faktiskt flytta en gång för alla. Det får faktiskt räcka nu. Jag har gett det här stället en ärlig chans, men när man på fyra år, har upplevt ett halvår av hemfrid innan skadedjuren började härja (och med jämna intervaller har härjat sedan dess), då tycker t.o.m jag; som är en kille som faktiskt stenhårt anammar devisen "mitt hem är min borg", att det får vara nog. Jag KAN inte få hemfrid här längre så jag tar nu tag i det.

Visst kan man tycka att det är synd att man måste flytta p.g.a en sån anledning och man vill ju på nåt sätt inte att "dom ska få vinna".. men ärligt talat så orkar jag inte bry mig om såna petitesser som att man ska stå på sig. Efter tre och ett halvt år av fridstörande så får det vara bra.
 
Därav hittade jag den här låten som jag omedelbart identifierade mig med och som nu går varm i mina högtalare. ^^ Älskar den!!!
 
 
 
 
 
Vad mer?
 
Jo det är fan valborg idag! :) Kan bli kul. (Om jag bara kan rensa ur örat för jävLA HELVET!")¤%)!"#(¤%!) .. ) ..
 
 
 
Brasor tänds över hela sverige, våren firas in med skratt, fyrverkerier och alkohol.
Bara inte FÖR mycket alkohol.
 
Det känns verkligen i dom soliga dagarna som har varit nu. Sommaren är verkligen påväg. :)
 
 
 
 
 
Och visst fan :O På söndag fyller jag år!
Det har smugit på mig så tyst att jag inte ens har reflekterat över det. Hur gammal blir jag egentligen?
 
Up yours! Sånt frågar man inte. :P
 
^^ Ha en finfin valborg nu så hörs vi framöver. Nu ska jag raida det lokala apoteket.
 
 

Uppföljning av Jordbros Planprogram

 
Senaste nyheterna om Jordbro
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0