Krogragg..

 
 
 
 
Jag är på krogen. Mina polare vågar inte... så jag går upp själv.
Jag armbågar mig fram på dansgolvet tills jag är mitt i centrum. Alla ger mig plats. Jag hamnar i allas blickars centrum. Jag shejkar.. tror jag dansar hellre än bra, men av uppskattande blickar att dömma så vågar jag tro att jag trots allt ändå har lite legitima moves..
 
Jag ler, det ser ut som att jag har kul (och det har jag ^^) .... 
 
.. och ser i ögonvrån hur en rad tjejer tittar... till slut kommer en tjej fram till mig och dansar med mig, åmar sig mot mig, blir närgången... en annan tjej och hennes kompis närmar sig mig... jag SER hur jag blir åtrådd, får fysisk bekräftelse... dessa är unga tjejer, tjejer som är hur trötta på raggande nobodies som helst.. tjejer som söker sig till en kille som bara vill ha lite kul .....


... och ändå.... så raggar jag inte på dom....

Varför raggar jag inte på dom? Varför gör jag inte som alla andra mainstream BMW:ägare som står och dregglar likt hundar utmed dansgolvets kant? Varför slänger jag inte ut meningar som "hej tjejen, fan va snygg du eeee" ? .... Varför tar jag inte tillfället i akt?

Jag har ingen aning.... jag kan inte, jag motsätter mig det.... om någon finner mig intressant, fine... men jag raggar inte för sakens skull.

Varför inte? Varför har jag under alla år ända sen mellanstadiet aldrig tagit initiativet?.... Kanske p.g.a mitt dåliga självförtroende? .. mjo, kanske det, det är en lika giltig anledning som vilken som helst.. men varför tar inte tjejerna initiativet då? Jag ser hur dom kommer fram till mig, hur dom nobbar Ed Hardy-skyltande killar för att få min uppmärksamhet... varför går dom inte rakt på sak när dom ändå försöker få MIG halvt intresserad??

Och då slår det mig plötsligt.. för första gången sen jag nådde puberteten så uppenbarar sig en tanke inom mig som jag aldrig trodde var möjlig och som jag aldrig någonsin trodde jag skulle våga tänka......

... dom kanske inte vågar ragga på MIG.... som jag inte VÅGADE ragga på dom i mina yngre dagar.

o.O


..
alltså.... DET skulle vara den fetaste av ironier..... om jag har gått omkring och tänkt att jag inte vågar ragga för jag skulle bara bli ratad... och sen så har det varit precis samma sak för motsvarande individer... :O


Alltså.. okej.. då det här kan te sig en smula fräckt att påstå, särskilt här i Sverige där alla ska vara så ödmjuka inför den regerande Jantelagen som säger att man inte ska tro att man är något, så vågar jag ändå, som en unik individ, tänka i dom banorna... kanske är tjejerna lika svårmodiga som jag när det gäller att ta initiativ..?

Jag sitter nu hemma och begrundar.. what if i had taken the shot? What if i had said something stupid like.. "dina ögon är så fina att jag smälter när jag ser dig" .. osv, till tjejen som tafsade på mig ...? .. what then? ...

Ja, okej.. det finns iofs faktiskt ett FÅTAL tjejer in which case that statement actually is true... oh yes... (och nej, jag tänker inte nämna namn :P stick o brinn) ... men aah..... frågan är nu, varför jag inte raggar när jag ändå ser att jag förmodligen skulle lyckas..

Jadu.. alltså.. jag vet faktiskt inte. Särskilt när jag jämför mig med min kompis som sitter brevid mig och jämrar sig för att en tjej övergav honom på dansgolvet.

Detta får mig att begrunda... fundera... filosofera...

Okej, jag var dragen ^^ Men ändå.. sometimes i do my best thinking during those times .. :D



Två program i ett enda inlägg

 
 
Jag inser att jag har glömt bort att länka det första avsnittet av Kent Konstaterar här... och nyligen gjorde jag klart ännu ett avsnitt av Relevanta Nyheter.
 
Så ni får båda i samma inlägg. ^^
 
 
Först det som är äldst...
 
 
 
 

Och så det extrainsatta Relevanta Nyheter som blev klart nyss.. ^^
 
 
 
 
 
 
 

Första avsnittet av Relevanta Nyheter (för Jordbro)

 

Egen produktion. Den första intervjun kan te sig lite flummig, men direkt efter har jag gjort en dokumentär som ska försöka förklara vad det hela handlar om. ^^
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0