WH40K!!! .. och en del om tjejer som har pojkvänner




HELVETE vad nice!! :D


Lukta på dom här!





Var äntligen inne i stan och köpte nästa del i Horus Heresy, nämligen A Thousand Sons... och vad får jag se? Jo ett kampanj-erbjudande, där jag får köpa tre stycken Warhammer 40.000 böcker till priset av .. två! :O ... OMG! *orgasm*

Jag nappade genast åt mig Grey Knights Omnibus (som jag varit ute efter så länge, fast aldrig riktigt orkat köpa)
och sen (för att få reda på varför Imperial Guard har så många fanboys runt om i världen) så köpte jag första omnibusen av Gaunt's Ghost; nämligen The Founding.

WIIIIE! ^^ This is gonna be SOOOEEET! .. nu vet jag va jag ska göra på påsklovet XD haha


Jorå, för jag fick ledigt över påsken... sa jag inte det? ... Men för helvete, lyssna ordentligt någon gång då!


Hursomhelst. jag kom på något nytt att ta upp i bloggen häromdagen..

Varför är det så att tjejer helt plötsligt blir mer intresserade av att ta upp/hålla kontakten och socialisera så fort dom har fått kille?
Tjejen som man har flörtat med lite sådär vagt, får plötsligt upp ögonen för en och börjar undra vad man ska göra till helgen, osv.

Nu har inte det iofs inte hänt mig på kanske dom senaste 6 månaderna eller nåt, men jag blev påmind om det när jag såg på ett TV-program och kom på att det HAR faktiskt hänt mig ett par gånger.

Nå, Varför är det så då?
Tja, antagligen för att då ser dom inte en kille som ett hot längre. Då är dom lättade och behöver inte oroa sig för att signaler ska misstolkas.

Men det är ändå så jävla typiskt.
Då kan man inte ragga på dom längre.. och för en kille, hur jävla kul är det på en skala ett till tio? Det är ju den här lite "gå som katten kring het gröt"-grejen som gör relationen intressant. Att kunna komma på sig själv att le när man undrar om man är vän eller mer, det ger liksom lite krydda i tillvaron.
Visst, vänner kan man aldrig få nog av, men att ha kvinnliga tjejkompisar är komplicerat, om än väldigt välkomnat. Det är än värre om tjejen i fråga har varit (eller fortfarande stundtals ÄR) någon som man har SMS-bombat flörtar med.

Men så fort en tjej skaffar kille så stängs den dörren.
Skitkul för tjejen; mindre kul för killen.
Tjejen känner en lättnad över att fortsätta kunna ha den där känslosamma utbytet, utan att för den delen förvänta sig eller att motparten ska ha krav på sex.

För killen däremot, blir tjejen i det ögonblicket totalt ointressant. Tjejer, om ni nånsin har undrat varför killar inte snackar lika mycket med er längre sedan ni skaffade pojkvän.. nå, där har ni svaret. Att en tjej skaffar pojkvän gör henne ungefär lika intressant som en kokt morot. Jag lovar, det är så.

Och det finns i stort sett bara en enda sak som är en större avtändare för killar än att en tjej helt plötsligt har pojkvän.. och det är en tjej med barn (!!) men det kan vi ta upp en annan dag.

Hursomhelst, jag kan riktigt se utbytet.

Tänk er själva.

* Man som kille sitter där, klockan 1 på natten och kör lite Fallout 2 för att recappa inför köpet av trean.
* Plötsligt får man ett SMS av en snygg brud som man inte har hört ett knyst av sen typ yngre Jura-perioden. "Hejsan :) Vad gör du söt? Puss"
* Man smajlar och tänker "åfan, man har kvar charmen ändå" ... svarar "hejsan gullet. Inget särskilt. själv då? Puss"
* Får till svar: "Sitter och kollar film med min kille"

:O .....  a .. haa..? ... ... ookej.. *SUCK*

* "jaha, vad trevligt. Hur länge har ni varit ihop då?"
* "Två månader. Puss"

Men vad i helvete!? Kan du sluta skriva puss om du nu har pojkvän???? Gör inte en stackars kille mer förvirrad än han redan är. :S

Det är något som skiljer pojkar och flickor åt.
Vi killar vill ha raka rör. Är du singel, allright! Fritt fram! Är du upptagen, Hands off. Snacka inte ens om det.

Men tjejer vill ha något underligt mellanting. Dom vill kunna fortsätta att liksom halv-flörta på något jävla vänster, medan dom samtidigt ska kunna undkomma det faktum att en sexuell underton vibrerar i konversationerna.
ERROR! Sorry, sötnos. Men det kommer aldrig hända. "Man skriver inte puss och sånt skit utan att det ligger något annat bakom." Så kommer killar alltid att tänka. Ni kommer inte undan det.

Nu säger jag inte att alla tjejer är så, ohnej. Men merparten av tjejer med nyfunna pojkvänner vill på något sätt kunna behålla den här nära relationen med killkompisen. Och eftersom den relationen till väldigt stor del DIT-tills har bestått av flörtiga kommentarer och pinsamt dåliga raggningsförsök, så är det oftast just det som många tjejer fortfarande tar till för att inte förlora vänskapen med sagda kille.

Och därav.... uppkommer MÅÅÅÅNGA missförstånd..


PS: Jag gjorde jävligt god mat idag. Bara så ni vet. ^^

Puss o kram, skumbanan.


Kommentarer
Postat av: Jim

tröstar



Men det du skriver är så sant. Jag känner igen detta beteende.

Det finns även några variationer på det inom det kvinnliga släktet som jag har märkt.

När man själv är tagen (eller verkar tagen) då öppnar minsann tjejer upp sig och blir intresserade och pratglada.

Kanske är det som du säger; man är inte ett hot längre. Kanske är det en större utmaning när man är upptagen? Kanske vill de inte vara försökskanin utan går på först när någon annan tjej "provat vattnet".



Missförstånd flödar dock i båda riktningar. Har du någonsin försökt bli vän med en tjej där hon misstolkat det som att du var intresserad av något mer? Det är värt att nämna att vi killar aldrig kommer använda ord som "sötis", "gullet" osv om vi bara är intresserade av en vänskapsrelation.

2010-04-04 @ 03:28:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0