Terrorbombningen i Stockholm








Så har terror-bombningarna spridit sig till sverige...
Likt en cancersvulst som aldrig kan äta sig mätt har terrorns första missionär i sverige gett sig på shoppare i julrusningen.

Nu har nog Jan Björklund det rätt hett om öronen. ^^ Undrar om han fortfarande håller fast vid sin insistering på att trupperna behövs i Afghanistan nu? Kanske man börjar fundera över att man nog ändå borde ta hem våra soldater från hetzoner där vi aldrig hade något att göra i från början..


Men nej visst, muslimer och islam i all ära, men nu får det fan räcka.

Sverige öppnar sina dörrar på vid gavel och tar emot bl.a just muslimer i tusental, och det här är tacken. Kan våra ledare kanske börja fatta poängen snart? Att man kan vara hur toleranta och öppna som helst, men det kommer ändå aldrig att göra vissa individer nöjda.
Som man säger "Ger man en kaka åt en mus, så kommer den sen be om ett glas mjölk. Ger man den ett glas mjölk, så kommer den vilja använda silverbestick. Dukar man åt den, så kommer den ..... ÄNDÅ ATT BITA HALSEN AV DIG OCH INVADERA DITT HUS MED SJUTUSEN MEDLEMMAR AV DESS FAMILJ!"
Kort och gott, vissa blir aldrig nöjda.

Nu fattar jag överhuvudtaget inte varför Sverige var måltavlan för den här sjukligt störda personen.

Jag menar... SVERIGE.... det mest liberala landet när det gäller syn på invandring. Vi praktiskt taget ger asylsökande lägenheter på löpande band och kräver högre lön för arbetskraftsinvandring än initiativen som tas för våra inhemska arbetare.

Fair enough; vad regeringens agenda går ut på, det får stå för dom. Men nu räcker det inte längre med att vi ger asyl till folk utan att ens försöka screena vilka det faktiskt är vi tar in i det här landet, nej, nu vill extremisterna att vi ska foga oss efter deras syn; dom vill diktera vår utrikespolitik och att vi ska fördömma allt som inte har med islam att göra.

Seriöst, det här med Lars Vilks.... den som kräver att vi ska fördömma hans teckningar... OMG! .... den personen kräver ju förfan att vi ska ge upp vårt sinne för humor.
Det krävs att vi ska göra publika utlåtanden om hur vi fördömmer Vilks illustration och hur den är förnedrande mot den enda sanna guden och bla bla bla....

Allt det.... för en dåligt gjord teckning... (!!!)
Fan, jag undrar vad kungen hade sagt om han hade sett hur jag ritade honom i fyrans bildhäfte, om dessa regler gällde även för oss. ^^

Ärligt talat, extremister; alla tar inte det här med religion lika seriöst som ni!

Och det är inte lite dubbelmoral ni kör med heller...





Och innan alla terrorist-wannabes börjar runka impulsmässigt av ren reflex till tankarna på "heligt" våld när ni ser den här bilden, så låt mig bara säga att bilden är hämtad från chan4chan.com, så ni behöver inte kasta er mot min dörr med bombbälten kring er kropp, för jag har inte ritat den.
Men den illustrerar den här dubbelmoralen väldigt väl.

Att sen snacka humor med en extremist är som att be en dator att plocka upp barnen efter skolan...
Det går liksom inte.

Jihad-extremister är fan dom mest gravallvarliga personer som finns. Noll humor whatsoever. Skulle man sätta en jihad-extremist i ett rum så skulle färgen hinna börja flagna av väggarna innan personen ifråga utvecklar ett sinne för självdistans.
Fan vad tråkigt liv dom måste ha. Det måste bli rätt tjockt med saker att göra i almanackan när man måste dela upp tiden mellan att hata alla som inte är muslimer, inhandla svavel och kaliumnitrat för sina rörbomber samt döda sina döttrar för deras gruvliga synder då dom kysste en pojke med vit hudfärg och annan trosats.
Störda, vridna personer.

Tycker det är alldeles för mycket hat inom den muslimska världen.

Men nu menar jag inte heller att alla muslimer är såna här äckliga fanatiker.
Majoriteten är självfallet normalt folk inom Islam, som går till moskén vid bönetid, kan driva med sig själva utan att ta illa vid sig och som majndar their own business. Ett klassiskt fall av "live and let live", som sig bör.

Men man måste ändå fundera över det faktum att det är bara såna som säger att dom följer islam, villigt citerar skrifter i Koranen och enbart pratar arabiska på sina bandade självmords-memon, som gör sånt här. Som Gert sa: "Alla muslimer är inte terrorister, men alla terrorister är muslimer. Det tål att tänka på."
Det är underligt att en enda religion innehåller så mycket folk som verkar leva på att hata andra. Visst, länder bedriver moderna korståg mot terror-besatta fästen som Afghanistan och Iran, men varför gör dom det tro?
Mjo, kanske för att folk därifrån har fått ett sånt illvilligt rykte just på grund av deras förbannade extrema falanger och sympatier för dessa.

Om folk bara kunde ta en ynka sekunds paus från att döda varandra och kolla på the BIG picture.

Fact. Du dödar din fiende
Fact. Din fiendes familj kommer vilja döda dig.
Fact. Din familj kommer vilja döda din fiendes familj.

Och så håller det på i en jävla ändlös cykel av hat som aldrig bryts om inte någon tar första steget till att tagga ner.

Men vilka skulle det vara? Extremisterna kommer aldrig att backa från det dom gör och västerländernas angrepp fortsätter utmåla dom som tyranner i arabvärldens ögon, vilket resulterar i smärtsamt påtagliga konsekvenser då en terrorbombare dödar sig själv och tre barnfamiljer, allt .. enligt honom iallafall .. i Allahs namn..

Nej, det logiska svaret är givet.
Det finns ingen annan lösning på det här problemet än att det borde vara dom snälla muslimerna själva; dom rättrådiga som VERKLIGEN lever enligt den rätta islamistiska andan.. det borde vara dom som inrättar någon form av intern motvikt som rensar upp i sina egna led och arkebuserar alla som har gått med i religiösa extremist-falanger för att dom hatar; inte tror.
Dom måste ju se att dom här utbrytargrupperna ger dom så otroligt dåligt rykte. Varför inte bara utbilda en insatsstyrka som tar tag i dom här brottslingarna? Om dom "snälla" muslimerna öppet skulle ge sig på dom "dumma" muslimerna, så tror jag att världsopinionen om dom faktiskt skulle börja skifta.
Det räcker inte med att fördömma; dom måste aktivt ta tag i det här, ena sig med resten av världen och stödja kampen mot terrorismen med påtagliga medel.

Saken är iallafall given, att om inte något radikalt händer som en konsekvens av att någon sida ger med sig, så kommer konflikter som inblandar Israel+USA och deras ständiga antagonister (=arabvärlden) att för evigt kräva liv och cirkeln kommer aldrig att brytas.

PEOPLE, WILL YOU STOP WITH ALL THE MOTHERFUCKING HATE ALREADY??????????




Kommentarer
Postat av: Rickard

Vilka ska anpassa sig? http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/islam-ar-en-lara-om-karlek.html

2010-12-13 @ 14:48:20
URL: http://enannandelavsmedby.blogspot.com
Postat av: Annsoh

kul blogg, intressant :)

2010-12-14 @ 23:54:42
URL: http://annsoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0