Det Nya Högersverige



Jag blir så trött...

Miljöpartiet är reducerat till borgarblockets knähundar, Socialdemokraterna är i spillror och vänstern är sorgligt utstötta och uträknade.

Välkomna till vad som otvivelaktigt annars bara existerade som Olof Palmes framtids-mardröm.

Det nya höger-Sverige.
It sucks and we, as typical meek swedes, avsolutely love it.

Här pissar vi på den lille mannen. Här horar regeringen ut lokala centrum och företag till privatiseringens fördel. Här ska inte staten äga något. Alltså ska inte vi som nation äga nåt. Vilket gör att utländska intressenter tar över affärsmöjligheterna och vänder dom ut och in för sina egna intressen.

Här utvisar vi hela familjer. Består familjen av en död pappa och en mamma som omöjligt kan ta hand om sina barn, åh you bet your ass att vi utvisar dom! :O Att vara barn är inget undantag för migrationsverket; ut ska dom och fort ska det gå!

Här gör Försäkringskassans nya regler alla långtidssjukskrivna till potentiella självmördare p.g.a ångest och förtvivlan.

Här fogar vi oss för pappa USA och mamma EU. Här har vi inga egna viljor.

Här blomstrar rojalismen såtillvida att tusentals flockar till en kronprinsessas bröllopp, men knappt någon uppmärksammar att en av våra största skådespelare genom tiden (som bidragit med mer för sverige än vad en poserande kungafamiljsprofil nånsin kommer göra) gått bort.

Här tycker kidsen att Reinfeldt är "cool" och gör bort sig fullständigt när dom röstar blått för att vara trendiga.

Här jobbar utländska slavar under företagens piska och tackar snällt när dom får en skrattretande fjuttig summa till lön, som inte ens räcker till ett paket V6.

Här har facket tappat makt till fördel för investeringsmöjligheter och trampande på dom mänskliga rättigheterna.

Här anser vi att hårt arbetande varumärken som SAAB; som varit en del av vårt kulturarv i ett århundrade och bidragit till sveriges välfärd, får klara sig själva när dom behöver ekonomisk hjälp. Vi vänder företaget ryggen och tvingar SAAB att sälja sig självt till en mäkta suspekt sportbilstillverkare för att få hjälp att överleva.
Det är bara en tidsfråga innan triviala saker som SAAB går i konken...

Detta är Sverige.
Nyskapande och framgångsrikt välfärdsland eller ett prostituerat helvete som blivit sönderknullat av alla vinstdrivna, egenkära intressen som sliter henne sönder och samman?

How the mighty have fallen.....





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0