Kan DU svara på dessa frågor?



Egentligen... varför har kvinnor två bröst?

Om vi ska se på det här rent logiskt så hade faktiskt ett räckt; och nu menar jag inte att jag tycker det är en dålig idé med två bröst ^^ men rent evolutionellt sett; varför två?

Naturen hade egentligen kunnat nöjt sig med ett bröst, för vad barnen anbehagar så hade dom kunnat ta kö-lappar, för allt vad naturen hade behövt bry sig.
Men okej, seriöst.... väntade sig naturen att människor kommer ha minst två barn, så av praktiska skäl fick den mänskliga kvinnan ett par bröst, istället för bara ett?
Jamen, då kunde hon ju lika gärna ha fått fem bröst, eller varför inte tio? Barnakullarna är inte sällan väldigt stora och ju fler bröst, desto praktiskare blir det rent konceptuellt sett...

.... Så.. varför just TVÅ? Vad är det som gör antalet två så bra att det blev två av naturen?.... hmmmm


Och varför ser Västerhaninge Station ut som ett kaklat badrum??? :S Jag halvt om halvt förväntar mig att det ska finnas duschmunstycken som sticker fram lite här och var från väggarna, golvbrunnar och ställ för duschcreme.
Kakelplattor hör hemma i badrum....

Fast.. varför det? När man kommer o tänka på det... varför är i princip alla badrum kaklade? Vad är det med kakel som gör det så bra i badrum, där man genomför sina hygieniska bestyr?


Och vad har man insjö-hamnar till egentligen? En hamn är ett avlastnings-ställe för gods som transporterats från en annan hamn; hamnar vid havskuster får laster från långväga städer och länder.
Men en insjö utan anslutande vattenvägar är ju den absolut sämsta placeringen för en hamn. Vad ska båtarna göra? Dra ut på sjön, åka runt lite och sen komma tillbaka?

Dessa frågor och mer, dyker ofta upp i herr Latex huvud.

Stay tuned for more madening clarity of thought!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0