Cirkeln med gamla sagor tar aldrig slut


MEN vad i helvete?????????????





Ärligt talat???? :S En TILL Robin Hood-film????
Vi har redan en live-action film som berättar om Robin Hood. Den heter Prince of Thieves och Robin spelas av Kevin Costner.

Okej, visst, amerikanen Costner är inte själva idealet för rollen, men huvudpoängen är att sagan redan har berättats en gång. Its finished. Done. Over. Vi behöver inte höra den en gång till.
För att inte tala om alla B-tappningar som gjorts.

Hur många gånger ska dom sälja alla samla gamla historier till oss egentligen, om och om igen??
Nej du, snart kommer en NY Stålmannen med Daniel Radcliffe som Clark Kent.. eller varför inte en ny Batmanfilm med den deprimerande Robert Pattinson i huvudrollen?

Nästa gång vi får nya tappningar av gamla filmer, snälla... kom ihåg att ni BEHÖVER inte se dom igen. Ni HAR sett dom förr, om och om igen. Låt er inte luras av filmbolagens billiga försök att tjäna ännu mer pengar.
Det är precis sånt här som gör att piraterna aldrig kommer att palla att gå på bio för värdelösa remix-tappningar av gammal skåpmat.
Men det fattar inte produktionsbolagen, för dom är tröga som elefanter och giriga som Von Anka.

Och, det är så kul.... reklamrösten för DVD-releasen av Avatar kallar den för "VÄRLDENS STÖRSTA FILM" ... :S .. alltså..okej att det är en riktigt bra film, men kom igen? Världens största? I dont think so.

Nu kanske reklamen syftade på att den är "världens största film" i det sammanhanget att den har dragit in mycket folk på bio osv, men när det gäller kvalitet så tror jag inte att man kan sammanfatta en enda film som världens "bästa", för det kommer alltid finnas områden som en film är bra på och andra områden där den suger. Så är det med ALLA filmer. Punkt.

Nu ska jag fortsätta att slösa tid.

Tack för mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0